224 reviews van deelnemers

Op deze pagina staan de ervaringen van onze deelnemers hebben gegeven. Teamchange scoort een gemiddelde van 9.4 op basis van 224 reviews. Alle inzendingen zijn van geverifieerde Teamchangers. Heel fijn als jij ook een review wilt delen. Even inloggen en dan verschijnt een knop hieronder. 

4.6/5

26 oktober 2021

'Verdieping in het vak en je persoonlijke rol'

Zó blij dat ik na Teamcoaching Essenties ook voor de Teamcoaching Topklas heb gekozen! Wat ik zocht in de Topklas was een verdere verdieping in het vak & van mijn persoonlijke rol als teamcoach, en dat heb ik ook helemaal gevonden. Martijn en Wendel zijn meesters in het creëren van een warme en veilige sfeer, zonder ooit de inhoud uit het oog te verliezen. Dat geeft je niet alleen de gelegenheid om vrijuit te leren en diep te reflecteren, het is meteen ook een mooi model voor het vak. Nu na de Topklas kan ik mezelf met recht professioneel Teamcoach noemen, met daarbij het vertrouwen dat mijn leerproces hier niet ophoudt. Kwispelend nieuwe horizons tegemoet!

26 oktober 2021

'Mooie reis'

Topklas Teamcoaching van Teamchange afgerond. Wat een mooie reis met veel inzichten, leermomenten, puzzelen, jezelf heruitvinden, elkaar supporten en spiegelen. Dank je wel Martijn, Wendel, Els, Hanna en Margit voor jullie bezielende leiding, lessen en feedback! En dank je wel studiegenoten voor het delen van jullie persoonlijke verhalen, kennis, inzichten, wijsheid, feedback en plezier in deze opleiding!

20 oktober 2021

'Inhoudelijke scholingsdag met praktische werkvormen.'

Een dag waarin de theorie en de praktijk elkaar goed aanvullen. je gaat naar huis met met een aantal handzame werkvormen en ideeën om zelf toe te passen.

18 oktober 2021

'Prachtige opleiding'

Het was een prachtige opleiding, waarbij alle facetten van teamcoaching en -ontwikkeling aan bod kwamen. Samen veel inzichten verkregen. Een hele leerzame reis voor onszelf en het prachtige vak van teamcoaching, maar ook voor het leiden van teams in de rol van teamleider. Een verrijking voor teamleiders die hun teams echt willen bij hun doorontwikkeling!

14 oktober 2021

'Transactionele analyse'

Goede opzet waarbij de theorie niet herhaald werd (die had je moeten lezen vooraf!). Trainer beheersen de stof en brengen deze gedurende de dag tot leven door in te sprelen op gebeurtenissen op de dag zelf.

17 september 2021

'Coachen met het Keuzekruispunt'

Nog heerlijk aan nagenietend van een zeer waardevolle opleidingdag “Coachen met het Keuzeskruispunt” bij Teamchange. Wendel en Els waardeer ik zeer als trainers. Met hun vakkennis, humor, openheid en een vleugje zelfspot creëren zij een fijne leeromgeving waarbij ik (en de groep) ruimte vindt om op diepere lagen de coachtools eigen te maken. De balans tussen theorie en toepassen (oefenen) a.d.h.v. mijn eigen X-en zorgen ervoor dat de nieuwe kennis makkelijk bekijft en met plezier eigen gemaakt wordt. Een cadeautje om te mogen ervaren met ook nog een hele fijne groep collega coaches. Het toepassen in mijn eigen coachpraktijk wordt een feestje op deze manier. Dank voor de inspirerende dag!

30 augustus 2021

'Concreet, legt een gedegen basis'

Het programma sluit goed aan bij wat je als basis voor het teamcoachvak nodig hebt. Goed opgebouwd, naarmate het programma/de opleiding volgt valt steeds meer inhoud/kennis samen. Dit versterkt alle losse onderdelen als geheel. Daarnaast wordt het prettig, enthousiast en pakkend gebracht. Martijn verstaat het teamcoachvak als geen ander!

22 augustus 2021

'Werken met teams wordt nog leuker!'

Uitstekende opleiding, goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende aanpak, trainers laten zien, voelen en ervaren hoe teamcoaching werkt. Smaakt echt naar meer!

14 augustus 2021

'Een mooie reis door het vakgebied van teamcoach!'

Een leergang die inspireert en het beste in jezelf naar boven haalt. Je doorloopt de studieboeken, maar nog veel belangrijker: je wordt iedere keer weer geïnspireerd door nieuwe sprekers, allen toppers in hun vak. Je oefent, je reflecteert, je ontvangt feedback en met de groep heb je de kans om veel te oefenen en te leren.

29 juli 2021

'Veelzijdige leergang die je altijd in de praktijk kan brengen.'

De Leergang Teamcoaching zat van dag op dag goed in elkaar. Elk onderdeel werd gevarieerd aangeboden. Dit maakt het leren leuk. Tijdens de praktijkdagen kon je mooi oefenen en leren van de groep. De huiswerk opdrachten waren leerzaam om te maken en zorgde ervoor dat je in je eigen praktijk kritisch ging kijken naar wie jij wilt zijn als teamcoach. De leergang heeft mijn leven verrijkt en mijn rugzak gevuld. Martijn, Astrid, maar ook de gastdocenten maakte de leergang compleet met elk hun eigen expertise.

29 juli 2021

'Teamcoaching essenties is essentieel voor elke teamcoach!'

Volg geen opleiding bij teamchange als je niet zelf wilt veranderen. De opleiding zit vol handige en duidelijke theorie en modellen, tot leven gebracht door hilarische en aansprekende praktijkvoorbeelden. Ook ga je zelf aan de slag om de theorie en praktijk eigen te maken, in te zetten en hierop te reflecteren. Martijn en Wendel zijn een topduo die elkaar perfect in balans houden en elkaar en ook de deelnemers een topervaring gunnen. Teamcoaching essenties is essentieel voor elke teamcoach (en iedereen die wil helpen teams successvol maken)!

22 juli 2021

'Teamcoach , het is een vak!'

De leergang Teamcoaching welke ik de afgelopen maanden heb doorlopen is een enorme ontwikkeling voor mezelf geweest, ik had niet gedacht dat ik zover zou komen. Alle bijeenkomsten, scholings- en oefenmomenten waren de ultieme bewustwording voor het vak als coach voor teams, waarbij dankbaar gebruik gemaakt werd van de medestudenten, interactie in groepsprocessen, sociale psychologie en natuurlijk het reflecteren, waardoor ik vertrouwen gekregen heb in mijn mogelijkheden/vaardigheden om als volwaardig teamcoach te gaan werken. Mijn motivatie maar ook zelfvertrouwen om teamcoach te worden is gegroeid en wat een leuk vak is dit! Ben er trots op dat ik dit vak mag uitvoeren! Dank is groot aan de docenten van de opleiding, maar zeker ook aan alle medestudenten, wat hebben we veel van elkaar geleerd en onze inzichten vergroot!

20 juli 2021

'Inspirerend naar een volgend level in teamcoaching'

Een prachtige en zeer waardevolle opleiding waarin ik veel over teams, groepen en de instrumenten om daarmee te werken heb geleerd. Maar vooral ook weer veel geleerd over mijzelf. Dank ook aan Astrid Rutten voor de goede begeleiding van onze Leergang 12. Het was intensief en waardevol. Grootste opbrengst: de reflectie practitioner in mijzelf geactiveerd.

14 juli 2021

'Praktisch fundament dat houvast biedt'

Waardevolle, leuke een leerzame training die inzicht geeft. Martijn en zijn collega’s maken gebruik van praktische en toepasbare modellen en reiken concrete praktijkvoorbeelden aan. Daarnaast is het bespreken van praktijkverhalen met de andere deelnemers heel leerzaam. Een goede basis om op door te bouwen.

14 juli 2021

'Inspirerende leergang'

De online leergang teamcoaching geeft in 4 ochtenden zowel inzichten in teamgedrag als modellen waarmee je als coach van teams of als manager direct aan de slag kan. Ook het handboek dat als basis wordt gebruikt is een goed naslagwerk. De aanpak online was prettig, met goede interactie met de groep. Al met al was de leergang de investering zeker waard.

14 juli 2021

'Veel geleerd en ontdekt'

Veel geleerd, veel ontdekt en bewust geworden van veel aspecten van Teamcoaching in deze interactieve online training. De kennis en ervaring die Martijn en zijn collega’s overbrengen op een toegankelijke en aanstekelijke manier is voor mij erg waardevol. geweest….en smaakt naar meer.

14 juli 2021

'Van complex naar meer eenvoud voor vervolg'

De Leergang was van begin tot eind inspirerend, beeldend en praktisch. Complexe situaties voor coaching worden via verschillende invalshoeken met zeer bruikbare modellen ‘eenvoudig’ gemaakt en biedt inzicht en handvaten om concreet te coachen!

13 juli 2021

'Waardevolle online training'

Fijne afwisseling tussen theorie en ervaringen delen met andere deelnemers (ook heel leerzaam!). Het feit dat het online was maakt de training heel toegankelijk en je leert ontzettend veel in slechts 4 sessies.

8 juli 2021

'Energieke en praktische training op Onderstromen'

De energie en het plezier van anderen meenemen en trainen in het herkennen en beïnvloeden van Onderstromen spatten er af bij Martijn en Wendel. Ook het uitwisselen van ervaringen en beelden met kritische medestudenten voelt heerlijk. Dank je wel voor deze zeer leerzame en fijne dag met elkaar.

6 juli 2021

'Inspirerend en waardevol, leer het vak en jezelf kennen'

Wat een inspirerende en waardevolle opleiding. Met name de diepgang tijdens de verschillende modules, de combinatie tussen praktijk en theorie en de zoektocht naar jezelf hebben me enorm geholpen en gaan me enorm helpen in de toekomst. Een dikke aanrader voor iedereen die iets met teams doet of wil doen.

1 juli 2021

'Sterke theorie, diepgang door persoonlijke verbinding'

Door de stukjes theorie af te wisselen met praktijk en diepgaande evaluatie, kan je persoonlijk diep verbinden met het systemisch coachen. Er was veel energie maar dat kwam niet alleen door de docenten, maar ook door de groep en de setting.

30 juni 2021

'Meteen toe te passen in de praktijk'

Een super fijne leergang gehad waar ik echt heb geleerd teamcoach te zijn. Te kunnen kijken vanuit meerdere hoeken en van individu naar het gehele team. De verschillende gastdocenten zijn zeer inspirerend en de lesdagen met overnachting maken dat je met de hele groep in een bubbel komt waardoor je super snel alles opneemt en van elkaar leert.

29 juni 2021

'Een gereedschapskist voor een teamcoach'

Teamcoaching uitgelegd door concepten en modellen die middels voorbeelden en casussen concreet gemaakt worden. Martijn en de andere docenten laten blijken dat ze veel praktijkervaring hebben en kunnen deze goed overbrengen. Door deze training on-line te volgen kregen we tevens tips en suggesties over het leiden van videosessies. Ik heb hier veel aan gehad.

29 juni 2021

'Aanrader!'

Met heel veel plezier heb ik de Basistraining Teamcoaching gevolgd . Vond het boeiend en inspirerend. Theorie, direct toepasbaar, volop afwisseling en diverse werkvormen/tools. Veel geleerd, echt en aanrader!

24 juni 2021

'Zeer leerzame dagen!'

Hoewel ik niet werk als (team)coach, werk ik wel altijd met en voor teams dus het leek me goed er meer over te leren. Ben heel blij dat ik deze twee dagen gevolgd heb! De vele theorieën, inzichten en praktijkvoorbeelden gaan me in volgende opdrachten zeker goed van pas komen. Het gaf me nieuwe inzichten over teamontwikkelingen en -processen én over mijn eigen rol daarbinnen. Het is grappig dat je altijd weer nieuwe dingen leert en een stapje verder komt. De uitwisseling met groepsgenoten was een mooie bonus!

23 juni 2021

'Slalommen door de COVID maatregelen'

Beste Martijn en Murielle, onwijs bedankt voor deze prachtige leerervaringen. Door jullie begeleiding en jouw prachtige praktische boeken Martijn ben ik een betere teamcoach geworden en dat was mijn doel. Check!

14 juni 2021

'Fris en open blijven kijken'

“Fris en open blijven kijken” gaf Martijn ons mee, om op afstand toch betrokken te zijn (verbinding maken zonder ondergedompeld te worden) met een verantwoordelijkheid voor de eigen behoeften.

9 juni 2021

'Leren over jezelf en het vak'

Deze opleiding is een geweldige combinatie van leren over jezelf als persoon (en teamcoach) en de theorie van het teamcoachen met de boeken van Martijn als rijk uitgangspunt. Wat er voor mij uitgesprongen is: 1) het meesterschap van teamcoach Martijn en hoe hij op de theoriedagen zijn eigen theorie in praktijk bracht. 2) de gastdocenten zijn echt experts binnen hun vakgebied en brengen inzicht en beweging in jezelf als mens.

9 juni 2021

'Leergang Teamcoaching: zeer inspirerend!'

Nieuwsgierig geworden door de geweldige boeken van Martijn Vroemen besloot ik deel te nemen aan de leergang Teamcoaching. Verrijkt met nog meer kennis over teams, theorieën en modellen en mezelf heb ik deze leergang afgesloten. Een groot compliment ook aan de gastdocenten, zij zijn allemaal van een fantastisch niveau. Voor mij persoonlijk een speciale vernoeming voor de praktijkdagen van zowel Margit Sleeuwenhoek als Els Burger. Bijzonder inspirerend! Dank daarvoor.

8 juni 2021

'Workshop teamontwikkeling – Teamwiel'

Verrassend verfrissende presentatie gelardeerd met illustrerende filmpjes en schema’s. De gekende inhouden in een frisser hesje. Bedankt!

7 juni 2021

'Veelzijdige opleiding'

Deze leergang brengt je nieuwe inzichten op teams, maar ook op jezelf. Er is een mooie balans tussen theorie, praktische tools en zelfontwikkeling in een hele fijne setting. Absoluut een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

7 juni 2021

'Theorie tot leven gebracht!'

Wat een boeiende, leerzame en inspirerende training over psychologie in teams! Super om in korte tijd meer te leren over Transactionele Analyse én dit door praktische oefeningen te vertalen naar mijn eigen werk. Heel verhelderend hoe Margit haar jarenlange ervaring met TA samenvat in één model, en dit aanvult met veel voorbeelden uit de praktijk. De theorie wordt hiermee echt tot leven gebracht. Dit gecombineerd met de deskundigheid, humor en persoonlijke begeleiding van Martijn en Wendel maakte dit voor mij een bruikbare en waardevolle training. Dank jullie wel!

4 juni 2021

'Je bent je eigen instrument'

Als teamcoach neem je jezelf altijd mee. Ik vond het daarom belangrijk om meer psychologische kennis op te doen. Waardoor ik mijn eigen gedrag beter begrijp en het gedrag binnen teams beter kan plaatsen. Zodat ik beiden in kan zetten bij het nog beter begeleiden van teams. En super handig natuurlijk ook in het dagelijkse leven! De 1-daagse Psychologie voor teamcoaches voldeed in alle opzichten. Het was een inspirerende en confronterende dag die bovenal, veilig, leuk en leerzaam was. Ik heb diepgaande inzichten over mijzelf opgedaan en hoe deze inzichten ook van toepassing zijn op teams. Margit, Martijn en Wendel dank jullie wel voor het delen van al jullie kennis, ervaring en menselijkheid.

2 juni 2021

'Ik weet waar ik heen ga'

Wat een mooie training was dit! Ik heb zoveel geleerd. En niet alleen over mezelf als teamcoach maar vooral ook over wat voor mij belangrijk is en waar ik mezelf verder in wil ontwikkelen. Een mooie combinatie van de theorie uit het boek van Martijn en verdieping met gastdocenten. Ik heb mij bij deze training ook heel veilig gevoeld. Dat is wat Martijn heel goed doet, een veilige omgeving creëren.

31 mei 2021

'Geweldige training'

Een opleiding die verder gaat dan alleen kennis over teamcoaching en het aanleveren van vaardigheden. De groei die ik tijdens deze maanden heb doorgemaakt op zowel kennisvlak als persoonlijk vlak, zorgen ervoor dat ik als een zelfbewuste teamcoach aan de slag kan gaan. Bewust van mijn sterke kanten en mijn aandachtspunten, waardoor ik als teamcoach alleen maar beter kan worden.

16 mei 2021

'inspirerende training!'

De online basistraining teamcoaching was voor mij inspirerend, veel waar voor je geld, zeker met het boek erbij waar ik veel aan gehad heb. Ik heb in korte tijd veel mogen leren waar ik gebruik van kan maken bij mijn werk als pedagogisch coach, zowel individueel als met teams!

11 mei 2021

'Een gereedschapskist met hulpmiddelen om te starten met teamcoaching'

Als beginnend teamcoach is de online Basistraining Teamcoaching een goed startpunt voor je ontwikkeling als mens en als coach. In een veilige leeromgeving leer je direct wat teamcoaching is. De trainers zetten tools in om ons als studenten te laten ervaren hoe je een groep mensen bij een teamcoaching betrekt. Het inchecken bij de start is zo’n waardevolle techniek, die klein is, maar heel effectief. Zo gaan leren, voordoen en trainen mooi samen in de training. En wat ik belangrijk vond is dat de stof met humor en realisme werd gebracht. Ik heb nu een gereedschapskist met goed geordende hulpmiddelen gekregen om de eerste stappen te zetten in het vak van teamcoaching!

10 mei 2021

'Leren door reflectie.in actie ?'

In de vier online bijeenkomsten heel veel gelijk in de praktijk toepasbare inzichten en tools/werkvormen gekregen. Martijn, Astrid en Muriëlle zijn goed op elkaar in gespeeld. Voor iedereen die wil proeven aan teamcoaching of die met (nog) meer vertrouwen een team wil begeleiden een echte aanrader. Voor mij smaakt het naar meer.

30 april 2021

'Onderstroom? Begin bij je binnenstroom'

Voor mij kenmerkte de training zich door de perfecte combinatie van praktijk en theorie. De dag had een logische opbouw waarin ik werd geïnspireerd, opgefrist in mijn kennis en er nieuwe perspectieven en essentiële kennis bij kreeg. Online werkte prima voor deze training.

27 april 2021

'Inkijkje met veel stof om over na te denken'

Het handboek Teamcoaching en de gestructureerde manier van aanbieden van o.a. het coach- en team wiel, een quickscan, de onderstroom waren een mooie leidraad om online samen mee aan de slag te gaan. Variatie genoeg in deze online sessies. Deskundige en veilige leeromgeving boden mij een opstapje naar meer weten. Zelf vlieguren maken en daar de tijd voor nemen is de volgende uitdaging.

26 april 2021

'stoomcursus teamcoachen'

Martijn heeft in 4 ochtenden de basis van teamcoaching weten uit te leggen en dat ook nog online. Het waren afwisselende, motiverende, stimulerende sessies en ik heb echt de basis uitgelegd gekregen. Ook heb ik een goed beeld en ideeen gekregen hoe een goede online sessie in te richten, zodat je actief betrokken blijft bij de training. Nu nog zelf aan de slag en dat blijft spannend….

26 april 2021

'Wat een geweldige ervaring was het'

Met een sabbatical in het vooruitzicht. Een carriéreswitch om naar toe te werken! Ben ik gestart met deze leergang. Wat een geweldige ervaring was het. Top teamcoach, Martijn Vroemen, maakte van elke bijeenkomst een experience. De theorie, de gehele programmering met enthousiaste gedreven en deskundige gastdocenten, is goed op elkaar afgestemd. Alle onderdelen en thema’s zijn goed op de praktijk af te stemmen en meteen in te zetten. Al doende ervaarde ik een enorme groei in het teamcoach zijn. Dit betekende ook een verdiepende kennismaking met mijzelf als mens. En hierdoor lukte het mij een goed beeld en visie te ontwikkelen over de teamcoach die ik wens en kan zijn. Hiervoor werd een open en veilige omgeving gecreëerd. Ik ervaar in de praktijk dat ik een lerende professionele teamcoach ben. Deze leergang is op het juiste moment op mijn pad gekomen.

23 april 2021

'Groots(t)e inzichten…'

Herken je dat, van die gebeurtenissen in je leven die je als parels koestert? Deze leergang is er absoluut 1 van! Na deze prachtige opleiding kan ik echt zeggen, ja ik ben een proffesioneel Teamcoach geworden. En dat komt door de duidelijke theorie, gekoppeld aan praktijk. Inspirerende docenten met elk hun expertise. Uitdagende feedback, bijzondere reflecties, mooie groep deelnemers. Het is ervaren en toepassen. De leergang doe je met elkaar. Zowel de docenten als de deelnemers. Elkaar aanvullen, duidelijk doel en het goed hebben met elkaar. En goed is soms ook Tough Love geven. Ben niet alleen gegroeid in het vak maar ook als mens. Dankjewel allemaal! Een aanrader voor iedereen die met en voor teams werkt. Als er ooit nog iets van een vervolg komt sta ik vooraan in de rij.

23 april 2021

'Verrijking, inzichten en inspiratie'

Met plezier heb ik de Basistraining Teamcoachen gevolgd bij Teamchange. Wat een verrijking, inzichten en inspiratie! En stof tot nadenken… dat ook! Theorie, direct toepasbaar, volop afwisseling en diverse werkvormen/tools. Gegeven door ervaren en bevlogen docenten. Van begin tot eind van toegevoegde waarde voor iedereen die met teams samenwerkt. Een aanrader. Op naar mooie avonturen in samenwerking met en ondersteuning van teams!

23 april 2021

'Afwisselend en heel toepasbaar'

De tijd vloog om. Knap aangezien de training online was. Heel afwisselend, goed gebruik gemaakt van alle online tools. En vooral heel praktisch inzetbaar. Ik heb er veel aan gehad en dus meteen kunnen toepassen in de praktijk! Zeker een aanrader 🙂

23 april 2021

'Praktisch, pakkend en waardevol voor teammanagers'

Een zeer waardevolle leergang voor iedereen die met, tussen en in teams werkt. Praktische handvatten, verdiepende modellen en inspiratie van experts uit de praktijk. Wetenschap en praktijk komen mooi samen in deze leergang.

23 april 2021

'Een pracht reis!'

Wat een mooie reis! We startten in september en door Corona eindigden we met een pracht groep in april. Veel inzichten, verdieping, plezier, diepgang en ontroering. De verschillen in de groep hadden soms niet groter kunnen zijn, maar misschien juist daardoor wel prachtig aanvullend. Martijn is inspirerend, grappig, scherp met zachtheid en slim. Hij weet veel en kan stil staan bij dat wat er op dat moment speelt. De training heeft een mooie opbouw die je helpt om stap voor stap met teams aan de slag te gaan. Een mooie, waardevolle en leerzame reis!

21 april 2021

'Een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen!'

Deze opleiding is voor mij veel meer dan een opleiding geweest. Het heeft me ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik anders naar teamontwikkeling ben gaan kijken en anders ben gaan handelen. Het heeft op persoonlijk vlak zoveel inzicht gegeven en in beweging gezet, daar kunnen heel wat coachingsuren die ik eerder heb gehad niet tegenop. En dit alles in een hele fijne groep met een trainer die scherp kan zijn, humor heeft, betrokken is, inspirerend kan vertellen, in het moment laat zien hoe je met een groep kan werken en een trainer die ergens voor staat. Ik vond het een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen.

18 april 2021

'Inspirerende verdieping met inzichten'

Het was een prettige, duidelijke en praktische cursus met veel handvatten die je kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Gegeven door een enthousiast duo Martijn en Wendel en een inspirerende mysteryguest. Ook het samenwerken met je studiegenoten was zeker in deze coronatijd een verademing. Kortom op naar het vervolg.

9 april 2021

'De teamcoach in jou'

Aan de hand van prettige visuele modellen die geregeld terugkomen wordt het vak teamcoachen uitgelegd. Martijn licht de theorie met passie toe. Die ook goed (terug) te lezen is in z’n boeken. Daarnaast wordt er in de modules met gastsprekers stil gestaan bij persoonlijke ontwikkeling om meer inzicht te krijgen in je kracht en valkuil als teamcoach.

19 maart 2021

'De teamcoach bril is aangezet!'

De leergang heeft veel inzichten opgeleverd over groepsdynamica in teams en teamontwikkeling. Dit vanuit verschillende invalshoeken, waarbij ik alleen maar nieuwsgieriger werd naar meer. Het levert uiteindelijk een mooie rugzak op met inzichten, tools en veel theoretische achtergronden die een goede basis zijn om aan de slag te gaan als teamcoach.

9 maart 2021

'Aanrader'

Inhoudelijk sterk, interessant uitdagend, spannend en inspirerend! Wanneer je op zoek bent naar een praktische opleiding tot teamcoach waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ervaringeleer, is deze leergang een aanrader!

5 maart 2021

'Daar waar puzzelstukken op hun plek vallen'

De leergang Teamcoaching liet voor mij vele puzzelstukken op hun plek vallen. Puzzelstukken in de zin van kennis opgedaan uit eerdere trainingen en cursussen, Maar ook puzzelstukken aan opgedane ervaringen. De leergang biedt verdieping in kennis, modellen en structuren en geeft houvast voor de praktijk. Als je werkt met groepen en / of teams kan ik je de leergang Teamcoaching zeker aanraden!

15 februari 2021

'Knappe balans in uitdagen en bekrachtigen!'

Teamcoaching Topklas biedt je een stevige verdieping, waarbij je uiteraard jezelf als coach goed tegenkomt op een leerzame en intense manier. Martijn Vroemen en Wendel Greve zijn inspirerende, doorgewinterde experts. Ze bieden een knappe balans in uitdagen en bekrachtigen, zodat je uiteindelijk de opleiding met een ‘bewust bekwaam’ gevoel afrondt. Een reis boordevol persoonlijke ontwikkeling en inzichten.

14 februari 2021

'Mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange.'

De korte online basistraining was voor mijn een mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange. Theorie en coachmodellen uit het handboek en praktijkboek teamcoaching werden op een deskundige manier uitgelegd en gekoppeld aan de praktijk door twee ervaren teamcoaches. Er was voldoende ruimte voor vragen en het inbrengen van casussen uit mijn eigen praktijk. In kleine groepjes werd in breakout rooms de verdieping gezocht met elkaar. Ook tips en tools werden uitgewisseld op het gebied van werkvormen. Deze praktische insteek van deze korte opleiding sprak mij aan. Het was voor mij een relatief kleine tijdsinvestering omdat de training online werd aangeboden. Wat mij betreft is deze basistraining een aanrader voor startende teamcoaches.

11 februari 2021

'Productieve en ook leuke sessies vol inzichten'

Een heldere, praktische, afwisselende training waarin ik meegenomen werd langs de belangrijkste modellen van het handboek. De sessies zaten boordevol inzichten, tips en instrumenten/werkvormen die ik onmiddellijk kan gaan gebruiken in de praktijk. Martijn, Murielle en Astrid zijn spontane, betrokken en gedreven trainers en vullen elkaar goed aan. Zij beheersen de materie volledig en kunnen inspelen op de diverse vragen en thema’s die behandeld werden. Productieve en ook leuke sessies die om vlogen, ook online!

10 februari 2021

'Waardevol!'

Fijne complete mix van theorie, praktijk, tools en ervaringen die me zelf ook weer goed naar mijn eigen gedrag en handelingsbekwaamheid heeft laten kijken hoe ik als coach het impactvolle gesprek aanga met teams. Alles inspirerend gebracht door Martijn, Murielle en gastdocenten. Aan te bevelen als je in de breedte op zoek bent naar een goed fundament voor je teamcoachingskills.

5 februari 2021

'Super interessante, interactieve dag'

Super interessante, interactieve dag gehad over het werken met onderstroom in een team. Mooie nieuwe tools, handvatten en bewustwording van al aanwezige kennis en vaardigheden. Leuke groep mensen leren kennen en fijn om het hoofd weer te laten werken! En dan ook nog eens een hele dag online waarbij er nu, aan het einde van de dag, ook nog eens energie over is! Top! Dank Martijn Vroemen en Wendel Greve voor de prettige dag!

4 februari 2021

'Die onderstroom hè…'

Die onderstroom hè, om daar mee te werken, poeh dat doe je niet zo maar zonder ervaring of kennis. Deze workshop geeft een overzichtelijk kijk op het werken met de onderstroom: wanneer kan je het beter uit je hoofd halen en als er werk aan de winkel is, welke observaties en interventies zijn er dan te doen. Wendel en Martijn zijn heel benaderbaar voor al je vragen, ook tijdens deze online variant! Door de afwisseling met theorie en het in kleinere break-out rooms bespreken van een casus oefen je met elkaar én steek je veel op om in de volgende teamsessie metéen te kunnen toe passen!

4 februari 2021

'Zeer praktische workshop'

De onderstroom was een beladen woord voor mij. Beladen in de zin van ‘lastig te duiden’. Met deze workshop direct toepasbare handvatten gekregen en heb direct de drive gekregen om ermee aan de slag te gaan! Mocht je op gestructureerde en praktische manier de onderstroom willen doorgronden, kan ik deze workshop van harte aanraden!

9 april 2020

'Gevarieerd en direct toepasbaar in de praktijk'

Ik heb de leergang als zeer waardevol ervaren door het gevarieerde en direct in de praktijk toepasbare aanbod van kennis en vaardigheden. De trainers creëren zowel voor de groep als voor de individuele deelnemer telkens weer een toegankelijk veld waar experimenten plaats mogen vinden. Vanaf de eerste dag is de zo mooi besproken containment een feit. De slotdag online, waar ook wij aan moesten geloven in deze bijzondere coronaperiode, was zonder meer zeer geslaagd. Martijn & Murielle dank voor de mooie ervaringen!

2 november 2020

'Ik vind deze leergang top'

De training is de perfecte mix van het aanbieden van modellen en concepten, het ervaren ervan en persoonlijke ontwikkeling. Martijn is enorm ervaren en raakt in de leergang precies de juiste snaar. Als trainer is hij rustig, vriendelijk, waarderend en scherp. En hij heeft humor. Ik vind deze leergang top en Martijn een toptrainer!

23 januari 2019

'Fantastische leergang'

Martijn heeft een fantastische leergang neer weten te zetten. De leergang is goed van niveau, een mooie combinatie van theorie, praktijk, modellen en inzichten. Echt geschikt voor zowel teamcoaches als teamleiders. Door de inzet van gastdocenten ontvang je veel gereedschap dat zeer bruikbaar is in de praktijk. De leergang is geschikt voor teamcoaches die in de spiegel willen kijken. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en tough love wordt zeker gegeven.

25 september 2019

'Heerlijke dagen'

Wat een ervaren trainer, zowel qua inhoud en kennis alsook qua methodieken. Heel leuk om van een autoriteit op het gebied van team coaching een training te krijgen. Prettig dat er ook veel ruimte is voor reflectie.

25 mei 2019

'Oordeelloos leren begeleiden'

Intensieve opleiding met uiteenlopende onderwerpen, die zowel theoretisch als praktisch vaardig worden ingezet. Vanuit verschillende perspectieven (het team, het systeem, de teamcoach) word je uitgedaagd en getraind om het team verantwoordelijkheid te geven en oordeelloos te begeleiden naar wat het team zelf nodig heeft. Martijn Vroemen weet zowel beginnende als ervaren teamcoaches op een hoger en dieper niveau te brengen. Inspirerend en een waardevolle verdieping van zijn uitmuntende boeken.

29 juli 2021

'Teamcoaching essenties is essentieel voor elke teamcoach!'

Volg geen opleiding bij teamchange als je niet zelf wilt veranderen. De opleiding zit vol handige en duidelijke theorie en modellen, tot leven gebracht door hilarische en aansprekende praktijkvoorbeelden. Ook ga je zelf aan de slag om de theorie en praktijk eigen te maken, in te zetten en hierop te reflecteren. Martijn en Wendel zijn een topduo die elkaar perfect in balans houden en elkaar en ook de deelnemers een topervaring gunnen. Teamcoaching essenties is essentieel voor elke teamcoach (en iedereen die wil helpen teams successvol maken)!

12 oktober 2018

'Ik heb ervan genoten'

Een hele bruikbare en praktische training. Veel dynamiek en een heerlijk tempo. Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Ontzettend veel bruikbare tools meegenomen voor het werken met teams. Ik heb ervan genoten.

18 april 2019

'Veel geleerd'

Veel geleerd tijdens deze training. Het was een prettige afwisseling tussen: luisteren, oefeningen doen, nadenken en lezen. De trainers waren heel kundig en betrokken. Er werd veel tijd gemaakt om diepgang te creëren en daardoor ga je toch een stap verder dan in gewone situaties.

10 mei 2021

'Leren door reflectie.in actie ?'

In de vier online bijeenkomsten heel veel gelijk in de praktijk toepasbare inzichten en tools/werkvormen gekregen. Martijn, Astrid en Muriëlle zijn goed op elkaar in gespeeld. Voor iedereen die wil proeven aan teamcoaching of die met (nog) meer vertrouwen een team wil begeleiden een echte aanrader. Voor mij smaakt het naar meer.

19 maart 2019

'Mooie mix van theorie en praktijk'

Team coaching essentials gedaan bij Martijn. Mooie mix van theorie en praktijk en een heel heldere afbakening van het onderwerp. Veel kennis en voorbeeld gedurende de training. Echt de moeite waard.

9 juli 2018

'Gedegen, afwisselend en erg inspirerend'

De leergang Teamcoaching is een aanrader als je je rugzak wil vullen met kennis en tools om met teams aan de slag te gaan. Martijn zijn aanpak is gedegen, afwisselend en erg inspirerend. Ook de uitwisseling binnen de leergroep van allemaal professionals is een enorme meerwaarde. Het heeft me naast veel plezier, een mooie hoeveelheid kennis, inspiratie en zelfvertrouwen opgeleverd om verder met teams aan de slag te gaan.

8 december 2020

'Fundamentele aanvulling op mijn repertoire!'

De leergang ligt nu bijna 2 maanden achter me en ik merk dat ik de opgedane inzichten over teamcoaching dagelijks gebruik in mijn werk als HR-consultant. Mijn visie op teams heeft vorm gekregen. Als sparringspartner van het management kan ik de teamontwikkelvragen beter ophalen en framen om vervolgens de juiste interventie voor te stellen of toe te passen. Een waardevolle en fundamentele aanvulling op mijn repertoire!

14 juni 2021

'Fris en open blijven kijken'

“Fris en open blijven kijken” gaf Martijn ons mee, om op afstand toch betrokken te zijn (verbinding maken zonder ondergedompeld te worden) met een verantwoordelijkheid voor de eigen behoeften.

14 december 2020

'Hier komen theorie en praktijk bij elkaar!'

Ik startte in september 2020 in een nieuwe functie in een leidinggevende rol in Corona tijd, dus op afstand. De opleiding startte in dezelfde tijd en heeft me enorm veel praktische handvatten geboden die ik direct kon toepassen. Ook voor de toekomst biedt de opleiding inclusief studiemateriaal een waardevol houvast.

21 april 2020

'Zeer waardevol'

Inhoud opgefrist en uitgebouwd, op prima locaties en online dag, met goede verzorging op alle fronten. Feedback en input van trainers en medecursisten zeer waardevol. Literatuur praktisch en goed toepasbaar.

19 maart 2019

'Inspirerende training'

Inspirerende training met een mooie combinatie tussen theorie en praktijk. Ook de verschillende trainers zorgden gezamenlijk voor een goed leereffect. Er was ook genoeg ruimte tijdens de training voor vragen en eigen casuïstiek.

16 oktober 2018

'Fijne leerzame dag gehad!'

Hele leerzame training gehad over Teamontwikkeling! De modellen en informatie die werden aangereikt, kan ik gelijk toepassen op de verschillende teams die ik train incl. de oefeningen. Heerlijk! Martijn Vroemen heeft ook zoveel kennis & ervaring en brengt dit op zo’n fijne en natuurlijke wijze over! Genoeg ruimte ook om je eigen vragen in te brengen en te sparren. Kortom een heel fijne leerzame dag gehad, wat ik echt iedereen die met teams werkt, kan aanbevelen!

7 juni 2021

'Veelzijdige opleiding'

Deze leergang brengt je nieuwe inzichten op teams, maar ook op jezelf. Er is een mooie balans tussen theorie, praktische tools en zelfontwikkeling in een hele fijne setting. Absoluut een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

15 mei 2019

'Complete en zeer rijke leergang'

Complete en zeer rijke leergang voor teamcoaches die opzoek zijn naar verdieping met veel praktische oefenruimte. Een mooie combinatie van theorie en praktijk waarbij het leren in de groep een belangrijke rol speelt. Door de inzet van “gastdocenten” ontstaat er een mooie diversiteit naast de rijke ervaring en sterke begeleiding van Martijn.

1 februari 2021

'Alle ruimte en tijd om je te ontwikkelen!'

De leergang is goed opgezet en wordt begeleid door goede trainers en coaches. Hierdoor is er ruime afwisseling, een goede opbouw tussen de theorie en het in de praktijk brengen van wat je geleerd hebt. De trainingsdagen zijn zeer waardevol waarin je heel veel leert en kan oefen met en van je medecursisten. Echt zeer waardevol om als teamleider en of coach deze opleiding te volgen!

6 november 2020

'Inspirerende dagen gehad!'

Mooie afwisselende opleiding waarin Martijn, samen met Wendel en Els, veel kennis en praktische toepasbaarheid bood en tegelijkertijd gebruik maakte van de aanwezige kennis in de groep. Inspirerende dagen gehad!

21 april 2021

'Een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen!'

Deze opleiding is voor mij veel meer dan een opleiding geweest. Het heeft me ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik anders naar teamontwikkeling ben gaan kijken en anders ben gaan handelen. Het heeft op persoonlijk vlak zoveel inzicht gegeven en in beweging gezet, daar kunnen heel wat coachingsuren die ik eerder heb gehad niet tegenop. En dit alles in een hele fijne groep met een trainer die scherp kan zijn, humor heeft, betrokken is, inspirerend kan vertellen, in het moment laat zien hoe je met een groep kan werken en een trainer die ergens voor staat. Ik vond het een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen.

18 februari 2020

'Inspirerende leergang'

Inspirerende leergang, waarin theorie en praktijk in een uitdagende mix aan bod komen. Dit leidt tot nieuwe inzichten over jezelf en het werken met teams. Martijn, samen met zijn gastdocenten zijn absolute professionals die deze leergang maken tot een waardevolle ervaring! Een absolute aanrader dus.

13 september 2019

'Ervarend leren'

Deze leergang biedt ervarend leren met een rijke theoretische opbouw. Confronterend en met humor wordt je tijdens deze opleiding gespiegeld in je eigen leertraject tot een excellente teamcoach. Het programma is gevarieerd en verrassend.

7 oktober 2019

'Veel direct bruikbare tips'

De training teamontwikkeling is heel praktisch; in één dag krijg je veel praktische tips die direct bruikbaar zijn als je met teams werkt. Dus zowel voor teamcoaches als ook voor leidinggevenden, teamleiders, enz. Eigenlijk zou iedereen die met teams werkt, kennis moeten hebben van dit zeer bruikbare teamwiel! Ik kan het echt iedereen aanraden!

7 november 2020

'Heel inspirerend en leerzaam'

Een geweldige training! Heel inspirerend en leerzaam, een praktijkgerichte opleiding waarin alle thema’s van teamcoaching worden aangestipt. Ook het (samen)werken in de groep leverde mij veel nieuwe inzichten op door de diversiteit van de groep. Ik ging met energie naar de trainingen en kwam vol energie weer terug. Ik bewonder de manier waarop Martijn, Wendel en Els ons heeft begeleid, dank jullie wel!

29 oktober 2020

'Helder en praktisch'

Een heldere en praktische opleiding die handvatten biedt. Martijn Vroemen deelt niet alleen zijn kennis in zijn nuttige boeken maar gelukkig ook tijdens opleidingen. Martijn maakt gebruik van een duidelijke structuur en materiaal. Er was ruimte om te oefenen en te reflecteren met vakgenoten. Dit maakt de opleiding al met al dynamisch. Vervelen deed het geen moment. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Teamchange!

26 februari 2018

'Erg inspirerende en leuke dag gehad!'

Martijn en Wendel vertellen het leuk en kunnen met een aantal zinnen gelijk je vinger op de juiste plek leggen binnen een team, zonder dat ze er geweest zijn. Ook de manier van uitleggen is erg fijn, met een vertaling naar de werkvloer. Erg inspirerende en leuke dag gehad!

18 december 2018

'Gevulde rugzak'

Het resultaat van de training is een gevulde rugzak met tips en tools hoe je met een team aan de slag kunt gaan. Het is een praktische training voor zowel ervaren als onervaren teamcoaches. Er was ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

16 april 2020

'Ontzettend veel inzichten en instrumenten'

Samen met Wendel Greve heeft Martijn Vroemen gedurende deze training ontzettend veel inzichten en instrumenten gegeven voor teamcoaching. Werkend vanuit het teamwiel/coachwiel leer je praktisch en onderbouwd met methodieken alle facetten van teamcoaching in te zetten. Fijne locaties en ook online hebben we de samenwerking goed voort kunnen zetten.

3 augustus 2018

'Bevlogen trainers'

Via internet viel mijn oog op deze leergang daar gestelde leervragen naadloos bij die van mij aansloten. De bevlogenheid van Martijn, i.s.m. de gastdocenten, heeft me geïnspireerd om me van binnenuit te ontwikkelen tot teamcoach. Aanrader!

20 januari 2020

'Super!!!'

Zeer volledige leergang voor teamcoaches, met meer of minder ervaring. Je leert al doende met elkaar en door elkaar (buddy groep) allerlei modellen/interventies, coaching- en team processen via persoonlijke ontwikkeling en groei als mens. Er is veel ruimte om jouw persoonlijke coachkwaliteiten te vinden. Martijn is continue voorbeeld als teamcoach die met hoofd, hart en handen werkt. Ik heb de afgelopen 5 maanden zeer veel geleerd en sta als mens en als coach ‘stevig’. Super!!!

4 februari 2021

'Zeer praktische workshop'

De onderstroom was een beladen woord voor mij. Beladen in de zin van ‘lastig te duiden’. Met deze workshop direct toepasbare handvatten gekregen en heb direct de drive gekregen om ermee aan de slag te gaan! Mocht je op gestructureerde en praktische manier de onderstroom willen doorgronden, kan ik deze workshop van harte aanraden!

14 juli 2021

'Inspirerende leergang'

De online leergang teamcoaching geeft in 4 ochtenden zowel inzichten in teamgedrag als modellen waarmee je als coach van teams of als manager direct aan de slag kan. Ook het handboek dat als basis wordt gebruikt is een goed naslagwerk. De aanpak online was prettig, met goede interactie met de groep. Al met al was de leergang de investering zeker waard.

9 november 2018

'Erg leuke energieke leerdag'

Erg leuke energieke leerdag. Beide trainers waren super enthousiast en zeer ervaren in hun kunnen. Niveau was hoog en op hun wijze namen ze ons allemaal mee. Kritische vragen. Niet oppervlakkig maar juist heel erg diepgaan.

11 februari 2021

'Productieve en ook leuke sessies vol inzichten'

Een heldere, praktische, afwisselende training waarin ik meegenomen werd langs de belangrijkste modellen van het handboek. De sessies zaten boordevol inzichten, tips en instrumenten/werkvormen die ik onmiddellijk kan gaan gebruiken in de praktijk. Martijn, Murielle en Astrid zijn spontane, betrokken en gedreven trainers en vullen elkaar goed aan. Zij beheersen de materie volledig en kunnen inspelen op de diverse vragen en thema’s die behandeld werden. Productieve en ook leuke sessies die om vlogen, ook online!

24 maart 2019

'Mix theorie / praktijk erg goed'

IK geeft deze training een hoge beoordeling omdat ik de mix theorie en praktijk erg goed vond. Veel afwisseling met heldere uitleg over toepasbaarheid van werkvormen. Veel modellen kennen (ontvangen in een werkboek) helpt om zaken eenvoudiger uit te leggen en (zelf)inzicht aan teams te vergroten. Naast de aandacht voor teams werd er ook gewerkt aan je eigen rol als teamcoach. Kortom een aanrader.

29 september 2019

'Waardevol voor elke teamcoach'

Rustig en scherp. Humor en serieus. Oog voor iedere deelnemer en voor de groep. Laten ontstaan en grenzen stellend. Ontschuldigend en confronterend. En steeds de vakman. Steeds het inspirerende voorbeeld. Steeds ongewoon ‘gewoon Martijn’. Martijn verrijkt. Waardevol voor elke teamcoach die verdieping wenst in zichzelf en het vak.

18 september 2019

'Het is helaas achter de rug…'

De leergang heeft mij enorm veel opgeleverd aan inzichten voor teams en zeker ook voor mijzelf! Het is helaas achter de rug en ik zie uit naar terugkom dagen of anderszins manieren het contact met de zeer inspirerende groep te behouden! Dank Martijn!

24 januari 2019

'Wat een pareltje is deze leergang Teamcoaching!'

Wat een pareltje is deze leergang Teamcoaching! Een perfecte mix van solide theorie, heel veel praktijkervaringen, fascinerende trainers, mooie en direct toepasbare werkvormen & modellen en inspirerende locaties. Martijn weet op zijn geheel eigen wijze veel diepgang aan te brengen en inspireert van begin tot einde. Als je jezelf als teamcoach serieus wilt nemen, mag je dit niet missen…

17 januari 2019

'Zeer waardevolle en inspirerende leergang'

Zeer waardevolle en inspirerende leergang met theorie en inzichten die direct toe te passen zijn op de teams waarmee je werkt. Er is binnen de leergang, naast een fijne dosis theorie, meer dan voldoende aandacht voor reflectie en het maken van de vertaalslag naar de dagelijkse werkpraktijk. De diverse instroom van deelnemers is van grote meerwaarde. Martijn weet hier, met zijn teamcoachingsvaardigheden, in een mum van tijd een veilige, hecht commmunity van de maken.

23 september 2019

'Super Leerzaam'

Super leerzame, leuke en in de praktijk toepasbare dagen gehad. Een mooie mix tussen theorie, in een groepje sparren en zelf tot inzichten komen. Kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomst.

4 juli 2018

'Steile leercurve'

Martijn heeft met zijn ‘facility’ een heel inspirerende leergang gebracht. De docenten/coaches weten een mooie balans te brengen tussen theorie en praktijk, ook met onderwerpen die je in eerste instantie misschien niet zou verwachten, maar naadloos aansluiten bij je ontwikkeling tot teamcoach en daardoor juist zo waardevol zijn (bv stemcoaching en mindfulness). Met als leidraad het Handboek Teamcoaching, zijn enthousiaste persoonlijkheid en in een veilige en uitdagende leeromgeving weet Martijn je een steile leercurve te laten doorlopen. Deze erkende leergang teamcoach heeft mij dan ook een hele stevige basis gegeven voor mijn eigen bedrijf in teamontwikkeling (www.flyingpanda.nl).

5 juni 2020

'Ik heb heel veel geleerd'

Na de twee daagse training durf ik mezelf steeds meer teamcoach te noemen. Martijn is excellent in zijn vakgebied, de inhoud is op maat en de kwaliteit is hoog. Ik heb veel geleerd! Dank!

25 september 2020

'Van grote waarde'

De 5 daagse opleiding Teamcoaching is van grote waarde vanwege de praktische toepasbaarheid op basis van gedegen theoretische kennis. Je krijgt een reeks van oefeningen en werkvormen; je herkent teamprocessen en je verdiept je mogelijkheden als teamcoach in professionele ontmoetingen met collega’s.

16 mei 2019

'Bruikbaar, helder en verruimend'

Een heel bruikbare, heldere en verruimende training. Direct toe te passen in ontwikkeling binnen teams, op een flexibele manier. Door het Teamwiel wat dmv 6 elementen een ingang biedt tot het ontwikkelvraagstuk wat leeft binnen een team. Martijn is inspirerend, scherp en fijn zichzelf. De training is een aanrader!

26 januari 2021

'Direct bruikbaar in de praktijk. Top!'

De Opleiding Teamchoaching Essenties is een absolute aanrader voor (aankomend) (team)coaches die op zoek zijn naar het verbreden, verdiepen en opfrissen van kennis, inzichten en vaardigheden. In een zeer fijne sfeer weet Martijn – in combinatie met Wendel of Els – een dynamische leeromgeving te creëren met een goede balans tussen theorie en praktijk en met veel ruimte voor het delen van (eigen) praktijkvoorbeelden. Alle lesstof wordt zo aangeboden dat het direct bruikbaar en toepasbaar in de eigen coachpraktijk. Top!

22 mei 2019

'Zeer waardevolle dag'

Het was een zeer waardevolle dag! Zeer tevreden over de training op inhoud en de manier waarop de training gegeven werd, met humor en bezieling. De training heeft een praktische opzet om teamontwikkeling binnen je eigen organisatie een positieve richting in te krijgen. Erg blij met de trainers Martijn en Els.

10 april 2020

'Een rijk programma!'

In de leergang teamcoaching krijg je alle facetten mee om aan de slag te gaan als teamcoach. Martijn neemt je mee in theorie, modellen, werkvormen, diagnose, interventies en reflectie. Je rugzak is aan het eind compleet gevuld en stelt je in staat om te doen! De afwisseling met meerdere docenten maakt het een rijk programma! Ook jijzelf als deelnemer wordt aangezet, en je moet aan de bak! Kortom wil je echt aan de slag, dan zeker een aanrader!

8 juni 2021

'Workshop teamontwikkeling – Teamwiel'

Verrassend verfrissende presentatie gelardeerd met illustrerende filmpjes en schema’s. De gekende inhouden in een frisser hesje. Bedankt!

20 oktober 2021

'Inhoudelijke scholingsdag met praktische werkvormen.'

Een dag waarin de theorie en de praktijk elkaar goed aanvullen. je gaat naar huis met met een aantal handzame werkvormen en ideeën om zelf toe te passen.

27 juni 2018

'TOP-leergang'

TOP-leergang, legt theoretisch en praktisch de verbinding tussen zelfkennis en kennis over teamcoaching. Deze verbinding maakt je bewust van het mooie, moeilijke en uitdagende vak van teamcoach. Authentiek, professioneel en enthousiast, legt Martijn met de leergang een stevige basis voor jouw verdere groei als coach.

24 september 2019

'Zeer inspirerende training'

Zeer inspirerende training, prima balans tussen luisteren en zelf aan de slag, goed samenspel tussen de beide trainers (echt synergie). Vol energie en met veel inspiratie naar huis gegaan, je kunt de volgende dag meteen aan de slag. Absolute aanrader om deze training te volgen!

2 juni 2021

'Ik weet waar ik heen ga'

Wat een mooie training was dit! Ik heb zoveel geleerd. En niet alleen over mezelf als teamcoach maar vooral ook over wat voor mij belangrijk is en waar ik mezelf verder in wil ontwikkelen. Een mooie combinatie van de theorie uit het boek van Martijn en verdieping met gastdocenten. Ik heb mij bij deze training ook heel veilig gevoeld. Dat is wat Martijn heel goed doet, een veilige omgeving creëren.

10 juni 2020

'Glimlach op mijn gezicht'

Zeer bruikbare en inspirerende training over teamontwikkeling. Ik verliet de (overigens geweldige) locatie met een glimlach op mijn gezicht en een rugzak vol inzichten en bruikbare tools. Heel knap hoe Wendel en Martijn de energie tijdens de training van het begin tot het eind zo hoog hebben weten te houden. De dag vloog voorbij. Deze training is echt een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

8 april 2020

'Groot succes'

Het zijn bijzondere tijden. Toen ik in november 2019 aan de Leergang Teamcoaching van Teamchange was begonnen had niemand van de deelnemers nog de trainers kunnen voorspellen dat we de de slotdag, vanwege een wereldwijde crisis veroorzaakt door virus, virtueel gingen houden. Eerst de afweging wel of niet doorgaan net de slotdag. Dan hoe te organiseren met alles wat speelt. En uiteindelijk met elkaar besloten de slotdag in 2en te hakken. Gisteren was het eerste deel. De helft van de groep heeft hun manifest gepitcht. En dat live en digitaal via Zoom en onder begeleiding van de trainers! Het was de beste oplossing in deze omstandigheid en een groot succes! Ik kijk uit naar de 2de helft op 29 mei. Dank Martijn, Muriëlle en mede cursisten voor de inspiratie, inclusie, invloed…

29 maart 2019

'Top opleiding'

Top opleiding, achteraf had ik wel meer van dit soort topdagen willen meemaken. Wendel en Martijn zijn een mooi op elkaar ingespeeld koppel. Mooi samenspel! En leuk om te zien hoe beide karakters aanvullend voor elkaar zijn.

9 april 2021

'De teamcoach in jou'

Aan de hand van prettige visuele modellen die geregeld terugkomen wordt het vak teamcoachen uitgelegd. Martijn licht de theorie met passie toe. Die ook goed (terug) te lezen is in z’n boeken. Daarnaast wordt er in de modules met gastsprekers stil gestaan bij persoonlijke ontwikkeling om meer inzicht te krijgen in je kracht en valkuil als teamcoach.

6 juni 2019

'Een must voor elke leidinggevende of coach'

De leergang is een must voor elke leidinggevende of Teamcoach! Helpen zonder bemoeizucht is de perfecte ondertiteling van zijn Handboek Teamcoaching! Zijn kijk op teamontwikkeling helpen jou en je teams om tot teamsucces te komen. Hij staat ook stil bij de verschillende soorten probleemteams en hoe daarmee om te gaan. Martijn heeft een aantal eenvoudige modellen ontwikkeld, die zeer bruikbaar zijn in de praktijk! En niet onbelangrijk; er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de onderstroom in teams. Martijn is als trainer zeer goed in staat om zoveel containment te bieden dat alles er mag en kan zijn, waardoor je uitgenodigd wordt uit je comfortzone te komen en te leren, ook als persoon! Hij is een zeer ervaren en kundige trainer en Teamcoach!

24 april 2020

'Zeer waardevol'

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren door het afwisselende programma van theorie en praktijk. Ik heb meer inzicht en praktische handvatten gekregen om als teamcoach aan de slag te gaan. Martijn en Wendel hebben laten zien zeer ervaren en inspirerende trainers te zijn.

Review maken

Welke opleiding?

Korte samenvattende titel in ongeveer 6 woorden.

Waardering? Spread the love!

Geef een korte beschrijving van je ervaringen. Wat vond je kenmerkend, interessant, waardevol aan deze opleiding? Je hoeft er niet in te zetten: “ik raad dit (niet) aan”. Dat blijkt (hopelijk) uit je tekst.

Naam en beroep worden zichtbaar, email niet!

Leuk als mensen je kunnen vinden. 

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath