Teamchange header

KENNISBANK - WERKVORMEN

Twister online – energizer

Energie, beweging en lol: dat is wat deze online energizer oplevert!

Voorbereiding

Zorg dat de draaischijf van Twister zichtbaar is voor iedereen in de online vergadering. Je kunt een maximum tijd eraan verbinden, een competitie (wie als eerste terug is met een item met de juiste kleur) of – als je een grote groep hebt – in subgroepen werken. In subgroepen is de hilariteit waarschijnlijk minder.

Introductie
Online energizer met als doelen: energie, beweging en lol. That’s it!

Opdracht

De trainer draait aan de schijf, de pijl blijft staan op bijvoorbeeld geel en linkerhand. Je geeft de opdracht: pak iets geels uit je huis en houdt het in je linkerhand. Alle teamleden laten dat op beeld zien. Daarna mag bijvoorbeeld de laatste die in beeld komt aan de schijf draaien en een nieuwe opdracht geven: bijv. pak iets groens en zet je voet ertegen. Ook in beeld natuurlijk :-). Zo kun je een paar rondes doen.

Onbekend, maar de draaischijf is te vinden op: http://www.steqqie.nl/projecten/twister/

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Werkvormen per type

Meer werkvormen

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.