reviews van: Professioneel Teamcoachen

Hier staan de reviews van de door jou geselecteerde opleiding. Voor een overzicht van alle reviews, klik hier.

24 juni 2021

'Zeer leerzame dagen!'

Hoewel ik niet werk als (team)coach, werk ik wel altijd met en voor teams dus het leek me goed er meer over te leren. Ben heel blij dat ik deze twee dagen gevolgd heb! De vele theorieën, inzichten en praktijkvoorbeelden gaan me in volgende opdrachten zeker goed van pas komen. Het gaf me nieuwe inzichten over teamontwikkelingen en -processen én over mijn eigen rol daarbinnen. Het is grappig dat je altijd weer nieuwe dingen leert en een stapje verder komt. De uitwisseling met groepsgenoten was een mooie bonus!

10 juli 2020

'Mooie tweedaagse'

Ik heb de tweedaagse Professioneel teamcoachen gevolgd. Een mooie tweedaagse, de praktische toepasbaarheid van de vele theorieën en werkvormen is erg prettig. Inhoudelijk nuttige handvatten meegekregen en er is ook voldoende aandacht voor je rol als teamcoach.

5 juni 2020

'Ik heb heel veel geleerd'

Na de twee daagse training durf ik mezelf steeds meer teamcoach te noemen. Martijn is excellent in zijn vakgebied, de inhoud is op maat en de kwaliteit is hoog. Ik heb veel geleerd! Dank!

29 januari 2020

'Ik heb zelden zo’n fijne training gehad met zo’n fijne groep en trainers'

Ik vond je als trainer heel prettig. Door je humor en omdat je op relevante momenten uitstraalde dat ‘je jezelf niet te serieus moet nemen’ ontstond een fijne open sfeer en een sfeer van gelijkwaardigheid. Dat had z’n weerslag op de hele groep. Ondanks dat ik me van te voren bewust was dat ik me minder ervaren voelde, heb ik me geen moment onzeker gevoeld. Dat vond ik echt heel erg fijn. Je uitleg bij de modellen was heel helder met goede voorbeelden uit de praktijk en suggesties voor het coaching van onze teams. Ook merkte ik dat ik me gesteund voelde door alles wat ik tijdens de training heb meegekregen. Ik zei tegen een collega: ik heb zelden zo’n fijne, goede training gehad met zo’n fijne groep en zulke fijne trainers. Want ook Wendel vond ik super!

22 januari 2020

'Grondig, praktisch, met humor'

Grondig, praktisch, met humor en inspirerend! Martijn Vroemen en Wendel Greve weten in korte tijd de essenties van het teamcoachen uit te leggen en te demonstreren. Met veel voorbeelden uit de praktijk.

25 september 2019

'Heerlijke dagen'

Wat een ervaren trainer, zowel qua inhoud en kennis alsook qua methodieken. Heel leuk om van een autoriteit op het gebied van team coaching een training te krijgen. Prettig dat er ook veel ruimte is voor reflectie.

25 september 2019

'Alle ingrediënten van deze twee dagen waren super!'

Alle ingrediënten van deze twee dagen waren super! De locatie, de trainers, de groep en de inhoud. Na twee volle dagen en een avondprogramma ging ik vrijdag energiek en voldaan naar huis. Dat ik nog zoveel energie had komt mede door de opzet van het programma en de energie van de trainers. Ik heb genoten, dankjulliewel!

23 september 2019

'Uitermate prettig en leerzaam'

Wat mij betreft was dit een uitermate prettige en leerzame cursus. De cursus werd gegeven in een schitterende omgeving en door trainers die inspireren. Ondanks mijn beperkte kennis van het onderwerp kon ik makkelijk aansluiten bij meer ervaren cursisten. Dit had naar mijn idee niet gelukt als de opzet van de cursus dan wel het niveau van de trainers niet van een hoog kaliber hadden geweest. maximaal geleerd in een korte tijd!

23 september 2019

'Super Leerzaam'

Super leerzame, leuke en in de praktijk toepasbare dagen gehad. Een mooie mix tussen theorie, in een groepje sparren en zelf tot inzichten komen. Kijk nu al uit naar de volgende bijeenkomst.

12 juni 2019

'Heel groot leerrendement'

We hebben met ons team beginnende teamcoaches twee inspirerende dagen gehad met Martijn. De combinatie van kennisoverdracht en practice what you preach, het voordoen van werkvormen, maakte het leerrendement heel groot. Het is direct toepasbaar in de praktijk en door het ook te hebben gezien geeft het mij vertrouwen er mee aan de slag te gaan. En daarbij was het ook gewoon heel leuk. Goede sfeer, persoonlijke verhalen, scherpzinnige observaties. Top!

18 april 2019

'Veel geleerd'

Veel geleerd tijdens deze training. Het was een prettige afwisseling tussen: luisteren, oefeningen doen, nadenken en lezen. De trainers waren heel kundig en betrokken. Er werd veel tijd gemaakt om diepgang te creëren en daardoor ga je toch een stap verder dan in gewone situaties.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath