Teamchange header

Publicaties van Martijn Vroemen

De oprichter van Teamchange is Martijn Vroemen. Hij heeft enkele boeken over het vak geschreven, voor alle soorten teamprofessionals. Teamcoaches, teamleiders en teamtrainers. De meest recente boeken vormen een belangrijke basis voor onze opleidingen. En de boeken zijn onderdeel van onze Kennisbank, vol artikelen, werkvormen en downloads. Iedereen kan daaraan bijdragen.

Het door de Ooa in 2018 bekroonde boek voor team-professionals. In 12 thematische hoofdstukken wordt je meegenomen naar het Coachwiel, het Keuzekruispunt, onderstroom en systemisch werken. 
MEER +

Sinds 2009 hét basisboek voor iedereen die met teams werkt. Met het Teamwiel®, valkuilen voor teamleiders, veel teamvaardigheden, modellen, oefeningen en toepassingen. Geliefd in onderwijs en praktijk.  
MEER +

In opdracht van de Open Universiteit is dit praktische boek gemaakt, speciaal voor onderwijsteams. Centraal staat de vraag hoe teams samen kunnen leren. En het goed nieuws is dat het gratis is te downloaden
MEER +

Met dit bevlogen pamflet ging Martijn Vroemen op zoek naar de vraag waarom zoveel mensen ongelukkig zijn op het werk. Met dit boek ga je organisaties weer ‘vreemd’ vinden, en dat helpt tegen vervreemding.
MEER +

De opvolger van het Handboek werd in 2020 het praktijkboek. Vol met modellen, toepassingen, oefeningen en tips. Ga nu echt aan de slag met je team. En met jezelf, met alle checklists en reflecties voor de teamprofessional. 
MEER +

Dit gratis ebook van 100 pagina’s verscheen tegelijkertijd met het Handboek in 2018. Er staan 25 oefeningen en modellen in, en een competentieprofiel en zelfassessment voor teamcoaches.

Veel teams willen aan de slag met onlinetools. Dat gaat niet altijd gemakkelijk. Met deze 50 oefeningen die je zonder begeleiding kunt doen, ontdek je samen hoe leuk het is om elkaar ook online te ontmoeten.
MEER +

Gratis ebook, met 10 checklists, voor iedereen die graag overzicht heeft. Wat staat er in een teamplan? Wat zijn thema’s per fase van Tuckman? Welk regels gelden ook alweer voor het geven en ontvangen van feedback.

E-book Samen leren in onderwijsteams

E-book Praktijkboek Teamcoaching

Ebook Tien checklists voor teams

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.