265 reviews van deelnemers

Op deze pagina staan de ervaringen van onze deelnemers hebben gegeven. Teamchange scoort een gemiddelde van 9.4 op basis van 265 reviews. Alle inzendingen zijn van geverifieerde Teamchangers. Heel fijn als jij ook een review wilt delen. 

4.6/5

29 juli 2022

'Bracht mij veel als coach en als mens'

Het was een inspirerende trainingsdag waarin aandacht was voor afwisseling tussen theorie en praktijk. In het programma zat een duidelijke opbouw en structuur. Ik heb veel kunnen meenemen naar mijn dagelijkse werk als coach en zet het Keuzekruispunt nu nog meer in, maar kan er ook nog meer inhoud aan geven met dank aan deze training. Daarnaast heeft het ook voor mij persoonlijk (als coach maar ook gewoon als mens) opgebracht dat ik aan de slag ben gegaan met een ontwikkelpunt wat me duidelijk is geworden in de training. De trainer gaf mij veel handvatten voor in mijn dagelijkse contact met coachklanten. De manier van leerstof overbrengen met humor, fijngevoeligheid en oog voor het individu in de groep, sprak mij erg aan.

24 juli 2022

'Inspirerende twee daagse systemisch teamcoachen'

Wat een cadeautje om in een fijne omgeving met een leergierige groep cursisten en een aantal vakbekwame docenten de wereld van het systemisch teamcoachen in te duiken. Veel ruimte voor ervaren en oefenen en dat gaf mij naast nieuwe inzichten ook nieuw materiaal om in te kunnen zetten in teamcoaching. Dank!

21 juli 2022

'Alles op zijn plek'

Ik wilde meer verdieping en handvatten voor teamcoaching. Enige theoretische kennis had ik al maar miste ook kennis, bijvoorbeeld over systemisch coachen en de duik in de onderstroom. Deze opleiding geeft je de complete ‘ landkaart’ voor teamcoaching. Het is een mooie combinatie van theorie en praktijk en de teamcoach zelf wordt hierbij natuurlijk niet vergeten (zelfkennis/zelfontwikkeling). Na 3 blokken heb je het complete overzicht en valt alles op zijn plek. Wat ik ook heel interessant vond is de opdracht voor de slotdag waardoor je eens goed over jezelf en jouw visie als teamcoach nadenkt/na moet denken 😉 Voor mij was dit absoluut de juiste opleiding; ik gebruik de kennis als LSS Projectmanager maar ook als teamcoach.

20 juli 2022

'Hoge verwachtingen kwamen uit!'

De dag voldeed aan mijn verwachtingen vooraf; en die waren hoog. Door goede voorbeelden en met name de toevoeging en uitwerking van de dwaalwegen kan ik nu nóg beter werken met het KeuzeKruispunt. Het is inmiddels een van de door mij meest ingezette modellen/interventies die ik combineer met bijvoorbeeld een (tafel-)opstelling. Ook in teams heel beeldend en energetisch toepasbaar!! Martijn legde het heel duidelijk uit. Makkelijk te koppelen aan de eigen praktijk. Leuk dat hij ook later op de dag nog terugpakte op voorbeelden uit de ochtend. Makkelijk benaderbare coach. Zette ook goed de toon en creeerde vrij snel een effectieve vibe met de andere deelnemers zodat er snel een vertrouwde sfeer was.

15 juli 2022

'inspirerend en inzichtgevend'

Deze workshop heeft me meer inzicht gegeven in ‘de onderstroom’, en wanneer (en hoe) je daar wel of juist even niet iets mee moet doen. Soms is waarnemen genoeg… De docent is duidelijk expert, hij weet de materie helder en duidelijk uit te leggen, geeft alle ruimte voor interactie en weet daar goed op in te spelen, en blijft daarbij ook nog eens binnen de tijd. Na afloop was ik zeer tevreden en geinspireerd.

10 juli 2022

'Weer meer inzicht'

Ik heb een goed beeld gekregen van de verschillende systemische modellen door het krijgen van een theoretische basis en door het doen van praktische groepsopdrachten. Hierdoor kan ik het geleerde meteen toepassen in mijn eigen praktijk. Door het enthousiasme en ervaring van de trainers Wendel en Martijn was het weer een feest om deel te nemen. Ook was fantastisch om ervaringen en kennis te delen en te leren van de andere deelnemers.

5 juli 2022

'Wat een leer en energie curve'

bij de start had ik zoiets van wat is dit! maar wet een reis was dit whow. Je krijgt nieuwe inzichten van benadering en tools om je next step te maken geweldig. De combi theorie en hands-on is super goed. Ik heb de volgende module al geboekt.

1 juli 2022

'Intensieve en rijke tweedaagse'

Veel systemische benaderingen zijn in twee dagen langsgekomen. Je kunt zelf uitzoeken welke benadering voor jou van toepassing is en waar je je prettig bij voelt. Door ook daadwerkelijk met de benaderingen te oefenen, ga ze meer leven en krijg je inzicht in wat je ermee kan. Uiteraard is dat nog maar het begin. De meer praktische benaderingen zitten wat verderop in de tweedaagse. Als je, zoals ik, die praktische kijk nodig hebt om het te snappen, moet je dus even geduld hebben.

22 juni 2022

'Praktisch, helder, goede opbouw en toepasbaar'

De praktische inhoud van de training onderbouwd vanuit toegankelijke theorie, gegeven op een prettige manier met goede docenten en in een goede opbouw, maakt de leergang TC tot een echte aanrader. Het heeft mij enorm geholpen om mijn intuïtieve manier van coachen meer fundament en diepgang te geven. Dit alles een prettige leeromgeving in een fijne groep met zeer kundige begeleiding.

1 juni 2022

'In een dag meer te weten gekomen over Transactionele analyse'

Hoeveel informatie kan er in een dag? En al helemaal als het gaat om complexe materie als Transactionele Analyse. Maar toch veel geleerd en tot belangrijke inzichten gekomen. Iets meer persoonlijke reflectie zou het helemaal top maken.

27 mei 2022

'De rugzak is rijkelijk gevuld!'

De leergang Teamcoach kent een goede balans tussen theorie, praktijk en ervaringsleren. In 5 maanden doe je waardevolle inzichten op over jezelf, wie je bent en wilt zijn in je rol, en over hoe je een team verder kunt helpen, zonder bemoeizuchtig te zijn. Inspirerende trainers die hun vak verstaan en die je andere perspectieven bieden. Met dank aan Martijn en Astrid voor de fijne, warme én professionele begeleiding!

25 mei 2022

'Ontzettend goede en leuke training'

Ik ben ontzettend blij met deze training. De trainingsdagen zijn leuk, luchtig en diepgaand. Zowel persoonlijk als professioneel. Precies de juiste toon wat mij betreft, net als in de boeken van Martijn. De trainers (Wendel en Martijn) vind ik echt uitblinken in wat ze doen; ze geven vertrouwen, dagen uit, confronteren en inspireren; ze zorgen ervoor dat iedere deelnemer gezien wordt en vooruit komt. Ik ben vaak best kritisch, maar deze training kan ik iedereen van harte aanraden.

23 mei 2022

'Ervaringsgericht leren'

Na twee eerste waardevolle dagen waarin we landden in het gebied van teamcoaching en de spiegel kregen voorgehouden van wat je daarin van jezelf meeneemt, ben ik vooral erg onder de indruk van de effectiviteit en laagdrempeligheid van het teamwiel. Direct in de praktijk kunnen brengen…de toegankelijkheid van het geleerde is fijn en tegelijkertijd; nog veel te leren in de praktische toepassing.

21 mei 2022

'Grondige theoretische basis en veel oefeningen in de praktijk'

Deze opleiding heeft me een grondig fundament gegeven voor. teamcoaching. Op basis van heldere theorieën en modellen wordt op gestructureerde, inspirerende en positieve wijze de praktijk verkend en grondig geoefend. De reflectie- en feedbackopdrachten tussendoor zijn ook heel waardevol.

19 mei 2022

'Workshop biedt veel houvast.'

Deze workshop bood me in een enkele dag wat ik zocht: een denkraam voor de dynamiek in groepen. We hebben dit heldere denkraam met elkaar getoetst aan onze eigen ervaringen zodat het ook echt tot leven komt. De twee begeleiders zetten het denkraam sterk neer en vragen door op onze ervaringen. Dat alles maakt het tot een rijke workshop.

6 mei 2022

'Geweldige cursus!'

Ik ben echt ontzettend enthousiast over de eerste twee dagen. De combinatie van theorie en praktijk was erg leerzaam. Ik probeer de geleerde theorie tegen iedereen uit te leggen die het maar horen wilt. De praktijk oefeningen waren erg leuk om te zien dat het daadwerkelijk ook zo werkt (de koning oefening was echt hilarisch, ik had de uitkomst niet verwacht). Ook de persoonlijke coaching die op dag 2 gebeurde heeft mij erg geholpen. Ik ben met energieniveau 10 naar huis gegaan en krijg er nog steeds energie van als ik er aan terug denk. Ik ben ontzettend benieuwd naar de andere dagen

4 mei 2022

'Volop inspiratie en energie!'

Enorm veel geleerd van deze opleiding waarin veel aandacht is voor zowel theorie als praktijk. In een veilige setting met een leuke groep mensen en toptrainers Martijn en Wendel veel inspiratie en energie opgedaan.

15 april 2022

'Het recept voor persoonlijke en professionele groei'

Een doordachte opbouw. De juiste verhouding tussen theorie en praktijk. Inspirerende gastsprekers, De leergang teamcoaching bevat alle ingredienten voor persoonlijke en professionele groei.

7 april 2022

'Aanrader!'

Vijf dagen met Martijn en Wendel waren inspirerende dagen waarin we veel hebben geleerd, veel hebben gelachen en veel hebben geoefend. Nieuwe inzichten opgedaan over mijzelf en mijn manier van coachen. Direct toepasbaar in je werk. Zeer pragmatisch. Een echter aanrader!

1 april 2022

'Praktijk gericht'

Inspirerende training met ruimte voor eigen inbreng. Trainers die er duidelijk zin in hebben en zich goed hebben voorbereid. Het teamwiel is voor mij direct in te zetten bij het coachen van de teams.

16 maart 2022

'Veel geleerd!'

Essenties; een opleiding gevuld met veel kennis en vrolijkheid, goed toepasbaar door de vele voorbeelden en werkvormen. Veel geleerd in een fijne en veilige omgeving.

13 maart 2022

'Helder, overzichtelijk, toepasbaar'

De verbinding tussen de online informatie en de les is heel goed. Online krijg je bovendien toegang tot nog veel meer informatie. De lessen zijn toepasbaar en concreet terwijl er wel een duidelijke theoretische onderbouwing aan ten grondslag ligt. Voor mij is de online cursus een hele prettige manier om kennis te maken met de principes van het coachen van een team.

16 februari 2022

'Veel ingangen voor teaminterventies'

Een training waarmee je een teamdiagnose kunt maken en aan de hand waarvan je veel ‘ingangen’ voor teaminterventies krijgt aangereikt. De ervaring en enorme kennis van Martijn werkt erg inspirerend en maakt dat ik zelf ook weer mijn kennis en vaardigheden wil uitbreiden. Het handboek Teamcoaching heb ik inmiddels al vaak geraadpleegd!

8 februari 2022

'Bewustwording is het sleutelwoord'

Deze training heeft me eindelijk de hindernis laten nemen die ik wel voelde en die me beperkte, maar niet alleen kon nemen. Ik ga vol enthousiasme en (nieuwe) energie aan de slag met mijn teams dankzij deze training!

28 januari 2022

'Praktijkgerichte training'

Een training die echt gericht is op de praktijk, afwisselend en interactief. Deze training heeft mijn rugzak weer verder gevuld om nog beter teams te kunnen coachen,.

23 januari 2022

'Je wordt echt verder geholpen!'

Margit weet als geen ander direct veiligheid te creëren in de groep en voelt intuïtief goed aan wat de groep of een individu nodig heeft om het proces te bevorderen, om je echt verder te helpen. Dat is soms confronterend maar je bepaalt zelf de grenzen, maar Margits authentieke werkwijze werkt inspirerend en maakt mij steeds nieuwsgierig. De warme en veilige leeromgeving maakt het leren leuk. Margit gebruikt praktische & laagdrempelige oefeningen, waardoor je nieuwe inzichten daadwerkelijk voelt binnenkomen, en niet alleen maar (theoretisch) begrijpt. Een dag met Margit is leerzaam, inspirerend en inzichtgevend. Enorm waardevol.

22 januari 2022

'Veel bruikbare inzichten'

Training is goed te volgen voor niet alleen coaches en managers, maar ook voor (zoals ik zelf) teamleden. Veel bruikbare inzichten waarmee ik de sterke en zwakke punten van het team zou kunnen blootleggen. Maar ook de manier hoe daar dan weer mee om te gaan is aan bod gekomen en dat biedt dan juist een mooie tool voor het toepassen van de theorie. Fijne afwisseling tussen praktijk en theorie, ook door middel van kleine breakout rooms. Werkt zeer fijn.

21 januari 2022

'Essentieel!'

Wat een verfrissende, directe aanvliegroute neemt Els in deze opleiding. Haar zelfkennis, concrete inzichten en vooral de humor maakt het makkelijk om lekker aan de slag te gaan met je persoonlijke leiderschap. Voor iedereen heel waardevol en voor elke zichzelf respecterende coach essentieel wat mij betreft!

19 januari 2022

'Begrijpen en beïnvloeden van jezelf mbt teamcoaching'

Door de energieke trainers was het één groot avontuur. Er was een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk en voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling in een veilige setting. Het reflecteren naar jezelf werd daardoor een feestje! Deze leergang heeft veel inzicht gegeven in het herkennen van de eigen rol als teamcoach. Ik heb enorm veel vertrouwen gekregen en de geleerde theorie heeft het helemaal compleet gemaakt. Dank Martijn en Jessica!

18 januari 2022

'Leren vanuit verschillende hoeken.'

Vanaf de start van de bijeenkomsten Teamcoaching Essenties, heb ik een gevoel gehad dat ik hierbij veel zou leren. Nou en dat gevoel klopte! Door de expertise en ervaring van de trainers kijk ik met een tevreden glimlach terug op de bijeenkomsten. De afwisseling van theorie, praktijkvoorbeelden en het ervarend leren maakte deze opleiding echt fantastisch. De deelnemers, trainers en gastsprekers maakte het mogelijk om vanuit verschillende disciplines naar het coachen en jezelf te kijken. De leerstof is behapbaar en direct toepasbaar in het werkveld.

9 april 2021

'De teamcoach in jou'

Aan de hand van prettige visuele modellen die geregeld terugkomen wordt het vak teamcoachen uitgelegd. Martijn licht de theorie met passie toe. Die ook goed (terug) te lezen is in z’n boeken. Daarnaast wordt er in de modules met gastsprekers stil gestaan bij persoonlijke ontwikkeling om meer inzicht te krijgen in je kracht en valkuil als teamcoach.

1 juli 2022

'Intensieve en rijke tweedaagse'

Veel systemische benaderingen zijn in twee dagen langsgekomen. Je kunt zelf uitzoeken welke benadering voor jou van toepassing is en waar je je prettig bij voelt. Door ook daadwerkelijk met de benaderingen te oefenen, ga ze meer leven en krijg je inzicht in wat je ermee kan. Uiteraard is dat nog maar het begin. De meer praktische benaderingen zitten wat verderop in de tweedaagse. Als je, zoals ik, die praktische kijk nodig hebt om het te snappen, moet je dus even geduld hebben.

26 april 2021

'stoomcursus teamcoachen'

Martijn heeft in 4 ochtenden de basis van teamcoaching weten uit te leggen en dat ook nog online. Het waren afwisselende, motiverende, stimulerende sessies en ik heb echt de basis uitgelegd gekregen. Ook heb ik een goed beeld en ideeen gekregen hoe een goede online sessie in te richten, zodat je actief betrokken blijft bij de training. Nu nog zelf aan de slag en dat blijft spannend….

28 maart 2019

'Walk the talk'

Er zijn veel trainers die een trucje leren en dan een workshop geven. Als je dat wil moet je niet bij Martijn zijn. Hij en zijn co-trainer Els zijn vakmensen. Ze begrijpen inhoudelijk heel goed waar ze het over hebben. En zorgen ervoor dat de transfer of learning op een prettige wijze plaatsvindt. Walk the talk. Wat ik persoonlijk als ‘studeerman’ ook prettig vind is de grote hoeveelheid inhoudelijke academische kennis die Martijn bezit. Hij is gewoon een expert. Hoe leuk & effectief is het om van zulke ervaren mensen een workshop te volgen? Kortom: zoek je inhoudelijke kennis en inzicht op dit vakgebied? Bel Teamchange!

11 november 2020

'Een geweldige ervaring'

Zeer leerzame opleiding met een goede mix tussen theorie en praktijk. Zoveel ontwikkelmogelijkheden als deelnemer. De opleiding biedt een uitgebreid palet aan werkvormen theorie die allen zeer bruikbaar zijn in de praktijk. Het is echt horen, voelen en doen! De trainers stuk voor stuk fijne zeer ervaren mensen. Kortom een geweldige ervaring!

9 juni 2021

'Leren over jezelf en het vak'

Deze opleiding is een geweldige combinatie van leren over jezelf als persoon (en teamcoach) en de theorie van het teamcoachen met de boeken van Martijn als rijk uitgangspunt. Wat er voor mij uitgesprongen is: 1) het meesterschap van teamcoach Martijn en hoe hij op de theoriedagen zijn eigen theorie in praktijk bracht. 2) de gastdocenten zijn echt experts binnen hun vakgebied en brengen inzicht en beweging in jezelf als mens.

29 juni 2021

'Een gereedschapskist voor een teamcoach'

Teamcoaching uitgelegd door concepten en modellen die middels voorbeelden en casussen concreet gemaakt worden. Martijn en de andere docenten laten blijken dat ze veel praktijkervaring hebben en kunnen deze goed overbrengen. Door deze training on-line te volgen kregen we tevens tips en suggesties over het leiden van videosessies. Ik heb hier veel aan gehad.

14 juli 2021

'Praktisch fundament dat houvast biedt'

Waardevolle, leuke een leerzame training die inzicht geeft. Martijn en zijn collega’s maken gebruik van praktische en toepasbare modellen en reiken concrete praktijkvoorbeelden aan. Daarnaast is het bespreken van praktijkverhalen met de andere deelnemers heel leerzaam. Een goede basis om op door te bouwen.

9 november 2020

'Geweldige opleiding'

Geweldige opleiding waar ik veel geleerd heb over het prachtige vak van Teamcoach, maar zeker ook over mijzelf! Mooie theoretische handvaten die direct toepasbaar zijn. Genoeg prikkelende uitdagingen in de opleiding. Dit alles kan alleen met deskundige docenten en vakgenoten!

8 april 2020

'Mooi, breed en vol programma'

Mooi, breed en vol programma waarbij we naast theoretische kennis veel praktijk met elkaar hebben opgedaan. Naast groepscoach Murielle en les van Martijn veel boeiende gastdocenten die ons veel modellen en inzichten hebben meegegeven. Zo geleerd welke teamcoach ik ben/wil zijn en welke vragen er goed bij mij passen. Ik raad het elke teamcoach én teamleider aan!

22 mei 2019

'Zeer waardevolle dag'

Het was een zeer waardevolle dag! Zeer tevreden over de training op inhoud en de manier waarop de training gegeven werd, met humor en bezieling. De training heeft een praktische opzet om teamontwikkeling binnen je eigen organisatie een positieve richting in te krijgen. Erg blij met de trainers Martijn en Els.

29 september 2019

'Goede mix van theorie en praktijk'

Goede mix van theorie en praktijk met Martijn Vroemen als inspirerend boegbeeld van de opleiding. Het handboek teamcoaching is hierbij een overzichtelijk naslagwerk. Het vak van teamcoach wordt vanuit diverse perspectieven belicht.

4 februari 2021

'Verhelderende praktische dag'

Heldere en prettige training die mij boven- en ondertiteling gaf bij de vele intuïtieve interventies die ik al als teamcoach doe. Een kam ging door de vele kennis die ik al had. Deze verfrissende ordening geeft mij na deze dag weer vele handvatten en nieuwe inzichten mee om in de praktijk aan de slag te gaan. De dag had een duidelijke en goede opbouw van thema’s. En wederom geleid door de gedreven professionals Martijn en Wendel.. Ook online creëren ze een open en ontspannen leerklimaat met veel afwisseling van werkvormen en een enorme bagage aan kennis en ervaring.

29 oktober 2020

'Helder en praktisch'

Een heldere en praktische opleiding die handvatten biedt. Martijn Vroemen deelt niet alleen zijn kennis in zijn nuttige boeken maar gelukkig ook tijdens opleidingen. Martijn maakt gebruik van een duidelijke structuur en materiaal. Er was ruimte om te oefenen en te reflecteren met vakgenoten. Dit maakt de opleiding al met al dynamisch. Vervelen deed het geen moment. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Teamchange!

2 juni 2021

'Ik weet waar ik heen ga'

Wat een mooie training was dit! Ik heb zoveel geleerd. En niet alleen over mezelf als teamcoach maar vooral ook over wat voor mij belangrijk is en waar ik mezelf verder in wil ontwikkelen. Een mooie combinatie van de theorie uit het boek van Martijn en verdieping met gastdocenten. Ik heb mij bij deze training ook heel veilig gevoeld. Dat is wat Martijn heel goed doet, een veilige omgeving creëren.

10 juni 2020

'Practice what you preach'

Martijn is voor mij de verpersoonlijking van practice what you preach. Hij helpt je zonder bemoeizucht en straalt daardoor absoluut niet uit dat hij het wel even allemaal komt vertellen. Zeer prettige persoonlijkheid!

21 mei 2022

'Grondige theoretische basis en veel oefeningen in de praktijk'

Deze opleiding heeft me een grondig fundament gegeven voor. teamcoaching. Op basis van heldere theorieën en modellen wordt op gestructureerde, inspirerende en positieve wijze de praktijk verkend en grondig geoefend. De reflectie- en feedbackopdrachten tussendoor zijn ook heel waardevol.

15 mei 2019

'Dat smaakt naar meer!'

Goede, praktische down to earth workshop met fijne handvatten om meteen in te kunnen zetten. De dynamiek en humor tussen Martijn en Els maakte het daarnaast ook een leuke en luchtige dag. Aangezien ik zelf vaak de rol als trainer heb, leg ik de lat voor andere trainers hoog. In het geval van Martijn en Els was dat ruimschoots in orde en hebben ze me geïnspireerd met nieuwe inzichten en handvatten! Dat smaakt naar meer!

23 februari 2018

'Je leert heel veel'

Deze training is een echte aanrader. In een leuke, afwisselende dag leer je heel veel. De training geeft inzicht in wat er mis is als het niet lekker loopt in je team. Daarnaast krijg je tips en oefeningen om op een constructieve manier de dingen die niet lekker lopen bespreekbaar te maken met je team.

12 oktober 2018

'Kan er gelijk mee aan de slag'

Hele fijne dag waar iedereen vertrok met een rugzak vol praktische, goede en gestructureerde oefeningen en geen vol hoofd. Kan er gelijk mee aan de slag. De leergierigheid was bij iedereen geprikkeld en meer dan een deelnemer besloot zich direct in te schrijven voor de opleiding. Dat moet je kunnen als trainer!

24 januari 2019

'Wat een pareltje is deze leergang Teamcoaching!'

Wat een pareltje is deze leergang Teamcoaching! Een perfecte mix van solide theorie, heel veel praktijkervaringen, fascinerende trainers, mooie en direct toepasbare werkvormen & modellen en inspirerende locaties. Martijn weet op zijn geheel eigen wijze veel diepgang aan te brengen en inspireert van begin tot einde. Als je jezelf als teamcoach serieus wilt nemen, mag je dit niet missen…

27 mei 2022

'De rugzak is rijkelijk gevuld!'

De leergang Teamcoach kent een goede balans tussen theorie, praktijk en ervaringsleren. In 5 maanden doe je waardevolle inzichten op over jezelf, wie je bent en wilt zijn in je rol, en over hoe je een team verder kunt helpen, zonder bemoeizuchtig te zijn. Inspirerende trainers die hun vak verstaan en die je andere perspectieven bieden. Met dank aan Martijn en Astrid voor de fijne, warme én professionele begeleiding!

9 december 2021

'Met een goed gevulde rugzak ee stap verder als coach'

Zojuist de leergang afgerond. Wat een mooie ontdekkingsreis! Met een vollere rugzak, gevuld met nieuwe kennis, op zowel theoretisch als persoonlijk vlak begin ik met meer vertrouwen aan een nieuwe fase al coach. Martijn creëert met zijn team een heel fijn en veilig klimaat. Door de diversiteit in onderwerpen en (gast) docenten ontstaat een heel tof, gevarieerd programma. Het is fijn ‘afkijken’ en leren van Martijn en de andere docenten. Een aanrader!

20 september 2019

'Verrijkend en vérrijkend'

De leergang van Martijn en de gastdocenten is verrijkend en vérrijkend. Niet alleen door de vorm en inhoud, maar ook doordat Martijn een leerklimaat schept met loads of containment waarin alle deelnemers kunnen groeien. Een mooi voorbeeld van het coachen van een volkstuinteam in de praktijk!

19 april 2018

'Fijne training'

Dit was de tweede training die ik bij Martijn heb gevolgd. Ik zie Martijn als een echte expert op zijn vakgebied met zijn eigen ideeën, theorieën, aanpakken en zinnetjes. Gebaseerd op wetenschap en ook de praktijk. Dat sluit bij mij erg aan. Een geroutineerde trainer zonder aan benaderbaarheid te verliezen.

23 januari 2019

'Fantastische leergang'

Martijn heeft een fantastische leergang neer weten te zetten. De leergang is goed van niveau, een mooie combinatie van theorie, praktijk, modellen en inzichten. Echt geschikt voor zowel teamcoaches als teamleiders. Door de inzet van gastdocenten ontvang je veel gereedschap dat zeer bruikbaar is in de praktijk. De leergang is geschikt voor teamcoaches die in de spiegel willen kijken. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en tough love wordt zeker gegeven.

31 oktober 2020

'Vol nieuwe inzichten'

Een training van 5 inspirerende dagen, vol nieuwe inzichten, mooie werkvormen, uitdagende opdrachten en enthousiaste trainers die veel praktijkervaring in de rol van teamcoach delen met de deelnemers. Met de vele kennis die ik opgedaan heb, ben ik in staat om lekker in de praktijk aan de slag te gaan en me verder te ontwikkelen. Neemt niet weg de Opleiding ‘Teamcoaching topklas’ staat zeker nog op mijn verlanglijstje.

17 november 2019

'Een topdag'

De training plaatst je ervaring in een bruikbaar kader/model waardoor je de aanwezige team dynamiek beter kan duiden en vervolgens ook beinvloeden. Inzet nuttige oefeningen met de wegroep maakte het een top dag met Martijn en Wendel.

9 juli 2018

'Gedegen, afwisselend en erg inspirerend'

De leergang Teamcoaching is een aanrader als je je rugzak wil vullen met kennis en tools om met teams aan de slag te gaan. Martijn zijn aanpak is gedegen, afwisselend en erg inspirerend. Ook de uitwisseling binnen de leergroep van allemaal professionals is een enorme meerwaarde. Het heeft me naast veel plezier, een mooie hoeveelheid kennis, inspiratie en zelfvertrouwen opgeleverd om verder met teams aan de slag te gaan.

19 maart 2019

'Mooie mix van theorie en praktijk'

Team coaching essentials gedaan bij Martijn. Mooie mix van theorie en praktijk en een heel heldere afbakening van het onderwerp. Veel kennis en voorbeeld gedurende de training. Echt de moeite waard.

Review maken

[field id=”naam”]

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath