reviews van: Teamcoaching Basistraining Online

Hier staan de reviews van de door jou geselecteerde opleiding. Voor een overzicht van alle reviews, klik hier.

14 juli 2021

'Praktisch fundament dat houvast biedt'

Waardevolle, leuke een leerzame training die inzicht geeft. Martijn en zijn collega’s maken gebruik van praktische en toepasbare modellen en reiken concrete praktijkvoorbeelden aan. Daarnaast is het bespreken van praktijkverhalen met de andere deelnemers heel leerzaam. Een goede basis om op door te bouwen.

14 juli 2021

'Veel geleerd en ontdekt'

Veel geleerd, veel ontdekt en bewust geworden van veel aspecten van Teamcoaching in deze interactieve online training. De kennis en ervaring die Martijn en zijn collega’s overbrengen op een toegankelijke en aanstekelijke manier is voor mij erg waardevol. geweest….en smaakt naar meer.

14 juli 2021

'Van complex naar meer eenvoud voor vervolg'

De Leergang was van begin tot eind inspirerend, beeldend en praktisch. Complexe situaties voor coaching worden via verschillende invalshoeken met zeer bruikbare modellen ‘eenvoudig’ gemaakt en biedt inzicht en handvaten om concreet te coachen!

13 juli 2021

'Waardevolle online training'

Fijne afwisseling tussen theorie en ervaringen delen met andere deelnemers (ook heel leerzaam!). Het feit dat het online was maakt de training heel toegankelijk en je leert ontzettend veel in slechts 4 sessies.

29 juni 2021

'Een gereedschapskist voor een teamcoach'

Teamcoaching uitgelegd door concepten en modellen die middels voorbeelden en casussen concreet gemaakt worden. Martijn en de andere docenten laten blijken dat ze veel praktijkervaring hebben en kunnen deze goed overbrengen. Door deze training on-line te volgen kregen we tevens tips en suggesties over het leiden van videosessies. Ik heb hier veel aan gehad.

29 juni 2021

'Aanrader!'

Met heel veel plezier heb ik de Basistraining Teamcoaching gevolgd . Vond het boeiend en inspirerend. Theorie, direct toepasbaar, volop afwisseling en diverse werkvormen/tools. Veel geleerd, echt en aanrader!

16 mei 2021

'inspirerende training!'

De online basistraining teamcoaching was voor mij inspirerend, veel waar voor je geld, zeker met het boek erbij waar ik veel aan gehad heb. Ik heb in korte tijd veel mogen leren waar ik gebruik van kan maken bij mijn werk als pedagogisch coach, zowel individueel als met teams!

11 mei 2021

'Een gereedschapskist met hulpmiddelen om te starten met teamcoaching'

Als beginnend teamcoach is de online Basistraining Teamcoaching een goed startpunt voor je ontwikkeling als mens en als coach. In een veilige leeromgeving leer je direct wat teamcoaching is. De trainers zetten tools in om ons als studenten te laten ervaren hoe je een groep mensen bij een teamcoaching betrekt. Het inchecken bij de start is zo’n waardevolle techniek, die klein is, maar heel effectief. Zo gaan leren, voordoen en trainen mooi samen in de training. En wat ik belangrijk vond is dat de stof met humor en realisme werd gebracht. Ik heb nu een gereedschapskist met goed geordende hulpmiddelen gekregen om de eerste stappen te zetten in het vak van teamcoaching!

10 mei 2021

'Leren door reflectie.in actie ?'

In de vier online bijeenkomsten heel veel gelijk in de praktijk toepasbare inzichten en tools/werkvormen gekregen. Martijn, Astrid en Muriëlle zijn goed op elkaar in gespeeld. Voor iedereen die wil proeven aan teamcoaching of die met (nog) meer vertrouwen een team wil begeleiden een echte aanrader. Voor mij smaakt het naar meer.

27 april 2021

'Inkijkje met veel stof om over na te denken'

Het handboek Teamcoaching en de gestructureerde manier van aanbieden van o.a. het coach- en team wiel, een quickscan, de onderstroom waren een mooie leidraad om online samen mee aan de slag te gaan. Variatie genoeg in deze online sessies. Deskundige en veilige leeromgeving boden mij een opstapje naar meer weten. Zelf vlieguren maken en daar de tijd voor nemen is de volgende uitdaging.

26 april 2021

'stoomcursus teamcoachen'

Martijn heeft in 4 ochtenden de basis van teamcoaching weten uit te leggen en dat ook nog online. Het waren afwisselende, motiverende, stimulerende sessies en ik heb echt de basis uitgelegd gekregen. Ook heb ik een goed beeld en ideeen gekregen hoe een goede online sessie in te richten, zodat je actief betrokken blijft bij de training. Nu nog zelf aan de slag en dat blijft spannend….

23 april 2021

'Verrijking, inzichten en inspiratie'

Met plezier heb ik de Basistraining Teamcoachen gevolgd bij Teamchange. Wat een verrijking, inzichten en inspiratie! En stof tot nadenken… dat ook! Theorie, direct toepasbaar, volop afwisseling en diverse werkvormen/tools. Gegeven door ervaren en bevlogen docenten. Van begin tot eind van toegevoegde waarde voor iedereen die met teams samenwerkt. Een aanrader. Op naar mooie avonturen in samenwerking met en ondersteuning van teams!

23 april 2021

'Afwisselend en heel toepasbaar'

De tijd vloog om. Knap aangezien de training online was. Heel afwisselend, goed gebruik gemaakt van alle online tools. En vooral heel praktisch inzetbaar. Ik heb er veel aan gehad en dus meteen kunnen toepassen in de praktijk! Zeker een aanrader :)

14 februari 2021

'Mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange.'

De korte online basistraining was voor mijn een mooie kans om kennis te maken met het gedachtengoed van Teamchange. Theorie en coachmodellen uit het handboek en praktijkboek teamcoaching werden op een deskundige manier uitgelegd en gekoppeld aan de praktijk door twee ervaren teamcoaches. Er was voldoende ruimte voor vragen en het inbrengen van casussen uit mijn eigen praktijk. In kleine groepjes werd in breakout rooms de verdieping gezocht met elkaar. Ook tips en tools werden uitgewisseld op het gebied van werkvormen. Deze praktische insteek van deze korte opleiding sprak mij aan. Het was voor mij een relatief kleine tijdsinvestering omdat de training online werd aangeboden. Wat mij betreft is deze basistraining een aanrader voor startende teamcoaches.

11 februari 2021

'Productieve en ook leuke sessies vol inzichten'

Een heldere, praktische, afwisselende training waarin ik meegenomen werd langs de belangrijkste modellen van het handboek. De sessies zaten boordevol inzichten, tips en instrumenten/werkvormen die ik onmiddellijk kan gaan gebruiken in de praktijk. Martijn, Murielle en Astrid zijn spontane, betrokken en gedreven trainers en vullen elkaar goed aan. Zij beheersen de materie volledig en kunnen inspelen op de diverse vragen en thema’s die behandeld werden. Productieve en ook leuke sessies die om vlogen, ook online!

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath