Teamchange header

COMPLETE HANLEIDING

Spel voor meerdere teams: Kasteel den Klick

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit spel wordt je aangeboden door Teamchange en staat beschreven in het Praktijkboek Teamcoaching van Martijn Vroemen. We hoeven er niets voor te hebben. Je kunt het gebruiken als begeleider van je team, maar het niet vermenigvuldigen of commercieel exploiteren en niet doen alsof het van jou is. Gebruik het altijd met bronvermelding: print het materiaal van deze PDF, daar staat de bron al op. Wees sportief: als je een eigen spel wilt hebben, dan maak een eigen spel ?

Kasteelgame Teamchange Martijn Vroemen

In dit artikel

We zouden het leuk vinden als je ons zou laten weten hoe het is gegaan. Deel je ervaringen en tips met ons. Ook als je je vragen hebt, schroom niet contact met ons te zoeken: info@teamchange.nl

Wat is dit voor teamgame?

Dit is een spelsimulatie, met meerdere rondes, meerdere teams en het duurt gerust twee uur. Je kunt er met voor- en nawerk een dagdeel voor uittrekken. Het leent zich uitstekend voor nabespreking met het Teamwiel® en gaat over samenwerken ín teams, tussen teams, over communicatie, competitie, afstemming, leiderschap en resultaat. Het is onderhoudend en creatief en leidt uiteindelijk tot een fraai product dat je mee naar huis kunt nemen.

In het kort Vier tot zes teams werken ieder aan een deelproduct. Tezamen moeten die bij de afronding aaneen ‘geklikt’ worden tot één bouwwerk.
Hoe lang – Twee uur tot een dagdeel.
Hoeveel mensen – Minimaal 12 (teams van 2), optimaal 24 (teams van 4). Maximaal 40 (teams van 6 plus bijvoorbeeld nog 4 aparte observatoren).
Wat nodig – Twee begeleiders, veel aparte ruimtes of zitjes waar teams kunnen werken.
Materialen – Zes kleuren stevig A4 papier: rood, groen, blauw, geel, oranje, paars. Voor elke team een schaar, liniaal, rollen plakband en lijmstiften.
Thema’s – Samenwerken tussen teams, competitie, afstemming, leiderschap en communicatie.

Zoek je begeleiders?

Teamchange kan je helpen met de begeleiding van dit spel. Wij zijn ervaren spelbegeleiders en zorgen dat je er het maximale uithaalt. We kunnen het spel uitbouwen tot een meer uitgebreide teamtraining. Geheel op maat.

Ga naar de downloadpagina om de handleiding aan te vragen.

Aanverwante artikelen

Interview met Martijn Vroemen over contact en contract bij teamcoaching

Interview met Martijn Vroemen over contact en contract bij teamcoaching

Geef een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath