CASES: WAT ZOU JIJ DOEN?

"Dit is het programma"

Vraag: Wat kan er aan de hand zijn? Wat zou jij doen? Wat zijn je opties?

Situatieschets

De eerste sessie met het MT was goed, je had snel contact en je kon een mooi dagprogramma doen. Er werden spannende vragen gesteld en men was open. Je kreeg complimenten en ze willen graag verder. Een week later ontvang je een vergaderverzoek, gericht aan alle teamleden, met een gedetailleerd programma voor dag 2. Jij staat daarin genoemd als degene die het gaat faciliteren. Locatie is ook bepaald. De datum had je inderdaad al met ze afgestemd, maar het programma niet.

Wat vinden lezers?

2 reacties

  1. Lekker respectloos! Alsof je als leverancier onderaan de hoop ligt, niets meer dan een instrument die hun bedachte kunstjes moet uitvoeren (waarschijnlijk een hobbyist in het MT die het leuk vindt te hobbyen met coachen nadat hij zelf een keer gecoacht is met kleurplaten). Ik zou nog even willen weten welke genius met welke geniale redenen tot dit programma is gekomen en dan afscheid nemen (tenzij je het geld hard nodig hebt: laat hen dan al het werk doen, voer het uit, denk alleen ‘DAGTARIEF’ en ga in de tussentijd lekker vissen op hun kosten).

  2. Erg bijzonder zou ik dit vinden, afgezien van het eventuele feit dat het programma er prima uit zou kunnen zien.
    Ik zou aangeven hier graag eerst nog over in gesprek te gaan. Want als ik dat programma werkelijk ga faciliteren wil ik achter de keuze van het gehele programma staan ) want wat doe ik daar anders?!) Daarnaast zou ik aangeven hier graag eerder bij betrokken te willen zijn geweest. Om mee te kunnen denken en om eventueel kritische vragen te stellen om het programma zoveel mogelijk passend te maken. Dat scheelt eventuele tijd en brokken nu achteraf.
    Verder wil ik weten hoe dit programma tot stand is gekomen? Wie hebben er aandeel in gehad en op welke manier?
    Als het programma prima in elkaar blijkt te steken zou ik hen vragen wat mijn meerwaarde voor hen is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer minicases

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath