251 reviews van deelnemers

Op deze pagina staan de ervaringen van onze deelnemers hebben gegeven. Teamchange scoort een gemiddelde van 9.4 op basis van 251 reviews. Alle inzendingen zijn van geverifieerde Teamchangers. Heel fijn als jij ook een review wilt delen. 

4.6/5

19 mei 2022

'Workshop biedt veel houvast.'

Deze workshop bood me in een enkele dag wat ik zocht: een denkraam voor de dynamiek in groepen. We hebben dit heldere denkraam met elkaar getoetst aan onze eigen ervaringen zodat het ook echt tot leven komt. De twee begeleiders zetten het denkraam sterk neer en vragen door op onze ervaringen. Dat alles maakt het tot een rijke workshop.

6 mei 2022

'Geweldige cursus!'

Ik ben echt ontzettend enthousiast over de eerste twee dagen. De combinatie van theorie en praktijk was erg leerzaam. Ik probeer de geleerde theorie tegen iedereen uit te leggen die het maar horen wilt. De praktijk oefeningen waren erg leuk om te zien dat het daadwerkelijk ook zo werkt (de koning oefening was echt hilarisch, ik had de uitkomst niet verwacht). Ook de persoonlijke coaching die op dag 2 gebeurde heeft mij erg geholpen. Ik ben met energieniveau 10 naar huis gegaan en krijg er nog steeds energie van als ik er aan terug denk. Ik ben ontzettend benieuwd naar de andere dagen

4 mei 2022

'Volop inspiratie en energie!'

Enorm veel geleerd van deze opleiding waarin veel aandacht is voor zowel theorie als praktijk. In een veilige setting met een leuke groep mensen en toptrainers Martijn en Wendel veel inspiratie en energie opgedaan.

15 april 2022

'Het recept voor persoonlijke en professionele groei'

Een doordachte opbouw. De juiste verhouding tussen theorie en praktijk. Inspirerende gastsprekers, De leergang teamcoaching bevat alle ingredienten voor persoonlijke en professionele groei.

7 april 2022

'Aanrader!'

Vijf dagen met Martijn en Wendel waren inspirerende dagen waarin we veel hebben geleerd, veel hebben gelachen en veel hebben geoefend. Nieuwe inzichten opgedaan over mijzelf en mijn manier van coachen. Direct toepasbaar in je werk. Zeer pragmatisch. Een echter aanrader!

1 april 2022

'Praktijk gericht'

Inspirerende training met ruimte voor eigen inbreng. Trainers die er duidelijk zin in hebben en zich goed hebben voorbereid. Het teamwiel is voor mij direct in te zetten bij het coachen van de teams.

16 maart 2022

'Veel geleerd!'

Essenties; een opleiding gevuld met veel kennis en vrolijkheid, goed toepasbaar door de vele voorbeelden en werkvormen. Veel geleerd in een fijne en veilige omgeving.

13 maart 2022

'Helder, overzichtelijk, toepasbaar'

De verbinding tussen de online informatie en de les is heel goed. Online krijg je bovendien toegang tot nog veel meer informatie. De lessen zijn toepasbaar en concreet terwijl er wel een duidelijke theoretische onderbouwing aan ten grondslag ligt. Voor mij is de online cursus een hele prettige manier om kennis te maken met de principes van het coachen van een team.

16 februari 2022

'Veel ingangen voor teaminterventies'

Een training waarmee je een teamdiagnose kunt maken en aan de hand waarvan je veel ‘ingangen’ voor teaminterventies krijgt aangereikt. De ervaring en enorme kennis van Martijn werkt erg inspirerend en maakt dat ik zelf ook weer mijn kennis en vaardigheden wil uitbreiden. Het handboek Teamcoaching heb ik inmiddels al vaak geraadpleegd!

8 februari 2022

'Bewustwording is het sleutelwoord'

Deze training heeft me eindelijk de hindernis laten nemen die ik wel voelde en die me beperkte, maar niet alleen kon nemen. Ik ga vol enthousiasme en (nieuwe) energie aan de slag met mijn teams dankzij deze training!

28 januari 2022

'Praktijkgerichte training'

Een training die echt gericht is op de praktijk, afwisselend en interactief. Deze training heeft mijn rugzak weer verder gevuld om nog beter teams te kunnen coachen,.

23 januari 2022

'Je wordt echt verder geholpen!'

Margit weet als geen ander direct veiligheid te creëren in de groep en voelt intuïtief goed aan wat de groep of een individu nodig heeft om het proces te bevorderen, om je echt verder te helpen. Dat is soms confronterend maar je bepaalt zelf de grenzen, maar Margits authentieke werkwijze werkt inspirerend en maakt mij steeds nieuwsgierig. De warme en veilige leeromgeving maakt het leren leuk. Margit gebruikt praktische & laagdrempelige oefeningen, waardoor je nieuwe inzichten daadwerkelijk voelt binnenkomen, en niet alleen maar (theoretisch) begrijpt. Een dag met Margit is leerzaam, inspirerend en inzichtgevend. Enorm waardevol.

22 januari 2022

'Veel bruikbare inzichten'

Training is goed te volgen voor niet alleen coaches en managers, maar ook voor (zoals ik zelf) teamleden. Veel bruikbare inzichten waarmee ik de sterke en zwakke punten van het team zou kunnen blootleggen. Maar ook de manier hoe daar dan weer mee om te gaan is aan bod gekomen en dat biedt dan juist een mooie tool voor het toepassen van de theorie. Fijne afwisseling tussen praktijk en theorie, ook door middel van kleine breakout rooms. Werkt zeer fijn.

21 januari 2022

'Essentieel!'

Wat een verfrissende, directe aanvliegroute neemt Els in deze opleiding. Haar zelfkennis, concrete inzichten en vooral de humor maakt het makkelijk om lekker aan de slag te gaan met je persoonlijke leiderschap. Voor iedereen heel waardevol en voor elke zichzelf respecterende coach essentieel wat mij betreft!

19 januari 2022

'Begrijpen en beïnvloeden van jezelf mbt teamcoaching'

Door de energieke trainers was het één groot avontuur. Er was een mooie afwisseling tussen theorie en praktijk en voldoende ruimte voor eigen ontwikkeling in een veilige setting. Het reflecteren naar jezelf werd daardoor een feestje! Deze leergang heeft veel inzicht gegeven in het herkennen van de eigen rol als teamcoach. Ik heb enorm veel vertrouwen gekregen en de geleerde theorie heeft het helemaal compleet gemaakt. Dank Martijn en Jessica!

18 januari 2022

'Leren vanuit verschillende hoeken.'

Vanaf de start van de bijeenkomsten Teamcoaching Essenties, heb ik een gevoel gehad dat ik hierbij veel zou leren. Nou en dat gevoel klopte! Door de expertise en ervaring van de trainers kijk ik met een tevreden glimlach terug op de bijeenkomsten. De afwisseling van theorie, praktijkvoorbeelden en het ervarend leren maakte deze opleiding echt fantastisch. De deelnemers, trainers en gastsprekers maakte het mogelijk om vanuit verschillende disciplines naar het coachen en jezelf te kijken. De leerstof is behapbaar en direct toepasbaar in het werkveld.

18 januari 2022

'Gun jezelf deze ervaring'

De Leergang Teamcoaching biedt waardevolle inzichten voor iedereen die voor een groep of team staat. Het geeft zowel inzicht in het herkennen van je eigen rol en hoe daarmee om te gaan, wat er speelt in het team in de boven- en onderstroom als een palet aan instrumenten om in te zetten.

12 januari 2022

'Verhelderende en logische training'

Online met 20 personen en toch de hele dag geboeid geluisterd, geoefend en kennis opgezogen! Wat kunnen Wendel en Martijn dit goed en verhelderend brengen met op zijn tijd wat humor! Een aanrader voor iedereen die met een team aan de slag wil en een diagnose wil stellen wat te doen/ waar te starten! Heel verhelderend!

27 december 2021

'Alles wat je nodig hebt!'

Martijn is een toptrainer, ook online. Je bent interactief bezig en leert alle basics over teamcoaching. Ik ben zeer enthousiast over deze training en pas regelmatig de opgedane kennis toe in de praktijk,

20 december 2021

'Uitdagend en divers leertraject: Aanrader!'

Deze leergang heb ik ervaren als een prachtige reis naar mijzelf als authentiek persoon en teamcoach. Een divers aanbod waarin theorie en praktijk elkaar mooi aanvullen en er in de modules voldoende ruimte was voor dat wat de groep bezighield en waarover wij meer wilden leren. Het leertraject zit logisch in elkaar en iedere module waren er gastdocenten die hun kennis en kunde met ons deelden, waardoor ik als teamleider en (beginnend) teamcoach een eigen visie kon ontwikkelen. De veiligheid die binnen onze groep direct gecreëerd werd door Martijn en Murielle, maakte ook dat ik kon en wilde ontwikkelen en kwetsbaar durfde te zijn. Dat ik kritisch én mild naar mijzelf en mijn proces kon kijken en eveneens ook mijn groepsgenoten mooie ontwikkelingen zag doormaken. Een no-nonsense, uitdagende, gebalanceerde en verrijkende leergang die absoluut heel waardevol is voor mij als persoon en professional.

17 december 2021

'Mooie werkvorm'

Er wordt veel besproken, er is veel herkenning en er zijn veel koppelingen met de praktijk. Veel toepasbare informatie, werkvormen en inzichten. Je kwaliteiten en drijfveren komen aan bod evenals je valkuilen en patronen! Hele leerzame dag gehad! Zeer waardevol en een aanrader. Ook Els weet het super enthousiast en helder te brengen met een leuke dosis humor!

16 december 2021

'Must-do voor elke teamcoach!'

Met heel veel plezier heb ik de leergang Teamcoaching gevolgd. Wat een inspirerend en waardevol programma. Het was heel fijn werken met Martijn en alle gastdocenten, zij weten als geen ander een fijn leerklimaat neer te zetten. Ik ga verder met een goed gevulde rugzak vol met theorie en modellen, meer zelfinzicht en vooral meer vertrouwen in mijn eigen rol als teamcoach!

14 december 2021

'Waardevol begin'

Een zeer waardevolle workshop die je als beginnend teamcoach nieuwsgierig maakt naar wat er nog meer is. In een open setting en geïnspireerd door eigen ervaringen weet Martijn de deelnemers te begeleiden in het ophalen van de onderstroom die er speelt binnen jouw team(s).

9 december 2021

'Ontzettend boeiende, complete, bruisende leergang!'

Veel aandacht voor het groepsproces. teamcoaching op veelzijdige wijze belicht. Een rugtas vol tools en zelfreflectie. Een zeer complete leergang met diverse boeiende gastdocenten! Na deze leergang ben ik in staat om mijn teamcoaching nog meer vanuit authenticiteit en professioneler te kunnen geven

9 december 2021

'Met een goed gevulde rugzak ee stap verder als coach'

Zojuist de leergang afgerond. Wat een mooie ontdekkingsreis! Met een vollere rugzak, gevuld met nieuwe kennis, op zowel theoretisch als persoonlijk vlak begin ik met meer vertrouwen aan een nieuwe fase al coach. Martijn creëert met zijn team een heel fijn en veilig klimaat. Door de diversiteit in onderwerpen en (gast) docenten ontstaat een heel tof, gevarieerd programma. Het is fijn ‘afkijken’ en leren van Martijn en de andere docenten. Een aanrader!

9 december 2021

'tot de kern'

Ik ben gedurende de leergang veel sterker in contact gekomen met mijn authentieke zelf. En dat neem ik de rest van mijn leven mee. Ontzettend waardevol om zo intensief met je eigen ontwikkeling bezig te zijn en met die van elkaar. Niet alleen tijdens de modules, maar ook door het schrijven van de reflectieverslagen en het feedback geven aan elkaar.

11 november 2021

'In het hart'

Wat ik mij tijdens de bijeenkomsten van de Topklas ben gaan realiseren is dat dat de manier waarop de onderwerpen zijn behandeld en met name de personen die dit deden, mij door hun vakkennis, vaardigheden, enthousiasme, aandacht voor de individuele personen, zorgvuldigheid e.d. echt geraakt hebben. Er bestaat een hele mooie uitdrukking; “You change people trough the heart and not through te mouth”, en dat is precies wat er tijdens de topklasbijeenkomsten gebeurd!!!! Wendel, Martijn en alle andere aanwezigen; Het was TOP

26 oktober 2021

'Verdieping in het vak en je persoonlijke rol'

Zó blij dat ik na Teamcoaching Essenties ook voor de Teamcoaching Topklas heb gekozen! Wat ik zocht in de Topklas was een verdere verdieping in het vak & van mijn persoonlijke rol als teamcoach, en dat heb ik ook helemaal gevonden. Martijn en Wendel zijn meesters in het creëren van een warme en veilige sfeer, zonder ooit de inhoud uit het oog te verliezen. Dat geeft je niet alleen de gelegenheid om vrijuit te leren en diep te reflecteren, het is meteen ook een mooi model voor het vak. Nu na de Topklas kan ik mezelf met recht professioneel Teamcoach noemen, met daarbij het vertrouwen dat mijn leerproces hier niet ophoudt. Kwispelend nieuwe horizons tegemoet!

26 oktober 2021

'Mooie reis'

Topklas Teamcoaching van Teamchange afgerond. Wat een mooie reis met veel inzichten, leermomenten, puzzelen, jezelf heruitvinden, elkaar supporten en spiegelen. Dank je wel Martijn, Wendel, Els, Hanna en Margit voor jullie bezielende leiding, lessen en feedback! En dank je wel studiegenoten voor het delen van jullie persoonlijke verhalen, kennis, inzichten, wijsheid, feedback en plezier in deze opleiding!

20 oktober 2021

'Inhoudelijke scholingsdag met praktische werkvormen.'

Een dag waarin de theorie en de praktijk elkaar goed aanvullen. je gaat naar huis met met een aantal handzame werkvormen en ideeën om zelf toe te passen.

14 maart 2019

'Helder en zeer praktisch'

Het concept teamchange is sterk. Martijn zijn boek, team op vleugels en handboek teamcoaching is helder en zeer praktisch. de training eveneens. aan iedereen die een vorm van leiderschap heeft te nemen, warm aanbevolen.

23 januari 2019

'Fantastische leergang'

Martijn heeft een fantastische leergang neer weten te zetten. De leergang is goed van niveau, een mooie combinatie van theorie, praktijk, modellen en inzichten. Echt geschikt voor zowel teamcoaches als teamleiders. Door de inzet van gastdocenten ontvang je veel gereedschap dat zeer bruikbaar is in de praktijk. De leergang is geschikt voor teamcoaches die in de spiegel willen kijken. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en tough love wordt zeker gegeven.

19 mei 2019

'Geweldige ervaring'

Een geweldige ervaring deze leergang. Veel nuttige en praktische kennis opgedaan. Martijn is een vakman, mooi aangevuld met diverse trainers. De groep was divers en vanaf het begin een veilige setting om volop te leren. En last but nog least de prachtige locaties in Doorn en Utrecht. Ik kan echt geen minpunt bedenken. Aanrader voor elke teamcoach.

23 februari 2018

'Je leert heel veel'

Deze training is een echte aanrader. In een leuke, afwisselende dag leer je heel veel. De training geeft inzicht in wat er mis is als het niet lekker loopt in je team. Daarnaast krijg je tips en oefeningen om op een constructieve manier de dingen die niet lekker lopen bespreekbaar te maken met je team.

26 oktober 2021

'Mooie reis'

Topklas Teamcoaching van Teamchange afgerond. Wat een mooie reis met veel inzichten, leermomenten, puzzelen, jezelf heruitvinden, elkaar supporten en spiegelen. Dank je wel Martijn, Wendel, Els, Hanna en Margit voor jullie bezielende leiding, lessen en feedback! En dank je wel studiegenoten voor het delen van jullie persoonlijke verhalen, kennis, inzichten, wijsheid, feedback en plezier in deze opleiding!

2 juni 2021

'Ik weet waar ik heen ga'

Wat een mooie training was dit! Ik heb zoveel geleerd. En niet alleen over mezelf als teamcoach maar vooral ook over wat voor mij belangrijk is en waar ik mezelf verder in wil ontwikkelen. Een mooie combinatie van de theorie uit het boek van Martijn en verdieping met gastdocenten. Ik heb mij bij deze training ook heel veilig gevoeld. Dat is wat Martijn heel goed doet, een veilige omgeving creëren.

16 maart 2022

'Veel geleerd!'

Essenties; een opleiding gevuld met veel kennis en vrolijkheid, goed toepasbaar door de vele voorbeelden en werkvormen. Veel geleerd in een fijne en veilige omgeving.

10 juni 2020

'Glimlach op mijn gezicht'

Zeer bruikbare en inspirerende training over teamontwikkeling. Ik verliet de (overigens geweldige) locatie met een glimlach op mijn gezicht en een rugzak vol inzichten en bruikbare tools. Heel knap hoe Wendel en Martijn de energie tijdens de training van het begin tot het eind zo hoog hebben weten te houden. De dag vloog voorbij. Deze training is echt een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

3 juli 2018

'De trainers weten waar ze het over hebben'

Inhoudelijk een complete én interessante basistraining voor teamcoaches en teamleiders. Je kunt met de succesfactoren voor teams direct aan de slag. De trainers weten waar ze het over hebben. Nadeel van het grote aanbod voor één dag was dat verdieping weinig ruimte kon krijgen. Maar daar is de leergang Teamcoaching ongetwijfeld voor. Aanrader.

16 juni 2019

'Overtrof mijn verwachtingen!'

Ik kan iedereen die met teams werkt of gaat werken deze cursus aanbevelen! De cursus overtrof mijn verwachtingen. Het wordt heel helder vormgegeven: een goede mix tussen theorie en praktijk/ervaringsoefeningen. Deze mix maakt dat je je goed kan blijven concentreren en zelf ook ervaart hoe bepaalde oefeningen de theoretische modellen versterken. Ook goed om te vermelden: ik ben een fysiotherapeut in loondienst. Bij de reviews die ik voorafgaand aan de cursus las, viel mij op dat vooral mensen die al iets met coaching doen, deze cursus volgen. Ik was een beetje bang dat ik niet in de doelgroep zou vallen. Maar omdat de leerstof mij erg aansprak heb ik mij toch ingeschreven. Hier heb ik geen seconde spijt van gehad! Laat je dus niet weerhouden als je een ander beroepsprofiel hebt! De theorie wordt heel duidelijk uitgelegd en ook concreet gemaakt. Hierdoor heb ik heel veel tools meegekregen om aan ons eigen team te gaan werken. Dit jaar heb ik drie sessies gepland, waarbij we aan twee items van Het Teamwiel gaan werken. De eerste sessie hebben we net gehad en het was heel gaaf om gezien hoe ‘het geleerde’ in de praktijk uitpakte: het team was erg enthousiast en heeft zin om van onze ‘volkstuin’ iets nog mooiers te maken (als je wil weten wat dat betekent en hoe je dat kan begeleiden moet je de cursus gaan volgen;)

20 januari 2020

'Super!!!'

Zeer volledige leergang voor teamcoaches, met meer of minder ervaring. Je leert al doende met elkaar en door elkaar (buddy groep) allerlei modellen/interventies, coaching- en team processen via persoonlijke ontwikkeling en groei als mens. Er is veel ruimte om jouw persoonlijke coachkwaliteiten te vinden. Martijn is continue voorbeeld als teamcoach die met hoofd, hart en handen werkt. Ik heb de afgelopen 5 maanden zeer veel geleerd en sta als mens en als coach ‘stevig’. Super!!!

8 april 2020

'Mooi, breed en vol programma'

Mooi, breed en vol programma waarbij we naast theoretische kennis veel praktijk met elkaar hebben opgedaan. Naast groepscoach Murielle en les van Martijn veel boeiende gastdocenten die ons veel modellen en inzichten hebben meegegeven. Zo geleerd welke teamcoach ik ben/wil zijn en welke vragen er goed bij mij passen. Ik raad het elke teamcoach én teamleider aan!

4 februari 2021

'Zeer praktische workshop'

De onderstroom was een beladen woord voor mij. Beladen in de zin van ‘lastig te duiden’. Met deze workshop direct toepasbare handvatten gekregen en heb direct de drive gekregen om ermee aan de slag te gaan! Mocht je op gestructureerde en praktische manier de onderstroom willen doorgronden, kan ik deze workshop van harte aanraden!

23 januari 2019

'Deze leergang klopt'

In deze leergang worden de onderwerpen zo gebracht dat je deze direct kunt toepassen in de praktijk. Martijn weet je constant te boeien met voorbeelden en diverse werkvormen. In de leergang zitten veel afwisselende onderwerpen en de masterclasses zorgen er voor dat de leergang klopt. Een aanrader niet alleen voor teamcoaches maar zeker ook voor leidinggevende die werken met teams.

23 januari 2020

'Authentiek, professioneel en gedreven'

Authentiek, professioneel en gedreven. Zomaar een paar woorden die ik heb overgehouden aan deze opleiding. Onder de bezielende leiding van Martijn haal je het beste uit jezelf en de groep. Een optimale combinatie van theorie en praktijk.

24 maart 2019

'Mix theorie / praktijk erg goed'

IK geeft deze training een hoge beoordeling omdat ik de mix theorie en praktijk erg goed vond. Veel afwisseling met heldere uitleg over toepasbaarheid van werkvormen. Veel modellen kennen (ontvangen in een werkboek) helpt om zaken eenvoudiger uit te leggen en (zelf)inzicht aan teams te vergroten. Naast de aandacht voor teams werd er ook gewerkt aan je eigen rol als teamcoach. Kortom een aanrader.

29 juli 2021

'Veelzijdige leergang die je altijd in de praktijk kan brengen.'

De Leergang Teamcoaching zat van dag op dag goed in elkaar. Elk onderdeel werd gevarieerd aangeboden. Dit maakt het leren leuk. Tijdens de praktijkdagen kon je mooi oefenen en leren van de groep. De huiswerk opdrachten waren leerzaam om te maken en zorgde ervoor dat je in je eigen praktijk kritisch ging kijken naar wie jij wilt zijn als teamcoach. De leergang heeft mijn leven verrijkt en mijn rugzak gevuld. Martijn, Astrid, maar ook de gastdocenten maakte de leergang compleet met elk hun eigen expertise.

31 oktober 2020

'Vol nieuwe inzichten'

Een training van 5 inspirerende dagen, vol nieuwe inzichten, mooie werkvormen, uitdagende opdrachten en enthousiaste trainers die veel praktijkervaring in de rol van teamcoach delen met de deelnemers. Met de vele kennis die ik opgedaan heb, ben ik in staat om lekker in de praktijk aan de slag te gaan en me verder te ontwikkelen. Neemt niet weg de Opleiding ‘Teamcoaching topklas’ staat zeker nog op mijn verlanglijstje.

10 december 2020

'Inspirerend & zet aan tot reflectie'

Ik heb genoten van Martijn en Wendel en van mijn studiegenoten. Veel ruimte voor reflectie, veel speelsheid en diepgang. Een mooie balans in theorie, actieve werkvormen en zelfstudie.

10 juni 2020

'Goede afwisseling in theorie en actie'

Het teamwiel, een mooie bruikbare tool voor mijn werk als teamcoach. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Goede afwisseling in theorie en actie. De trainersvaardigheden van Martijn en Wendel zorgden bij mij voor veel inspiratie

28 februari 2018

'Met veel plezier deelgenomen'

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de Workshop Groepsdynamica. Martijn is een inspirerend docent en collega die op verhelderende wijze licht weet te werpen op ingewikkelde materie. Zijn verhalen zitten vol goede voorbeelden en zijn ook nog eens ‘leuk verteld’. Dit zorgt voor een prettige energie in de groep. Hij biedt de cursisten ook oefeningen aan waardoor geboden inzichten direct kunnen worden toegepast. Zo worden inzichten voor de deelnemers direct ter plekke bruikbaar en ongetwijfeld hanteerbaar in de eigen werkpraktijk. In deze workshop wordt ook – terecht – nadrukkelijk ingegaan op wat zich ‘onder de oppervlakte’ afspeelt in een groep. Ook dat maakt dat ik deelname aan de Workshop Groepsdynamica van Martijn van harte aanbeveel!

12 juli 2018

'Deze leergang heeft mij verrassend veel geboden'

Deze leergang heeft mij verrassend veel geboden aan inzichten over teamcoaching en hoe je dat in de praktijk gaat uitvoeren; de lessen gaan over de inhoud van teamcoaching maar ook zeker over de teamcoach zelf;en hoe de teamcoach vaardigheden kan inzetten in de rol van teamleider;het Handboek Teamcoaching van Martijn Vroemen is fantastish: toegankelijk, veel materiaal om te weten en te gebruiken; een aanzet tot meer!

4 mei 2022

'Volop inspiratie en energie!'

Enorm veel geleerd van deze opleiding waarin veel aandacht is voor zowel theorie als praktijk. In een veilige setting met een leuke groep mensen en toptrainers Martijn en Wendel veel inspiratie en energie opgedaan.

9 mei 2019

'De leergang der leergangen!'

De Leergang der Leergangen! Hoog niveau, veel vaart en een enorme boost in kennis, praktische ervaring, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Voor iedereen die het vak Teamcoach serieus neemt of zoals ik de omslag maakt vanuit een management rol.

25 september 2019

'Heerlijke dagen'

Wat een ervaren trainer, zowel qua inhoud en kennis alsook qua methodieken. Heel leuk om van een autoriteit op het gebied van team coaching een training te krijgen. Prettig dat er ook veel ruimte is voor reflectie.

5 juli 2018

'Zeer goed'

De opleiding tot geregistreerd Teamcoach heb ik gevolgd bij Teamchange van topcoach Martijn Vroemen. De leeromgeving in conferentiecentrum Kaap Doorn (Doorn) was uitermate geschikt. De structuur, inhoud en de kwaliteit van de wijze waarop de cursus werd aangeboden heb ik als zeer goed ervaren. De gastdocenten waren een zeer waardevolle aanvulling. Mijn ervaring als business-coach, team- en individuele coach is door deze intensieve teamcoaching-cursus aanzienlijk verrijkt. Diverse methoden, modellen, intervisies, reflectiemomenten en praktische oefeningen onderbouwd met een keur van theorie heb ik als zeer effectief ervaren. We hebben ook als groep veel van elkaar geleerd. Eenieder bracht zijn/haar persoonlijke leerpunten in.

26 januari 2021

'Direct bruikbaar in de praktijk. Top!'

De Opleiding Teamchoaching Essenties is een absolute aanrader voor (aankomend) (team)coaches die op zoek zijn naar het verbreden, verdiepen en opfrissen van kennis, inzichten en vaardigheden. In een zeer fijne sfeer weet Martijn – in combinatie met Wendel of Els – een dynamische leeromgeving te creëren met een goede balans tussen theorie en praktijk en met veel ruimte voor het delen van (eigen) praktijkvoorbeelden. Alle lesstof wordt zo aangeboden dat het direct bruikbaar en toepasbaar in de eigen coachpraktijk. Top!

15 mei 2019

'Dat smaakt naar meer!'

Goede, praktische down to earth workshop met fijne handvatten om meteen in te kunnen zetten. De dynamiek en humor tussen Martijn en Els maakte het daarnaast ook een leuke en luchtige dag. Aangezien ik zelf vaak de rol als trainer heb, leg ik de lat voor andere trainers hoog. In het geval van Martijn en Els was dat ruimschoots in orde en hebben ze me geïnspireerd met nieuwe inzichten en handvatten! Dat smaakt naar meer!

16 februari 2022

'Veel ingangen voor teaminterventies'

Een training waarmee je een teamdiagnose kunt maken en aan de hand waarvan je veel ‘ingangen’ voor teaminterventies krijgt aangereikt. De ervaring en enorme kennis van Martijn werkt erg inspirerend en maakt dat ik zelf ook weer mijn kennis en vaardigheden wil uitbreiden. Het handboek Teamcoaching heb ik inmiddels al vaak geraadpleegd!

7 november 2020

'Heel inspirerend en leerzaam'

Een geweldige training! Heel inspirerend en leerzaam, een praktijkgerichte opleiding waarin alle thema’s van teamcoaching worden aangestipt. Ook het (samen)werken in de groep leverde mij veel nieuwe inzichten op door de diversiteit van de groep. Ik ging met energie naar de trainingen en kwam vol energie weer terug. Ik bewonder de manier waarop Martijn, Wendel en Els ons heeft begeleid, dank jullie wel!

Review maken

[field id=”naam”]

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath