VEELGESTELDE VRAGEN EN HOOFDBREKERS

Fijn dat je eerst hier kijkt of er een antwoord is op je vraag. Lukt het nadat je alles hebt bekeken nog steeds niet? Stuur ons een bericht met een nauwkeurige beschrijving van wat er precies niet goed gaat en welke foutmeldingen je krijgt. Stuur eventueel een foto of printscreen mee. 

Account, inloggen en technische vragen

Heb je wel een account aangemaakt? Het komt wel voor dat mensen dat geprobeerd hebben maar dat het toch niet is doorgekomen. Als je succesvol een account hebt gemaakt ontvang je altijd een bevestigingsmail. Heb je deze mail niet ontvangen? Dan heb je dus geen account en kun je niet inloggen.

Verdwijnt het formuliertje ineens?

  1. Het kan zijn dat onze site je email herkent, en je al een account hebt! Soms is het bij de eerste poging al gelukt maar zit de succesmail in je spam. Probeer eens een nieuw wachtwoord aan te vragen met je email/gebruikersnaam.
  2. Het kan ook zijn dat je een account probeert te maken met een wachtwoord dat op een lijst staat met gelekte wachtwoorden. Gebruik je een wachtwoord dat je vaker gebruikt? Probeer eens een ander wachtwoord. 
  3. Soms ligt het aan de firewall van je bedrijf of van je computer. Kijk of je onze site in de firewall kunt ‘toestaan’.

Dit kan soms voorkomen bij bepaalde (verouderde) browsers. Of als bijvoorbeeld een werk-browser pop-ups blokkeert. Probeer het sowieso even in een andere browser. Chrome werkt vrijwel altijd. 

Onze site blokkeert je wanneer je 5 maal achtereen met een ongeldig wachtwoord óf onbekende gebruikersnaam probeert in te loggen. Twee oorzaken:

  1. Dit kan er op wijzen dat je geen account hebt. Probeer het na 2 uur opnieuw.
  2. Er is wel een account, maar je gebruikt een fout wachtwoord.

Op de inlogpagina kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Je krijgt dan een mail met een link. Komt die mail niet? Dan is er waarschijnlijk ook geen account van je bij ons bekend, of je hebt bij het maken daarvan een verkeerd email adres opgegeven.

Op de accountpagina kan dat. Je moet wel ingelogd zijn. 

Jazeker. Op de accountpagina kan dat. Je moet wel ingelogd zijn. 

Over online leren en eCourses

Als je je mijncourses pagina geen actieve cursusssen zien is het waarschijnlijk dat je niet bent ingelogd óf dat je je niet voor je courses hebt aangemeld. Dat doe je door op het leerportaal je opleiding te kiezen en de blauwe knop te drukken. 

Je komt dan op de aanmeldpagina. Druk op de aanmeldknop: als het gelukt is verdwijnt die knop. Soms moet je even opnieuw uit- en inloggen / of de pagina in je browser verversen om de courses op je pagina geactiveerd te zien.

Zelfde antwoord als hierboven. Ga naar het leerportaal en meld je aan voor jouw course.

Als je bent ingelogd vind je die op deze pagina. De link naar deze pagina staat ook in het hoofdmenu bovenaan de pagina en in de footer onderaan,

Je moet wel vooraf aangemeld zijn voor de eCourse via het leerportaal of door aanschaf hier.

Bij aanmelding heb je een email ontvangen waarin de zoom-link staat en de tijd. De online Masterclasses zijn in principe altijd van 09.00 tot 12.00 uur, tenzij je specifiek over een andere tijd bent geïnformeerd. 

Nee. Uit privacy overwegingen doen we dat niet. Het is haast niet te doen om namen en bijdragen van deelnemers eruit te halen.

De eLearning omgeving werkt alleen met up-to-date browsers. Bijvoorbeeld Internet Explorer, wat niet meer door Microsoft wordt ondersteund, wil nog wel eens problemen geven. In de meeste gevallen helpt het als je de cache van je browser leegt. Vaak gebeurt dat ook automatisch na een nachtje slapen. Ook eenvoudigweg uit- en inloggen doet soms wonderen. Lukt het allemaal nog niet? Maak een print screen van de foutmelding(en) en stuur die naar ons. 

Die kun je downloaden als je de eCourse helemaal hebt afgerond. Ga daar voor naar de mijncourses pagina. Je moet inloggen.

Ja. Pas de naam aan zoals je die op het certificaat wilt op de accountpagina. Je moet wel ingelogd zijn. Als dat klaar is log je uit, dan weer in, en ga je terug naar de eCourse pagina. Je certificaat zal je nieuwe ingevoerde naam hebben. 

Als je na de sessie je eCourse afmaakt, zul je aan het eind een korte evaluatie tegenkomen. Vul dat in, dan ontvang je een mail met daarin de link naar de slides. Je moet ingelogd zijn.

Over betalen, facturen en voorwaarden

Ja. Teamchange is CRBKO gecertificeerd. Het heeft echter alleen zin als jouw werkgever of organisatie is vrijgesteld van btw of wanneer je als privé persoon betaalt. Voor zzp’ers is het niet interessant. Wil je een btw-vrije factuur? Geef dat dan altijd aan bij aanmelden. Als je online koopt en betaalt is het sowieso btw-vrij.

Dat kan in principe wel, maar neem dan even contact op. 

Die wordt altijd meegestuurd met de email die je hebt ontvangen als bevestiging van je aankoop. Je kunt het ook hier terug vinden als je ingelogd bent.

Ja dat kan. We stellen het op prijs voor de contacten in de groep dat je wel blijft eten. Als je vooraf (bij aanmelding) aangeeft dat je niet overnacht kunnen we 80 euro per overnachting van de arrangemenstkosten aftrekken. Dat doen we niet als je last-minute besluit om niet te blijven slapen,. 

Je geeft door aan ons dat je PE-punten geregistreerd wilt hebben. Geef ons je registratienummer, dan kunnen wij het op de StiR PE-Online site aangeven. Op de overzichtspagina van onze opleidingen kun je precies zien welke opleidingen daarvoor in aanmerking komen.  

Voor NOBCO punten geef je het zelf door bij de administratie. 

De online Masterclasses zijn elk goed voor 4 PE-punten.

In principe gelden dan onze annuleringsvoorwaarden. In sommige gevallen kan je een dag bij een volgende groep inhalen. Als de dag of module niet vol zit kunnen we je laten deelnemen tegen arrangementskosten. Bij een last-minute afzegging zijn wij die arrangementskosten namelijk ook verschuldigd bij de locatie. 

Onze opleidingen

Erkenning & kwaliteit

Even kennismaken?

Nieuwsbrief ontvangen?

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!