Veelgestelde vragen & hulp

Over betalen, facturen en voorwaarden

Ja. Teamchange is CRBKO gecertificeerd. Het heeft echter alleen zin als jouw werkgever of organisatie is vrijgesteld van btw of wanneer je als privé persoon betaalt. Voor zzp’ers is het niet interessant. Wil je een btw-vrije factuur? Geef dat dan altijd aan bij aanmelden. Als je online koopt en betaalt is het sowieso btw-vrij.

Dat kan in principe wel, maar neem dan even contact op. 

Ja dat kan. We stellen het op prijs voor de contacten in de groep dat je wel blijft eten. Als je vooraf (bij aanmelding) aangeeft dat je niet overnacht kunnen we 70 euro per overnachting van de arrangemenstkosten aftrekken. Dat doen we niet als je last-minute besluit om niet te blijven slapen,. 

Je geeft door aan ons dat je PE-punten geregistreerd wilt hebben. Geef ons je registratienummer, dan kunnen wij het op de StiR PE-Online site aangeven. Op de overzichtspagina van onze opleidingen kun je precies zien welke opleidingen daarvoor in aanmerking komen.  

Voor NOBCO punten geef je het zelf door bij de administratie. 

De online Masterclasses zijn elk goed voor 4 PE-punten.

In principe gelden dan onze annuleringsvoorwaarden. In sommige gevallen kan je een dag bij een volgende groep inhalen. Als de dag of module niet vol zit kunnen we je laten deelnemen tegen arrangementskosten. Bij een last-minute afzegging zijn wij die arrangementskosten namelijk ook verschuldigd bij de locatie. 

Account, inloggen en technische vragen

Heb je wel een account aangemaakt? Het komt wel voor dat mensen dat geprobeerd hebben maar dat het toch niet is doorgekomen. Als je succesvol een account hebt gemaakt ontvang je altijd een bevestigingsmail. Heb je deze mail niet ontvangen? Dan heb je geen account en kun je niet inloggen.

Verdwijnt het formuliertje ineens?

 1. Het kan zijn dat onze site je email herkent, en je al een account hebt! Soms is het bij de eerste poging al gelukt maar zit de succesmail in je spam. Probeer eens een nieuw wachtwoord aan te vragen met je email/gebruikersnaam.
 2. Het kan ook zijn dat je een account probeert te maken met een wachtwoord dat op een lijst staat met gelekte wachtwoorden. Gebruik je een wachtwoord dat je vaker gebruikt? Probeer eens een ander wachtwoord. 
 3. Soms ligt het aan de firewall van je bedrijf of van je computer. Kijk of je onze site in de firewall kunt ‘toestaan’.

Dit kan soms voorkomen bij bepaalde (verouderde) browsers. Of als bijvoorbeeld een werk-browser pop-ups blokkeert. Probeer het sowieso even in een andere browser. Chrome werkt vrijwel altijd. 

Op de inlogpagina kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Je krijgt dan een mail met een link. 

Als je meer dan 5 keer met hetzelfde foute wachtwoord probeert in te loggen word je door onze beveiliging 2 uur geblokkeerd. Daarna kan je het weer proberen. Weet je je wachtwoord niet meer? Maak dan een nieuwe.

De eLearning omgeving werkt alleen met up-to-date browsers. Bijvoorbeeld Internet Explorer, wat niet meer door Microsoft wordt ondersteund, wil nog wel eens problemen geven. In de meeste gevallen helpt het als je de cache van je browser leegt. Vaak gebeurt dat ook automatisch na een nachtje slapen. Ook eenvoudigweg uit- en inloggen doet soms wonderen. Lukt het allemaal nog niet? Maak een print screen van de foutmelding(en) en stuur die naar ons. 

Op de accountpagina kan dat. Je moet wel ingelogd zijn. 

Jazeker. Op de accountpagina kan dat. Je moet wel ingelogd zijn. 

Over online leren en eCourses

Als je bent ingelogd vind je die op deze pagina. De link naar deze pagina staat ook in het hoofdmenu bovenaan de pagina en in de footer onderaan,

Je moet wel vooraf aangemeld zijn voor de eCourse via het leerportaal of door aanschaf hier.

Als je je mijncourses pagina geen actieve cursusssen zien is het waarschijnlijk dat je niet bent ingelogd óf dat je je niet voor je courses hebt aangemeld. Dat doe je door op het leerportaal je opleiding te kiezen en de blauwe knop te drukken. 

Je komt dan op de aanmeldpagina. Druk op de aanmeldknop: als het gelukt is verdwijnt die knop. Soms moet je even opnieuw uit- en inloggen om de courses op je pagina geactiveerd te zien.

Bij aanmelding heb je een email ontvangen waarin de zoom-link staat en de tijd. De online Masterclasses zijn in principe altijd van 09.00 tot 12.30 uur, tenzij je specifiek over een andere tijd bent geïnformeerd. 

Nee. Uit privacy overwegingen doen we dat niet. Het is haast niet te doen om namen en bijdragen van deelnemers eruit te halen.

De eLearning omgeving werkt alleen met up-to-date browsers. Bijvoorbeeld Internet Explorer, wat niet meer door Microsoft wordt ondersteund, wil nog wel eens problemen geven. In de meeste gevallen helpt het als je de cache van je browser leegt. Vaak gebeurt dat ook automatisch na een nachtje slapen. Ook eenvoudigweg uit- en inloggen doet soms wonderen. Lukt het allemaal nog niet? Maak een print screen van de foutmelding(en) en stuur die naar ons. 

Die kun je downloaden als je de eCourse helemaal hebt afgerond. Ga daar voor naar de mijncourses pagina. Je moet inloggen.

Ja. Pas de naam aan zoals je die op het certificaat wilt op de accountpagina. Je moet wel ingelogd zijn. Als dat klaar is log je uit, dan weer in, en ga je terug naar de eCourse pagina. Je certificaat zal je nieuwe ingevoerde naam hebben. 

Die wordt altijd meegestuurd met de email die je hebt ontvangen als bevestiging van je aankoop. 

Als je na de sessie je eCourse afmaakt, zul je aan het eind een korte evaluatie tegenkomen. Vul dat in, dan ontvang je een mail met daarin de link naar de slides. Je moet ingelogd zijn.

Onze opleidingen

Erkenning & kwaliteit

Even kennismaken?

Nieuwsbrief krijgen?

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

 • JPG/JPEG/PNG
 • Zo vierkant mogelijk
 • Vooral je gezicht
 • Max 1 mb

Profiel maken

 • JPG/JPEG/PNG
 • Zo vierkant mogelijk
 • Vooral je gezicht
 • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath