Teamchange header

Privacybeleid en Cookiebeleid (EU)

Bij Teamchange willen we zorgvuldig met je gegevens omgaan. Dit zijn onze uitgangspunten:

  • Zo min mogelijk gegevens verzamelen, zo kort als kan bewaren
  • Nooit aan derden verstrekken, tenzij het juridisch en technisch niet anders kan

Grondslagen – Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan een overeenkomst (denk aan het aanmelden voor een cursus), dan wel om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting (zoals een geldige factuur maken).

Inschrijving – Via het inschrijfformulier op onze website geef je je naam, e-mailadres, factuuradres en telefoonnummer door. Andere gegevens, zoals je beroep en je vooropleiding, mág je invullen, maar dat hoeft niet. Deze gegevens worden uitsluitend verwerkt ten behoeve van het sturen van facturen, het maken van deelnemersoverzichten van opleidingen en het onderhouden van contact over de cursus/leergang waarvoor je je hebt opgegeven

Nieuwsbrief – Indien je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief verwerken wij daartoe uitsluitend je naam en e-mailadres. Ons mailingprogramma is MailChimp. Dit houdt je klikgedrag op de nieuwsbrief bij. Je kunt je altijd en onmiddellijk afmelden voor deze nieuwsbrief en je gegevens worden dan vernietigd. Ook kun je je eigen gegevens daar altijd wijzigen.

Evaluaties – Online evaluaties van opleidingen en cursussen zijn altijd vrijwillig. De gegevens die jij hier invult worden opgeslagen in Google Drive en na een jaar verwijderd.

Reflectieverslagen – Indien je reflectieverslagen en zelf-assessments aan onze trainers mailt in het kader van je opleiding, zullen wij die met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid behandelen. Alles wordt uiterlijk een half jaar na het voltooien van de opleiding verwijderd.

Verwerking – In het kader van onze dienstverlening kan Teamchange persoonsgegevens uitwisselen als daarvoor diensten van derden moeten worden ingekocht, zoals de IT-leveranciers van onze website en onze systemen. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden.

DerdenTeamchange verstrekt persoonsgegevens alleen aan personen of instanties die met of voor Teamchange werken, zoals onze administratie en trainers die wij inhuren. Gegevens worden nooit aan derden verstrekt voor marketingdoeleinden.

Externe links Onze website bevat links naar andere websites. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop derden met jouw gegevens omgaan. Wij raden je aan hiervoor het privacy statement – indien aanwezig – van de website die je bezoekt te bekijken.

BewaartermijnWij bewaren persoonsgegevens niet langer dan een half jaar (dat is ook onze klachtentermijn), tenzij deze termijn wettelijk langer moet zijn. Denk dan met name aan factuurgegevens die volgens de belastingregels minimaal 7 jaar beschikbaar moeten blijven.

Buiten de EU Als wij contact met je onderhouden via partijen als Google, LinkedIn of Facebook, dan zullen er persoonsgegevens mogelijk buiten de EU worden opgeslagen. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

Beveiliging – De gegevens die Teamchange van klanten en personen bewaart worden op passende wijze beschermd tegen diefstal en misbruik.

Cookies (EU) – Helaas ontkomen we met een website niet aan cookies. We hebben hier een compleet overzicht, maar de samenvatting is dat we uitsluitend functionele cookies gebruiken en absoluut geen advertie- of trackingcookies laten installeren.

Inzage – Je hebt altijd het recht om ons te verzoeken inzage te geven in de persoonsgevens die we van je hebben opgeslagen. Wij doen ons best om binnen twee weken aan je verzoek te voldoen.

Bezwaar – Je kunt bezwaar aantekenen tegen de verwerking van je persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Klachten – Als je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens door Teamchange laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten. Mochten we er niet samen uitkomen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zie ook ons klachtenreglement zoals gepubliceerd op deze site.

Wijzigingen – Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 17 juli 2018. Teamchange kan deze privacyverklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden je daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je op de hoogte blijft van wijzigingen.

Opleiding van Teamchange

Kwaliteit en erkenning

Kom een keer kennismaken

Nieuwsbrief ontvangen?

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account