Teamchange header

KENNISBANK - WERKVORMEN

Weg bij het Beeldscherm

Nu we vaak hele dagen achter het beeldscherm zitten en veel werken met Teams of Zoom, probeer ik niet met Breakout rooms te werken als we in twee- of drietallen uiteen gaan, maar naar buiten te gaan.

Ik geef in de plenaire online training/meeting de subgroepjes weer. De eerstgenoemde van het subgroepje belt de anderen via Teams of What’s App. Met oortjes in kan je telefonerend of beeldbellend dan even naar buiten.

Ik stuur een foto van de opdracht die de subgroep met elkaar moet bespreken via de groep in de chat van de Teams vergadering of via een voorafgemaakte What’s App groep. Op die manier weet iedereen wat ze moeten doen als ze weg zijn bij hun beeldscherm.

Als het tijd is stuur ik via dezelfde chat dat over een minuutje het de afgesproken eindtijd is en iedereen weer terug moet komen.

 

Mensen vinden het een verademing om even naar buiten te kunnen en komen vol energie weer terug naar het beeldscherm. Ook als het regent. Mensen die toch bij de computer willen blijven, kunnen uiteraard via Teams een eigen vergadering starten.
Ik met een collega

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Werkvormen per type

Meer werkvormen

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.