225 reviews van deelnemers

Op deze pagina staan de ervaringen van onze deelnemers hebben gegeven. Teamchange scoort een gemiddelde van 9.4 op basis van 225 reviews. Alle inzendingen zijn van geverifieerde Teamchangers. Heel fijn als jij ook een review wilt delen. Even inloggen en dan verschijnt een knop hieronder. 

4.6/5

11 november 2021

'In het hart'

Wat ik mij tijdens de bijeenkomsten van de Topklas ben gaan realiseren is dat dat de manier waarop de onderwerpen zijn behandeld en met name de personen die dit deden, mij door hun vakkennis, vaardigheden, enthousiasme, aandacht voor de individuele personen, zorgvuldigheid e.d. echt geraakt hebben. Er bestaat een hele mooie uitdrukking; “You change people trough the heart and not through te mouth”, en dat is precies wat er tijdens de topklasbijeenkomsten gebeurd!!!! Wendel, Martijn en alle andere aanwezigen; Het was TOP

26 oktober 2021

'Verdieping in het vak en je persoonlijke rol'

Zó blij dat ik na Teamcoaching Essenties ook voor de Teamcoaching Topklas heb gekozen! Wat ik zocht in de Topklas was een verdere verdieping in het vak & van mijn persoonlijke rol als teamcoach, en dat heb ik ook helemaal gevonden. Martijn en Wendel zijn meesters in het creëren van een warme en veilige sfeer, zonder ooit de inhoud uit het oog te verliezen. Dat geeft je niet alleen de gelegenheid om vrijuit te leren en diep te reflecteren, het is meteen ook een mooi model voor het vak. Nu na de Topklas kan ik mezelf met recht professioneel Teamcoach noemen, met daarbij het vertrouwen dat mijn leerproces hier niet ophoudt. Kwispelend nieuwe horizons tegemoet!

26 oktober 2021

'Mooie reis'

Topklas Teamcoaching van Teamchange afgerond. Wat een mooie reis met veel inzichten, leermomenten, puzzelen, jezelf heruitvinden, elkaar supporten en spiegelen. Dank je wel Martijn, Wendel, Els, Hanna en Margit voor jullie bezielende leiding, lessen en feedback! En dank je wel studiegenoten voor het delen van jullie persoonlijke verhalen, kennis, inzichten, wijsheid, feedback en plezier in deze opleiding!

20 oktober 2021

'Inhoudelijke scholingsdag met praktische werkvormen.'

Een dag waarin de theorie en de praktijk elkaar goed aanvullen. je gaat naar huis met met een aantal handzame werkvormen en ideeën om zelf toe te passen.

18 oktober 2021

'Prachtige opleiding'

Het was een prachtige opleiding, waarbij alle facetten van teamcoaching en -ontwikkeling aan bod kwamen. Samen veel inzichten verkregen. Een hele leerzame reis voor onszelf en het prachtige vak van teamcoaching, maar ook voor het leiden van teams in de rol van teamleider. Een verrijking voor teamleiders die hun teams echt willen bij hun doorontwikkeling!

14 oktober 2021

'Transactionele analyse'

Goede opzet waarbij de theorie niet herhaald werd (die had je moeten lezen vooraf!). Trainer beheersen de stof en brengen deze gedurende de dag tot leven door in te sprelen op gebeurtenissen op de dag zelf.

17 september 2021

'Coachen met het Keuzekruispunt'

Nog heerlijk aan nagenietend van een zeer waardevolle opleidingdag “Coachen met het Keuzeskruispunt” bij Teamchange. Wendel en Els waardeer ik zeer als trainers. Met hun vakkennis, humor, openheid en een vleugje zelfspot creëren zij een fijne leeromgeving waarbij ik (en de groep) ruimte vindt om op diepere lagen de coachtools eigen te maken. De balans tussen theorie en toepassen (oefenen) a.d.h.v. mijn eigen X-en zorgen ervoor dat de nieuwe kennis makkelijk bekijft en met plezier eigen gemaakt wordt. Een cadeautje om te mogen ervaren met ook nog een hele fijne groep collega coaches. Het toepassen in mijn eigen coachpraktijk wordt een feestje op deze manier. Dank voor de inspirerende dag!

30 augustus 2021

'Concreet, legt een gedegen basis'

Het programma sluit goed aan bij wat je als basis voor het teamcoachvak nodig hebt. Goed opgebouwd, naarmate het programma/de opleiding volgt valt steeds meer inhoud/kennis samen. Dit versterkt alle losse onderdelen als geheel. Daarnaast wordt het prettig, enthousiast en pakkend gebracht. Martijn verstaat het teamcoachvak als geen ander!

22 augustus 2021

'Werken met teams wordt nog leuker!'

Uitstekende opleiding, goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende aanpak, trainers laten zien, voelen en ervaren hoe teamcoaching werkt. Smaakt echt naar meer!

14 augustus 2021

'Een mooie reis door het vakgebied van teamcoach!'

Een leergang die inspireert en het beste in jezelf naar boven haalt. Je doorloopt de studieboeken, maar nog veel belangrijker: je wordt iedere keer weer geïnspireerd door nieuwe sprekers, allen toppers in hun vak. Je oefent, je reflecteert, je ontvangt feedback en met de groep heb je de kans om veel te oefenen en te leren.

29 juli 2021

'Veelzijdige leergang die je altijd in de praktijk kan brengen.'

De Leergang Teamcoaching zat van dag op dag goed in elkaar. Elk onderdeel werd gevarieerd aangeboden. Dit maakt het leren leuk. Tijdens de praktijkdagen kon je mooi oefenen en leren van de groep. De huiswerk opdrachten waren leerzaam om te maken en zorgde ervoor dat je in je eigen praktijk kritisch ging kijken naar wie jij wilt zijn als teamcoach. De leergang heeft mijn leven verrijkt en mijn rugzak gevuld. Martijn, Astrid, maar ook de gastdocenten maakte de leergang compleet met elk hun eigen expertise.

29 juli 2021

'Teamcoaching essenties is essentieel voor elke teamcoach!'

Volg geen opleiding bij teamchange als je niet zelf wilt veranderen. De opleiding zit vol handige en duidelijke theorie en modellen, tot leven gebracht door hilarische en aansprekende praktijkvoorbeelden. Ook ga je zelf aan de slag om de theorie en praktijk eigen te maken, in te zetten en hierop te reflecteren. Martijn en Wendel zijn een topduo die elkaar perfect in balans houden en elkaar en ook de deelnemers een topervaring gunnen. Teamcoaching essenties is essentieel voor elke teamcoach (en iedereen die wil helpen teams successvol maken)!

22 juli 2021

'Teamcoach , het is een vak!'

De leergang Teamcoaching welke ik de afgelopen maanden heb doorlopen is een enorme ontwikkeling voor mezelf geweest, ik had niet gedacht dat ik zover zou komen. Alle bijeenkomsten, scholings- en oefenmomenten waren de ultieme bewustwording voor het vak als coach voor teams, waarbij dankbaar gebruik gemaakt werd van de medestudenten, interactie in groepsprocessen, sociale psychologie en natuurlijk het reflecteren, waardoor ik vertrouwen gekregen heb in mijn mogelijkheden/vaardigheden om als volwaardig teamcoach te gaan werken. Mijn motivatie maar ook zelfvertrouwen om teamcoach te worden is gegroeid en wat een leuk vak is dit! Ben er trots op dat ik dit vak mag uitvoeren! Dank is groot aan de docenten van de opleiding, maar zeker ook aan alle medestudenten, wat hebben we veel van elkaar geleerd en onze inzichten vergroot!

20 juli 2021

'Inspirerend naar een volgend level in teamcoaching'

Een prachtige en zeer waardevolle opleiding waarin ik veel over teams, groepen en de instrumenten om daarmee te werken heb geleerd. Maar vooral ook weer veel geleerd over mijzelf. Dank ook aan Astrid Rutten voor de goede begeleiding van onze Leergang 12. Het was intensief en waardevol. Grootste opbrengst: de reflectie practitioner in mijzelf geactiveerd.

14 juli 2021

'Praktisch fundament dat houvast biedt'

Waardevolle, leuke een leerzame training die inzicht geeft. Martijn en zijn collega’s maken gebruik van praktische en toepasbare modellen en reiken concrete praktijkvoorbeelden aan. Daarnaast is het bespreken van praktijkverhalen met de andere deelnemers heel leerzaam. Een goede basis om op door te bouwen.

14 juli 2021

'Inspirerende leergang'

De online leergang teamcoaching geeft in 4 ochtenden zowel inzichten in teamgedrag als modellen waarmee je als coach van teams of als manager direct aan de slag kan. Ook het handboek dat als basis wordt gebruikt is een goed naslagwerk. De aanpak online was prettig, met goede interactie met de groep. Al met al was de leergang de investering zeker waard.

14 juli 2021

'Veel geleerd en ontdekt'

Veel geleerd, veel ontdekt en bewust geworden van veel aspecten van Teamcoaching in deze interactieve online training. De kennis en ervaring die Martijn en zijn collega’s overbrengen op een toegankelijke en aanstekelijke manier is voor mij erg waardevol. geweest….en smaakt naar meer.

14 juli 2021

'Van complex naar meer eenvoud voor vervolg'

De Leergang was van begin tot eind inspirerend, beeldend en praktisch. Complexe situaties voor coaching worden via verschillende invalshoeken met zeer bruikbare modellen ‘eenvoudig’ gemaakt en biedt inzicht en handvaten om concreet te coachen!

13 juli 2021

'Waardevolle online training'

Fijne afwisseling tussen theorie en ervaringen delen met andere deelnemers (ook heel leerzaam!). Het feit dat het online was maakt de training heel toegankelijk en je leert ontzettend veel in slechts 4 sessies.

8 juli 2021

'Energieke en praktische training op Onderstromen'

De energie en het plezier van anderen meenemen en trainen in het herkennen en beïnvloeden van Onderstromen spatten er af bij Martijn en Wendel. Ook het uitwisselen van ervaringen en beelden met kritische medestudenten voelt heerlijk. Dank je wel voor deze zeer leerzame en fijne dag met elkaar.

6 juli 2021

'Inspirerend en waardevol, leer het vak en jezelf kennen'

Wat een inspirerende en waardevolle opleiding. Met name de diepgang tijdens de verschillende modules, de combinatie tussen praktijk en theorie en de zoektocht naar jezelf hebben me enorm geholpen en gaan me enorm helpen in de toekomst. Een dikke aanrader voor iedereen die iets met teams doet of wil doen.

1 juli 2021

'Sterke theorie, diepgang door persoonlijke verbinding'

Door de stukjes theorie af te wisselen met praktijk en diepgaande evaluatie, kan je persoonlijk diep verbinden met het systemisch coachen. Er was veel energie maar dat kwam niet alleen door de docenten, maar ook door de groep en de setting.

30 juni 2021

'Meteen toe te passen in de praktijk'

Een super fijne leergang gehad waar ik echt heb geleerd teamcoach te zijn. Te kunnen kijken vanuit meerdere hoeken en van individu naar het gehele team. De verschillende gastdocenten zijn zeer inspirerend en de lesdagen met overnachting maken dat je met de hele groep in een bubbel komt waardoor je super snel alles opneemt en van elkaar leert.

29 juni 2021

'Een gereedschapskist voor een teamcoach'

Teamcoaching uitgelegd door concepten en modellen die middels voorbeelden en casussen concreet gemaakt worden. Martijn en de andere docenten laten blijken dat ze veel praktijkervaring hebben en kunnen deze goed overbrengen. Door deze training on-line te volgen kregen we tevens tips en suggesties over het leiden van videosessies. Ik heb hier veel aan gehad.

29 juni 2021

'Aanrader!'

Met heel veel plezier heb ik de Basistraining Teamcoaching gevolgd . Vond het boeiend en inspirerend. Theorie, direct toepasbaar, volop afwisseling en diverse werkvormen/tools. Veel geleerd, echt en aanrader!

24 juni 2021

'Zeer leerzame dagen!'

Hoewel ik niet werk als (team)coach, werk ik wel altijd met en voor teams dus het leek me goed er meer over te leren. Ben heel blij dat ik deze twee dagen gevolgd heb! De vele theorieën, inzichten en praktijkvoorbeelden gaan me in volgende opdrachten zeker goed van pas komen. Het gaf me nieuwe inzichten over teamontwikkelingen en -processen én over mijn eigen rol daarbinnen. Het is grappig dat je altijd weer nieuwe dingen leert en een stapje verder komt. De uitwisseling met groepsgenoten was een mooie bonus!

23 juni 2021

'Slalommen door de COVID maatregelen'

Beste Martijn en Murielle, onwijs bedankt voor deze prachtige leerervaringen. Door jullie begeleiding en jouw prachtige praktische boeken Martijn ben ik een betere teamcoach geworden en dat was mijn doel. Check!

14 juni 2021

'Fris en open blijven kijken'

“Fris en open blijven kijken” gaf Martijn ons mee, om op afstand toch betrokken te zijn (verbinding maken zonder ondergedompeld te worden) met een verantwoordelijkheid voor de eigen behoeften.

9 juni 2021

'Leren over jezelf en het vak'

Deze opleiding is een geweldige combinatie van leren over jezelf als persoon (en teamcoach) en de theorie van het teamcoachen met de boeken van Martijn als rijk uitgangspunt. Wat er voor mij uitgesprongen is: 1) het meesterschap van teamcoach Martijn en hoe hij op de theoriedagen zijn eigen theorie in praktijk bracht. 2) de gastdocenten zijn echt experts binnen hun vakgebied en brengen inzicht en beweging in jezelf als mens.

9 juni 2021

'Leergang Teamcoaching: zeer inspirerend!'

Nieuwsgierig geworden door de geweldige boeken van Martijn Vroemen besloot ik deel te nemen aan de leergang Teamcoaching. Verrijkt met nog meer kennis over teams, theorieën en modellen en mezelf heb ik deze leergang afgesloten. Een groot compliment ook aan de gastdocenten, zij zijn allemaal van een fantastisch niveau. Voor mij persoonlijk een speciale vernoeming voor de praktijkdagen van zowel Margit Sleeuwenhoek als Els Burger. Bijzonder inspirerend! Dank daarvoor.

8 juni 2021

'Workshop teamontwikkeling – Teamwiel'

Verrassend verfrissende presentatie gelardeerd met illustrerende filmpjes en schema’s. De gekende inhouden in een frisser hesje. Bedankt!

7 juni 2021

'Veelzijdige opleiding'

Deze leergang brengt je nieuwe inzichten op teams, maar ook op jezelf. Er is een mooie balans tussen theorie, praktische tools en zelfontwikkeling in een hele fijne setting. Absoluut een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

7 juni 2021

'Theorie tot leven gebracht!'

Wat een boeiende, leerzame en inspirerende training over psychologie in teams! Super om in korte tijd meer te leren over Transactionele Analyse én dit door praktische oefeningen te vertalen naar mijn eigen werk. Heel verhelderend hoe Margit haar jarenlange ervaring met TA samenvat in één model, en dit aanvult met veel voorbeelden uit de praktijk. De theorie wordt hiermee echt tot leven gebracht. Dit gecombineerd met de deskundigheid, humor en persoonlijke begeleiding van Martijn en Wendel maakte dit voor mij een bruikbare en waardevolle training. Dank jullie wel!

4 juni 2021

'Je bent je eigen instrument'

Als teamcoach neem je jezelf altijd mee. Ik vond het daarom belangrijk om meer psychologische kennis op te doen. Waardoor ik mijn eigen gedrag beter begrijp en het gedrag binnen teams beter kan plaatsen. Zodat ik beiden in kan zetten bij het nog beter begeleiden van teams. En super handig natuurlijk ook in het dagelijkse leven! De 1-daagse Psychologie voor teamcoaches voldeed in alle opzichten. Het was een inspirerende en confronterende dag die bovenal, veilig, leuk en leerzaam was. Ik heb diepgaande inzichten over mijzelf opgedaan en hoe deze inzichten ook van toepassing zijn op teams. Margit, Martijn en Wendel dank jullie wel voor het delen van al jullie kennis, ervaring en menselijkheid.

2 juni 2021

'Ik weet waar ik heen ga'

Wat een mooie training was dit! Ik heb zoveel geleerd. En niet alleen over mezelf als teamcoach maar vooral ook over wat voor mij belangrijk is en waar ik mezelf verder in wil ontwikkelen. Een mooie combinatie van de theorie uit het boek van Martijn en verdieping met gastdocenten. Ik heb mij bij deze training ook heel veilig gevoeld. Dat is wat Martijn heel goed doet, een veilige omgeving creëren.

31 mei 2021

'Geweldige training'

Een opleiding die verder gaat dan alleen kennis over teamcoaching en het aanleveren van vaardigheden. De groei die ik tijdens deze maanden heb doorgemaakt op zowel kennisvlak als persoonlijk vlak, zorgen ervoor dat ik als een zelfbewuste teamcoach aan de slag kan gaan. Bewust van mijn sterke kanten en mijn aandachtspunten, waardoor ik als teamcoach alleen maar beter kan worden.

16 mei 2021

'inspirerende training!'

De online basistraining teamcoaching was voor mij inspirerend, veel waar voor je geld, zeker met het boek erbij waar ik veel aan gehad heb. Ik heb in korte tijd veel mogen leren waar ik gebruik van kan maken bij mijn werk als pedagogisch coach, zowel individueel als met teams!

11 mei 2021

'Een gereedschapskist met hulpmiddelen om te starten met teamcoaching'

Als beginnend teamcoach is de online Basistraining Teamcoaching een goed startpunt voor je ontwikkeling als mens en als coach. In een veilige leeromgeving leer je direct wat teamcoaching is. De trainers zetten tools in om ons als studenten te laten ervaren hoe je een groep mensen bij een teamcoaching betrekt. Het inchecken bij de start is zo’n waardevolle techniek, die klein is, maar heel effectief. Zo gaan leren, voordoen en trainen mooi samen in de training. En wat ik belangrijk vond is dat de stof met humor en realisme werd gebracht. Ik heb nu een gereedschapskist met goed geordende hulpmiddelen gekregen om de eerste stappen te zetten in het vak van teamcoaching!

10 mei 2021

'Leren door reflectie.in actie ?'

In de vier online bijeenkomsten heel veel gelijk in de praktijk toepasbare inzichten en tools/werkvormen gekregen. Martijn, Astrid en Muriëlle zijn goed op elkaar in gespeeld. Voor iedereen die wil proeven aan teamcoaching of die met (nog) meer vertrouwen een team wil begeleiden een echte aanrader. Voor mij smaakt het naar meer.

30 april 2021

'Onderstroom? Begin bij je binnenstroom'

Voor mij kenmerkte de training zich door de perfecte combinatie van praktijk en theorie. De dag had een logische opbouw waarin ik werd geïnspireerd, opgefrist in mijn kennis en er nieuwe perspectieven en essentiële kennis bij kreeg. Online werkte prima voor deze training.

27 april 2021

'Inkijkje met veel stof om over na te denken'

Het handboek Teamcoaching en de gestructureerde manier van aanbieden van o.a. het coach- en team wiel, een quickscan, de onderstroom waren een mooie leidraad om online samen mee aan de slag te gaan. Variatie genoeg in deze online sessies. Deskundige en veilige leeromgeving boden mij een opstapje naar meer weten. Zelf vlieguren maken en daar de tijd voor nemen is de volgende uitdaging.

26 april 2021

'stoomcursus teamcoachen'

Martijn heeft in 4 ochtenden de basis van teamcoaching weten uit te leggen en dat ook nog online. Het waren afwisselende, motiverende, stimulerende sessies en ik heb echt de basis uitgelegd gekregen. Ook heb ik een goed beeld en ideeen gekregen hoe een goede online sessie in te richten, zodat je actief betrokken blijft bij de training. Nu nog zelf aan de slag en dat blijft spannend….

26 april 2021

'Wat een geweldige ervaring was het'

Met een sabbatical in het vooruitzicht. Een carriéreswitch om naar toe te werken! Ben ik gestart met deze leergang. Wat een geweldige ervaring was het. Top teamcoach, Martijn Vroemen, maakte van elke bijeenkomst een experience. De theorie, de gehele programmering met enthousiaste gedreven en deskundige gastdocenten, is goed op elkaar afgestemd. Alle onderdelen en thema’s zijn goed op de praktijk af te stemmen en meteen in te zetten. Al doende ervaarde ik een enorme groei in het teamcoach zijn. Dit betekende ook een verdiepende kennismaking met mijzelf als mens. En hierdoor lukte het mij een goed beeld en visie te ontwikkelen over de teamcoach die ik wens en kan zijn. Hiervoor werd een open en veilige omgeving gecreëerd. Ik ervaar in de praktijk dat ik een lerende professionele teamcoach ben. Deze leergang is op het juiste moment op mijn pad gekomen.

23 april 2021

'Groots(t)e inzichten…'

Herken je dat, van die gebeurtenissen in je leven die je als parels koestert? Deze leergang is er absoluut 1 van! Na deze prachtige opleiding kan ik echt zeggen, ja ik ben een proffesioneel Teamcoach geworden. En dat komt door de duidelijke theorie, gekoppeld aan praktijk. Inspirerende docenten met elk hun expertise. Uitdagende feedback, bijzondere reflecties, mooie groep deelnemers. Het is ervaren en toepassen. De leergang doe je met elkaar. Zowel de docenten als de deelnemers. Elkaar aanvullen, duidelijk doel en het goed hebben met elkaar. En goed is soms ook Tough Love geven. Ben niet alleen gegroeid in het vak maar ook als mens. Dankjewel allemaal! Een aanrader voor iedereen die met en voor teams werkt. Als er ooit nog iets van een vervolg komt sta ik vooraan in de rij.

23 april 2021

'Verrijking, inzichten en inspiratie'

Met plezier heb ik de Basistraining Teamcoachen gevolgd bij Teamchange. Wat een verrijking, inzichten en inspiratie! En stof tot nadenken… dat ook! Theorie, direct toepasbaar, volop afwisseling en diverse werkvormen/tools. Gegeven door ervaren en bevlogen docenten. Van begin tot eind van toegevoegde waarde voor iedereen die met teams samenwerkt. Een aanrader. Op naar mooie avonturen in samenwerking met en ondersteuning van teams!

23 april 2021

'Afwisselend en heel toepasbaar'

De tijd vloog om. Knap aangezien de training online was. Heel afwisselend, goed gebruik gemaakt van alle online tools. En vooral heel praktisch inzetbaar. Ik heb er veel aan gehad en dus meteen kunnen toepassen in de praktijk! Zeker een aanrader 🙂

23 april 2021

'Praktisch, pakkend en waardevol voor teammanagers'

Een zeer waardevolle leergang voor iedereen die met, tussen en in teams werkt. Praktische handvatten, verdiepende modellen en inspiratie van experts uit de praktijk. Wetenschap en praktijk komen mooi samen in deze leergang.

23 april 2021

'Een pracht reis!'

Wat een mooie reis! We startten in september en door Corona eindigden we met een pracht groep in april. Veel inzichten, verdieping, plezier, diepgang en ontroering. De verschillen in de groep hadden soms niet groter kunnen zijn, maar misschien juist daardoor wel prachtig aanvullend. Martijn is inspirerend, grappig, scherp met zachtheid en slim. Hij weet veel en kan stil staan bij dat wat er op dat moment speelt. De training heeft een mooie opbouw die je helpt om stap voor stap met teams aan de slag te gaan. Een mooie, waardevolle en leerzame reis!

21 april 2021

'Een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen!'

Deze opleiding is voor mij veel meer dan een opleiding geweest. Het heeft me ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik anders naar teamontwikkeling ben gaan kijken en anders ben gaan handelen. Het heeft op persoonlijk vlak zoveel inzicht gegeven en in beweging gezet, daar kunnen heel wat coachingsuren die ik eerder heb gehad niet tegenop. En dit alles in een hele fijne groep met een trainer die scherp kan zijn, humor heeft, betrokken is, inspirerend kan vertellen, in het moment laat zien hoe je met een groep kan werken en een trainer die ergens voor staat. Ik vond het een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen.

18 april 2021

'Inspirerende verdieping met inzichten'

Het was een prettige, duidelijke en praktische cursus met veel handvatten die je kunt toepassen in je dagelijkse praktijk. Gegeven door een enthousiast duo Martijn en Wendel en een inspirerende mysteryguest. Ook het samenwerken met je studiegenoten was zeker in deze coronatijd een verademing. Kortom op naar het vervolg.

9 april 2021

'De teamcoach in jou'

Aan de hand van prettige visuele modellen die geregeld terugkomen wordt het vak teamcoachen uitgelegd. Martijn licht de theorie met passie toe. Die ook goed (terug) te lezen is in z’n boeken. Daarnaast wordt er in de modules met gastsprekers stil gestaan bij persoonlijke ontwikkeling om meer inzicht te krijgen in je kracht en valkuil als teamcoach.

19 maart 2021

'De teamcoach bril is aangezet!'

De leergang heeft veel inzichten opgeleverd over groepsdynamica in teams en teamontwikkeling. Dit vanuit verschillende invalshoeken, waarbij ik alleen maar nieuwsgieriger werd naar meer. Het levert uiteindelijk een mooie rugzak op met inzichten, tools en veel theoretische achtergronden die een goede basis zijn om aan de slag te gaan als teamcoach.

9 maart 2021

'Aanrader'

Inhoudelijk sterk, interessant uitdagend, spannend en inspirerend! Wanneer je op zoek bent naar een praktische opleiding tot teamcoach waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ervaringeleer, is deze leergang een aanrader!

5 maart 2021

'Daar waar puzzelstukken op hun plek vallen'

De leergang Teamcoaching liet voor mij vele puzzelstukken op hun plek vallen. Puzzelstukken in de zin van kennis opgedaan uit eerdere trainingen en cursussen, Maar ook puzzelstukken aan opgedane ervaringen. De leergang biedt verdieping in kennis, modellen en structuren en geeft houvast voor de praktijk. Als je werkt met groepen en / of teams kan ik je de leergang Teamcoaching zeker aanraden!

15 februari 2021

'Knappe balans in uitdagen en bekrachtigen!'

Teamcoaching Topklas biedt je een stevige verdieping, waarbij je uiteraard jezelf als coach goed tegenkomt op een leerzame en intense manier. Martijn Vroemen en Wendel Greve zijn inspirerende, doorgewinterde experts. Ze bieden een knappe balans in uitdagen en bekrachtigen, zodat je uiteindelijk de opleiding met een ‘bewust bekwaam’ gevoel afrondt. Een reis boordevol persoonlijke ontwikkeling en inzichten.

14 februari 2021

'Mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange.'

De korte online basistraining was voor mijn een mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange. Theorie en coachmodellen uit het handboek en praktijkboek teamcoaching werden op een deskundige manier uitgelegd en gekoppeld aan de praktijk door twee ervaren teamcoaches. Er was voldoende ruimte voor vragen en het inbrengen van casussen uit mijn eigen praktijk. In kleine groepjes werd in breakout rooms de verdieping gezocht met elkaar. Ook tips en tools werden uitgewisseld op het gebied van werkvormen. Deze praktische insteek van deze korte opleiding sprak mij aan. Het was voor mij een relatief kleine tijdsinvestering omdat de training online werd aangeboden. Wat mij betreft is deze basistraining een aanrader voor startende teamcoaches.

11 februari 2021

'Productieve en ook leuke sessies vol inzichten'

Een heldere, praktische, afwisselende training waarin ik meegenomen werd langs de belangrijkste modellen van het handboek. De sessies zaten boordevol inzichten, tips en instrumenten/werkvormen die ik onmiddellijk kan gaan gebruiken in de praktijk. Martijn, Murielle en Astrid zijn spontane, betrokken en gedreven trainers en vullen elkaar goed aan. Zij beheersen de materie volledig en kunnen inspelen op de diverse vragen en thema’s die behandeld werden. Productieve en ook leuke sessies die om vlogen, ook online!

10 februari 2021

'Waardevol!'

Fijne complete mix van theorie, praktijk, tools en ervaringen die me zelf ook weer goed naar mijn eigen gedrag en handelingsbekwaamheid heeft laten kijken hoe ik als coach het impactvolle gesprek aanga met teams. Alles inspirerend gebracht door Martijn, Murielle en gastdocenten. Aan te bevelen als je in de breedte op zoek bent naar een goed fundament voor je teamcoachingskills.

5 februari 2021

'Super interessante, interactieve dag'

Super interessante, interactieve dag gehad over het werken met onderstroom in een team. Mooie nieuwe tools, handvatten en bewustwording van al aanwezige kennis en vaardigheden. Leuke groep mensen leren kennen en fijn om het hoofd weer te laten werken! En dan ook nog eens een hele dag online waarbij er nu, aan het einde van de dag, ook nog eens energie over is! Top! Dank Martijn Vroemen en Wendel Greve voor de prettige dag!

4 februari 2021

'Die onderstroom hè…'

Die onderstroom hè, om daar mee te werken, poeh dat doe je niet zo maar zonder ervaring of kennis. Deze workshop geeft een overzichtelijk kijk op het werken met de onderstroom: wanneer kan je het beter uit je hoofd halen en als er werk aan de winkel is, welke observaties en interventies zijn er dan te doen. Wendel en Martijn zijn heel benaderbaar voor al je vragen, ook tijdens deze online variant! Door de afwisseling met theorie en het in kleinere break-out rooms bespreken van een casus oefen je met elkaar én steek je veel op om in de volgende teamsessie metéen te kunnen toe passen!

10 mei 2021

'Leren door reflectie.in actie ?'

In de vier online bijeenkomsten heel veel gelijk in de praktijk toepasbare inzichten en tools/werkvormen gekregen. Martijn, Astrid en Muriëlle zijn goed op elkaar in gespeeld. Voor iedereen die wil proeven aan teamcoaching of die met (nog) meer vertrouwen een team wil begeleiden een echte aanrader. Voor mij smaakt het naar meer.

1 februari 2021

'Alle ruimte en tijd om je te ontwikkelen!'

De leergang is goed opgezet en wordt begeleid door goede trainers en coaches. Hierdoor is er ruime afwisseling, een goede opbouw tussen de theorie en het in de praktijk brengen van wat je geleerd hebt. De trainingsdagen zijn zeer waardevol waarin je heel veel leert en kan oefen met en van je medecursisten. Echt zeer waardevol om als teamleider en of coach deze opleiding te volgen!

9 juni 2021

'Leren over jezelf en het vak'

Deze opleiding is een geweldige combinatie van leren over jezelf als persoon (en teamcoach) en de theorie van het teamcoachen met de boeken van Martijn als rijk uitgangspunt. Wat er voor mij uitgesprongen is: 1) het meesterschap van teamcoach Martijn en hoe hij op de theoriedagen zijn eigen theorie in praktijk bracht. 2) de gastdocenten zijn echt experts binnen hun vakgebied en brengen inzicht en beweging in jezelf als mens.

14 maart 2019

'Het vak leren is echt wat deze training onderscheidt'

De training voegt echt wat toe aan het boek. Dezelfde no-nonsens stijl, zonder diepgang te verliezen. Veel humor en scherpe trainers. Praktische adviezen, je krijgt duidelijk waar je je eigen stijl kunt kiezen en waar je écht scherp op moet zijn als teamcoach. Goeie training om de basis van het vak te leren, naast uiteraard ook wat over je rol en persoon als teamcoach. Dat laatste kan ook op heel veel andere plekken, het vak leren is echt wat deze training onderscheidt.

14 november 2020

'Mooie mix van theorie en praktijk'

Deze leergang is een aanrader! Met een mooie mix van theorie en praktijk, een ervaren teamcoach als trainer en inspirerende gastdocenten. Ook het ervaringsgericht leren is een meerwaarde. Martijn daagt je op een prettige manier uit en door zijn humor en nuchtere kijk op teamontwikkeling is het niet alleen leerzaam, maar ook echt leuk.

9 juli 2018

'De leergang haalt het beste in je boven'

Niets belangrijker bij een training of opleiding dan de persoon van de trainer/opleider. Martijn is kalm, sensitief, betrokken, vriendelijk, alert, hij heeft een schat aan vak- en ervaringskennis en hij is buitengewoon taalvaardig. Op dat laatste kwam ik af als een beer op de strooppot; de site van Teamchange was de enige met een authentieke signatuur: krachtig, helder en eenvoudig. Geen humbug, geen poeha. Die signatuur kenmerkt ook de Leergang Teamcoaching. Deze is uitstekend naar inhoud, duur en belasting, haalt het beste in je boven en geeft je de kennis en tools om te doen waarvoor je kwam leren: teams adequaat begeleiden op hun weg naar een solide, open en betrokken samenwerking waarbij ieders inbreng en belang ertoe doet.

17 juni 2020

'Theorie, praktische werkvormen en humor!'

De opleiding Teamcoaching Essenties geeft je heel veel theorie, modellen en praktische werkvormen. In combinatie met het samenwerken en de reflectie van collega teamcoaches/teammanagers en veel humor, krijg je in korte tijd veel bagage en inspiratie mee. Het Handboek Teamcoaching is een ontzettend fijn naslagwerk wat ik nog regelmatig open sla en erbij pak als ik inspiratie wil of ‘even niet weet hoe ik nu verder moet’. Martijn en Wendel vullen en voelen elkaar ook heel erg goed aan en dat maakt het werken en leren in de groep heel erg prettig en inspirerend. De training wordt op goed bereikbare locaties met goede faciliteiten gegeven. Door corona werd de laatste opleiding dag online georganiseerd via Zoom en dit werkte verrassend goed. We hebben toch een fijne afsluiting met elkaar beleefd. Wil je een opleiding op het gebied van teamcoaching gaan volgen, dan kan ik je Teamchange van harte aanbevelen! Zelf wil ik zeker nog de Topklas gaan volgen.

17 mei 2019

'Bijzonder goede training'

Bijzondere goede training in wat er voor nodig is om teams goed te laten opstarten en te laten groeien. Een aanrader voor iedereen, die een rol speelt in het managen, begeleiden en coachen van teams.

24 januari 2019

'Wat een pareltje is deze leergang Teamcoaching!'

Wat een pareltje is deze leergang Teamcoaching! Een perfecte mix van solide theorie, heel veel praktijkervaringen, fascinerende trainers, mooie en direct toepasbare werkvormen & modellen en inspirerende locaties. Martijn weet op zijn geheel eigen wijze veel diepgang aan te brengen en inspireert van begin tot einde. Als je jezelf als teamcoach serieus wilt nemen, mag je dit niet missen…

4 november 2020

'Uitstekende leergang'

Een uitstekende leergang, waarin ik veel geleerd heb, zowel over teamcoaching als over mezelf. De combinatie van theorie, modellen, experimenten en reflectie is erg goed en helpt om tijdens de leergang te leren in de praktijk. Martijn is een zeer ervaren coach en stimuleert het leerproces met zijn scherpe vragen en uitleg. De gastdocenten vullen de leergang mooi aan met specifieke onderwerpen. Een aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen als teamcoach!

5 juni 2020

'Ik heb heel veel geleerd'

Na de twee daagse training durf ik mezelf steeds meer teamcoach te noemen. Martijn is excellent in zijn vakgebied, de inhoud is op maat en de kwaliteit is hoog. Ik heb veel geleerd! Dank!

14 augustus 2021

'Een mooie reis door het vakgebied van teamcoach!'

Een leergang die inspireert en het beste in jezelf naar boven haalt. Je doorloopt de studieboeken, maar nog veel belangrijker: je wordt iedere keer weer geïnspireerd door nieuwe sprekers, allen toppers in hun vak. Je oefent, je reflecteert, je ontvangt feedback en met de groep heb je de kans om veel te oefenen en te leren.

18 oktober 2021

'Prachtige opleiding'

Het was een prachtige opleiding, waarbij alle facetten van teamcoaching en -ontwikkeling aan bod kwamen. Samen veel inzichten verkregen. Een hele leerzame reis voor onszelf en het prachtige vak van teamcoaching, maar ook voor het leiden van teams in de rol van teamleider. Een verrijking voor teamleiders die hun teams echt willen bij hun doorontwikkeling!

7 oktober 2019

'Veel direct bruikbare tips'

De training teamontwikkeling is heel praktisch; in één dag krijg je veel praktische tips die direct bruikbaar zijn als je met teams werkt. Dus zowel voor teamcoaches als ook voor leidinggevenden, teamleiders, enz. Eigenlijk zou iedereen die met teams werkt, kennis moeten hebben van dit zeer bruikbare teamwiel! Ik kan het echt iedereen aanraden!

6 november 2020

'Inspirerende dagen gehad!'

Mooie afwisselende opleiding waarin Martijn, samen met Wendel en Els, veel kennis en praktische toepasbaarheid bood en tegelijkertijd gebruik maakte van de aanwezige kennis in de groep. Inspirerende dagen gehad!

17 januari 2020

'Een prachtige leergang'

Een prachtige leergang waarin theorie en praktijk gecombineerd worden met een ontdekkingstocht naar jezelf als teamcoach. De tijdsspanne is fijn; genoeg tijd voor oefenen, reflectie en bezinken van de stof. De locaties zijn goed verzorgd, heel prettige omgeving om in te leren. De trainers/docenten zijn echte experts, heerlijk om van te mogen leren! Kortom, een aanrader.

18 december 2019

'Je moet aan de bak! Leuk!'

Wat een inspirerende training vol enthousiaste mensen, veel geleerd wat direct in de praktijk toepasbaar is. Je krijgt modellen aan gereikt, waar je mee aan de slag kan om het je eigen te maken. Je moet aan de bak! Leuk!

14 juli 2021

'Inspirerende leergang'

De online leergang teamcoaching geeft in 4 ochtenden zowel inzichten in teamgedrag als modellen waarmee je als coach van teams of als manager direct aan de slag kan. Ook het handboek dat als basis wordt gebruikt is een goed naslagwerk. De aanpak online was prettig, met goede interactie met de groep. Al met al was de leergang de investering zeker waard.

5 juli 2018

'Een ware ontdekkingsreis'

Ik heb de Leergang Teamcoaching bij Martijn Vroemen ervaren als fantastisch, waardevol, inspirerend, leerzaam en leuk. Mijn rugzak is verder gevuld met theorieën en modellen en het was vooral ook een ware ontdekkingsreis naar de Teamcoach die ‘ik wil zijn’. Ik voel en merk dat ik nog meer in mijn kracht sta als professioneel Teamcoach.

30 januari 2019

'Enorm veel handvatten gekregen'

Een zeer praktische, propvolle en gestructureerde trainingsdag aan de hand van het Teamwiel. Enorm veel handvatten gekregen, hiermee kan ik echt morgen direct aan de slag in mijn teams. Dit smaakt naar meer, veel meer! Martijn Vroemen en Wendel Greve hartstikke bedankt voor jullie deskundige aanpak, de humor en scherpte in jullie observaties en het weggeven van heel veel cadeautjes op deze dag. Mijn gretigheid is weer gevoed! Dank en tot ziens!

11 mei 2021

'Een gereedschapskist met hulpmiddelen om te starten met teamcoaching'

Als beginnend teamcoach is de online Basistraining Teamcoaching een goed startpunt voor je ontwikkeling als mens en als coach. In een veilige leeromgeving leer je direct wat teamcoaching is. De trainers zetten tools in om ons als studenten te laten ervaren hoe je een groep mensen bij een teamcoaching betrekt. Het inchecken bij de start is zo’n waardevolle techniek, die klein is, maar heel effectief. Zo gaan leren, voordoen en trainen mooi samen in de training. En wat ik belangrijk vond is dat de stof met humor en realisme werd gebracht. Ik heb nu een gereedschapskist met goed geordende hulpmiddelen gekregen om de eerste stappen te zetten in het vak van teamcoaching!

6 maart 2018

'Direct mee aan de slag'

Ik heb Martijn Vroemen ervaren als zeer deskundig op het gebied van ‘werken met de onderstroom’ en in omgang met de groep tijdens de training! In 1 dag heb ik relevante inzichten meegekregen om direct mee aan de slag te gaan.

19 december 2019

'Veel over mezelf geleerd'

Tijdens de training ‘teamcoaching essentials’ heb ik veel geleerd, niet alleen theorie over teamcoaching, maar ook over mezelf. Professionele trainers die duidelijk met gemak en plezier anderen trainen in het vak. En dat doen ze goed!

8 december 2020

'Fundamentele aanvulling op mijn repertoire!'

De leergang ligt nu bijna 2 maanden achter me en ik merk dat ik de opgedane inzichten over teamcoaching dagelijks gebruik in mijn werk als HR-consultant. Mijn visie op teams heeft vorm gekregen. Als sparringspartner van het management kan ik de teamontwikkelvragen beter ophalen en framen om vervolgens de juiste interventie voor te stellen of toe te passen. Een waardevolle en fundamentele aanvulling op mijn repertoire!

23 april 2021

'Afwisselend en heel toepasbaar'

De tijd vloog om. Knap aangezien de training online was. Heel afwisselend, goed gebruik gemaakt van alle online tools. En vooral heel praktisch inzetbaar. Ik heb er veel aan gehad en dus meteen kunnen toepassen in de praktijk! Zeker een aanrader 🙂

12 juli 2018

'Deze leergang heeft mij verrassend veel geboden'

Deze leergang heeft mij verrassend veel geboden aan inzichten over teamcoaching en hoe je dat in de praktijk gaat uitvoeren; de lessen gaan over de inhoud van teamcoaching maar ook zeker over de teamcoach zelf;en hoe de teamcoach vaardigheden kan inzetten in de rol van teamleider;het Handboek Teamcoaching van Martijn Vroemen is fantastish: toegankelijk, veel materiaal om te weten en te gebruiken; een aanzet tot meer!

2 november 2020

'Ik vind deze leergang top'

De training is de perfecte mix van het aanbieden van modellen en concepten, het ervaren ervan en persoonlijke ontwikkeling. Martijn is enorm ervaren en raakt in de leergang precies de juiste snaar. Als trainer is hij rustig, vriendelijk, waarderend en scherp. En hij heeft humor. Ik vind deze leergang top en Martijn een toptrainer!

5 maart 2021

'Daar waar puzzelstukken op hun plek vallen'

De leergang Teamcoaching liet voor mij vele puzzelstukken op hun plek vallen. Puzzelstukken in de zin van kennis opgedaan uit eerdere trainingen en cursussen, Maar ook puzzelstukken aan opgedane ervaringen. De leergang biedt verdieping in kennis, modellen en structuren en geeft houvast voor de praktijk. Als je werkt met groepen en / of teams kan ik je de leergang Teamcoaching zeker aanraden!

30 oktober 2020

'Training met impact'

Ontzettend veel geleerd van Martijn en mijn mede teamcoaches. Een training met impact, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Een aanrader voor iedereen die zich wil bekwamen in het vak van de teamcoach.

14 maart 2019

'Helder en zeer praktisch'

Het concept teamchange is sterk. Martijn zijn boek, team op vleugels en handboek teamcoaching is helder en zeer praktisch. de training eveneens. aan iedereen die een vorm van leiderschap heeft te nemen, warm aanbevolen.

14 september 2019

'Een stevige basis'

Ik raad de opleiding van harte aan! Martijn heeft goede inhoudelijke blokken samengesteld en werkt daarbij samen met iedere tweede dag van een module een andere co-trainer. Dat werkt heel erg versterkend omdat het de opleiding verbreed en verdiept. Martijn heeft een eigen kijk op het vakgebied van teamcoachen. Zijn teamontwikkelingsmodel is heel praktisch en veel beter toepasbaar dan ‘Tuckman’. Dat is voor mij de reden geweest om de opleiding te volgen en mij een goede fundatie gegeven om daadwerkelijk als teamcoach aan de slag te gaan. Als je zoekt naar een stevige basis om als teamcoach te willen gaan werken, zeg ik: meld je aan.

4 februari 2021

'Een leerzame en interactieve online workshop!'

Ik ben blij dat ik deze workshop gevolgd heb! De twee docenten (Martijn en Wendel) wisten deze online workshop heel interactief te maken. De theorie werd duidelijk uitgelegd en er werd een mooie koppeling gemaakt naar de praktijk. Dank aan de trainers en de leuke groep deelnemers!

26 april 2021

'Wat een geweldige ervaring was het'

Met een sabbatical in het vooruitzicht. Een carriéreswitch om naar toe te werken! Ben ik gestart met deze leergang. Wat een geweldige ervaring was het. Top teamcoach, Martijn Vroemen, maakte van elke bijeenkomst een experience. De theorie, de gehele programmering met enthousiaste gedreven en deskundige gastdocenten, is goed op elkaar afgestemd. Alle onderdelen en thema’s zijn goed op de praktijk af te stemmen en meteen in te zetten. Al doende ervaarde ik een enorme groei in het teamcoach zijn. Dit betekende ook een verdiepende kennismaking met mijzelf als mens. En hierdoor lukte het mij een goed beeld en visie te ontwikkelen over de teamcoach die ik wens en kan zijn. Hiervoor werd een open en veilige omgeving gecreëerd. Ik ervaar in de praktijk dat ik een lerende professionele teamcoach ben. Deze leergang is op het juiste moment op mijn pad gekomen.

11 november 2020

'Een geweldige ervaring'

Zeer leerzame opleiding met een goede mix tussen theorie en praktijk. Zoveel ontwikkelmogelijkheden als deelnemer. De opleiding biedt een uitgebreid palet aan werkvormen theorie die allen zeer bruikbaar zijn in de praktijk. Het is echt horen, voelen en doen! De trainers stuk voor stuk fijne zeer ervaren mensen. Kortom een geweldige ervaring!

23 mei 2019

'Humor en deskundigheid'

Teamwiel: training waarin theorie en praktijk moeiteloos werden verbonden door Martijn en Els. Een scala aan tools meegekregen om meteen in de praktijk te gebruiken. Humor, deskundigheid en een strakke structuur kenmerkt beide trainers. Een echte aanrader.

14 februari 2021

'Mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange.'

De korte online basistraining was voor mijn een mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange. Theorie en coachmodellen uit het handboek en praktijkboek teamcoaching werden op een deskundige manier uitgelegd en gekoppeld aan de praktijk door twee ervaren teamcoaches. Er was voldoende ruimte voor vragen en het inbrengen van casussen uit mijn eigen praktijk. In kleine groepjes werd in breakout rooms de verdieping gezocht met elkaar. Ook tips en tools werden uitgewisseld op het gebied van werkvormen. Deze praktische insteek van deze korte opleiding sprak mij aan. Het was voor mij een relatief kleine tijdsinvestering omdat de training online werd aangeboden. Wat mij betreft is deze basistraining een aanrader voor startende teamcoaches.

11 november 2021

'In het hart'

Wat ik mij tijdens de bijeenkomsten van de Topklas ben gaan realiseren is dat dat de manier waarop de onderwerpen zijn behandeld en met name de personen die dit deden, mij door hun vakkennis, vaardigheden, enthousiasme, aandacht voor de individuele personen, zorgvuldigheid e.d. echt geraakt hebben. Er bestaat een hele mooie uitdrukking; “You change people trough the heart and not through te mouth”, en dat is precies wat er tijdens de topklasbijeenkomsten gebeurd!!!! Wendel, Martijn en alle andere aanwezigen; Het was TOP

24 september 2019

'Zeer inspirerende training'

Zeer inspirerende training, prima balans tussen luisteren en zelf aan de slag, goed samenspel tussen de beide trainers (echt synergie). Vol energie en met veel inspiratie naar huis gegaan, je kunt de volgende dag meteen aan de slag. Absolute aanrader om deze training te volgen!

4 juni 2021

'Je bent je eigen instrument'

Als teamcoach neem je jezelf altijd mee. Ik vond het daarom belangrijk om meer psychologische kennis op te doen. Waardoor ik mijn eigen gedrag beter begrijp en het gedrag binnen teams beter kan plaatsen. Zodat ik beiden in kan zetten bij het nog beter begeleiden van teams. En super handig natuurlijk ook in het dagelijkse leven! De 1-daagse Psychologie voor teamcoaches voldeed in alle opzichten. Het was een inspirerende en confronterende dag die bovenal, veilig, leuk en leerzaam was. Ik heb diepgaande inzichten over mijzelf opgedaan en hoe deze inzichten ook van toepassing zijn op teams. Margit, Martijn en Wendel dank jullie wel voor het delen van al jullie kennis, ervaring en menselijkheid.

23 september 2019

'Uitermate prettig en leerzaam'

Wat mij betreft was dit een uitermate prettige en leerzame cursus. De cursus werd gegeven in een schitterende omgeving en door trainers die inspireren. Ondanks mijn beperkte kennis van het onderwerp kon ik makkelijk aansluiten bij meer ervaren cursisten. Dit had naar mijn idee niet gelukt als de opzet van de cursus dan wel het niveau van de trainers niet van een hoog kaliber hadden geweest. maximaal geleerd in een korte tijd!

22 augustus 2021

'Werken met teams wordt nog leuker!'

Uitstekende opleiding, goede balans tussen theorie en praktijk. Inspirerende aanpak, trainers laten zien, voelen en ervaren hoe teamcoaching werkt. Smaakt echt naar meer!

8 juli 2019

'Inspirerende training'

Zojuist mijn diploma van de opleiding Teamcoaching Essenties in ontvangst genomen? in het prachtige Berlage-gebouw in Amsterdam. Bedankt Martijn Vroemen voor de inspirerende training. Teams die willen groeien en willen stoeien met de onderstroom kom maar op!

14 maart 2019

'Veel geleerd!'

Een hele complete en zeer informatieve en afwisselende training, met veel ruimte voor eigen inbreng en veel oefenen. Veel geleerd! De boeken van Martijn bieden ook na de training nog veel handvatten.

10 juni 2020

'Glimlach op mijn gezicht'

Zeer bruikbare en inspirerende training over teamontwikkeling. Ik verliet de (overigens geweldige) locatie met een glimlach op mijn gezicht en een rugzak vol inzichten en bruikbare tools. Heel knap hoe Wendel en Martijn de energie tijdens de training van het begin tot het eind zo hoog hebben weten te houden. De dag vloog voorbij. Deze training is echt een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

16 april 2018

'Top!'

Prima workshop! Je bent je eigen gereedschap, hoe staat het daarmee? Welke invloed heb je zelf op de onderstroom? Vroemen neemt je mee in een dag vol onderstroom, effecten, tools en interventies. Top!

28 maart 2019

'Walk the talk'

Er zijn veel trainers die een trucje leren en dan een workshop geven. Als je dat wil moet je niet bij Martijn zijn. Hij en zijn co-trainer Els zijn vakmensen. Ze begrijpen inhoudelijk heel goed waar ze het over hebben. En zorgen ervoor dat de transfer of learning op een prettige wijze plaatsvindt. Walk the talk. Wat ik persoonlijk als ‘studeerman’ ook prettig vind is de grote hoeveelheid inhoudelijke academische kennis die Martijn bezit. Hij is gewoon een expert. Hoe leuk & effectief is het om van zulke ervaren mensen een workshop te volgen? Kortom: zoek je inhoudelijke kennis en inzicht op dit vakgebied? Bel Teamchange!

4 februari 2021

'Die onderstroom hè…'

Die onderstroom hè, om daar mee te werken, poeh dat doe je niet zo maar zonder ervaring of kennis. Deze workshop geeft een overzichtelijk kijk op het werken met de onderstroom: wanneer kan je het beter uit je hoofd halen en als er werk aan de winkel is, welke observaties en interventies zijn er dan te doen. Wendel en Martijn zijn heel benaderbaar voor al je vragen, ook tijdens deze online variant! Door de afwisseling met theorie en het in kleinere break-out rooms bespreken van een casus oefen je met elkaar én steek je veel op om in de volgende teamsessie metéen te kunnen toe passen!

10 juni 2020

'Goede afwisseling in theorie en actie'

Het teamwiel, een mooie bruikbare tool voor mijn werk als teamcoach. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Goede afwisseling in theorie en actie. De trainersvaardigheden van Martijn en Wendel zorgden bij mij voor veel inspiratie

25 september 2020

'Van grote waarde'

De 5 daagse opleiding Teamcoaching is van grote waarde vanwege de praktische toepasbaarheid op basis van gedegen theoretische kennis. Je krijgt een reeks van oefeningen en werkvormen; je herkent teamprocessen en je verdiept je mogelijkheden als teamcoach in professionele ontmoetingen met collega’s.

23 januari 2019

'Deze leergang klopt'

In deze leergang worden de onderwerpen zo gebracht dat je deze direct kunt toepassen in de praktijk. Martijn weet je constant te boeien met voorbeelden en diverse werkvormen. In de leergang zitten veel afwisselende onderwerpen en de masterclasses zorgen er voor dat de leergang klopt. Een aanrader niet alleen voor teamcoaches maar zeker ook voor leidinggevende die werken met teams.

12 oktober 2018

'Kan er gelijk mee aan de slag'

Hele fijne dag waar iedereen vertrok met een rugzak vol praktische, goede en gestructureerde oefeningen en geen vol hoofd. Kan er gelijk mee aan de slag. De leergierigheid was bij iedereen geprikkeld en meer dan een deelnemer besloot zich direct in te schrijven voor de opleiding. Dat moet je kunnen als trainer!

17 september 2021

'Coachen met het Keuzekruispunt'

Nog heerlijk aan nagenietend van een zeer waardevolle opleidingdag “Coachen met het Keuzeskruispunt” bij Teamchange. Wendel en Els waardeer ik zeer als trainers. Met hun vakkennis, humor, openheid en een vleugje zelfspot creëren zij een fijne leeromgeving waarbij ik (en de groep) ruimte vindt om op diepere lagen de coachtools eigen te maken. De balans tussen theorie en toepassen (oefenen) a.d.h.v. mijn eigen X-en zorgen ervoor dat de nieuwe kennis makkelijk bekijft en met plezier eigen gemaakt wordt. Een cadeautje om te mogen ervaren met ook nog een hele fijne groep collega coaches. Het toepassen in mijn eigen coachpraktijk wordt een feestje op deze manier. Dank voor de inspirerende dag!

10 juli 2020

'Mooie tweedaagse'

Ik heb de tweedaagse Professioneel teamcoachen gevolgd. Een mooie tweedaagse, de praktische toepasbaarheid van de vele theorieën en werkvormen is erg prettig. Inhoudelijk nuttige handvatten meegekregen en er is ook voldoende aandacht voor je rol als teamcoach.

9 juni 2021

'Leergang Teamcoaching: zeer inspirerend!'

Nieuwsgierig geworden door de geweldige boeken van Martijn Vroemen besloot ik deel te nemen aan de leergang Teamcoaching. Verrijkt met nog meer kennis over teams, theorieën en modellen en mezelf heb ik deze leergang afgesloten. Een groot compliment ook aan de gastdocenten, zij zijn allemaal van een fantastisch niveau. Voor mij persoonlijk een speciale vernoeming voor de praktijkdagen van zowel Margit Sleeuwenhoek als Els Burger. Bijzonder inspirerend! Dank daarvoor.

30 oktober 2018

'Geweldig inspirerend'

Martijn is een inspirerende trainer. Door zijn heldere taal, enthousiasme, positieve insteek en herkenbare en aansprekende voorbeelden, wist hij mij geweldig te inspireren. Met het model, dat hij vanuit zijn praktijkervaring heeft ontwikkeld, kan ik meteen aan de slag: zo krachtig is die namelijk! De training is een aanrader!

17 januari 2020

'k heb genoten en ben geïnspireerd'

De erkende leergang teamcoaching biedt een mooie variatie aan theorieën, modellen en werkvormen. Aan de hand van een duidelijk rode draad, wisselen theorie en praktijk elkaar af. De thema’s van de drie module(s) staan in verbinding met elkaar wat maakt dat de stof goed beklijfd. Samen leren met de andere deelnemers biedt een extra dimensie aan de leergang. Niet alleen door de rijke (levens)ervaring aanwezig in de groep, maar ook door ervaringsleren met de groep als ‘simulatieteam’. De bijdragen van de gastdocenten, stuk voor stuk vakmensen pur sang, pasten perfect in het programma, zowel qua inhoud als timing. Martijn’s kennis en ervaring is enorm. Hij staat voor zijn heldere visie op het vak, maar dringt deze niet op. In combinatie met zijn stijl (humor, persoonlijk, eerlijk, down-to-earth), maakt dit hem tot een fantastische leermeester. Ik heb genoten en ben geïnspireerd. En bovenal ontzettend veel geleerd. Het is een kado waar ik mijn leven lang plezier aan ga beleven.

10 juni 2020

'Je kunt er direct mee aan de slag'

Workshop waarin kennis, interactie en zelfervaren aanbod zijn gekomen. Je neemt naast een mooi werkboek, handvatten mee waar je direct mee aan de slag kunt. Door de RIVM richtlijnen was de groep iets kleiner dan normaliter begreep ik, hierdoor was er voor iedere deelnemer ruim voldoende mogelijkheid tot het stellen van vagen. Dat vond ik een meerwaarde

14 juni 2021

'Fris en open blijven kijken'

“Fris en open blijven kijken” gaf Martijn ons mee, om op afstand toch betrokken te zijn (verbinding maken zonder ondergedompeld te worden) met een verantwoordelijkheid voor de eigen behoeften.

9 mei 2019

'Alles wat je nodig hebt'

Dit zou eigenlijk een verplicht nummer moeten zijn als je als teamcoach aan de slag wil. Veel geleerd over modellen, sleutelvragen leren stellen, omgaan met de onderstroom, omgaan met je eigen oordelen en allergieën als je met een team werkt en nog véél meer. Alles wat je nodig hebt in je achterzak om mee te nemen als je op stap gaat als teamcoach!

27 februari 2018

'Leuk, leerzaam, uitdagend'

Leuk, leerzaam, uitdagend. Martijn speelt in op zaken die spelen in de groep en verliest daarbij de boodschap niet uit het oog. Een leerzame training over onderstroom die een uitstekend vertrekpunt vormt voor een praktische aanpak binnen de teams die je coacht. Groepsdynamica in een praktisch en pragmatisch jasje die je direct kunt toepassen.

Review maken

Welke opleiding?

Korte samenvattende titel in ongeveer 6 woorden.

Waardering? Spread the love!

Geef een korte beschrijving van je ervaringen. Wat vond je kenmerkend, interessant, waardevol aan deze opleiding? Je hoeft er niet in te zetten: “ik raad dit (niet) aan”. Dat blijkt (hopelijk) uit je tekst.

Naam en beroep worden zichtbaar, email niet!

Leuk als mensen je kunnen vinden. 

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath