TEAMDIAGNOSE ONLINE

DE TEAMWIEL® VRAGENLIJST

teamscan en teamdiagnose instrument

Hieronder vind je een vragenlijst met 30 evaluatievragen om je team te beoordelen. De vragen gaan over houding en gedrag in het team en zijn afgeleid van het Teamwiel met de zes succesfactoren. Als je dit met je hele team invult kun je na afloop de antwoorden vergelijken en zie je algauw waar je met je team aan moet werken.

Hoe gebruiken?

Tip – Spreek met elkaar af om allemaal eenzelfde email-adres in te vullen, dan krijgt de eigenaar daarvan alle antwoorden en kan die vast bewerken of in een overzicht zetten.

Als je dit op je mobiel doet kan je beter óf je scherm horizontaal kantelen, of je gaat naar de Google versie van deze vragenlijst.

Tip – Soms krijg je een email terug waarin de antwoorden niet allemaal te zien zijn. Dat ligt aan je mailprogramma, vaak Outlook. Je kunt dan de mail openen in je browser: meestal zie je daarvoor een linkje vlak boven of onder de onderwerpregel. De mail bekijken via je mobiel wil ook nog wel eens helpen.

 

Geef je reactie

61 reacties

 1. We hebben een groot team. Ik heb de focus gelegd op mijn directe team (onderdeel). We hebben een fijn team samen, goede communicatie en veilig om elkaars meningen en visies te delen.

 2. (ik zie meerdere namen langskomen die worden bedankt en succes worden gewenst. Ik haal er ook meerdere onderwerpen uit wat de boel niet duidelijker maakt :))
  Maar als er een reactie vereist is:

  Beste allen, helaas heb ik mijn input niet kunnen leveren. Ik wens de teamcoach en het team succes met de verwerking van de resultaten en hoop dat we als team veel gaan hebben aan de terugkoppeling.

  Mvg, Jacqueline..

 3. Ik ben een nieuwe collega voor je Aart. We zijn althans, ik ben nog op een ontdekkingstocht. Wat ik ingevuld heb is gebaseerd op feiten die ik ervaar.
  Ik ervaar je als een bijzonder gedreven en betrokken collega. Open vizier en je mist de boot niet.

 4. prettig samenwerkingsklimaat, fijne mensen wat meer werken aan eigen professionele kaders en deze planmatig toepassen.

 5. Roelie,

  Heel veel succes met het uitwerken van alle input.

  Wij zijn een mooi team van bijzondere mensen die allemaal goed in hun kracht staan, Iedereen met zijn of haar competenties.
  Uiteraard is er altijd ruimte om te mogen groeien als team, evenals transparantie en een uniforme werkwijze die maakt dat de bewoners zorg op maat krijgen met een groot hart!!!!!

 6. Gwen veel succes met de in-put.
  Je bent een goede teamcoach en ziet het belang in van gezamenlijke beoordeling , communicatie en gelijkwaardigheid.

 7. Geeft hopelijk een mooi beeld waar we staan. Goed om over het team na te denken en wat we beter kunnen doen en waar we trots op kunnen zijn!

 8. We doen zoveel dingen goed, dit moet benoemd en gezien worden. Verder hebben we zoveel krachten en verschillende expertises in het team dat we eigenlijk een een super sterk team hebben, maar we kennen elkaars krachten nog niet zo goed heb ik het idee. Verder hoop ik dat de transparantie in het team en motivatie toeneemt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

 • JPG/JPEG/PNG
 • Zo vierkant mogelijk
 • Vooral je gezicht
 • Max 1 mb

Profiel maken

 • JPG/JPEG/PNG
 • Zo vierkant mogelijk
 • Vooral je gezicht
 • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath