Teamchange header

Sponsoraanbod van Teamchange

Werk je bij of voor een goed doel? Dan is dit misschien interessant voor je. Teamchange houdt enkele plaatsen in de opleiding Teamcoaching Essenties vrij als sponsorplek. Om precies te zijn: een plaats per editie, en er zijn drie edities per jaar. Wij denken dat teamcoaches een belangrijke bijdrage hebben aan het professioneel handelen van organisaties en Teamchange ondersteunt graag organisaties die iets moois doen voor onze samenleving.

Eén plaats per editie

De opleiding Teamcoaching Essenties start drie maal per jaar, en bestaat uit vijf dagen. Ook zijn er enkele reflectieopdrachten. Lees hier of het iets is voor je, en zo ja: neem contact op. Dan gaan we in gesprek en kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ons aanbod geldt alleen voor deze opleiding. Hij is kort en krachtig, en je krijgt een mooie, stevige basis als teamcoach. De gemiddelde waardering voor deze opleiding is hoger dan een 9.

Aanbod: je betaalt uitsluitend de arrangementskosten, dat is minder dan 20% van het totaal. Dit bedrag kan BTW-vrij blijven. De actuele prijs vind je op deze opleidingspagina.

Voor wie is dit aanbod?

Je werkt bij een door het CBF erkend goed doel. Jouw organisatie heeft professionals in dienst, en er zijn vragen of uitdagingen rondom samenwerking en teamcoaching. Waarschijnlijk is jouw organisatie daarom CBF categorie C of D (maar niet per sé). Verder gelden dezelfde ingangseisen als voor andere deelnemers: dus minimaal HBO niveau, je hebt al meerdere jaren werkervaring, en tijdens de opleiding kun je oefenen in de praktijk. Je stuurt dus (een) team(s) aan of je coacht/traint ze. En je kunt alle dagen aanwezig zijn.

Tegenprestatie: denk eens mee of jouw organisatie iets met of voor Teamchange kan doen. Dat kan van alles zijn. Zoals het samen beschrijven van een casestudie, een inspirerende lezing van iemand, het gebruik van een vergaderruimte, een rondleiding in jouw ‘veld’.

Aanvraag en procedure

We houden de sponsorplaats open tot (zeker) 1 maand voor aanvang van de opleiding. Op deze pagina vind je de actuele data. In 2020 starten we in januari, april en in september. Als je interesse hebt, dan gebruik het inschrijvingsformulier op de eerder genoemde pagina en vertel in het “opmerkingen” vak dat je in aanmerking wilt komen voor de sponsorplaats. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Toekenning: er zijn heel veel goede doelen, en we steunen natuurlijk liever een doel waar ook óns hart ligt. Omdat deze sponsoring nog helemaal nieuw voor ons is, kunnen we nu nog niet veel richting geven. We laten het voorlopig even op ons afkomen.

We houden de sponsorplek open tot in ieder geval 6 weken voor aanvangsdatum. 

We horen graag van je!

Martijn Vroemen
oprichter Teamchange

 

Onze opleidingen

Erkenning & kwaliteit

Even kennismaken?

Nieuwsbrief krijgen?

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

logokleinpath