KENNISBANK - WERKVORMEN

Weg bij het Beeldscherm

Nu we vaak hele dagen achter het beeldscherm zitten en veel werken met Teams of Zoom, probeer ik niet met Breakout rooms te werken als we in twee- of drietallen uiteen gaan, maar naar buiten te gaan.

Ik geef in de plenaire online training/meeting de subgroepjes weer. De eerstgenoemde van het subgroepje belt de anderen via Teams of What’s App. Met oortjes in kan je telefonerend of beeldbellend dan even naar buiten.

Ik stuur een foto van de opdracht die de subgroep met elkaar moet bespreken via de groep in de chat van de Teams vergadering of via een voorafgemaakte What’s App groep. Op die manier weet iedereen wat ze moeten doen als ze weg zijn bij hun beeldscherm.

Als het tijd is stuur ik via dezelfde chat dat over een minuutje het de afgesproken eindtijd is en iedereen weer terug moet komen.

 

Mensen vinden het een verademing om even naar buiten te kunnen en komen vol energie weer terug naar het beeldscherm. Ook als het regent. Mensen die toch bij de computer willen blijven, kunnen uiteraard via Teams een eigen vergadering starten.
Ik met een collega

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Werkvormen per type

Meer werkvormen

De Team Talkshow

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath