Veelgestelde vragen & hulp

Over betalen, facturen en voorwaarden

Ja. Teamchange is CRBKO gecertificeerd. Het heeft echter alleen zin als jouw werkgever of organisatie is vrijgesteld van btw of wanneer je als privé persoon betaalt. Voor zzp’ers is het niet interessant. Wil je een btw-vrije factuur? Geef dat dan altijd aan bij aanmelden. Als je online koopt en betaalt is het sowieso btw-vrij.

Dat kan in principe wel, maar neem dan even contact op. 

Ja dat kan. We stellen het op prijs voor de contacten in de groep dat je wel blijft eten. Als je vooraf (bij aanmelding) aangeeft dat je niet overnacht kunnen we 70 euro per overnachting van de arrangemenstkosten aftrekken. Dat doen we niet als je last-minute besluit om niet te blijven slapen,. 

Je geeft door aan ons dat je PE-punten geregistreerd wilt hebben. Geef ons je registratienummer, dan kunnen wij het op de StiR PE-Online site aangeven. Op de overzichtspagina van onze opleidingen kun je precies zien welke opleidingen daarvoor in aanmerking komen.  

Voor NOBCO punten geef je het zelf door bij de administratie. 

De online Masterclasses zijn elk goed voor 4 PE-punten.

In principe gelden dan onze annuleringsvoorwaarden. In sommige gevallen kan je een dag bij een volgende groep inhalen. Als de dag of module niet vol zit kunnen we je laten deelnemen tegen arrangementskosten. Bij een last-minute afzegging zijn wij die arrangementskosten namelijk ook verschuldigd bij de locatie. 

Account, inloggen en technische vragen

Heb je wel een account aangemaakt? Het komt wel voor dat mensen dat geprobeerd hebben maar dat het toch niet is doorgekomen. Als je succesvol een account hebt gemaakt ontvang je altijd een bevestigingsmail.

  • Verdwijnt het formuliertje ineens? Het kan zijn dat onze site je email herkent, en je al een account hebt! Soms is het bij de eerste poging al gelukt maar ontving je geen succesmail. Probeer eens een nieuw wachtwoord aan te vragen met je email.
  • Het kan ook zijn dat je een account probeert te maken met een wachtwoord dat op een lijst staat met gelekte wachtwoorden. Gebruik je een wachtwoord dat je vaker gebruikt? Probeer eens een ander wachtwoord. 
  • Soms ligt het aan de firewall van je bedrijf of van je computer. Kijk of je onze site in de firewall kunt ‘toestaan’.

Dit kan soms voorkomen bij bepaalde (verouderde) browsers. Of als bijvoorbeeld een werk-browser pop-ups blokkeert. Probeer het sowieso even in een andere browser. Chrome werkt vrijwel altijd. 

Op de inlogpagina kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Je krijgt dan een mail met een link. 

Als je meer dan 5 keer met hetzelfde foute wachtwoord probeert in te loggen word je door onze beveiliging 2 uur geblokkeerd. Daarna kan je het weer proberen. Weet je je wachtwoord niet meer? Maak dan een nieuwe.

De eLearning omgeving werkt alleen met up-to-date browsers. Bijvoorbeeld Internet Explorer, wat niet meer door Microsoft wordt ondersteund, wil nog wel eens problemen geven. In de meeste gevallen helpt het als je de cache van je browser leegt. Vaak gebeurt dat ook automatisch na een nachtje slapen. Ook eenvoudigweg uit- en inloggen doet soms wonderen. Lukt het allemaal nog niet? Maak een print screen van de foutmelding(en) en stuur die naar ons. 

Op de accountpagina kan dat. Je moet wel ingelogd zijn. 

Jazeker. Op de accountpagina kan dat. Je moet wel ingelogd zijn. 

Over online leren en eCourses

Als je bent ingelogd vind je die op deze pagina. De link naar deze pagina staat ook in het hoofdmenu bovenaan de pagina en in de footer onderaan,

Je moet wel vooraf aangemeld zijn voor de eCourse via het leerportaal of door aanschaf hier.

Nee. Uit privacy overwegingen doen we dat niet. Het is haast niet te doen om namen en bijdragen van deelnemers eruit te halen.

De eLearning omgeving werkt alleen met up-to-date browsers. Bijvoorbeeld Internet Explorer, wat niet meer door Microsoft wordt ondersteund, wil nog wel eens problemen geven. In de meeste gevallen helpt het als je de cache van je browser leegt. Vaak gebeurt dat ook automatisch na een nachtje slapen. Ook eenvoudigweg uit- en inloggen doet soms wonderen. Lukt het allemaal nog niet? Maak een print screen van de foutmelding(en) en stuur die naar ons. 

Ja. Pas de naam aan zoals je die op het certificaat wilt op de accountpagina. Je moet wel ingelogd zijn. Als dat klaar is log je uit, dan weer in, en ga je terug naar de eCourse pagina. Je certificaat zal je nieuwe ingevoerde naam hebben. 

Die wordt altijd meegestuurd met de email die je hebt ontvangen als bevestiging van je aankoop. 

Bij aanmelding heb je een email ontvangen waarin de zoom-link staat en de tijd. De online Masterclasses zijn in principe altijd van 09.00 tot 12.30 uur, tenzij je specifiek over een andere tijd bent geïnformeerd. 

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath