Onze 10-punten Kwaliteitsbelofte

Hoewel Teamchange nog jong is hebben we toch al jarenlange ervaring en onze Teamchangers vaak al decennia! Inmiddels hebben honderden teamprofessionals bij ons een opleiding gedaan. Onze (onafhankelijke en niet te manipuleren) Springest score is ruim een 9. We zijn trots op onze programma’s, onze alumni en onze Teamchangers. Wij durven je onze kwaliteitsbelofte te geven in 10 punten.

1. 100% focus op teams en teamcoaching

Alles wat wij doen gaat over het begeleiden van teams, het ontwikkelen van teamprofessionals en het bijdragen aan de teamvriendelijkheid van organisaties. Door deze focus worden we steeds beter in wat we doen. We zijn de specialist in Nederland voor (en door) teamprofessionals.

We willen dus niet “van alle markten thuis” zijn. Maar we hebben wel verstand van teams en teamcoaching op alle niveaus, en in alle soorten organisaties.

2. Een vaste, ervaren groepscoach

Je krijgt altijd een vaste begeleider die van start tot staart je ontwikkeling volgt. Hij/zij is ‘dichtbij’, met feedback en ondersteuning en uitstekend bereikbaar gedurende het hele traject. We volgen actief jouw ontwikkeling. Er is veel persoonlijke aandacht.

Deze groepscoach is geen ‘bijzit’, maar een ervaren, senior teamcoach, met een eigen praktijk. Ze hebben allemaal een geaccrediteerde teamcoaching opleiding gedaan. Daarnaast hebben ze altijd nog een eigen specialisatie, zoals systemisch werken, NLP of Deep Democracy.

3. De beste gastdocenten en experts

Wij werken met experts op specifieke onderdelen. In de Leergang Teamcoaching leer je van maar liefst 7 verschillende trainers! In de opleiding Teamcoaching Essenties van 4 en in de Topklas nog eens 5. De kans dat je raakt uitgekeken op je trainers is dus vrijwel nul.

Ook na afloop kun je bij ons altijd terecht met coachvragen of om even te sparren.

4. Volledige integratie theorie & praktijk

Teamchange is geen trainingsbureau of school. We zijn praktijkmensen en in onze opleidingen integreren we theorie en praktijk 100%. Wij helpen deelnemers om hun kennis en inzichten ook echt toe te passen. Daarom willen we dat onze deelnemers tijdens de opleiding met teams of groepen werken en krijgen ze veel praktijkopdrachten.

Wij maken onze theorie en modellen zelf, gebaseerd op praktijkervaring. Alles staat in de boeken van Martijn Vroemen (en veel op deze site). Ons verhaal is dus altijd doorleefd en geïnspireerd.

5. Professionele- & persoonlijke ontwikkeling

Onze groepscoaches zijn psychologen, en veel van de trainers ook. Bij Teamchange ontwikkel je het vak én jezelf. Daarom vragen we veel zelfreflectie, en krijg je altijd persoonlijke feedback. Daarbij gaan we tough love niet uit de weg.

6. Erkenningen en accreditaties

Teamchange laat zich de maat nemen door gerespecteerde organisaties. We zijn aangesloten bij de OOA (beroepsvereniging voor organisatieadviseurs). Onze opleidingen zijn erkend door de STiR (keurmerk voor professioneel begeleiders) en door de Nobco  (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Onze organisatie staat geregistreerd bij het CRBKO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs), dus we mogen onze opleidingen btw-vrijgesteld aanbieden.

7. Uniek en waardevol (alumni) netwerk

Met ons diploma in de hand kun je deelnemen aan ons alumninetwerk. Je kunt je op onze site presenteren, en je krijgt veel korting op ons teamcoaching jaarcongres. Je ontvangt als eerste onze nieuwe materialen en tools en je blijft in contact met veel collega-teamcoaches en teamtrainers.

8. We blijven voorop lopen

Onze site is hard op weg de toonaangevende kennisbank in Nederland te worden op het gebied van teamcoaching. Wij delen graag onze kennis, en in toenemende mate dragen vele Teamchangers daaraan bij. Onze trainers blijven zich ontwikkelen via opleidingen en intervisie.

9. Onze zaakjes goed op orde

We hebben onze organisatie professioneel op orde, voor wat betreft zakelijke voorwaarden (zoals annuleringsregeling) en privacy.

10. Eerlijke prijzen, waar voor je geld

Niet onbelangrijk: de kosten. Door onze efficiënte netwerkorganisatie kunnen we hoog niveau leveren voor een aardige prijs. En wij leveren btw-vrij zonder ‘boete’.

Teamchange heeft een eigen sponsorprogramma in ontwikkeling.

We werken alleen samen met de allerbeste locaties van hoog niveau. Mooi en centraal gelegen, en/of uitstekend bereikbaar met OV. Onze materialen zien er altijd tip-top uit. Bij de leergangen krijg je mooie werkboeken en/of de verplichte literatuur gratis.

Ten slotte: leren bij Teamchange doen we met energie en veel humor! Wij hopen dat je je bij ons thuis zult voelen. Sluit je aan bij het Teamchange netwerk!

Met professionele groet,

Martijn Vroemen
oprichter Teamchange

Onze opleidingen

Erkenning & kwaliteit

Even kennismaken?

Nieuwsbrief ontvangen?

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!