10-Punten Kwaliteitsbelofte

Hoewel Teamchange nog jong is hebben we toch al jarenlange ervaring en onze Teamchangers vaak al decennia! Inmiddels hebben honderden teamprofessionals bij ons een opleiding gedaan. Onze (onafhankelijke en niet te manipuleren) Springest score is ruim een 9. We zijn trots op onze programma’s, onze alumni en onze Teamchangers. Wij durven je onze kwaliteitsbelofte te geven in 10 punten.

1. 100% focus op teams en teamcoaching

Alles wat wij doen gaat over het begeleiden van teams, het ontwikkelen van teamprofessionals en het bijdragen aan de teamvriendelijkheid van organisaties. Door deze focus worden we steeds beter in wat we doen. We zijn de specialist in Nederland voor (en door) teamprofessionals.

We willen dus niet “van alle markten thuis” zijn. Maar we hebben wel verstand van teams en teamcoaching op alle niveaus, en in alle soorten organisaties.

2. Een vaste, ervaren groepscoach

Je krijgt altijd een vaste begeleider die van start tot staart je ontwikkeling volgt. Hij/zij is ‘dichtbij’, met feedback en ondersteuning en uitstekend bereikbaar gedurende het hele traject. We volgen actief jouw ontwikkeling. Er is veel persoonlijke aandacht.

Deze groepscoach is geen ‘bijzit’, maar een ervaren, senior teamcoach, met een eigen praktijk. Ze hebben allemaal een geaccrediteerde teamcoaching opleiding gedaan. Daarnaast hebben ze altijd nog een eigen specialisatie, zoals systemisch werken, NLP of Deep Democracy.

3. De beste gastdocenten en experts

Wij werken met experts op specifieke onderdelen. In de Leergang Teamcoaching leer je van maar liefst 7 verschillende trainers! In de opleiding Teamcoaching Essenties van 4 en in de Topklas nog eens 5. De kans dat je raakt uitgekeken op je trainers is dus vrijwel nul.

Ook na afloop kun je bij ons altijd terecht met coachvragen of om even te sparren.

4. Volledige integratie theorie & praktijk

Teamchange is geen trainingsbureau of school. We zijn praktijkmensen en in onze opleidingen integreren we theorie en praktijk 100%. Wij helpen deelnemers om hun kennis en inzichten ook echt toe te passen. Daarom willen we dat onze deelnemers tijdens de opleiding met teams of groepen werken en krijgen ze veel praktijkopdrachten.

Wij maken onze theorie en modellen zelf, gebaseerd op praktijkervaring. Alles staat in de boeken van Martijn Vroemen (en veel op deze site). Ons verhaal is dus altijd doorleefd en geïnspireerd.

5. Professionele- & persoonlijke ontwikkeling

Onze groepscoaches zijn psychologen, en veel van de trainers ook. Bij Teamchange ontwikkel je het vak én jezelf. Daarom vragen we veel zelfreflectie, en krijg je altijd persoonlijke feedback. Daarbij gaan we tough love niet uit de weg.

6. Erkenningen en accreditaties

Teamchange laat zich de maat nemen door gerespecteerde organisaties. We zijn aangesloten bij de OOA (beroepsvereniging voor organisatieadviseurs). Onze opleidingen zijn erkend door de STiR (keurmerk voor professioneel begeleiders) en door de Nobco  (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Onze organisatie staat geregistreerd bij het CRBKO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs), dus we mogen onze opleidingen btw-vrijgesteld aanbieden.

7. Uniek en waardevol (alumni) netwerk

Met ons diploma in de hand kun je deelnemen aan ons alumninetwerk. Je kunt je op onze site presenteren, en je krijgt veel korting op ons teamcoaching jaarcongres. Je ontvangt als eerste onze nieuwe materialen en tools en je blijft in contact met veel collega-teamcoaches en teamtrainers.

Teamchange is er trots op samen te werken met het VU Centre of Executive Coaching. Martijn Vroemen is kerndocent bij de opleiding Executive Teamcoaching, en enkele VU docenten treden op in onze eigen leergangen.

8. We blijven voorop lopen

Onze site is hard op weg de toonaangevende kennisbank in Nederland te worden op het gebied van teamcoaching. Wij delen graag onze kennis, en in toenemende mate dragen vele Teamchangers daaraan bij. Onze trainers blijven zich ontwikkelen via opleidingen en intervisie.

9. Onze zaakjes goed op orde

We hebben onze organisatie professioneel op orde, voor wat betreft zakelijke voorwaarden (zoals annuleringsregeling) en privacy.

10. Eerlijke prijzen, waar voor je geld

Niet onbelangrijk: de kosten. Door onze efficiënte netwerkorganisatie kunnen we hoog niveau leveren voor een aardige prijs. En wij leveren btw-vrij zonder ‘boete’.

Teamchange heeft een eigen sponsorprogramma in ontwikkeling.

We werken alleen samen met de allerbeste locaties van hoog niveau. Mooi en centraal gelegen, en/of uitstekend bereikbaar met OV. Onze materialen zien er altijd tip-top uit. Bij de leergangen krijg je mooie werkboeken en/of de verplichte literatuur gratis.

Ten slotte: leren bij Teamchange doen we met energie en veel humor! Wij hopen dat je je bij ons thuis zult voelen. Sluit je aan bij het Teamchange netwerk!
Wil je ons eerst leren kennen? Kom naar een kennismiddag!

Met professionele groet,

Martijn Vroemen
oprichter Teamchange

 

 

Onze opleidingen

Erkenning & kwaliteit

Even kennismaken?

Nieuwsbrief krijgen?

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath