297 reviews van deelnemers

Op deze pagina staan de ervaringen van onze deelnemers hebben gegeven. Teamchange scoort een gemiddelde van 9.4 op basis van 297 reviews. Alle inzendingen zijn van geverifieerde Teamchangers. Heel fijn als jij ook een review wilt delen. 

4.5/5

15 januari 2023

'Veel kunnen leren'

Nieuwe tools gekregen maar ook oude tools in nieuw systemisch licht. Inhoudelijk goed en praktisch veel kunnen oefenen.

13 januari 2023

'Complete, inspirerende, direct toepasbare en heel waardevolle opleiding'

Deze opleiding heeft me op het hele brede spectrum van teamcoaching een schat aan waardevolle kennis, instrumenten, ervaringen en zowel professionele als persoonlijke inzichten en leermomenten opgeleverd. Met dank aan de echt goede en inspirerende docenten, de hele diverse en afwisselende opleidingsdagen, de oefenmomenten en zelfstudie voel ik me verrijkt en ontwikkeld als teamcoach, professional en persoon.

11 januari 2023

'De meest toepasbare opleider die ik ken!'

Wat fijn dat je kijk op systemisch teamcoachen zo wordt verbreed. Deze opleiding geeft zeer toepasbare instrumenten waar je ook goed mee kan oefenen in een veilige en prettige omgeving. Het is letterlijk een volle en bruikbare rugzak die mee terug neemt. En systemisch werken is zoveel meer dan opstellingen. De docenten zijn verschillende en allemaal even bekwaam, echt een cadeautje om dit mee te mogen maken!

28 december 2022

'Leren, doen en gaan!'

De tweedaagse systemisch teamcoachen is een prachtige mix van theorie en praktijk. Vooral veel doen en ervaren, waarna er alle gelegenheid is om de theorie verder te onderzoeken. Het heeft mijn handelingsrepertoire onmiddellijk vergroot en de drempel om er mee aan de slag te gaan verlaagd. Die toepasbaarheid maakt het niet alleen een complete training, maar ook een mooie ervaring.

27 december 2022

'Samenhang leren zien door te doen!'

Een goed verzorgde tweedaagse opleiding die mij in hoog tempo heeft meegenomen in het systemisch kijken, denken en doen in teams. Voor mij waren sommige onderwerpen ter opfrissing en andere onderdelen brachten weer iets nieuws. Door de afwisseling tussen theorie en doen is het geen moment saai is geweest en kwamen we soms tijd te kort (in positieve zin). Ik heb mijn medecursisten ervaren als een leuke groep mensen en samen met Martijn en Wendel hebben we een mooi leerklimaat gecreëerd met ruimte voor ieders plek in het systeem. Je word uitgedaagd om iedere keer weer te kijken wat je van het geleerde kunt toepassen in je eigen werkomgeving. Dat heeft mij weer op scherp gezet. De wijze waarop Wendel en Martijn samenwerken, de humor en de aansluiting bij de groep waren meer dan top! Leren doe ik graag bij teamchange!

24 december 2022

'Een verrijkende opleiding'

Deze opleiding heeft mij verrijkt op zowel professioneel vlak als op persoonlijk vlak. Wat mij betreft twee vlakken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn binnen het (team)coach-vak en één van de kenmerken van een goede coachopleiding. Deze opleiding voldoet daar ruimschoots aan. De opleiding is rijk aan deskundige begeleiding, is rijk in zijn aanbod aan verschillende methodes en theorieën en is zeer verrijkend door de combinatie die gemaakt wordt tussen theorie en praktijk ondersteund door Martijn en andere docenten die allemaal ook met de voeten in de klei staan. Al met al ben ik er verrijkt uit gekomen en kan ik met al het geleerde direct aan de slag.

18 december 2022

'Inspirerende verdieping'

Ik heb met volle teugen genoten van de training als onderdeel van de leergang Verdieping. En dat was het ook echt. Een aantal modellen waren wel bekend, maar tijdens deze tweedaagse zijn wij er op een actieve manier mee aan de slag gegaan, waardoor ze nog meer zijn gaan leven. Ik zit weer vol energie en ideeën voor toepassing. Martijn en Wendel hebben een fijne en aanstekelijke manier van samen training geven. Ze vullen elkaar aan, maken het leren leuk en geven tegelijkertijd scherpe feedback in een veilige setting.

15 december 2022

'enorm goede opleiding !'

Geweldige opleiding, waarin je meer leert dan vooraf gedacht op persoonlijk en professioneel gebied. Hele goede docenten. Voor mij is dit de beste opleiding die ik ooit gevolgd heb.

14 december 2022

'Tof, leerzaam en diepgaand'

Wat een fijne opleiding! De combinatie van veel inhoudelijke kennis over teams en een diepgaand programma op persoonlijke ontwikkeling heeft mij als professional én mens een flinke boost gegeven.

13 december 2022

'Verbreding en verdieping'

Een hele complete opleiding voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling als teamcoach. Alles wat er toe doet zit er in, er is veel ruimte om te oefenen en de docenten zijn allemaal vakmensen uit de praktijk! Heel fijn!

13 december 2022

'Veelzijdig en compleet'

Wat een veelzijdige en complete opleiding. Ik heb genoten van de lesdagen, telkens wisselend tussen de rol van teamcoach en het zelf onderdeel zijn van de groep (het team) studenten. Door tijdens de leergang veel te doen en te ervaren heb ik ontzettend veel geleerd wat ik direct kan toepassen in mijn werk.

8 december 2022

'Verrijkt door deze reis'

Gestoeld op theorie. Toepassing van blended learning. De begeleiders verstaan hun vak. De slotdag met manifest markeerde een mijlpaal in persoonlijke transformatie. Ik ben als professional en op persoonlijk vlak gegroeid.

8 december 2022

'Mooie basis voor teamcoaching'

Deze opleiding is een hele mooie basis voor het vak teamcoaching. Er komen voldoende handvatten naar boven in de vorm van theorieën, modellen en rol als teamcoach om mee aan slag te gaan! ook de voorbereiding en inhoud van de dag sloten mooi op elkaar aan. Het is daarbij fijn om met een vaste groep het traject te doorlopen om zo ook met elkaar te kunnen reflecteren en sparren.

30 november 2022

'Fijne flow door de dag'

Fijne flow door de dag met hoge informatiedichtheid en een goed tempo dat niet gehaast voelt. Afwisseling in theorie, voorbeelden en zelf aan de slag om te oefenen, met fijne begeleiding om af en toe een zetje te geven of te verdiepen. Jullie zetten samen een fijne sfeer neer waardoor de groep meteen vertrouwd voelt. Mooi Wendel, hoe je bij de laatste oefening een zetje gaf om wat steviger te intervenieren. Je deed in je feedback voor hoe je het wat steviger kon doen. Dat maakte dat we het even kon ondergaan om het vervolgens zelf ook te doen, Leerzaam moment. En Martijn, prachtig hoe jij zo soepel door de theorie gaat, het goed begrijpelijk voor iedereen verwoordt en ook wel op een eigen, onderscheidende manier van wat ik van anderen hoor en lees. Dat verrijkt mijn taal om over teamdynamica te praten. Dank jullie wel!!

25 november 2022

'Inspirerende masterclasses!'

Ontzettend inspirerende masterclasses gevolgd als onderdeel van de Basistraining Teamcoaching Online. Martijn is een zeer kundige en ervaren trainer, die een verfrissende en eigen kijk op het vak met zich meebrengt. Verder is het fijn om te leren van de mensen die ook online in de groep deelnemen. Er is veel ruimte voor interactie. Kortom: Een aanrader!

25 november 2022

'Ik heb van A tot Z genoten van deze masterclass.'

Wat een heerlijke masterclass weer! Ik heb van A tot Z genoten van deze masterclass. Veel geleerd ook over mezelf. Leuke en veilige groep , de manier van lesgeven top! Veel geleerd van Martijn! Ik zou deze en alle andere (online)masterclasses zeker aanraden, Niet alleen voor team coachen maar ook zeker voor trainers! Dank Martijn en hopelijk tot weer ziens!

18 november 2022

'Dit was een prachtdag! Indrukwekkend'

Ik kreeg echt een ander beeld van zelfsturing. Heel mooi om te zien en ervaren dat het echt bij jezelf begint. Eerst zelf leren kiezen voor je het over “eigenaarschap” vbij anderen kunt hebben. Het Keuzekruispunt is nu al mijn favoriete model. Fijne dag, praktisch en met humor gebracht.

15 november 2022

'Dit was nou echt uitzonderlijk goed'

Ik heb ontzettend veel geleerd in deze opleiding: de belangrijkste modellen en hun toepassing in de praktijk; eenvoudige en werkende manieren om met je team aan de slag te gaan; het soms niet weten en daarmee omgaan met bescheidenheid en zelfvertrouwen. Alles goed gedoseerd, met humor, lichtheid en diepgang. Martijn en Wendel hebben ontzettend veel ervaring en dragen die over met betrokkenheid maar ook scherpte en diepgang. Iedere trainingsdag was een feest, met als hoogtepunt de slotdag met ieders presentatie van het eigen manifest. Ik werk al jaren met studententeams, maar deze opleiding heeft me nog heel veel extra kennis en inzicht gegeven.

14 november 2022

'Een stevig verdiepend raamwerk voor elke teamcoach'

Tijdens de Verdieping wordt er zowel ingegaan op theoretische vakkennis en hoe deze in te zetten als teamcoach als op praktische (ervaringsgerichte) tools. Er is ook veel aandacht voor je individuele leerpunten, psychologische processen en gerichte feedback. Je wordt daarnaast als coach uitgedaagd te gaan staan voor je eigen visie en missie. De Teamcoaching Verdieping wordt verzorgd door kundige professionals, van wie je stuk voor stuk wilt leren, Martijn en Wendel zijn een goed team en ze bieden een prettige leeromgeving. Ik vind het oprecht jammer dat ik klaar ben.

11 november 2022

'Super fijne en leerzame workshop'

Ik vond het een super fijne en leerzame workshop. Heel praktisch waarmee ik aan de slag kan. Heel fijn ook om de theorie van de boven en onderstroom op te frissen Leuke groep en veel geoefend! Niet altijd makkelijk maar aldoende leer ik! Feedback voor de begeleiders: Fijne begeleiders, heel rustig en nemen alle tijd voor je. Het voelde voor mij vertrouwd.

10 november 2020

'Spot on!'

Vanaf de 1e les meteen praktische, bruikbare en vernieuwende methoden. Ik had het gevoel of ik ‘trainings-handen en voeten kreeg’, waarmee ik meteen aan het werk kon in de praktijk (met heerlijk resultaat). Wat ik bijzonder vind, is de openheid en toegankelijkheid waarmee Martijn zijn kennis en materiaal voor iedereen toegankelijk maakt. Alles wordt gedeeld op de site en iedereen wordt uitgenodigd om zijn of haar bijdrage op de site toe te voegen. Hij creëert hiermee een heel betrokken netwerk. Mijn complimenten hiervoor. Verder ben je een heerlijk spontane trainer, met humor en ook met oog voor de schaduwkant, daar houd ik van. Met de zeer ervaren en getalenteerde Wendel Greve en Els Burger, maak je het compleet, wat een fijne vrouwen! Dank je wel en ik kijk nu al uit naar de Topklas in april volgend jaar. Tips: ik vind het fijn(er) om in blokken van 2 dagen te werken, dat helpt voor mij bij de groepsbinding. De locatie in Driebergen was heerlijk, Amsterdam oké, maar lastiger met (tegen)licht en geluid. Groeten, Simonet

4 februari 2021

'Een leerzame en interactieve online workshop!'

Ik ben blij dat ik deze workshop gevolgd heb! De twee docenten (Martijn en Wendel) wisten deze online workshop heel interactief te maken. De theorie werd duidelijk uitgelegd en er werd een mooie koppeling gemaakt naar de praktijk. Dank aan de trainers en de leuke groep deelnemers!

14 juni 2021

'Fris en open blijven kijken'

“Fris en open blijven kijken” gaf Martijn ons mee, om op afstand toch betrokken te zijn (verbinding maken zonder ondergedompeld te worden) met een verantwoordelijkheid voor de eigen behoeften.

15 mei 2019

'Dat smaakt naar meer!'

Goede, praktische down to earth workshop met fijne handvatten om meteen in te kunnen zetten. De dynamiek en humor tussen Martijn en Els maakte het daarnaast ook een leuke en luchtige dag. Aangezien ik zelf vaak de rol als trainer heb, leg ik de lat voor andere trainers hoog. In het geval van Martijn en Els was dat ruimschoots in orde en hebben ze me geïnspireerd met nieuwe inzichten en handvatten! Dat smaakt naar meer!

30 november 2018

'Absolute aanrader!'

Ik ben begonnen met een losse trainingsdag, vooral om te kijken of ik het wat vind en of ik een hele dag kon volhouden ivm energiebeperking. Op beide kon ik volmondig JA zeggen, dus ik ben doorgegaan met de andere losse trainingen en tot slot de tweedaagse Professioneel Teamcoachen, zodat ik uiteindelijk toch de hele training Teamcoaching Essenties heb afgerond. De trainers Martijn en Wendel vind ik erg goed, een goed op elkaar ingespeeld complementair duo. Voor elke ingebrachte casus hebben ze een degelijk en bruikbaar advies. De inhoud van de training is goed van niveau en logisch opgebouwd; het geleerde is direct en praktisch bruikbaar. De dagprogramma’s zitten goed in elkaar, theorie en beleven worden goed en dynamisch afgewisseld zodat ik tot het eind toe alert bleef en stof kon opnemen. Absolute aanrader!

26 juni 2020

'Welkome aanvulling voor mij als teamcoach'

De workshop was een welkome aanvulling voor mij als Teamcoach. Groepsdynamica, daar heb ik als Teamcoach natuurlijk dagelijks mee te maken. De training heb ik als prettig ervaren, Martijn wist snel een sfeer van vertrouwen te creëren, heel fijn om met elkaar ervaringen te delen en te worden geholpen nieuwe inzichten te aanvaarden. De grootte van de was precies goed. De locatie is goed bereikbaar.

15 april 2022

'Het recept voor persoonlijke en professionele groei'

Een doordachte opbouw. De juiste verhouding tussen theorie en praktijk. Inspirerende gastsprekers, De leergang teamcoaching bevat alle ingredienten voor persoonlijke en professionele groei.

5 mei 2020

'Training zit kundig en grondig in elkaar'

Mooi gebalanceerde training, zit kundig en grondig in elkaar. De trainers hebben niet alleen veel praktijkervaring, maar staan ook op een stevige theoretische bodem. Theorie, materiaal, oefeningen en ook de interventies door de trainers zelf sluiten mooi op elkaar aan, wat absoluut bevorderlijk is voor je leerproces als deelnemer. Er is ook voldoende ruimte om je eigen leerdoelen te ontdekken en te oefenen en je krijgt veel feedback van zowel trainers als deelnemers. Martijn Vroemen heeft een heldere, no-nonsense stijl, waar ik erg fan van ben. Er wordt vooraf aangeraden om de training te volgen terwijl je ook daadwerkelijk zelf in de praktijk met teams werkt, en dit advies is zeker niet overbodig.

14 november 2019

'De dag vloog voorbij'

Goede workshop waar je handvatten meekrijgt om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Ik heb het als erg leerzaam ervaren en de dag vloog voorbij. Mijn eerste training bij Martijn, maar zeker niet de laatste training.

30 november 2022

'Fijne flow door de dag'

Fijne flow door de dag met hoge informatiedichtheid en een goed tempo dat niet gehaast voelt. Afwisseling in theorie, voorbeelden en zelf aan de slag om te oefenen, met fijne begeleiding om af en toe een zetje te geven of te verdiepen. Jullie zetten samen een fijne sfeer neer waardoor de groep meteen vertrouwd voelt. Mooi Wendel, hoe je bij de laatste oefening een zetje gaf om wat steviger te intervenieren. Je deed in je feedback voor hoe je het wat steviger kon doen. Dat maakte dat we het even kon ondergaan om het vervolgens zelf ook te doen, Leerzaam moment. En Martijn, prachtig hoe jij zo soepel door de theorie gaat, het goed begrijpelijk voor iedereen verwoordt en ook wel op een eigen, onderscheidende manier van wat ik van anderen hoor en lees. Dat verrijkt mijn taal om over teamdynamica te praten. Dank jullie wel!!

13 december 2022

'Verbreding en verdieping'

Een hele complete opleiding voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling als teamcoach. Alles wat er toe doet zit er in, er is veel ruimte om te oefenen en de docenten zijn allemaal vakmensen uit de praktijk! Heel fijn!

14 juni 2020

'Ik heb genoten van de workshop'

Ik heb genoten van de workshop Teamontwikkeling (Martijn en Wendel). Het heeft mij een enorme rugzak gegeven in mijn rol als interne coach. Ik heb het Teamwiel goed op mijn netvlies gekregen. Een gedegen fundament om op voort te borduren en mij verder te ontwikkelen. Gelukkig kan ik aankomende dinsdag nog eenmaal genieten van jullie training Groepsdynamica!

23 oktober 2018

'Een hele goede training'

Een hele goede training, een aanrader voor elke teamleider die samen met zijn en of haar team een sprong wil maken in teamontwikkeling en behalen van gezamenlijk doelen. Kennis opdoen en praktisch aan de slag met twee zeer kundige en inspirerende trainers. Hartelijk dank Martijn en Wendel, dit smaakt naar meer.

7 november 2022

'Waardevolle inhoud en veel oefenen in fijne leeromgeving'

Martijn en Wendel van Teamchange bieden heldere theoretische kaders, veel oefenen en reflecteren in een fijne leeromgeving. De diepte in betekende voor mij groei op professioneel en persoonlijk vlak!

7 november 2020

'Heel inspirerend en leerzaam'

Een geweldige training! Heel inspirerend en leerzaam, een praktijkgerichte opleiding waarin alle thema’s van teamcoaching worden aangestipt. Ook het (samen)werken in de groep leverde mij veel nieuwe inzichten op door de diversiteit van de groep. Ik ging met energie naar de trainingen en kwam vol energie weer terug. Ik bewonder de manier waarop Martijn, Wendel en Els ons heeft begeleid, dank jullie wel!

11 november 2019

'Heldere en concrete handvatten'

Een hele boeiende professionele workshop die precies ingaat op waar het om gaat bij teams en interactie binnen teams of groepen. De workshop biedt heel heldere en concrete handvatten om met onderstroom aan de slag te gaan. Het volgen waard.

4 juni 2021

'Je bent je eigen instrument'

Als teamcoach neem je jezelf altijd mee. Ik vond het daarom belangrijk om meer psychologische kennis op te doen. Waardoor ik mijn eigen gedrag beter begrijp en het gedrag binnen teams beter kan plaatsen. Zodat ik beiden in kan zetten bij het nog beter begeleiden van teams. En super handig natuurlijk ook in het dagelijkse leven! De 1-daagse Psychologie voor teamcoaches voldeed in alle opzichten. Het was een inspirerende en confronterende dag die bovenal, veilig, leuk en leerzaam was. Ik heb diepgaande inzichten over mijzelf opgedaan en hoe deze inzichten ook van toepassing zijn op teams. Margit, Martijn en Wendel dank jullie wel voor het delen van al jullie kennis, ervaring en menselijkheid.

20 juli 2021

'Inspirerend naar een volgend level in teamcoaching'

Een prachtige en zeer waardevolle opleiding waarin ik veel over teams, groepen en de instrumenten om daarmee te werken heb geleerd. Maar vooral ook weer veel geleerd over mijzelf. Dank ook aan Astrid Rutten voor de goede begeleiding van onze Leergang 12. Het was intensief en waardevol. Grootste opbrengst: de reflectie practitioner in mijzelf geactiveerd.

24 december 2020

'Een ontdekkingsreis vol met mogelijkheden'

De leergang is voor iedere teamcoach een aanrader. Een helder theoretisch kader met direct in de praktijk toepasbare modellen en tips. Veel aandacht wordt gegeven aan zelfreflectie en het herkennen van dynamiek in teams. De coaches zijn allemaal inspirerend en weten je op authentieke wijze mee te nemen in de wereld van de teams. De vorm van de leergang en de samenwerking met je studiegenoten daagt je uit tot zelfontwikkeling en je ontwikkeling als professional.

28 januari 2022

'Praktijkgerichte training'

Een training die echt gericht is op de praktijk, afwisselend en interactief. Deze training heeft mijn rugzak weer verder gevuld om nog beter teams te kunnen coachen,.

Review maken

[field id=”naam”]

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath