286 reviews van deelnemers

Op deze pagina staan de ervaringen van onze deelnemers hebben gegeven. Teamchange scoort een gemiddelde van 9.4 op basis van 286 reviews. Alle inzendingen zijn van geverifieerde Teamchangers. Heel fijn als jij ook een review wilt delen. 

4.5/5

8 december 2022

'Verrijkt door deze reis'

Gestoeld op theorie. Toepassing van blended learning. De begeleiders verstaan hun vak. De slotdag met manifest markeerde een mijlpaal in persoonlijke transformatie. Ik ben als professional en op persoonlijk vlak gegroeid.

8 december 2022

'Mooie basis voor teamcoaching'

Deze opleiding is een hele mooie basis voor het vak teamcoaching. Er komen voldoende handvatten naar boven in de vorm van theorieën, modellen en rol als teamcoach om mee aan slag te gaan! ook de voorbereiding en inhoud van de dag sloten mooi op elkaar aan. Het is daarbij fijn om met een vaste groep het traject te doorlopen om zo ook met elkaar te kunnen reflecteren en sparren.

30 november 2022

'Fijne flow door de dag'

Fijne flow door de dag met hoge informatiedichtheid en een goed tempo dat niet gehaast voelt. Afwisseling in theorie, voorbeelden en zelf aan de slag om te oefenen, met fijne begeleiding om af en toe een zetje te geven of te verdiepen. Jullie zetten samen een fijne sfeer neer waardoor de groep meteen vertrouwd voelt. Mooi Wendel, hoe je bij de laatste oefening een zetje gaf om wat steviger te intervenieren. Je deed in je feedback voor hoe je het wat steviger kon doen. Dat maakte dat we het even kon ondergaan om het vervolgens zelf ook te doen, Leerzaam moment. En Martijn, prachtig hoe jij zo soepel door de theorie gaat, het goed begrijpelijk voor iedereen verwoordt en ook wel op een eigen, onderscheidende manier van wat ik van anderen hoor en lees. Dat verrijkt mijn taal om over teamdynamica te praten. Dank jullie wel!!

25 november 2022

'Inspirerende masterclasses!'

Ontzettend inspirerende masterclasses gevolgd als onderdeel van de Basistraining Teamcoaching Online. Martijn is een zeer kundige en ervaren trainer, die een verfrissende en eigen kijk op het vak met zich meebrengt. Verder is het fijn om te leren van de mensen die ook online in de groep deelnemen. Er is veel ruimte voor interactie. Kortom: Een aanrader!

25 november 2022

'Ik heb van A tot Z genoten van deze masterclass.'

Wat een heerlijke masterclass weer! Ik heb van A tot Z genoten van deze masterclass. Veel geleerd ook over mezelf. Leuke en veilige groep , de manier van lesgeven top! Veel geleerd van Martijn! Ik zou deze en alle andere (online)masterclasses zeker aanraden, Niet alleen voor team coachen maar ook zeker voor trainers! Dank Martijn en hopelijk tot weer ziens!

18 november 2022

'Dit was een prachtdag! Indrukwekkend'

Ik kreeg echt een ander beeld van zelfsturing. Heel mooi om te zien en ervaren dat het echt bij jezelf begint. Eerst zelf leren kiezen voor je het over “eigenaarschap” vbij anderen kunt hebben. Het Keuzekruispunt is nu al mijn favoriete model. Fijne dag, praktisch en met humor gebracht.

15 november 2022

'Dit was nou echt uitzonderlijk goed'

Ik heb ontzettend veel geleerd in deze opleiding: de belangrijkste modellen en hun toepassing in de praktijk; eenvoudige en werkende manieren om met je team aan de slag te gaan; het soms niet weten en daarmee omgaan met bescheidenheid en zelfvertrouwen. Alles goed gedoseerd, met humor, lichtheid en diepgang. Martijn en Wendel hebben ontzettend veel ervaring en dragen die over met betrokkenheid maar ook scherpte en diepgang. Iedere trainingsdag was een feest, met als hoogtepunt de slotdag met ieders presentatie van het eigen manifest. Ik werk al jaren met studententeams, maar deze opleiding heeft me nog heel veel extra kennis en inzicht gegeven.

14 november 2022

'Een stevig verdiepend raamwerk voor elke teamcoach'

Tijdens de Verdieping wordt er zowel ingegaan op theoretische vakkennis en hoe deze in te zetten als teamcoach als op praktische (ervaringsgerichte) tools. Er is ook veel aandacht voor je individuele leerpunten, psychologische processen en gerichte feedback. Je wordt daarnaast als coach uitgedaagd te gaan staan voor je eigen visie en missie. De Teamcoaching Verdieping wordt verzorgd door kundige professionals, van wie je stuk voor stuk wilt leren, Martijn en Wendel zijn een goed team en ze bieden een prettige leeromgeving. Ik vind het oprecht jammer dat ik klaar ben.

11 november 2022

'Super fijne en leerzame workshop'

Ik vond het een super fijne en leerzame workshop. Heel praktisch waarmee ik aan de slag kan. Heel fijn ook om de theorie van de boven en onderstroom op te frissen Leuke groep en veel geoefend! Niet altijd makkelijk maar aldoende leer ik! Feedback voor de begeleiders: Fijne begeleiders, heel rustig en nemen alle tijd voor je. Het voelde voor mij vertrouwd.

7 november 2022

'Waardevolle inhoud en veel oefenen in fijne leeromgeving'

Martijn en Wendel van Teamchange bieden heldere theoretische kaders, veel oefenen en reflecteren in een fijne leeromgeving. De diepte in betekende voor mij groei op professioneel en persoonlijk vlak!

4 november 2022

'Groepsdynamica'

Weer , mijn derde , super masterclass! Boeiend en inspirerend en een aanrader!

25 oktober 2022

'Mooie, rijke opleiding.'

Na de Essenties meteen maar doorgestroomd in de Verdieping en dat is een mooi jaar geworden. Een jaar waarin ongeveer evenveel vragen zijn beantwoord als nieuwe ontstaan. Ik wilde mijn praktijk als teambegeleider met aardig wat jaren ervaring meer verdieping geven en dat is gelukt. Het echte werk kan nu beginnen en ik kan ik gaan zoeken (vinden!) naar een mix die bij me past. De opleiding biedt een prachtig startpunt en een goede basis.

17 oktober 2022

'heerlijk verhelderen'

Een fijne tweedaagse training in een mooie omgeving. Veel nuttige informatie en nog fijner om er ter plekke mee te gaan oefenen, daardoor wordt de stof toepasbaar en blijft het bij mij goed hangen. Dank!

7 oktober 2022

'Weer een heerlijke en leerzame ochtend!'

Ik vind het teamwiel erg toepasbaar op teams , soms heel basale dingen waar je weer even terug gaat naar de basis. Wat ik mooi aan de ochtend vond is dat ik theorie gelijk kon koppelen aan de praktijk. Ik geniet van de Masterclasses , Veel geleerd, dank je wel Martijn!

7 oktober 2022

'Zeer leerzaam'

Martijn is inspirerend en geeft goede theorie en uitleg maar ook duidelijke voorbeelden door de manier waarop hij het ad hoc team van cursisten de workshop laat doorlopen en beleven. Zeer waardevol

28 september 2022

'Teamcoaching: daar zit muziek in!'

De opleiding Teamcoaching kenmerkte zich voor mij in positieve, persoonlijke ontwikkeling. Door de inzichten van de theorie in combinatie met de praktijkoefeningen, leerde ik mijn handelingsverlegenheid in teamcoaching omzetten in zelfbewust handelen. Daarnaast leerde ik mijn repertoire aan gereedschap (praktijkoefeningen) als teamcoach uitbreiden, was het interacteren met cursusgenoten een verrijking voor mijn brein en was de opgedane kennis direct toepasbaar in de werkomgeving.

22 september 2022

'Praktisch en hands on!'

Zeer boeiende online cursus. Het teamwiel en de toelichting ervan bracht heel wat inzichten over de essentiële bouwstenen tot functionele teams. Ik kijk uit naar volgende vormingen!

20 september 2022

'Super nuttige leergang voor mijn werk als HBO docent'

Als HBO docent op de Hogeschool Windesheim werk ik veel met projectgroepen waarin studenten als team moeten samenwerken. Tijdens de leergang teamcoaching maakten we kennis met super nuttige praktische opdrachten die me veel inzicht verschaften. Verschillende modellen die je kunt gebruiken bij het coachen kende ik al min of meer; Deze leergang helpt je er echter actief mee aan de slag te gaan en daardoor meer diepgang te realiseren. Onder begeleiding van Murielle en Martijn maak je er zelf met de diverse deelnemers een uitstekende leerervaring van. Het schrijven van een goed coach manifest leek mij in eerst instantie een appeltje eitje, maar toen ik bezig was merkt ik wel dat het een pittige (en zeer leerzame) uitdaging was. Terugkijkend een superrijke leeromgeving waar ik nog jaren plezier van zal hebben. Kortom ik kan de leergang teamcoaching iedereen van harte aanraden.

20 september 2022

'Vol inzicht over het vakgebied, je zelf en je omgeving.'

Ik zocht een generieke teamcoachingsopleiding die praktijk met theorie goed combineerde. Zeer blij dat ik voor deze leergang bij Teamchange heb gekozen. Mooie groep mensen; diepgang en veel praktisch implementeerbare oefeneningen. De mini coachings van alle deelnemers vond ik ook echt een verrijking van de opleiding. Je leert direct van elkaar en zo krijg je veel stijlen mee en kun je meenemen wat voor jou passend is. Je wordt ook echt aangemoedigd om je eigen stijl te vinden. Martijn en Muriëlle zijn zeer bevlogen en inspirerende docenten met bakken ervaring. Bovenal hebben we veel lol gehad. Zeker een aanrader!

20 september 2022

'Rijke en inspirerende opleiding tot teamcoach, ook voor managers/teamleiders'

De leergang tot teamcoach is een zeer rijke opleiding en heeft me veel geleerd wat ik kan gebruiken, ook (of juist!) als manager/teamleider. Qua theorie, modellen, praktisch toepasbare werkvormen. Gericht op persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling als professionele teamcoach en manager. Ik heb echt het gevoel dat ik direct aan de slag kan met een aantal ‘favoriete’ inzichten, modellen en werkvormen. En dat er dan nog heel veel is dat ik in de opleiding heb gehad en van stal kan halen als ik m’n repertoire wil verbreden of verdiepen.

7 juni 2021

'Theorie tot leven gebracht!'

Wat een boeiende, leerzame en inspirerende training over psychologie in teams! Super om in korte tijd meer te leren over Transactionele Analyse én dit door praktische oefeningen te vertalen naar mijn eigen werk. Heel verhelderend hoe Margit haar jarenlange ervaring met TA samenvat in één model, en dit aanvult met veel voorbeelden uit de praktijk. De theorie wordt hiermee echt tot leven gebracht. Dit gecombineerd met de deskundigheid, humor en persoonlijke begeleiding van Martijn en Wendel maakte dit voor mij een bruikbare en waardevolle training. Dank jullie wel!

18 januari 2021

'Op zoek naar de teamcoach in jezelf? Volg dan de Topklas!'

In 2020 heb ik zowel de opleidingen Teamcoaching Essenties als de Topklas gevolgd. Waar de basis van teamcoaching en de bijbehorende tools in Essenties wordt gelegd, wordt in de Topklas verder de diepte in gegaan op de teamcoach in jezelf. Met veel zelfreflectie en -inzicht als gevolg. Een pittige reis naar de teamcoach in mezelf, maar absoluut de moeite waard. Martijn en Wendel zijn vakidioten, zeer kundig en begeleiden de opleiding en jouw eigen ontwikkeling met ‘power & (though) love’.

5 juli 2018

'Een ware ontdekkingsreis'

Ik heb de Leergang Teamcoaching bij Martijn Vroemen ervaren als fantastisch, waardevol, inspirerend, leerzaam en leuk. Mijn rugzak is verder gevuld met theorieën en modellen en het was vooral ook een ware ontdekkingsreis naar de Teamcoach die ‘ik wil zijn’. Ik voel en merk dat ik nog meer in mijn kracht sta als professioneel Teamcoach.

11 mei 2021

'Een gereedschapskist met hulpmiddelen om te starten met teamcoaching'

Als beginnend teamcoach is de online Basistraining Teamcoaching een goed startpunt voor je ontwikkeling als mens en als coach. In een veilige leeromgeving leer je direct wat teamcoaching is. De trainers zetten tools in om ons als studenten te laten ervaren hoe je een groep mensen bij een teamcoaching betrekt. Het inchecken bij de start is zo’n waardevolle techniek, die klein is, maar heel effectief. Zo gaan leren, voordoen en trainen mooi samen in de training. En wat ik belangrijk vond is dat de stof met humor en realisme werd gebracht. Ik heb nu een gereedschapskist met goed geordende hulpmiddelen gekregen om de eerste stappen te zetten in het vak van teamcoaching!

9 juli 2018

'De leergang haalt het beste in je boven'

Niets belangrijker bij een training of opleiding dan de persoon van de trainer/opleider. Martijn is kalm, sensitief, betrokken, vriendelijk, alert, hij heeft een schat aan vak- en ervaringskennis en hij is buitengewoon taalvaardig. Op dat laatste kwam ik af als een beer op de strooppot; de site van Teamchange was de enige met een authentieke signatuur: krachtig, helder en eenvoudig. Geen humbug, geen poeha. Die signatuur kenmerkt ook de Leergang Teamcoaching. Deze is uitstekend naar inhoud, duur en belasting, haalt het beste in je boven en geeft je de kennis en tools om te doen waarvoor je kwam leren: teams adequaat begeleiden op hun weg naar een solide, open en betrokken samenwerking waarbij ieders inbreng en belang ertoe doet.

11 november 2019

'Heldere en concrete handvatten'

Een hele boeiende professionele workshop die precies ingaat op waar het om gaat bij teams en interactie binnen teams of groepen. De workshop biedt heel heldere en concrete handvatten om met onderstroom aan de slag te gaan. Het volgen waard.

23 april 2021

'Praktisch, pakkend en waardevol voor teammanagers'

Een zeer waardevolle leergang voor iedereen die met, tussen en in teams werkt. Praktische handvatten, verdiepende modellen en inspiratie van experts uit de praktijk. Wetenschap en praktijk komen mooi samen in deze leergang.

14 september 2019

'Een stevige basis'

Ik raad de opleiding van harte aan! Martijn heeft goede inhoudelijke blokken samengesteld en werkt daarbij samen met iedere tweede dag van een module een andere co-trainer. Dat werkt heel erg versterkend omdat het de opleiding verbreed en verdiept. Martijn heeft een eigen kijk op het vakgebied van teamcoachen. Zijn teamontwikkelingsmodel is heel praktisch en veel beter toepasbaar dan ‘Tuckman’. Dat is voor mij de reden geweest om de opleiding te volgen en mij een goede fundatie gegeven om daadwerkelijk als teamcoach aan de slag te gaan. Als je zoekt naar een stevige basis om als teamcoach te willen gaan werken, zeg ik: meld je aan.

20 juli 2021

'Inspirerend naar een volgend level in teamcoaching'

Een prachtige en zeer waardevolle opleiding waarin ik veel over teams, groepen en de instrumenten om daarmee te werken heb geleerd. Maar vooral ook weer veel geleerd over mijzelf. Dank ook aan Astrid Rutten voor de goede begeleiding van onze Leergang 12. Het was intensief en waardevol. Grootste opbrengst: de reflectie practitioner in mijzelf geactiveerd.

4 januari 2021

'Een leerzame reis!'

Vorig jaar heb ik bij Martijn en Wendel de Essenties gevolgd en dit jaar de Topklas. Ik heb in beide opleidingen veel kennis opgedaan die ik in de praktijk meestal meteen kon toepassen. Wat minstens zo waardevol is geweest in deze opleidingen, is dat er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Martijn en Wendel zijn zeer deskundige opleiders die naast inhoudelijke kennis ook hun eigen ervaring delen. Ook de gastdocenten zijn met zorg uitgekozen. Het was voor mij, op meerdere fronten, een leerzame reis!

20 oktober 2021

'Inhoudelijke scholingsdag met praktische werkvormen.'

Een dag waarin de theorie en de praktijk elkaar goed aanvullen. je gaat naar huis met met een aantal handzame werkvormen en ideeën om zelf toe te passen.

30 augustus 2021

'Concreet, legt een gedegen basis'

Het programma sluit goed aan bij wat je als basis voor het teamcoachvak nodig hebt. Goed opgebouwd, naarmate het programma/de opleiding volgt valt steeds meer inhoud/kennis samen. Dit versterkt alle losse onderdelen als geheel. Daarnaast wordt het prettig, enthousiast en pakkend gebracht. Martijn verstaat het teamcoachvak als geen ander!

23 januari 2019

'Een geweldige leergang teamcoaching!'

Een geweldige leergang teamcoaching! Echt met inzichten waarvan je denkt: Had ik dit tien jaar geleden maar geweten. Het boek van Martijn Handboek Teamcoaching is een uitstekende basis voor de theorie. Verder veel modellen geleerd en werkvormen geoefend. Echt een aanrader!

13 september 2019

'Ervarend leren'

Deze leergang biedt ervarend leren met een rijke theoretische opbouw. Confronterend en met humor wordt je tijdens deze opleiding gespiegeld in je eigen leertraject tot een excellente teamcoach. Het programma is gevarieerd en verrassend.

26 oktober 2021

'Verdieping in het vak en je persoonlijke rol'

Zó blij dat ik na Teamcoaching Essenties ook voor de Teamcoaching Topklas heb gekozen! Wat ik zocht in de Topklas was een verdere verdieping in het vak & van mijn persoonlijke rol als teamcoach, en dat heb ik ook helemaal gevonden. Martijn en Wendel zijn meesters in het creëren van een warme en veilige sfeer, zonder ooit de inhoud uit het oog te verliezen. Dat geeft je niet alleen de gelegenheid om vrijuit te leren en diep te reflecteren, het is meteen ook een mooi model voor het vak. Nu na de Topklas kan ik mezelf met recht professioneel Teamcoach noemen, met daarbij het vertrouwen dat mijn leerproces hier niet ophoudt. Kwispelend nieuwe horizons tegemoet!

11 februari 2021

'Productieve en ook leuke sessies vol inzichten'

Een heldere, praktische, afwisselende training waarin ik meegenomen werd langs de belangrijkste modellen van het handboek. De sessies zaten boordevol inzichten, tips en instrumenten/werkvormen die ik onmiddellijk kan gaan gebruiken in de praktijk. Martijn, Murielle en Astrid zijn spontane, betrokken en gedreven trainers en vullen elkaar goed aan. Zij beheersen de materie volledig en kunnen inspelen op de diverse vragen en thema’s die behandeld werden. Productieve en ook leuke sessies die om vlogen, ook online!

14 februari 2021

'Mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange.'

De korte online basistraining was voor mijn een mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange. Theorie en coachmodellen uit het handboek en praktijkboek teamcoaching werden op een deskundige manier uitgelegd en gekoppeld aan de praktijk door twee ervaren teamcoaches. Er was voldoende ruimte voor vragen en het inbrengen van casussen uit mijn eigen praktijk. In kleine groepjes werd in breakout rooms de verdieping gezocht met elkaar. Ook tips en tools werden uitgewisseld op het gebied van werkvormen. Deze praktische insteek van deze korte opleiding sprak mij aan. Het was voor mij een relatief kleine tijdsinvestering omdat de training online werd aangeboden. Wat mij betreft is deze basistraining een aanrader voor startende teamcoaches.

19 mei 2019

'Geweldige ervaring'

Een geweldige ervaring deze leergang. Veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Martijn is een vakman, mooi aangevuld met diverse trainers. De groep was divers en vanaf het begin een veilige setting om volop te leren. En last but nog least de prachtige locaties in Doorn en Utrecht. Ik kan echt geen minpunt bedenken. Aanrader voor elke teamcoach.

11 november 2022

'Super fijne en leerzame workshop'

Ik vond het een super fijne en leerzame workshop. Heel praktisch waarmee ik aan de slag kan. Heel fijn ook om de theorie van de boven en onderstroom op te frissen Leuke groep en veel geoefend! Niet altijd makkelijk maar aldoende leer ik! Feedback voor de begeleiders: Fijne begeleiders, heel rustig en nemen alle tijd voor je. Het voelde voor mij vertrouwd.

18 juni 2019

'Zeker een aanrader'

Zeker een aanrader. Martijn is 1 van de goeroe’s op het gebied van teamcoaching. Hij weet ontzettend veel. In zijn coachende stijl is hij scherp en confronterend. Locatie’s zijn prima.

Review maken

[field id=”naam”]

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath