de kennisbank van teamchange

Op onze site is veel te vinden voor teamprofessionals. Artikelen en werkvormen, boeken, en e-books. We vinden het trouwens heel fijn als je ook iets wilt delen. Je kunt werkvormen en berichten posten, bestanden delen, meedenken met cases. 

Meer dan 150 artikelen en blogberichten, geordend op verschillende thema’s. Wil je ook op onze site publiceren? Dat kan!

Een goeie werkvorm heeft vaak meer impact dan heel veel woorden. Ervarend leren! Op onze accountpagina kan je ook een werkvorm uploaden. 

gratis downloads en ebooks

Op deze pagina vind je allerlei gratis artikelen. Wil je zelf ook iets beschikbaar stellen? Mail ons! Dan plaatsen we het voor je.

Een overzicht van artikelen en boeken voor iedereen die met teams werkt. Een aantal kan je direct downloaden. Ook een tip? Laat het ons weten!

Lees de reacties en commentaren en laat ook een reactie achter! Zelf een vraag? Kom naar ons open online spreekuur Ask Me Anything.

De modellen van Teamchange kun je hier vinden. Je leest waar ze vandaan komen en je kunt het plaatje downloaden. Gebruik ze! Wel graag met bronvermelding.

Deze drie boeken over teams en teamcoaching zijn inmiddels standaardwerk. En niet alleen bij Teamchange…

Je kunt voordelig online eBooks aanschaffen. Er zijn er drie. Apart of als bundel. In onze webshop (waar je nog veel meer vindt!)

Martijn Vroemen interviewt collega’s over teams en change. Deze zeer goed beluisterde podcast is op Spotify te vinden.

Teamchange heeft meerdere e-courses. Leer zelfstandig in je eigen tijd met video, tutorials en veel meer. In onze webwinkel verkrijgbaar. 

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!