data, info & inschrijven

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een van onze workshops! Hier vind je de actuele data, beschikbaarheid en daaronder een inschrijfformulier. Na je aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen de bevestiging. Vanaf dan heb je nog twee weken bedenktijd. Je aanmelding gaat in drie stappen.

Ervaring van deelnemers

Ervaringen

4.6/5

Teamchange scoort een gemiddelde van 9.4 op basis van 362 reviews.

Stap 1.

Bekijk algemene informatie

Bekijk informatie

Nog niet helemaal zeker van deelname? Je kunt op het formulier (stap 3, hieronder) ook aanvinken dat je een vrijblijvende optie neemt. Dit kan tot 1 maand voor aanvang van de opleiding. Deze optie duurt 2 weken en verloopt daarna automatisch, tenzij je zelf de optie omzet in een definitieve inschrijving.

Hieronder vind je de actuele data en beschikbaarheid per groep. Als de training vol is kun je je op een wachtlijst laten plaatsen (aanvinken op het inschrijfformulier). Zodra een plek vrij komt krijg je persoonlijk bericht. Afhankelijk van de startdatum heb je dan 1 of 2 dagen om te beslissen.

Voor de ‘losse’ dagen kiezen we top-treinlocatie La Vie in centrum Utrecht, op 9 loopminuten CS. De tweedaagsen (met avondprogramma en overnachting) vinden plaats in het centraal gelegen Kaap Doorn (Doorn), middenin de bossen.

Bijeenkomsten van een dag of meer starten om 09.30 uur, met inloop vanaf 09.00 uur. We eindigen om 16.30 uur.
De tweedaagse sessies: de eerste dag eindigt om 20.00 uur met een gezamenlijk diner. De overnachting zit bij de prijs inbegrepen. De tweede dag begint om 09.00 uur en eindigt 16.30 uur.

Prijzen vind je op de pagina van elke opleiding en in het overzicht bij Stap 2 (hieronder). Voor jou geldt altijd de prijs op datum van aanmelding. De bedragen zijn exclusief 21% btw. Desgewenst kan Teamchange btw-vrij factureren omdat wij een CRBKO erkende instelling zijn. Informeer naar de mogelijkheden. 

Je ontvangt direct een mail met je aanmelding en binnen twee werkdagen een bevestiging. Na deze datum heb je altijd nog twee weken bedenktijd.

Dit zijn onze (annulerings)voorwaarden.

En dit is onze kwaliteitsbelofte.

Optie
Wachtlijst
<p>Nog niet helemaal zeker van deelname? Je kunt op het formulier (stap 3, hieronder) ook aanvinken dat je een vrijblijvende optie neemt. Dit kan tot 1 maand voor aanvang van de opleiding. Deze optie duurt 2 weken en verloopt daarna automatisch, tenzij je zelf de optie omzet in een definitieve inschrijving.</p>
<p>Hieronder vind je de actuele data en beschikbaarheid per groep. Als de training vol is kun je je op een wachtlijst laten plaatsen (aanvinken op het inschrijfformulier). Zodra een plek vrij komt krijg je persoonlijk bericht. Afhankelijk van de startdatum heb je dan 1 of 2 dagen om te beslissen.</p>
Locatie
Tijden
<p>Voor de 'losse' dagen kiezen we top-treinlocatie <a href="https://www.lavieutrecht.nl/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">La Vie</a> in centrum Utrecht, op 9 loopminuten CS. De tweedaagsen (met avondprogramma en overnachting) vinden plaats in het centraal gelegen <a href="https://www.kaapdoorn.nl/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Kaap Doorn</a> (Doorn), middenin de bossen.</p>
<p>Bijeenkomsten van een dag of meer starten om 09.30 uur, met inloop vanaf 09.00 uur. We eindigen om 16.30 uur. <br />De tweedaagse sessies: de eerste dag eindigt om 20.00 uur met een gezamenlijk diner. De overnachting zit bij de prijs inbegrepen. De tweede dag begint om 09.00 uur en eindigt 16.30 uur.</p>
Kosten
Garantie
<p>Prijzen vind je op de pagina van elke opleiding en in het overzicht bij Stap 2 (hieronder). Voor jou geldt altijd de prijs op datum van aanmelding. De bedragen zijn exclusief 21% btw. Desgewenst kan Teamchange <span style="color: #550088;">btw-vrij</span> factureren omdat wij een CRBKO erkende instelling zijn. Informeer naar de mogelijkheden. </p>
<p>Prijzen vind je op de pagina van elke opleiding en in het overzicht bij Stap 2 (hieronder). Voor jou geldt altijd de prijs op datum van aanmelding. De bedragen zijn exclusief 21% btw. Desgewenst kan Teamchange <span style="color: #550088;">btw-vrij</span> factureren omdat wij een CRBKO erkende instelling zijn. Informeer naar de mogelijkheden. </p>

Stap 2.

Check data en beschikbaarheid

Check data

Geen data te zien? Kan aan Safari liggen of je server. Probeer andere browser of klik op het totaal overzicht.

Cursusgeld: 1660,-
Arrangement: 580,-
Totaal (ex btw): 2240,-

Data: 12-14 maart 2004, Kaap Doorn

Geen data te zien? Kan aan Safari liggen of je server. Probeer andere browser of klik op het totaal overzicht.

Stap 3.

Schrijf je in

Dit is het overzicht van onze fysieke opleidingen. Wil je liever een online Masterclass of een eLearning? Dat kan ook!

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!