Teamchange header

reviews van: Workshop Groepsdynamica

Hier staan de reviews van de door jou geselecteerde opleiding. Voor een overzicht van alle reviews, klik hier.

21 november 2020

'Een praktische dag'

Een praktische dag waarbij je met de inspirerende materie van de onderstroom in groepen en teams aan de slag gaat. Op zo’n manier dat het je het goed kan koppelen aan je eigen praktijkervaringen en leervragen.

29 oktober 2020

'Voldaan!'

“Haal naar boven wat moet, laat dáár wat kan” (bron: Martijn Vroemen) De workshop groepsdynamica (geen schroom voor de onderstroom) bij teamchange geeft antwoord met concrete handvatten om op verschillende manieren ingang te vinden naar de onderstroom met teams. Martijn en Els weten direct (voor mij) een veilige sfeer neer te zetten waarin ze de groep (ook met humor en delen over eigen introspectie) in beweging weten te brengen. Deze dag geeft een theoretisch kader aangevuld met oefeningen en casuïstiek uitwisseling. In het hier & nu een duik in de onderstroom met het team dat ik koos om in gedachten te houden. Het werken met teams begint met het kennen van je eigen behoeftes (en dit onderhouden). In deze training was er veel aandacht voor introspectie – welke behoeftes heb ik als teamcoach zelf in groepen? Onmisbare kennis voor iedereen die met groepen werkt :-). Voor mij was dit mijn 2e training bij Martijn. Een inspirerende dag was dit weer met deze groep. De wijsheid van de groep was duidelijk aanwezig! Martijn en Els hebben tevens een bak met kennis en ervaring waardoor ik opnieuw geïnspireerd raak in het vak van teamcoaching. Opfrisser in wat ik al wist, bijgevuld met veel nieuwe inzichten en het ‘instrument’ gevoed. Voldaan! Tot een volgende keer. Hartelijke groeten, Sanne

26 juni 2020

'Welkome aanvulling voor mij als teamcoach'

De workshop was een welkome aanvulling voor mij als Teamcoach. Groepsdynamica, daar heb ik als Teamcoach natuurlijk dagelijks mee te maken. De training heb ik als prettig ervaren, Martijn wist snel een sfeer van vertrouwen te creëren, heel fijn om met elkaar ervaringen te delen en te worden geholpen nieuwe inzichten te aanvaarden. De grootte van de was precies goed. De locatie is goed bereikbaar.

17 november 2019

'Een topdag'

De training plaatst je ervaring in een bruikbaar kader/model waardoor je de aanwezige team dynamiek beter kan duiden en vervolgens ook beinvloeden. Inzet nuttige oefeningen met de wegroep maakte het een top dag met Martijn en Wendel.

14 november 2019

'De dag vloog voorbij'

Goede workshop waar je handvatten meekrijgt om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Ik heb het als erg leerzaam ervaren en de dag vloog voorbij. Mijn eerste training bij Martijn, maar zeker niet de laatste training.

11 november 2019

'Heldere en concrete handvatten'

Een hele boeiende professionele workshop die precies ingaat op waar het om gaat bij teams en interactie binnen teams of groepen. De workshop biedt heel heldere en concrete handvatten om met onderstroom aan de slag te gaan. Het volgen waard.

10 juli 2019

'Helder uiteengezet, veel ruimte voor casuïstiek'

De workshop Groepsdynamica van Martijn Vroemen is een goed opgebouwde dag waarin je veel te weten komt over de onderstroom (en de bovenstroom) in teams. En hoe je dat als teamcoach kan aanpakken. Helder uiteengezet en met veel ruimte voor uitwisseling en casuïstiek.

8 juli 2019

'Inspirerende training'

Zojuist mijn diploma van de opleiding Teamcoaching Essenties in ontvangst genomen😄 in het prachtige Berlage-gebouw in Amsterdam. Bedankt Martijn Vroemen voor de inspirerende training. Teams die willen groeien en willen stoeien met de onderstroom kom maar op!

28 maart 2019

'Walk the talk'

Er zijn veel trainers die een trucje leren en dan een workshop geven. Als je dat wil moet je niet bij Martijn zijn. Hij en zijn co-trainer Els zijn vakmensen. Ze begrijpen inhoudelijk heel goed waar ze het over hebben. En zorgen ervoor dat de transfer of learning op een prettige wijze plaatsvindt. Walk the talk. Wat ik persoonlijk als ‘studeerman’ ook prettig vind is de grote hoeveelheid inhoudelijke academische kennis die Martijn bezit. Hij is gewoon een expert. Hoe leuk & effectief is het om van zulke ervaren mensen een workshop te volgen? Kortom: zoek je inhoudelijke kennis en inzicht op dit vakgebied? Bel Teamchange!

19 april 2018

'Fijne training'

Dit was de tweede training die ik bij Martijn heb gevolgd. Ik zie Martijn als een echte expert op zijn vakgebied met zijn eigen ideeën, theorieën, aanpakken en zinnetjes. Gebaseerd op wetenschap en ook de praktijk. Dat sluit bij mij erg aan. Een geroutineerde trainer zonder aan benaderbaarheid te verliezen.

18 april 2018

'De workshop heeft me erg geïnspireerd'

De workshop heeft me erg geïnspireerd om meer stil te staan bij mijn eigen gevoelens binnen een groep en de tijd te nemen voor introspectie. Daarnaast heeft de workshop meer bewustwording gegeven over de thema’s die kunnen spelen in de onderstroom binnen een projectgroep.

16 april 2018

'Top!'

Prima workshop! Je bent je eigen gereedschap, hoe staat het daarmee? Welke invloed heb je zelf op de onderstroom? Vroemen neemt je mee in een dag vol onderstroom, effecten, tools en interventies. Top!

6 maart 2018

'Direct mee aan de slag'

Ik heb Martijn Vroemen ervaren als zeer deskundig op het gebied van ‘werken met de onderstroom’ en in omgang met de groep tijdens de training! In 1 dag heb ik relevante inzichten meegekregen om direct mee aan de slag te gaan.

28 februari 2018

'Met veel plezier deelgenomen'

Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de Workshop Groepsdynamica. Martijn is een inspirerend docent en collega die op verhelderende wijze licht weet te werpen op ingewikkelde materie. Zijn verhalen zitten vol goede voorbeelden en zijn ook nog eens ‘leuk verteld’. Dit zorgt voor een prettige energie in de groep. Hij biedt de cursisten ook oefeningen aan waardoor geboden inzichten direct kunnen worden toegepast. Zo worden inzichten voor de deelnemers direct ter plekke bruikbaar en ongetwijfeld hanteerbaar in de eigen werkpraktijk. In deze workshop wordt ook – terecht – nadrukkelijk ingegaan op wat zich ‘onder de oppervlakte’ afspeelt in een groep. Ook dat maakt dat ik deelname aan de Workshop Groepsdynamica van Martijn van harte aanbeveel!

28 februari 2018

'Nieuwe praktische inzichten'

De workshop heeft mij nieuwe (praktische!) inzichten opgeleverd t.a.v. het ontstaan en bestaan van onderstromen in groepen. Vooral het maken van een onderscheid tussen het stellen van de diagnose en vervolgens bepalen van een passende interventie helpt mij direct in de praktijk bij het beïnvloeden en zo nodig (bij) sturen van een groepsproces.

27 februari 2018

'Leuk, leerzaam, uitdagend'

Leuk, leerzaam, uitdagend. Martijn speelt in op zaken die spelen in de groep en verliest daarbij de boodschap niet uit het oog. Een leerzame training over onderstroom die een uitstekend vertrekpunt vormt voor een praktische aanpak binnen de teams die je coacht. Groepsdynamica in een praktisch en pragmatisch jasje die je direct kunt toepassen.

26 februari 2018

'Erg inspirerende en leuke dag gehad!'

Martijn en Wendel vertellen het leuk en kunnen met een aantal zinnen gelijk je vinger op de juiste plek leggen binnen een team, zonder dat ze er geweest zijn. Ook de manier van uitleggen is erg fijn, met een vertaling naar de werkvloer. Erg inspirerende en leuke dag gehad!

23 februari 2018

'Je leert heel veel'

Deze training is een echte aanrader. In een leuke, afwisselende dag leer je heel veel. De training geeft inzicht in wat er mis is als het niet lekker loopt in je team. Daarnaast krijg je tips en oefeningen om op een constructieve manier de dingen die niet lekker lopen bespreekbaar te maken met je team.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.