Teamchange header

159 reviews van deelnemers

Op deze pagina staan de ervaringen van onze deelnemers hebben gegeven. Teamchange scoort een gemiddelde van 9.4 op basis van 159 reviews. Alle inzendingen zijn van geverifieerde, ingelogde Teamchangers. Heel fijn als je ook een review wilt delen.  Even inloggen, dan zie je de link. Dank je!

4.6/5

18 januari 2021

'Een inspirerende leergang waar theorie en praktijk bij elkaar komen!'

Midden in Corona tijd heb ik deze leergang gevolgd. Het was een inspirerend traject, met veel afwisseling in theorie en praktijk, ruimte voor reflectie en veel inspiratie vanuit de beroepspraktijk van Martijn en Wendel, beide zeer ervaren teamcoaches en geweldige trainers (tough love!) en van mijn mede cursisten. Ik heb veel geleerd, niet in de laatste plaats over mijzelf. Ik heb het – juist in deze bijzondere tijd – als een verademing en cadeau ervaren!

18 januari 2021

'Op zoek naar de teamcoach in jezelf? Volg dan de Topklas!'

In 2020 heb ik zowel de opleidingen Teamcoaching Essenties als de Topklas gevolgd. Waar de basis van teamcoaching en de bijbehorende tools in Essenties wordt gelegd, wordt in de Topklas verder de diepte in gegaan op de teamcoach in jezelf. Met veel zelfreflectie en -inzicht als gevolg. Een pittige reis naar de teamcoach in mezelf, maar absoluut de moeite waard. Martijn en Wendel zijn vakidioten, zeer kundig en begeleiden de opleiding en jouw eigen ontwikkeling met ‘power & (though) love’.

4 januari 2021

'Een prachtig kadootje!'

Tijdens deze leergang wordt je je bewust van het handelen van jezelf, anderen en teams. Praktisch ingestoken door prima docenten op top locaties. Het geleerde is meteen toepasbaar. Ruimte tussen de drie modules is voldoende om opdrachten en huiswerk te kunnen maken. Echt een kadootje!

4 januari 2021

'Een leerzame reis!'

Vorig jaar heb ik bij Martijn en Wendel de Essenties gevolgd en dit jaar de Topklas. Ik heb in beide opleidingen veel kennis opgedaan die ik in de praktijk meestal meteen kon toepassen. Wat minstens zo waardevol is geweest in deze opleidingen, is dat er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Martijn en Wendel zijn zeer deskundige opleiders die naast inhoudelijke kennis ook hun eigen ervaring delen. Ook de gastdocenten zijn met zorg uitgekozen. Het was voor mij, op meerdere fronten, een leerzame reis!

24 december 2020

'Een ontdekkingsreis vol met mogelijkheden'

De leergang is voor iedere teamcoach een aanrader. Een helder theoretisch kader met direct in de praktijk toepasbare modellen en tips. Veel aandacht wordt gegeven aan zelfreflectie en het herkennen van dynamiek in teams. De coaches zijn allemaal inspirerend en weten je op authentieke wijze mee te nemen in de wereld van de teams. De vorm van de leergang en de samenwerking met je studiegenoten daagt je uit tot zelfontwikkeling en je ontwikkeling als professional.

22 december 2020

'Top opleiding'

“Heel erg leerzaam. Zowel theorie als oefenen in de praktijk. De boeken zijn makkelijk leesbaar met hoge informatie dichtheid. Met 12 mensen kan je elkaar ook goed leren kennen. Meteen toepasbaar in eigen werk, aanrader.”

14 december 2020

'Hier komen theorie en praktijk bij elkaar!'

Ik startte in september 2020 in een nieuwe functie in een leidinggevende rol in Corona tijd, dus op afstand. De opleiding startte in dezelfde tijd en heeft me enorm veel praktische handvatten geboden die ik direct kon toepassen. Ook voor de toekomst biedt de opleiding inclusief studiemateriaal een waardevol houvast.

10 december 2020

'Inspirerend & zet aan tot reflectie'

Ik heb genoten van Martijn en Wendel en van mijn studiegenoten. Veel ruimte voor reflectie, veel speelsheid en diepgang. Een mooie balans in theorie, actieve werkvormen en zelfstudie.

8 december 2020

'Fundamentele aanvulling op mijn repertoire!'

De leergang ligt nu bijna 2 maanden achter me en ik merk dat ik de opgedane inzichten over teamcoaching dagelijks gebruik in mijn werk als HR-consultant. Mijn visie op teams heeft vorm gekregen. Als sparringspartner van het management kan ik de teamontwikkelvragen beter ophalen en framen om vervolgens de juiste interventie voor te stellen of toe te passen. Een waardevolle en fundamentele aanvulling op mijn repertoire!

21 november 2020

'Een praktische dag'

Een praktische dag waarbij je met de inspirerende materie van de onderstroom in groepen en teams aan de slag gaat. Op zo’n manier dat het je het goed kan koppelen aan je eigen praktijkervaringen en leervragen.

14 november 2020

'Mooie mix van theorie en praktijk'

Deze leergang is een aanrader! Met een mooie mix van theorie en praktijk, een ervaren teamcoach als trainer en inspirerende gastdocenten. Ook het ervaringsgericht leren is een meerwaarde. Martijn daagt je op een prettige manier uit en door zijn humor en nuchtere kijk op teamontwikkeling is het niet alleen leerzaam, maar ook echt leuk.

11 november 2020

'Een geweldige ervaring'

Zeer leerzame opleiding met een goede mix tussen theorie en praktijk. Zoveel ontwikkelmogelijkheden als deelnemer. De opleiding biedt een uitgebreid palet aan werkvormen theorie die allen zeer bruikbaar zijn in de praktijk. Het is echt horen, voelen en doen! De trainers stuk voor stuk fijne zeer ervaren mensen. Kortom een geweldige ervaring!

10 november 2020

'Spot on!'

Vanaf de 1e les meteen praktische, bruikbare en vernieuwende methoden. Ik had het gevoel of ik ‘trainings-handen en voeten kreeg’, waarmee ik meteen aan het werk kon in de praktijk (met heerlijk resultaat). Wat ik bijzonder vind, is de openheid en toegankelijkheid waarmee Martijn zijn kennis en materiaal voor iedereen toegankelijk maakt. Alles wordt gedeeld op de site en iedereen wordt uitgenodigd om zijn of haar bijdrage op de site toe te voegen. Hij creëert hiermee een heel betrokken netwerk. Mijn complimenten hiervoor. Verder ben je een heerlijk spontane trainer, met humor en ook met oog voor de schaduwkant, daar houd ik van. Met de zeer ervaren en getalenteerde Wendel Greve en Els Burger, maak je het compleet, wat een fijne vrouwen! Dank je wel en ik kijk nu al uit naar de Topklas in april volgend jaar. Tips: ik vind het fijn(er) om in blokken van 2 dagen te werken, dat helpt voor mij bij de groepsbinding. De locatie in Driebergen was heerlijk, Amsterdam oké, maar lastiger met (tegen)licht en geluid. Groeten, Simonet

9 november 2020

'Geweldige opleiding'

Geweldige opleiding waar ik veel geleerd heb over het prachtige vak van Teamcoach, maar zeker ook over mijzelf! Mooie theoretische handvaten die direct toepasbaar zijn. Genoeg prikkelende uitdagingen in de opleiding. Dit alles kan alleen met deskundige docenten en vakgenoten!

7 november 2020

'Heel inspirerend en leerzaam'

Een geweldige training! Heel inspirerend en leerzaam, een praktijkgerichte opleiding waarin alle thema’s van teamcoaching worden aangestipt. Ook het (samen)werken in de groep leverde mij veel nieuwe inzichten op door de diversiteit van de groep. Ik ging met energie naar de trainingen en kwam vol energie weer terug. Ik bewonder de manier waarop Martijn, Wendel en Els ons heeft begeleid, dank jullie wel!

6 november 2020

'Inspirerende dagen gehad!'

Mooie afwisselende opleiding waarin Martijn, samen met Wendel en Els, veel kennis en praktische toepasbaarheid bood en tegelijkertijd gebruik maakte van de aanwezige kennis in de groep. Inspirerende dagen gehad!

5 november 2020

'Leergang vol rendement'

De erkende leergang Teamcoaching heb ik ervaren als een leergang vol rendement. Het leverde mij op: dat ik een goed beeld heb hoe ik teams coach, wat mijn visie is, welke interventies ik nog meer kan toepassen, welke modellen daarin ondersteunend zijn en vooral door experimenten en zelfreflectie kan ik mezelf beter als instrument inzetten. En dat laatste is goud!

4 november 2020

'Uitstekende leergang'

Een uitstekende leergang, waarin ik veel geleerd heb, zowel over teamcoaching als over mezelf. De combinatie van theorie, modellen, experimenten en reflectie is erg goed en helpt om tijdens de leergang te leren in de praktijk. Martijn is een zeer ervaren coach en stimuleert het leerproces met zijn scherpe vragen en uitleg. De gastdocenten vullen de leergang mooi aan met specifieke onderwerpen. Een aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen als teamcoach!

2 november 2020

'Ik vind deze leergang top'

De training is de perfecte mix van het aanbieden van modellen en concepten, het ervaren ervan en persoonlijke ontwikkeling. Martijn is enorm ervaren en raakt in de leergang precies de juiste snaar. Als trainer is hij rustig, vriendelijk, waarderend en scherp. En hij heeft humor. Ik vind deze leergang top en Martijn een toptrainer!

31 oktober 2020

'Vol nieuwe inzichten'

Een training van 5 inspirerende dagen, vol nieuwe inzichten, mooie werkvormen, uitdagende opdrachten en enthousiaste trainers die veel praktijkervaring in de rol van teamcoach delen met de deelnemers. Met de vele kennis die ik opgedaan heb, ben ik in staat om lekker in de praktijk aan de slag te gaan en me verder te ontwikkelen. Neemt niet weg de Opleiding ‘Teamcoaching topklas’ staat zeker nog op mijn verlanglijstje.

30 oktober 2020

'Training met impact'

Ontzettend veel geleerd van Martijn en mijn mede teamcoaches. Een training met impact, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Een aanrader voor iedereen die zich wil bekwamen in het vak van de teamcoach.

30 oktober 2020

'Supergoede leergang'

Supergoede leergang Teamcoaching! Mooie mix van inhoudelijke onderwerpen (methodieken, theorieën, oefeningen, etc) en persoonlijke ontwikkeling (ik als teamcoach). Martijn heeft heel veel ervaring en brengt die samen met de gastdocenten op een inspirerende manier over. Daarnaast ga je ook zelf flink aan de slag in je eigen omgeving. Een aanrader!

29 oktober 2020

'Voldaan!'

“Haal naar boven wat moet, laat dáár wat kan” (bron: Martijn Vroemen) De workshop groepsdynamica (geen schroom voor de onderstroom) bij teamchange geeft antwoord met concrete handvatten om op verschillende manieren ingang te vinden naar de onderstroom met teams. Martijn en Els weten direct (voor mij) een veilige sfeer neer te zetten waarin ze de groep (ook met humor en delen over eigen introspectie) in beweging weten te brengen. Deze dag geeft een theoretisch kader aangevuld met oefeningen en casuïstiek uitwisseling. In het hier & nu een duik in de onderstroom met het team dat ik koos om in gedachten te houden. Het werken met teams begint met het kennen van je eigen behoeftes (en dit onderhouden). In deze training was er veel aandacht voor introspectie – welke behoeftes heb ik als teamcoach zelf in groepen? Onmisbare kennis voor iedereen die met groepen werkt :-). Voor mij was dit mijn 2e training bij Martijn. Een inspirerende dag was dit weer met deze groep. De wijsheid van de groep was duidelijk aanwezig! Martijn en Els hebben tevens een bak met kennis en ervaring waardoor ik opnieuw geïnspireerd raak in het vak van teamcoaching. Opfrisser in wat ik al wist, bijgevuld met veel nieuwe inzichten en het ‘instrument’ gevoed. Voldaan! Tot een volgende keer. Hartelijke groeten, Sanne

29 oktober 2020

'Helder en praktisch'

Een heldere en praktische opleiding die handvatten biedt. Martijn Vroemen deelt niet alleen zijn kennis in zijn nuttige boeken maar gelukkig ook tijdens opleidingen. Martijn maakt gebruik van een duidelijke structuur en materiaal. Er was ruimte om te oefenen en te reflecteren met vakgenoten. Dit maakt de opleiding al met al dynamisch. Vervelen deed het geen moment. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Teamchange!

22 oktober 2020

'Gaat over teams en over jezelf'

De opleiding Teamcoaching Essenties is een training die gaat over het coachen van teams maar ook over jezelf als teamcoach. Als Lean Agile coach heb ik nog meer geleerd over teamdynamiek en onderwerpen zoals de onderstroom maar ook meer inzicht gekregen in bruikbare modellen zoals het keuzekruispunt. Het uitgebreide materiaal van zowel de leesboeken, het werkboek en de informatie op de website is praktijkgericht geschreven en inspirerend. Daarnaast zijn Martijn, Wendel en Els toppers van trainers die hun jarenlange prakrijkervaring met je delen d.m.v. theorie en leuke interactieve werkvormen die je ook zo zelf in de praktijk kan gebruiken. Voor mij stopt het gelukkig nog niet want ik ga in het voorjaar door naar de training Topklas. Wat mij betreft een aanrader voor iedere (team) coach!

25 september 2020

'Van grote waarde'

De 5 daagse opleiding Teamcoaching is van grote waarde vanwege de praktische toepasbaarheid op basis van gedegen theoretische kennis. Je krijgt een reeks van oefeningen en werkvormen; je herkent teamprocessen en je verdiept je mogelijkheden als teamcoach in professionele ontmoetingen met collega’s.

10 juli 2020

'Mooie tweedaagse'

Ik heb de tweedaagse Professioneel teamcoachen gevolgd. Een mooie tweedaagse, de praktische toepasbaarheid van de vele theorieën en werkvormen is erg prettig. Inhoudelijk nuttige handvatten meegekregen en er is ook voldoende aandacht voor je rol als teamcoach.

26 juni 2020

'Welkome aanvulling voor mij als teamcoach'

De workshop was een welkome aanvulling voor mij als Teamcoach. Groepsdynamica, daar heb ik als Teamcoach natuurlijk dagelijks mee te maken. De training heb ik als prettig ervaren, Martijn wist snel een sfeer van vertrouwen te creëren, heel fijn om met elkaar ervaringen te delen en te worden geholpen nieuwe inzichten te aanvaarden. De grootte van de was precies goed. De locatie is goed bereikbaar.

17 juni 2020

'Theorie, praktische werkvormen en humor!'

De opleiding Teamcoaching Essenties geeft je heel veel theorie, modellen en praktische werkvormen. In combinatie met het samenwerken en de reflectie van collega teamcoaches/teammanagers en veel humor, krijg je in korte tijd veel bagage en inspiratie mee. Het Handboek Teamcoaching is een ontzettend fijn naslagwerk wat ik nog regelmatig open sla en erbij pak als ik inspiratie wil of ‘even niet weet hoe ik nu verder moet’. Martijn en Wendel vullen en voelen elkaar ook heel erg goed aan en dat maakt het werken en leren in de groep heel erg prettig en inspirerend. De training wordt op goed bereikbare locaties met goede faciliteiten gegeven. Door corona werd de laatste opleiding dag online georganiseerd via Zoom en dit werkte verrassend goed. We hebben toch een fijne afsluiting met elkaar beleefd. Wil je een opleiding op het gebied van teamcoaching gaan volgen, dan kan ik je Teamchange van harte aanbevelen! Zelf wil ik zeker nog de Topklas gaan volgen.

17 juni 2020

'Zeer volledige basisleergang'

Een zeer volledige basisleergang teamcoaching als voorbereiding op de Topklas. Qua structuur zit het sterk in elkaar: theorie en praktijk zijn in balans, er is naast kennisoverdracht veel oog voor ervaren en “doen”. De opdrachten en intervisies maken het geleerde persoonlijk én goed toepasbaar in de praktijk. En dit alles gegeven met humor en een fijne “flow”. Ik zou deze inspirerende training zeker aanraden aan iedereen die zich (verder) wil bekwamen als teamcoach.

17 juni 2020

'Inspirerend en energiek'

De training werd verzorgd door Martijn Vroemen en Wendel Greve. Mooi complementair trainingskoppel met goede afwisseling tussen praktische werkvormen en theorie. Niet alleen heel leerzaam, ook erg leuk om te volgen! De hele training is een demonstratie van oefeningen. Martijn en Wendel “practice what they preach” waardoor je echt geïnspireerd en vol energie de training uitkomt, zelfs na de online training.

14 juni 2020

'Ik heb genoten van de workshop'

Ik heb genoten van de workshop Teamontwikkeling (Martijn en Wendel). Het heeft mij een enorme rugzak gegeven in mijn rol als interne coach. Ik heb het Teamwiel goed op mijn netvlies gekregen. Een gedegen fundament om op voort te borduren en mij verder te ontwikkelen. Gelukkig kan ik aankomende dinsdag nog eenmaal genieten van jullie training Groepsdynamica!

10 juni 2020

'Goede afwisseling in theorie en actie'

Het teamwiel, een mooie bruikbare tool voor mijn werk als teamcoach. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Goede afwisseling in theorie en actie. De trainersvaardigheden van Martijn en Wendel zorgden bij mij voor veel inspiratie

10 juni 2020

'Glimlach op mijn gezicht'

Zeer bruikbare en inspirerende training over teamontwikkeling. Ik verliet de (overigens geweldige) locatie met een glimlach op mijn gezicht en een rugzak vol inzichten en bruikbare tools. Heel knap hoe Wendel en Martijn de energie tijdens de training van het begin tot het eind zo hoog hebben weten te houden. De dag vloog voorbij. Deze training is echt een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

10 juni 2020

'Je kunt er direct mee aan de slag'

Workshop waarin kennis, interactie en zelfervaren aanbod zijn gekomen. Je neemt naast een mooi werkboek, handvatten mee waar je direct mee aan de slag kunt. Door de RIVM richtlijnen was de groep iets kleiner dan normaliter begreep ik, hierdoor was er voor iedere deelnemer ruim voldoende mogelijkheid tot het stellen van vagen. Dat vond ik een meerwaarde

10 juni 2020

'Practice what you preach'

Martijn is voor mij de verpersoonlijking van practice what you preach. Hij helpt je zonder bemoeizucht en straalt daardoor absoluut niet uit dat hij het wel even allemaal komt vertellen. Zeer prettige persoonlijkheid!

6 juni 2020

'Deze leergang bood alles'

Mijn motivatie om aan deze leergang deel te nemen was dat ik behoefte had aan meer theoretische achtergrond en een model als basis voor mijn aanpak. Deze leergang bood alles: diepgang, brede benadering van teamproblemen, modellen, goede afwisseling theorie/praktijk, snelheid, inspirirende docenten/coaches en perfecte trainingslocaties. Kortom een leergang die ik elke teamcoach zou aanbevelen.

5 juni 2020

'Ik heb heel veel geleerd'

Na de twee daagse training durf ik mezelf steeds meer teamcoach te noemen. Martijn is excellent in zijn vakgebied, de inhoud is op maat en de kwaliteit is hoog. Ik heb veel geleerd! Dank!

15 mei 2020

'Inspirerende en gedegen opleiding in het vak'

De leergang Teamcoaching heb ik ervaren als een inspirerende en gedegen opleiding in het vak van Teamcoach. Martijn Vroemen is een vakman die op een bevlogen en authentieke manier zijn ruime kennis van het vakgebied combineert met warme aandacht voor de deelnemer als mens. Een echte aanrader als je als Teamcoach op zoek bent naar verdieping en uitbreiding van je kennis en vaardigheden.

9 mei 2020

'Deskundige, inspirerende en persoonlijke begeleiding'

De opleiding resulteert in een ruim gevulde gereedschapskist om als teamcoach mee aan de slag te kunnen gaan. Deskundige, inspirerende en persoonlijke begeleiding maakt het tot een prima opleiding! Top!

5 mei 2020

'Training zit kundig en grondig in elkaar'

Mooi gebalanceerde training, zit kundig en grondig in elkaar. De trainers hebben niet alleen veel praktijkervaring, maar staan ook op een stevige theoretische bodem. Theorie, materiaal, oefeningen en ook de interventies door de trainers zelf sluiten mooi op elkaar aan, wat absoluut bevorderlijk is voor je leerproces als deelnemer. Er is ook voldoende ruimte om je eigen leerdoelen te ontdekken en te oefenen en je krijgt veel feedback van zowel trainers als deelnemers. Martijn Vroemen heeft een heldere, no-nonsense stijl, waar ik erg fan van ben. Er wordt vooraf aangeraden om de training te volgen terwijl je ook daadwerkelijk zelf in de praktijk met teams werkt, en dit advies is zeker niet overbodig.

24 april 2020

'Zeer waardevol'

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren door het afwisselende programma van theorie en praktijk. Ik heb meer inzicht en praktische handvatten gekregen om als teamcoach aan de slag te gaan. Martijn en Wendel hebben laten zien zeer ervaren en inspirerende trainers te zijn.

22 april 2020

'Rijk gevulde opleiding'

Rijk gevulde opleiding waarin veel wordt aangeboden en er ruimte is om te experimenteren in de praktijk. Martijn heeft een prettig leesbaar boek geschreven en heeft een eigen stijl van lesgeven. Goeie basisopleiding om als teamcoach aan de slag te kunnen!

21 april 2020

'Zeer waardevol'

Inhoud opgefrist en uitgebouwd, op prima locaties en online dag, met goede verzorging op alle fronten. Feedback en input van trainers en medecursisten zeer waardevol. Literatuur praktisch en goed toepasbaar.

16 april 2020

'Ontzettend veel inzichten en instrumenten'

Samen met Wendel Greve heeft Martijn Vroemen gedurende deze training ontzettend veel inzichten en instrumenten gegeven voor teamcoaching. Werkend vanuit het teamwiel/coachwiel leer je praktisch en onderbouwd met methodieken alle facetten van teamcoaching in te zetten. Fijne locaties en ook online hebben we de samenwerking goed voort kunnen zetten.

10 april 2020

'Een rijk programma!'

In de leergang teamcoaching krijg je alle facetten mee om aan de slag te gaan als teamcoach. Martijn neemt je mee in theorie, modellen, werkvormen, diagnose, interventies en reflectie. Je rugzak is aan het eind compleet gevuld en stelt je in staat om te doen! De afwisseling met meerdere docenten maakt het een rijk programma! Ook jijzelf als deelnemer wordt aangezet, en je moet aan de bak! Kortom wil je echt aan de slag, dan zeker een aanrader!

10 april 2020

'Wat een goede opleiding! Een mooi cadeau voor jezelf'

Afgelopen week heb ik de opleiding Teamcoaching Essenties afgerond. Wat een goede opleiding! Met een rugzak vol theorie, modellen, praktische werkvormen, nieuwe collega teamcoaches en veel humor heb ik deze 5-daagse opleiding afgesloten. Op naar de Topklas vanaf september 2020 om de volledig leergang tot teamcoach te volgen. Het Handboek Teamcoaching geeft je ontzettend veel praktische tips en inzichten over je hoe je daadwerkelijk kunt helpen zonder bemoeizucht. Martijns’ kennis en ervaring deelt hij met plezier en ook Wendel Greve schroomt niet om haar kennis, ervaring en vooral ook humor met de groep te delen. Complimenten aan de trainers en de groep; heerlijk om op deze manier met elkaar ervarend te leren. De training wordt op goed bereikbare locaties met prima faciliteiten gegeven. Door alle corona-perikelen werd de laatste opleidingsdag online georganiseerd via Zoom, maar ook dat was een topdag. Ik kan niet anders zeggen…. Wil je een opleiding op het gebied van teamcoaching gaan volgen? Kies Teamchange! Een mooi cadeau voor jezelf en alle teams die je in de toekomst gaat begeleiden.

9 april 2020

'Echt een aanrader!'

Deze training heeft mij meer inzicht en praktische handvatten gegeven over het vak teamcoachen. Martijn is een ervaren en gedreven trainer/coach die de finesse van teamcoachen goed over kan brengen voor de hele groep. Echt een aanrader!

9 april 2020

'Inhoudelijk sterke opleiding'

Het was een inhoudelijk sterke opleiding met heldere modellen. De modellen zijn goed in te zetten in praktijk. De balans tussen theorie en oefeningen was goed. De begeleiding was energiek met humor.

9 april 2020

'Gevarieerd en direct toepasbaar in de praktijk'

Ik heb de leergang als zeer waardevol ervaren door het gevarieerde en direct in de praktijk toepasbare aanbod van kennis en vaardigheden. De trainers creëren zowel voor de groep als voor de individuele deelnemer telkens weer een toegankelijk veld waar experimenten plaats mogen vinden. Vanaf de eerste dag is de zo mooi besproken containment een feit. De slotdag online, waar ook wij aan moesten geloven in deze bijzondere coronaperiode, was zonder meer zeer geslaagd. Martijn & Murielle dank voor de mooie ervaringen!

8 april 2020

'Mooi, breed en vol programma'

Mooi, breed en vol programma waarbij we naast theoretische kennis veel praktijk met elkaar hebben opgedaan. Naast groepscoach Murielle en les van Martijn veel boeiende gastdocenten die ons veel modellen en inzichten hebben meegegeven. Zo geleerd welke teamcoach ik ben/wil zijn en welke vragen er goed bij mij passen. Ik raad het elke teamcoach én teamleider aan!

8 april 2020

'Groot succes'

Het zijn bijzondere tijden. Toen ik in november 2019 aan de Leergang Teamcoaching van Teamchange was begonnen had niemand van de deelnemers nog de trainers kunnen voorspellen dat we de de slotdag, vanwege een wereldwijde crisis veroorzaakt door virus, virtueel gingen houden. Eerst de afweging wel of niet doorgaan net de slotdag. Dan hoe te organiseren met alles wat speelt. En uiteindelijk met elkaar besloten de slotdag in 2en te hakken. Gisteren was het eerste deel. De helft van de groep heeft hun manifest gepitcht. En dat live en digitaal via Zoom en onder begeleiding van de trainers! Het was de beste oplossing in deze omstandigheid en een groot succes! Ik kijk uit naar de 2de helft op 29 mei. Dank Martijn, Muriëlle en mede cursisten voor de inspiratie, inclusie, invloed…

19 maart 2020

'Het is direct toepasbaar'

Een heel heldere training Teamcoaching Essenties gevolgd. Met bevlogenheid wordt de theorie uitgelegd en vertaald naar de praktijk. Veel afwisseling van theorie, opdrachten en aan de hand van cassussen krijg je veel inzicht in het toepassen van de theorie. Het is direct toepasbaar. De boeken zijn goed te gebruiken bij je eigen voorbereiding. Deze lezen ook lekker weg.

18 februari 2020

'Inspirerende leergang'

Inspirerende leergang, waarin theorie en praktijk in een uitdagende mix aan bod komen. Dit leidt tot nieuwe inzichten over jezelf en het werken met teams. Martijn, samen met zijn gastdocenten zijn absolute professionals die deze leergang maken tot een waardevolle ervaring! Een absolute aanrader dus.

29 januari 2020

'Ik heb zelden zo’n fijne training gehad met zo’n fijne groep en trainers'

Ik vond je als trainer heel prettig. Door je humor en omdat je op relevante momenten uitstraalde dat ‘je jezelf niet te serieus moet nemen’ ontstond een fijne open sfeer en een sfeer van gelijkwaardigheid. Dat had z’n weerslag op de hele groep. Ondanks dat ik me van te voren bewust was dat ik me minder ervaren voelde, heb ik me geen moment onzeker gevoeld. Dat vond ik echt heel erg fijn. Je uitleg bij de modellen was heel helder met goede voorbeelden uit de praktijk en suggesties voor het coaching van onze teams. Ook merkte ik dat ik me gesteund voelde door alles wat ik tijdens de training heb meegekregen. Ik zei tegen een collega: ik heb zelden zo’n fijne, goede training gehad met zo’n fijne groep en zulke fijne trainers. Want ook Wendel vond ik super!

28 januari 2020

'Ik ben zó gegroeid in mijn vak'

Martijn, en mijn medestudenten, hebben mij als teamcoach zo’n enorme boost gegeven. Ik ben zó gegroeid in mijn vak. Wat ik tijdens de studiedag leerde kon ik de volgende dag in mijn werk gelijk gebruiken. Martijn is als trainer kundig, hartelijk en doortastend. Deze leergang is echt een aanrader als je opzoek bent naar een opleiding waarbij je koffer van teamcoach ruim wordt gevuld maar niet zwaar gaat aanvoelen.

23 januari 2020

'Wat een verrijking heeft mij dit opgeleverd'

Met bijna 20 jaar ervaring als teamcoach, ben ik deze opleiding gaan volgen. Wat een verrijking heeft mij dit opgeleverd! Martijn Vroemen is een krachtige opleider: hij spreekt en schrijft in begrijpelijke taal, hij weet je te prikkelen om echt goed naar jezelf en elkaar te kijken, en heeft zowel oog voor de groep als voor het individu. Ook zijn de andere docenten allemaal vakmensen. Echt een fantastische opleiding die geschikt is voor zowel beginnende teamcoaches als de gevorderden. Een aanrader!

23 januari 2020

'Authentiek, professioneel en gedreven'

Authentiek, professioneel en gedreven. Zomaar een paar woorden die ik heb overgehouden aan deze opleiding. Onder de bezielende leiding van Martijn haal je het beste uit jezelf en de groep. Een optimale combinatie van theorie en praktijk.

22 januari 2020

'Grondig, praktisch, met humor'

Grondig, praktisch, met humor en inspirerend! Martijn Vroemen en Wendel Greve weten in korte tijd de essenties van het teamcoachen uit te leggen en te demonstreren. Met veel voorbeelden uit de praktijk.

20 januari 2020

'Super!!!'

Zeer volledige leergang voor teamcoaches, met meer of minder ervaring. Je leert al doende met elkaar en door elkaar (buddy groep) allerlei modellen/interventies, coaching- en team processen via persoonlijke ontwikkeling en groei als mens. Er is veel ruimte om jouw persoonlijke coachkwaliteiten te vinden. Martijn is continue voorbeeld als teamcoach die met hoofd, hart en handen werkt. Ik heb de afgelopen 5 maanden zeer veel geleerd en sta als mens en als coach ‘stevig’. Super!!!

18 juni 2019

'Zeker een aanrader'

Zeker een aanrader. Martijn is 1 van de goeroe’s op het gebied van teamcoaching. Hij weet ontzettend veel. In zijn coachende stijl is hij scherp en confronterend. Locatie’s zijn prima.

24 december 2020

'Een ontdekkingsreis vol met mogelijkheden'

De leergang is voor iedere teamcoach een aanrader. Een helder theoretisch kader met direct in de praktijk toepasbare modellen en tips. Veel aandacht wordt gegeven aan zelfreflectie en het herkennen van dynamiek in teams. De coaches zijn allemaal inspirerend en weten je op authentieke wijze mee te nemen in de wereld van de teams. De vorm van de leergang en de samenwerking met je studiegenoten daagt je uit tot zelfontwikkeling en je ontwikkeling als professional.

29 januari 2019

'Intensieve dag'

De training van Martijn en Wendel was een goede balans van theorie, voorbeelden, zelf aan het werk zijn, reflecteren op eigen werk en vooral ook humor. Een intensieve volle dag waarin we in een aangenaam, vlot tempo het teamwiel hebben doorgenomen. Een aanrader!

6 juni 2020

'Deze leergang bood alles'

Mijn motivatie om aan deze leergang deel te nemen was dat ik behoefte had aan meer theoretische achtergrond en een model als basis voor mijn aanpak. Deze leergang bood alles: diepgang, brede benadering van teamproblemen, modellen, goede afwisseling theorie/praktijk, snelheid, inspirirende docenten/coaches en perfecte trainingslocaties. Kortom een leergang die ik elke teamcoach zou aanbevelen.

14 november 2019

'De dag vloog voorbij'

Goede workshop waar je handvatten meekrijgt om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Ik heb het als erg leerzaam ervaren en de dag vloog voorbij. Mijn eerste training bij Martijn, maar zeker niet de laatste training.

23 februari 2018

'Je leert heel veel'

Deze training is een echte aanrader. In een leuke, afwisselende dag leer je heel veel. De training geeft inzicht in wat er mis is als het niet lekker loopt in je team. Daarnaast krijg je tips en oefeningen om op een constructieve manier de dingen die niet lekker lopen bespreekbaar te maken met je team.

17 januari 2020

'k heb genoten en ben geïnspireerd'

De erkende leergang teamcoaching biedt een mooie variatie aan theorieën, modellen en werkvormen. Aan de hand van een duidelijk rode draad, wisselen theorie en praktijk elkaar af. De thema’s van de drie module(s) staan in verbinding met elkaar wat maakt dat de stof goed beklijfd. Samen leren met de andere deelnemers biedt een extra dimensie aan de leergang. Niet alleen door de rijke (levens)ervaring aanwezig in de groep, maar ook door ervaringsleren met de groep als ‘simulatieteam’. De bijdragen van de gastdocenten, stuk voor stuk vakmensen pur sang, pasten perfect in het programma, zowel qua inhoud als timing. Martijn’s kennis en ervaring is enorm. Hij staat voor zijn heldere visie op het vak, maar dringt deze niet op. In combinatie met zijn stijl (humor, persoonlijk, eerlijk, down-to-earth), maakt dit hem tot een fantastische leermeester. Ik heb genoten en ben geïnspireerd. En bovenal ontzettend veel geleerd. Het is een kado waar ik mijn leven lang plezier aan ga beleven.

15 mei 2019

'Complete en zeer rijke leergang'

Complete en zeer rijke leergang voor teamcoaches die opzoek zijn naar verdieping met veel praktische oefenruimte. Een mooie combinatie van theorie en praktijk waarbij het leren in de groep een belangrijke rol speelt. Door de inzet van “gastdocenten” ontstaat er een mooie diversiteit naast de rijke ervaring en sterke begeleiding van Martijn.

7 november 2020

'Heel inspirerend en leerzaam'

Een geweldige training! Heel inspirerend en leerzaam, een praktijkgerichte opleiding waarin alle thema’s van teamcoaching worden aangestipt. Ook het (samen)werken in de groep leverde mij veel nieuwe inzichten op door de diversiteit van de groep. Ik ging met energie naar de trainingen en kwam vol energie weer terug. Ik bewonder de manier waarop Martijn, Wendel en Els ons heeft begeleid, dank jullie wel!

29 oktober 2020

'Voldaan!'

“Haal naar boven wat moet, laat dáár wat kan” (bron: Martijn Vroemen) De workshop groepsdynamica (geen schroom voor de onderstroom) bij teamchange geeft antwoord met concrete handvatten om op verschillende manieren ingang te vinden naar de onderstroom met teams. Martijn en Els weten direct (voor mij) een veilige sfeer neer te zetten waarin ze de groep (ook met humor en delen over eigen introspectie) in beweging weten te brengen. Deze dag geeft een theoretisch kader aangevuld met oefeningen en casuïstiek uitwisseling. In het hier & nu een duik in de onderstroom met het team dat ik koos om in gedachten te houden. Het werken met teams begint met het kennen van je eigen behoeftes (en dit onderhouden). In deze training was er veel aandacht voor introspectie – welke behoeftes heb ik als teamcoach zelf in groepen? Onmisbare kennis voor iedereen die met groepen werkt :-). Voor mij was dit mijn 2e training bij Martijn. Een inspirerende dag was dit weer met deze groep. De wijsheid van de groep was duidelijk aanwezig! Martijn en Els hebben tevens een bak met kennis en ervaring waardoor ik opnieuw geïnspireerd raak in het vak van teamcoaching. Opfrisser in wat ik al wist, bijgevuld met veel nieuwe inzichten en het ‘instrument’ gevoed. Voldaan! Tot een volgende keer. Hartelijke groeten, Sanne

12 oktober 2018

'Ik heb ervan genoten'

Een hele bruikbare en praktische training. Veel dynamiek en een heerlijk tempo. Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Ontzettend veel bruikbare tools meegenomen voor het werken met teams. Ik heb ervan genoten.

17 november 2019

'Een topdag'

De training plaatst je ervaring in een bruikbaar kader/model waardoor je de aanwezige team dynamiek beter kan duiden en vervolgens ook beinvloeden. Inzet nuttige oefeningen met de wegroep maakte het een top dag met Martijn en Wendel.

23 september 2019

'Uitermate prettig en leerzaam'

Wat mij betreft was dit een uitermate prettige en leerzame cursus. De cursus werd gegeven in een schitterende omgeving en door trainers die inspireren. Ondanks mijn beperkte kennis van het onderwerp kon ik makkelijk aansluiten bij meer ervaren cursisten. Dit had naar mijn idee niet gelukt als de opzet van de cursus dan wel het niveau van de trainers niet van een hoog kaliber hadden geweest. maximaal geleerd in een korte tijd!

17 juni 2020

'Inspirerend en energiek'

De training werd verzorgd door Martijn Vroemen en Wendel Greve. Mooi complementair trainingskoppel met goede afwisseling tussen praktische werkvormen en theorie. Niet alleen heel leerzaam, ook erg leuk om te volgen! De hele training is een demonstratie van oefeningen. Martijn en Wendel “practice what they preach” waardoor je echt geïnspireerd en vol energie de training uitkomt, zelfs na de online training.

11 november 2020

'Een geweldige ervaring'

Zeer leerzame opleiding met een goede mix tussen theorie en praktijk. Zoveel ontwikkelmogelijkheden als deelnemer. De opleiding biedt een uitgebreid palet aan werkvormen theorie die allen zeer bruikbaar zijn in de praktijk. Het is echt horen, voelen en doen! De trainers stuk voor stuk fijne zeer ervaren mensen. Kortom een geweldige ervaring!

4 januari 2021

'Een prachtig kadootje!'

Tijdens deze leergang wordt je je bewust van het handelen van jezelf, anderen en teams. Praktisch ingestoken door prima docenten op top locaties. Het geleerde is meteen toepasbaar. Ruimte tussen de drie modules is voldoende om opdrachten en huiswerk te kunnen maken. Echt een kadootje!

19 mei 2019

'Geweldige ervaring'

Een geweldige ervaring deze leergang. Veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Martijn is een vakman, mooi aangevuld met diverse trainers. De groep was divers en vanaf het begin een veilige setting om volop te leren. En last but nog least de prachtige locaties in Doorn en Utrecht. Ik kan echt geen minpunt bedenken. Aanrader voor elke teamcoach.

13 september 2019

'Hoog niveau'

Martijn verstaat de Kunst om trainen en coachen te verenigen op hoog niveau, met blijvende verandering bij het team (want dat werd het) en individuele deelnemers. De gedoseerde afwisseling met net zo ervaren co-trainers versterkte de sterke opzet van de leergang maakt dat alles beklijft en uitdagend blijft. Boek en aantekeningen zal ik nog vaak raadplegen!

9 mei 2019

'Alles wat je nodig hebt'

Dit zou eigenlijk een verplicht nummer moeten zijn als je als teamcoach aan de slag wil. Veel geleerd over modellen, sleutelvragen leren stellen, omgaan met de onderstroom, omgaan met je eigen oordelen en allergieën als je met een team werkt en nog véél meer. Alles wat je nodig hebt in je achterzak om mee te nemen als je op stap gaat als teamcoach!

23 januari 2019

'Fantastische leergang'

Martijn heeft een fantastische leergang neer weten te zetten. De leergang is goed van niveau, een mooie combinatie van theorie, praktijk, modellen en inzichten. Echt geschikt voor zowel teamcoaches als teamleiders. Door de inzet van gastdocenten ontvang je veel gereedschap dat zeer bruikbaar is in de praktijk. De leergang is geschikt voor teamcoaches die in de spiegel willen kijken. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en tough love wordt zeker gegeven.

17 juni 2020

'Zeer volledige basisleergang'

Een zeer volledige basisleergang teamcoaching als voorbereiding op de Topklas. Qua structuur zit het sterk in elkaar: theorie en praktijk zijn in balans, er is naast kennisoverdracht veel oog voor ervaren en “doen”. De opdrachten en intervisies maken het geleerde persoonlijk én goed toepasbaar in de praktijk. En dit alles gegeven met humor en een fijne “flow”. Ik zou deze inspirerende training zeker aanraden aan iedereen die zich (verder) wil bekwamen als teamcoach.

19 maart 2019

'Inspirerende training'

Inspirerende training met een mooie combinatie tussen theorie en praktijk. Ook de verschillende trainers zorgden gezamenlijk voor een goed leereffect. Er was ook genoeg ruimte tijdens de training voor vragen en eigen casuïstiek.

17 mei 2019

'Bijzonder goede training'

Bijzondere goede training in wat er voor nodig is om teams goed te laten opstarten en te laten groeien. Een aanrader voor iedereen, die een rol speelt in het managen, begeleiden en coachen van teams.

22 januari 2020

'Grondig, praktisch, met humor'

Grondig, praktisch, met humor en inspirerend! Martijn Vroemen en Wendel Greve weten in korte tijd de essenties van het teamcoachen uit te leggen en te demonstreren. Met veel voorbeelden uit de praktijk.

31 oktober 2020

'Vol nieuwe inzichten'

Een training van 5 inspirerende dagen, vol nieuwe inzichten, mooie werkvormen, uitdagende opdrachten en enthousiaste trainers die veel praktijkervaring in de rol van teamcoach delen met de deelnemers. Met de vele kennis die ik opgedaan heb, ben ik in staat om lekker in de praktijk aan de slag te gaan en me verder te ontwikkelen. Neemt niet weg de Opleiding ‘Teamcoaching topklas’ staat zeker nog op mijn verlanglijstje.

24 april 2020

'Zeer waardevol'

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren door het afwisselende programma van theorie en praktijk. Ik heb meer inzicht en praktische handvatten gekregen om als teamcoach aan de slag te gaan. Martijn en Wendel hebben laten zien zeer ervaren en inspirerende trainers te zijn.

26 februari 2018

'Erg inspirerende en leuke dag gehad!'

Martijn en Wendel vertellen het leuk en kunnen met een aantal zinnen gelijk je vinger op de juiste plek leggen binnen een team, zonder dat ze er geweest zijn. Ook de manier van uitleggen is erg fijn, met een vertaling naar de werkvloer. Erg inspirerende en leuke dag gehad!

14 september 2019

'Een stevige basis'

Ik raad de opleiding van harte aan! Martijn heeft goede inhoudelijke blokken samengesteld en werkt daarbij samen met iedere tweede dag van een module een andere co-trainer. Dat werkt heel erg versterkend omdat het de opleiding verbreed en verdiept. Martijn heeft een eigen kijk op het vakgebied van teamcoachen. Zijn teamontwikkelingsmodel is heel praktisch en veel beter toepasbaar dan ‘Tuckman’. Dat is voor mij de reden geweest om de opleiding te volgen en mij een goede fundatie gegeven om daadwerkelijk als teamcoach aan de slag te gaan. Als je zoekt naar een stevige basis om als teamcoach te willen gaan werken, zeg ik: meld je aan.

18 februari 2020

'Inspirerende leergang'

Inspirerende leergang, waarin theorie en praktijk in een uitdagende mix aan bod komen. Dit leidt tot nieuwe inzichten over jezelf en het werken met teams. Martijn, samen met zijn gastdocenten zijn absolute professionals die deze leergang maken tot een waardevolle ervaring! Een absolute aanrader dus.

1 juni 2018

'Praktische training met veel tools'

Praktische training met veel tools, tips, oefeningen en onderbouwing en genoeg ruimte voor vragen. Theorie en praktijk in mooi evenwicht. Je kunt er de volgende dag mee aan de slag met je team.

4 januari 2021

'Een leerzame reis!'

Vorig jaar heb ik bij Martijn en Wendel de Essenties gevolgd en dit jaar de Topklas. Ik heb in beide opleidingen veel kennis opgedaan die ik in de praktijk meestal meteen kon toepassen. Wat minstens zo waardevol is geweest in deze opleidingen, is dat er veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Martijn en Wendel zijn zeer deskundige opleiders die naast inhoudelijke kennis ook hun eigen ervaring delen. Ook de gastdocenten zijn met zorg uitgekozen. Het was voor mij, op meerdere fronten, een leerzame reis!

2 maart 2018

'De training was geweldig!'

De training teamontwikkeling was geweldig! De energieke aanpak van Martijn en Wendel maakte dat de dag omvloog! De materie is ZOOOO van deze tijd, zo belangrijk om je bewust te zijn van wat er in je teams(s) aan de orde kan zijn en hoe je de aanpak hierop kunt aanpassen. De aanpak, stukje theorie en dan zelf aan de slag, werkte voor mij heel prettig! Kortom: een aanrader !!!

6 maart 2018

'Direct mee aan de slag'

Ik heb Martijn Vroemen ervaren als zeer deskundig op het gebied van ‘werken met de onderstroom’ en in omgang met de groep tijdens de training! In 1 dag heb ik relevante inzichten meegekregen om direct mee aan de slag te gaan.

10 juni 2020

'Practice what you preach'

Martijn is voor mij de verpersoonlijking van practice what you preach. Hij helpt je zonder bemoeizucht en straalt daardoor absoluut niet uit dat hij het wel even allemaal komt vertellen. Zeer prettige persoonlijkheid!

28 maart 2019

'Walk the talk'

Er zijn veel trainers die een trucje leren en dan een workshop geven. Als je dat wil moet je niet bij Martijn zijn. Hij en zijn co-trainer Els zijn vakmensen. Ze begrijpen inhoudelijk heel goed waar ze het over hebben. En zorgen ervoor dat de transfer of learning op een prettige wijze plaatsvindt. Walk the talk. Wat ik persoonlijk als ‘studeerman’ ook prettig vind is de grote hoeveelheid inhoudelijke academische kennis die Martijn bezit. Hij is gewoon een expert. Hoe leuk & effectief is het om van zulke ervaren mensen een workshop te volgen? Kortom: zoek je inhoudelijke kennis en inzicht op dit vakgebied? Bel Teamchange!

24 januari 2019

'Wat een pareltje is deze leergang Teamcoaching!'

Wat een pareltje is deze leergang Teamcoaching! Een perfecte mix van solide theorie, heel veel praktijkervaringen, fascinerende trainers, mooie en direct toepasbare werkvormen & modellen en inspirerende locaties. Martijn weet op zijn geheel eigen wijze veel diepgang aan te brengen en inspireert van begin tot einde. Als je jezelf als teamcoach serieus wilt nemen, mag je dit niet missen…

20 januari 2020

'Super!!!'

Zeer volledige leergang voor teamcoaches, met meer of minder ervaring. Je leert al doende met elkaar en door elkaar (buddy groep) allerlei modellen/interventies, coaching- en team processen via persoonlijke ontwikkeling en groei als mens. Er is veel ruimte om jouw persoonlijke coachkwaliteiten te vinden. Martijn is continue voorbeeld als teamcoach die met hoofd, hart en handen werkt. Ik heb de afgelopen 5 maanden zeer veel geleerd en sta als mens en als coach ‘stevig’. Super!!!

19 april 2018

'Fijne training'

Dit was de tweede training die ik bij Martijn heb gevolgd. Ik zie Martijn als een echte expert op zijn vakgebied met zijn eigen ideeën, theorieën, aanpakken en zinnetjes. Gebaseerd op wetenschap en ook de praktijk. Dat sluit bij mij erg aan. Een geroutineerde trainer zonder aan benaderbaarheid te verliezen.

15 mei 2020

'Inspirerende en gedegen opleiding in het vak'

De leergang Teamcoaching heb ik ervaren als een inspirerende en gedegen opleiding in het vak van Teamcoach. Martijn Vroemen is een vakman die op een bevlogen en authentieke manier zijn ruime kennis van het vakgebied combineert met warme aandacht voor de deelnemer als mens. Een echte aanrader als je als Teamcoach op zoek bent naar verdieping en uitbreiding van je kennis en vaardigheden.

17 januari 2019

'Zeer waardevolle en inspirerende leergang'

Zeer waardevolle en inspirerende leergang met theorie en inzichten die direct toe te passen zijn op de teams waarmee je werkt. Er is binnen de leergang, naast een fijne dosis theorie, meer dan voldoende aandacht voor reflectie en het maken van de vertaalslag naar de dagelijkse werkpraktijk. De diverse instroom van deelnemers is van grote meerwaarde. Martijn weet hier, met zijn teamcoachingsvaardigheden, in een mum van tijd een veilige, hecht commmunity van de maken.

27 juni 2018

'TOP-leergang'

TOP-leergang, legt theoretisch en praktisch de verbinding tussen zelfkennis en kennis over teamcoaching. Deze verbinding maakt je bewust van het mooie, moeilijke en uitdagende vak van teamcoach. Authentiek, professioneel en enthousiast, legt Martijn met de leergang een stevige basis voor jouw verdere groei als coach.

20 juni 2018

'Mooie basistraining'

Hele mooie basistraining met een afwisselend programma en goeie, ervaren trainers. Ik liep de deur uit met een rijkdom aan nieuwe inzichten en handvatten! Bedankt voor de leuke leerzame dag Wendel en Martijn!

30 oktober 2020

'Training met impact'

Ontzettend veel geleerd van Martijn en mijn mede teamcoaches. Een training met impact, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Een aanrader voor iedereen die zich wil bekwamen in het vak van de teamcoach.

8 april 2020

'Mooi, breed en vol programma'

Mooi, breed en vol programma waarbij we naast theoretische kennis veel praktijk met elkaar hebben opgedaan. Naast groepscoach Murielle en les van Martijn veel boeiende gastdocenten die ons veel modellen en inzichten hebben meegegeven. Zo geleerd welke teamcoach ik ben/wil zijn en welke vragen er goed bij mij passen. Ik raad het elke teamcoach én teamleider aan!

14 maart 2019

'Het vak leren is echt wat deze training onderscheidt'

De training voegt echt wat toe aan het boek. Dezelfde no-nonsens stijl, zonder diepgang te verliezen. Veel humor en scherpe trainers. Praktische adviezen, je krijgt duidelijk waar je je eigen stijl kunt kiezen en waar je écht scherp op moet zijn als teamcoach. Goeie training om de basis van het vak te leren, naast uiteraard ook wat over je rol en persoon als teamcoach. Dat laatste kan ook op heel veel andere plekken, het vak leren is echt wat deze training onderscheidt.

23 oktober 2018

'Een hele goede training'

Een hele goede training, een aanrader voor elke teamleider die samen met zijn en of haar team een sprong wil maken in teamontwikkeling en behalen van gezamenlijk doelen. Kennis opdoen en praktisch aan de slag met twee zeer kundige en inspirerende trainers. Hartelijk dank Martijn en Wendel, dit smaakt naar meer.

9

13 september 2019

'Intensief en grondig'

De leergang is intensief en grondig! Veel modellen, echt leren incl bron en verhaal van oorsprong. Veel thema’s komen voorbij. Mooie avondprogramma’s met onderwerpen die daar passen! Pas op: Een training van een teamcoach en zijn co-trainers, allemaal met deze kwaliteit en ervaring kan leiden tot een topteam!

28 december 2018

'Veel geleerd en vooral veel geoefend'

Goeie dag gehad, veel geleerd en vooral veel geoefend. Altijd weer prettig om door Martijn begeleid te worden! Een echte aanrader voor mensen die te maken hebben met teams om de ontwikkeling die hierbij nodig is een zetje te geven!

23 januari 2019

'Deze leergang klopt'

In deze leergang worden de onderwerpen zo gebracht dat je deze direct kunt toepassen in de praktijk. Martijn weet je constant te boeien met voorbeelden en diverse werkvormen. In de leergang zitten veel afwisselende onderwerpen en de masterclasses zorgen er voor dat de leergang klopt. Een aanrader niet alleen voor teamcoaches maar zeker ook voor leidinggevende die werken met teams.

10 april 2020

'Wat een goede opleiding! Een mooi cadeau voor jezelf'

Afgelopen week heb ik de opleiding Teamcoaching Essenties afgerond. Wat een goede opleiding! Met een rugzak vol theorie, modellen, praktische werkvormen, nieuwe collega teamcoaches en veel humor heb ik deze 5-daagse opleiding afgesloten. Op naar de Topklas vanaf september 2020 om de volledig leergang tot teamcoach te volgen. Het Handboek Teamcoaching geeft je ontzettend veel praktische tips en inzichten over je hoe je daadwerkelijk kunt helpen zonder bemoeizucht. Martijns’ kennis en ervaring deelt hij met plezier en ook Wendel Greve schroomt niet om haar kennis, ervaring en vooral ook humor met de groep te delen. Complimenten aan de trainers en de groep; heerlijk om op deze manier met elkaar ervarend te leren. De training wordt op goed bereikbare locaties met prima faciliteiten gegeven. Door alle corona-perikelen werd de laatste opleidingsdag online georganiseerd via Zoom, maar ook dat was een topdag. Ik kan niet anders zeggen…. Wil je een opleiding op het gebied van teamcoaching gaan volgen? Kies Teamchange! Een mooi cadeau voor jezelf en alle teams die je in de toekomst gaat begeleiden.

9 april 2020

'Inhoudelijk sterke opleiding'

Het was een inhoudelijk sterke opleiding met heldere modellen. De modellen zijn goed in te zetten in praktijk. De balans tussen theorie en oefeningen was goed. De begeleiding was energiek met humor.

18 april 2019

'Veel geleerd'

Veel geleerd tijdens deze training. Het was een prettige afwisseling tussen: luisteren, oefeningen doen, nadenken en lezen. De trainers waren heel kundig en betrokken. Er werd veel tijd gemaakt om diepgang te creëren en daardoor ga je toch een stap verder dan in gewone situaties.

9 april 2020

'Echt een aanrader!'

Deze training heeft mij meer inzicht en praktische handvatten gegeven over het vak teamcoachen. Martijn is een ervaren en gedreven trainer/coach die de finesse van teamcoachen goed over kan brengen voor de hele groep. Echt een aanrader!

4 februari 2019

'Inspirerende en praktische training'

Leuke, inspirerende en praktische training over teamontwikkeling. Tijdens deze training krijg je als teamcoach praktische handvatten mee. Met deze handvatten kan je de dag erna direct aan de slag. Ook de diverse werkvormen/oefeningen zijn leuk en toepasbaar.

27 februari 2018

'Leuk, leerzaam, uitdagend'

Leuk, leerzaam, uitdagend. Martijn speelt in op zaken die spelen in de groep en verliest daarbij de boodschap niet uit het oog. Een leerzame training over onderstroom die een uitstekend vertrekpunt vormt voor een praktische aanpak binnen de teams die je coacht. Groepsdynamica in een praktisch en pragmatisch jasje die je direct kunt toepassen.

8 december 2020

'Fundamentele aanvulling op mijn repertoire!'

De leergang ligt nu bijna 2 maanden achter me en ik merk dat ik de opgedane inzichten over teamcoaching dagelijks gebruik in mijn werk als HR-consultant. Mijn visie op teams heeft vorm gekregen. Als sparringspartner van het management kan ik de teamontwikkelvragen beter ophalen en framen om vervolgens de juiste interventie voor te stellen of toe te passen. Een waardevolle en fundamentele aanvulling op mijn repertoire!

25 mei 2019

'Oordeelloos leren begeleiden'

Intensieve opleiding met uiteenlopende onderwerpen, die zowel theoretisch als praktisch vaardig worden ingezet. Vanuit verschillende perspectieven (het team, het systeem, de teamcoach) word je uitgedaagd en getraind om het team verantwoordelijkheid te geven en oordeelloos te begeleiden naar wat het team zelf nodig heeft. Martijn Vroemen weet zowel beginnende als ervaren teamcoaches op een hoger en dieper niveau te brengen. Inspirerend en een waardevolle verdieping van zijn uitmuntende boeken.

10 juni 2020

'Glimlach op mijn gezicht'

Zeer bruikbare en inspirerende training over teamontwikkeling. Ik verliet de (overigens geweldige) locatie met een glimlach op mijn gezicht en een rugzak vol inzichten en bruikbare tools. Heel knap hoe Wendel en Martijn de energie tijdens de training van het begin tot het eind zo hoog hebben weten te houden. De dag vloog voorbij. Deze training is echt een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

26 juni 2020

'Welkome aanvulling voor mij als teamcoach'

De workshop was een welkome aanvulling voor mij als Teamcoach. Groepsdynamica, daar heb ik als Teamcoach natuurlijk dagelijks mee te maken. De training heb ik als prettig ervaren, Martijn wist snel een sfeer van vertrouwen te creëren, heel fijn om met elkaar ervaringen te delen en te worden geholpen nieuwe inzichten te aanvaarden. De grootte van de was precies goed. De locatie is goed bereikbaar.

19 maart 2020

'Het is direct toepasbaar'

Een heel heldere training Teamcoaching Essenties gevolgd. Met bevlogenheid wordt de theorie uitgelegd en vertaald naar de praktijk. Veel afwisseling van theorie, opdrachten en aan de hand van cassussen krijg je veel inzicht in het toepassen van de theorie. Het is direct toepasbaar. De boeken zijn goed te gebruiken bij je eigen voorbereiding. Deze lezen ook lekker weg.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.