Teamchange header

reviews van: Training Teamontwikkeling

Hier staan de reviews van de door jou geselecteerde opleiding. Voor een overzicht van alle reviews, klik hier.

14 juni 2020

'Ik heb genoten van de workshop'

Ik heb genoten van de workshop Teamontwikkeling (Martijn en Wendel). Het heeft mij een enorme rugzak gegeven in mijn rol als interne coach. Ik heb het Teamwiel goed op mijn netvlies gekregen. Een gedegen fundament om op voort te borduren en mij verder te ontwikkelen. Gelukkig kan ik aankomende dinsdag nog eenmaal genieten van jullie training Groepsdynamica!

10 juni 2020

'Goede afwisseling in theorie en actie'

Het teamwiel, een mooie bruikbare tool voor mijn werk als teamcoach. Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Goede afwisseling in theorie en actie. De trainersvaardigheden van Martijn en Wendel zorgden bij mij voor veel inspiratie

10 juni 2020

'Glimlach op mijn gezicht'

Zeer bruikbare en inspirerende training over teamontwikkeling. Ik verliet de (overigens geweldige) locatie met een glimlach op mijn gezicht en een rugzak vol inzichten en bruikbare tools. Heel knap hoe Wendel en Martijn de energie tijdens de training van het begin tot het eind zo hoog hebben weten te houden. De dag vloog voorbij. Deze training is echt een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

10 juni 2020

'Je kunt er direct mee aan de slag'

Workshop waarin kennis, interactie en zelfervaren aanbod zijn gekomen. Je neemt naast een mooi werkboek, handvatten mee waar je direct mee aan de slag kunt. Door de RIVM richtlijnen was de groep iets kleiner dan normaliter begreep ik, hierdoor was er voor iedere deelnemer ruim voldoende mogelijkheid tot het stellen van vagen. Dat vond ik een meerwaarde

10 juni 2020

'Practice what you preach'

Martijn is voor mij de verpersoonlijking van practice what you preach. Hij helpt je zonder bemoeizucht en straalt daardoor absoluut niet uit dat hij het wel even allemaal komt vertellen. Zeer prettige persoonlijkheid!

18 december 2019

'Je moet aan de bak! Leuk!'

Wat een inspirerende training vol enthousiaste mensen, veel geleerd wat direct in de praktijk toepasbaar is. Je krijgt modellen aan gereikt, waar je mee aan de slag kan om het je eigen te maken. Je moet aan de bak! Leuk!

18 oktober 2019

'Een intensieve en leuke dag'

Een intensieve en leuke dag super gefocust werken met het teamwiel. Er zijn weinig trainingen waar zoveel aan bod komt in 1 dag als bij deze zonder dat het teveel of te oppervlakkig wordt. Ik kan er veel uit meenemen in mijn eigen begeleidingspraktijk. Martijn heeft erg veel kennis en draagt deze prettig en inspirerend over.

7 oktober 2019

'Veel direct bruikbare tips'

De training teamontwikkeling is heel praktisch; in één dag krijg je veel praktische tips die direct bruikbaar zijn als je met teams werkt. Dus zowel voor teamcoaches als ook voor leidinggevenden, teamleiders, enz. Eigenlijk zou iedereen die met teams werkt, kennis moeten hebben van dit zeer bruikbare teamwiel! Ik kan het echt iedereen aanraden!

14 september 2019

'Fijne dag, hoog tempo'

Erg fijne dag, hoog tempo, veel energie, ik ging met veel bruikbare oefening en modellen naar huis. Het teamwiel werkte ik al eerder mee, maar nu kan ik er meer mee, heb de volgende dag met mn team de teamdoel formulering onder de loep gelegd. De trainers vulden elkaar goed aan.

23 mei 2019

'Humor en deskundigheid'

Teamwiel: training waarin theorie en praktijk moeiteloos werden verbonden door Martijn en Els. Een scala aan tools meegekregen om meteen in de praktijk te gebruiken. Humor, deskundigheid en een strakke structuur kenmerkt beide trainers. Een echte aanrader.

22 mei 2019

'Zeer waardevolle dag'

Het was een zeer waardevolle dag! Zeer tevreden over de training op inhoud en de manier waarop de training gegeven werd, met humor en bezieling. De training heeft een praktische opzet om teamontwikkeling binnen je eigen organisatie een positieve richting in te krijgen. Erg blij met de trainers Martijn en Els.

17 mei 2019

'Bijzonder goede training'

Bijzondere goede training in wat er voor nodig is om teams goed te laten opstarten en te laten groeien. Een aanrader voor iedereen, die een rol speelt in het managen, begeleiden en coachen van teams.

16 mei 2019

'Direct toepasbaar'

Dit was een eerste kennismaking voor mij met Martijn Vroemen. Zowel de theorie als de praktische zaken die er gedurende de dag voorbij kwamen dragen bij aan een leerzame cursusdag. Er zijn veel zaken die ik direct kan toepassen in de dagelijkse praktijk.

16 mei 2019

'Bruikbaar, helder en verruimend'

Een heel bruikbare, heldere en verruimende training. Direct toe te passen in ontwikkeling binnen teams, op een flexibele manier. Door het Teamwiel wat dmv 6 elementen een ingang biedt tot het ontwikkelvraagstuk wat leeft binnen een team. Martijn is inspirerend, scherp en fijn zichzelf. De training is een aanrader!

15 mei 2019

'Dat smaakt naar meer!'

Goede, praktische down to earth workshop met fijne handvatten om meteen in te kunnen zetten. De dynamiek en humor tussen Martijn en Els maakte het daarnaast ook een leuke en luchtige dag. Aangezien ik zelf vaak de rol als trainer heb, leg ik de lat voor andere trainers hoog. In het geval van Martijn en Els was dat ruimschoots in orde en hebben ze me geïnspireerd met nieuwe inzichten en handvatten! Dat smaakt naar meer!

14 maart 2019

'Helder en zeer praktisch'

Het concept teamchange is sterk. Martijn zijn boek, team op vleugels en handboek teamcoaching is helder en zeer praktisch. de training eveneens. aan iedereen die een vorm van leiderschap heeft te nemen, warm aanbevolen.

4 februari 2019

'Inspirerende en praktische training'

Leuke, inspirerende en praktische training over teamontwikkeling. Tijdens deze training krijg je als teamcoach praktische handvatten mee. Met deze handvatten kan je de dag erna direct aan de slag. Ook de diverse werkvormen/oefeningen zijn leuk en toepasbaar.

30 januari 2019

'Enorm veel handvatten gekregen'

Een zeer praktische, propvolle en gestructureerde trainingsdag aan de hand van het Teamwiel. Enorm veel handvatten gekregen, hiermee kan ik echt morgen direct aan de slag in mijn teams. Dit smaakt naar meer, veel meer! Martijn Vroemen en Wendel Greve hartstikke bedankt voor jullie deskundige aanpak, de humor en scherpte in jullie observaties en het weggeven van heel veel cadeautjes op deze dag. Mijn gretigheid is weer gevoed! Dank en tot ziens!

29 januari 2019

'Intensieve dag'

De training van Martijn en Wendel was een goede balans van theorie, voorbeelden, zelf aan het werk zijn, reflecteren op eigen werk en vooral ook humor. Een intensieve volle dag waarin we in een aangenaam, vlot tempo het teamwiel hebben doorgenomen. Een aanrader!

29 januari 2019

'Verwachtingen meer dan overtroffen'

De training heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Goede combi tussen theorie en praktijk. Ook fijn dat je steeds een eigen reflectie op je eigen team/cases moest doen. Het tempo was lekker hoog waardoor ik er zeer veel uit heb gehaald. Echt TOP!

28 december 2018

'Veel geleerd en vooral veel geoefend'

Goeie dag gehad, veel geleerd en vooral veel geoefend. Altijd weer prettig om door Martijn begeleid te worden! Een echte aanrader voor mensen die te maken hebben met teams om de ontwikkeling die hierbij nodig is een zetje te geven!

18 december 2018

'Gevulde rugzak'

Het resultaat van de training is een gevulde rugzak met tips en tools hoe je met een team aan de slag kunt gaan. Het is een praktische training voor zowel ervaren als onervaren teamcoaches. Er was ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

9 november 2018

'Erg leuke energieke leerdag'

Erg leuke energieke leerdag. Beide trainers waren super enthousiast en zeer ervaren in hun kunnen. Niveau was hoog en op hun wijze namen ze ons allemaal mee. Kritische vragen. Niet oppervlakkig maar juist heel erg diepgaan.

30 oktober 2018

'Geweldig inspirerend'

Martijn is een inspirerende trainer. Door zijn heldere taal, enthousiasme, positieve insteek en herkenbare en aansprekende voorbeelden, wist hij mij geweldig te inspireren. Met het model, dat hij vanuit zijn praktijkervaring heeft ontwikkeld, kan ik meteen aan de slag: zo krachtig is die namelijk! De training is een aanrader!

23 oktober 2018

'Een hele goede training'

Een hele goede training, een aanrader voor elke teamleider die samen met zijn en of haar team een sprong wil maken in teamontwikkeling en behalen van gezamenlijk doelen. Kennis opdoen en praktisch aan de slag met twee zeer kundige en inspirerende trainers. Hartelijk dank Martijn en Wendel, dit smaakt naar meer.

16 oktober 2018

'Fijne leerzame dag gehad!'

Hele leerzame training gehad over Teamontwikkeling! De modellen en informatie die werden aangereikt, kan ik gelijk toepassen op de verschillende teams die ik train incl. de oefeningen. Heerlijk! Martijn Vroemen heeft ook zoveel kennis & ervaring en brengt dit op zo’n fijne en natuurlijke wijze over! Genoeg ruimte ook om je eigen vragen in te brengen en te sparren. Kortom een heel fijne leerzame dag gehad, wat ik echt iedereen die met teams werkt, kan aanbevelen!

12 oktober 2018

'Kan er gelijk mee aan de slag'

Hele fijne dag waar iedereen vertrok met een rugzak vol praktische, goede en gestructureerde oefeningen en geen vol hoofd. Kan er gelijk mee aan de slag. De leergierigheid was bij iedereen geprikkeld en meer dan een deelnemer besloot zich direct in te schrijven voor de opleiding. Dat moet je kunnen als trainer!

12 oktober 2018

'Ik heb ervan genoten'

Een hele bruikbare en praktische training. Veel dynamiek en een heerlijk tempo. Een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Ontzettend veel bruikbare tools meegenomen voor het werken met teams. Ik heb ervan genoten.

3 juli 2018

'De trainers weten waar ze het over hebben'

Inhoudelijk een complete én interessante basistraining voor teamcoaches en teamleiders. Je kunt met de succesfactoren voor teams direct aan de slag. De trainers weten waar ze het over hebben. Nadeel van het grote aanbod voor één dag was dat verdieping weinig ruimte kon krijgen. Maar daar is de leergang Teamcoaching ongetwijfeld voor. Aanrader.

20 juni 2018

'Mooie basistraining'

Hele mooie basistraining met een afwisselend programma en goeie, ervaren trainers. Ik liep de deur uit met een rijkdom aan nieuwe inzichten en handvatten! Bedankt voor de leuke leerzame dag Wendel en Martijn!

1 juni 2018

'Praktische training met veel tools'

Praktische training met veel tools, tips, oefeningen en onderbouwing en genoeg ruimte voor vragen. Theorie en praktijk in mooi evenwicht. Je kunt er de volgende dag mee aan de slag met je team.

2 maart 2018

'De training was geweldig!'

De training teamontwikkeling was geweldig! De energieke aanpak van Martijn en Wendel maakte dat de dag omvloog! De materie is ZOOOO van deze tijd, zo belangrijk om je bewust te zijn van wat er in je teams(s) aan de orde kan zijn en hoe je de aanpak hierop kunt aanpassen. De aanpak, stukje theorie en dan zelf aan de slag, werkte voor mij heel prettig! Kortom: een aanrader !!!

26 februari 2018

'Verfrissende energieke dag onder uitstekende begeleiding!'

De Training Teamontwikkeling was een succes. Lekker compact al de teamfactoren door werken met concrete oplossing per succesfactor. Voor de ervaren teamcoach zitten er pareltjes aan oefeningen en inzichten bij (die ik al heb toegepast). Voor de onervaren coach of leider: hier leer je hoe je teamcoach wordt. Verfrissende energieke dag onder uitstekende begeleiding!

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath