reviews van: Leergang Teamcoaching

Hier staan de reviews van de door jou geselecteerde opleiding. Voor een overzicht van alle reviews, klik hier.

26 oktober 2021

'Mooie reis'

Topklas Teamcoaching van Teamchange afgerond. Wat een mooie reis met veel inzichten, leermomenten, puzzelen, jezelf heruitvinden, elkaar supporten en spiegelen. Dank je wel Martijn, Wendel, Els, Hanna en Margit voor jullie bezielende leiding, lessen en feedback! En dank je wel studiegenoten voor het delen van jullie persoonlijke verhalen, kennis, inzichten, wijsheid, feedback en plezier in deze opleiding!

30 augustus 2021

'Concreet, legt een gedegen basis'

Het programma sluit goed aan bij wat je als basis voor het teamcoachvak nodig hebt. Goed opgebouwd, naarmate het programma/de opleiding volgt valt steeds meer inhoud/kennis samen. Dit versterkt alle losse onderdelen als geheel. Daarnaast wordt het prettig, enthousiast en pakkend gebracht. Martijn verstaat het teamcoachvak als geen ander!

14 augustus 2021

'Een mooie reis door het vakgebied van teamcoach!'

Een leergang die inspireert en het beste in jezelf naar boven haalt. Je doorloopt de studieboeken, maar nog veel belangrijker: je wordt iedere keer weer geïnspireerd door nieuwe sprekers, allen toppers in hun vak. Je oefent, je reflecteert, je ontvangt feedback en met de groep heb je de kans om veel te oefenen en te leren.

29 juli 2021

'Veelzijdige leergang die je altijd in de praktijk kan brengen.'

De Leergang Teamcoaching zat van dag op dag goed in elkaar. Elk onderdeel werd gevarieerd aangeboden. Dit maakt het leren leuk. Tijdens de praktijkdagen kon je mooi oefenen en leren van de groep. De huiswerk opdrachten waren leerzaam om te maken en zorgde ervoor dat je in je eigen praktijk kritisch ging kijken naar wie jij wilt zijn als teamcoach. De leergang heeft mijn leven verrijkt en mijn rugzak gevuld. Martijn, Astrid, maar ook de gastdocenten maakte de leergang compleet met elk hun eigen expertise.

22 juli 2021

'Teamcoach , het is een vak!'

De leergang Teamcoaching welke ik de afgelopen maanden heb doorlopen is een enorme ontwikkeling voor mezelf geweest, ik had niet gedacht dat ik zover zou komen. Alle bijeenkomsten, scholings- en oefenmomenten waren de ultieme bewustwording voor het vak als coach voor teams, waarbij dankbaar gebruik gemaakt werd van de medestudenten, interactie in groepsprocessen, sociale psychologie en natuurlijk het reflecteren, waardoor ik vertrouwen gekregen heb in mijn mogelijkheden/vaardigheden om als volwaardig teamcoach te gaan werken. Mijn motivatie maar ook zelfvertrouwen om teamcoach te worden is gegroeid en wat een leuk vak is dit! Ben er trots op dat ik dit vak mag uitvoeren! Dank is groot aan de docenten van de opleiding, maar zeker ook aan alle medestudenten, wat hebben we veel van elkaar geleerd en onze inzichten vergroot!

20 juli 2021

'Inspirerend naar een volgend level in teamcoaching'

Een prachtige en zeer waardevolle opleiding waarin ik veel over teams, groepen en de instrumenten om daarmee te werken heb geleerd. Maar vooral ook weer veel geleerd over mijzelf. Dank ook aan Astrid Rutten voor de goede begeleiding van onze Leergang 12. Het was intensief en waardevol. Grootste opbrengst: de reflectie practitioner in mijzelf geactiveerd.

14 juli 2021

'Inspirerende leergang'

De online leergang teamcoaching geeft in 4 ochtenden zowel inzichten in teamgedrag als modellen waarmee je als coach van teams of als manager direct aan de slag kan. Ook het handboek dat als basis wordt gebruikt is een goed naslagwerk. De aanpak online was prettig, met goede interactie met de groep. Al met al was de leergang de investering zeker waard.

8 juli 2021

'Energieke en praktische training op Onderstromen'

De energie en het plezier van anderen meenemen en trainen in het herkennen en beïnvloeden van Onderstromen spatten er af bij Martijn en Wendel. Ook het uitwisselen van ervaringen en beelden met kritische medestudenten voelt heerlijk. Dank je wel voor deze zeer leerzame en fijne dag met elkaar.

6 juli 2021

'Inspirerend en waardevol, leer het vak en jezelf kennen'

Wat een inspirerende en waardevolle opleiding. Met name de diepgang tijdens de verschillende modules, de combinatie tussen praktijk en theorie en de zoektocht naar jezelf hebben me enorm geholpen en gaan me enorm helpen in de toekomst. Een dikke aanrader voor iedereen die iets met teams doet of wil doen.

30 juni 2021

'Meteen toe te passen in de praktijk'

Een super fijne leergang gehad waar ik echt heb geleerd teamcoach te zijn. Te kunnen kijken vanuit meerdere hoeken en van individu naar het gehele team. De verschillende gastdocenten zijn zeer inspirerend en de lesdagen met overnachting maken dat je met de hele groep in een bubbel komt waardoor je super snel alles opneemt en van elkaar leert.

23 juni 2021

'Slalommen door de COVID maatregelen'

Beste Martijn en Murielle, onwijs bedankt voor deze prachtige leerervaringen. Door jullie begeleiding en jouw prachtige praktische boeken Martijn ben ik een betere teamcoach geworden en dat was mijn doel. Check!

9 juni 2021

'Leren over jezelf en het vak'

Deze opleiding is een geweldige combinatie van leren over jezelf als persoon (en teamcoach) en de theorie van het teamcoachen met de boeken van Martijn als rijk uitgangspunt. Wat er voor mij uitgesprongen is: 1) het meesterschap van teamcoach Martijn en hoe hij op de theoriedagen zijn eigen theorie in praktijk bracht. 2) de gastdocenten zijn echt experts binnen hun vakgebied en brengen inzicht en beweging in jezelf als mens.

9 juni 2021

'Leergang Teamcoaching: zeer inspirerend!'

Nieuwsgierig geworden door de geweldige boeken van Martijn Vroemen besloot ik deel te nemen aan de leergang Teamcoaching. Verrijkt met nog meer kennis over teams, theorieën en modellen en mezelf heb ik deze leergang afgesloten. Een groot compliment ook aan de gastdocenten, zij zijn allemaal van een fantastisch niveau. Voor mij persoonlijk een speciale vernoeming voor de praktijkdagen van zowel Margit Sleeuwenhoek als Els Burger. Bijzonder inspirerend! Dank daarvoor.

7 juni 2021

'Veelzijdige opleiding'

Deze leergang brengt je nieuwe inzichten op teams, maar ook op jezelf. Er is een mooie balans tussen theorie, praktische tools en zelfontwikkeling in een hele fijne setting. Absoluut een aanrader voor iedereen die met teams werkt.

2 juni 2021

'Ik weet waar ik heen ga'

Wat een mooie training was dit! Ik heb zoveel geleerd. En niet alleen over mezelf als teamcoach maar vooral ook over wat voor mij belangrijk is en waar ik mezelf verder in wil ontwikkelen. Een mooie combinatie van de theorie uit het boek van Martijn en verdieping met gastdocenten. Ik heb mij bij deze training ook heel veilig gevoeld. Dat is wat Martijn heel goed doet, een veilige omgeving creëren.

31 mei 2021

'Geweldige training'

Een opleiding die verder gaat dan alleen kennis over teamcoaching en het aanleveren van vaardigheden. De groei die ik tijdens deze maanden heb doorgemaakt op zowel kennisvlak als persoonlijk vlak, zorgen ervoor dat ik als een zelfbewuste teamcoach aan de slag kan gaan. Bewust van mijn sterke kanten en mijn aandachtspunten, waardoor ik als teamcoach alleen maar beter kan worden.

26 april 2021

'Wat een geweldige ervaring was het'

Met een sabbatical in het vooruitzicht. Een carriéreswitch om naar toe te werken! Ben ik gestart met deze leergang. Wat een geweldige ervaring was het. Top teamcoach, Martijn Vroemen, maakte van elke bijeenkomst een experience. De theorie, de gehele programmering met enthousiaste gedreven en deskundige gastdocenten, is goed op elkaar afgestemd. Alle onderdelen en thema’s zijn goed op de praktijk af te stemmen en meteen in te zetten. Al doende ervaarde ik een enorme groei in het teamcoach zijn. Dit betekende ook een verdiepende kennismaking met mijzelf als mens. En hierdoor lukte het mij een goed beeld en visie te ontwikkelen over de teamcoach die ik wens en kan zijn. Hiervoor werd een open en veilige omgeving gecreëerd. Ik ervaar in de praktijk dat ik een lerende professionele teamcoach ben. Deze leergang is op het juiste moment op mijn pad gekomen.

23 april 2021

'Groots(t)e inzichten…'

Herken je dat, van die gebeurtenissen in je leven die je als parels koestert? Deze leergang is er absoluut 1 van! Na deze prachtige opleiding kan ik echt zeggen, ja ik ben een proffesioneel Teamcoach geworden. En dat komt door de duidelijke theorie, gekoppeld aan praktijk. Inspirerende docenten met elk hun expertise. Uitdagende feedback, bijzondere reflecties, mooie groep deelnemers. Het is ervaren en toepassen. De leergang doe je met elkaar. Zowel de docenten als de deelnemers. Elkaar aanvullen, duidelijk doel en het goed hebben met elkaar. En goed is soms ook Tough Love geven. Ben niet alleen gegroeid in het vak maar ook als mens. Dankjewel allemaal! Een aanrader voor iedereen die met en voor teams werkt. Als er ooit nog iets van een vervolg komt sta ik vooraan in de rij.

23 april 2021

'Praktisch, pakkend en waardevol voor teammanagers'

Een zeer waardevolle leergang voor iedereen die met, tussen en in teams werkt. Praktische handvatten, verdiepende modellen en inspiratie van experts uit de praktijk. Wetenschap en praktijk komen mooi samen in deze leergang.

23 april 2021

'Een pracht reis!'

Wat een mooie reis! We startten in september en door Corona eindigden we met een pracht groep in april. Veel inzichten, verdieping, plezier, diepgang en ontroering. De verschillen in de groep hadden soms niet groter kunnen zijn, maar misschien juist daardoor wel prachtig aanvullend. Martijn is inspirerend, grappig, scherp met zachtheid en slim. Hij weet veel en kan stil staan bij dat wat er op dat moment speelt. De training heeft een mooie opbouw die je helpt om stap voor stap met teams aan de slag te gaan. Een mooie, waardevolle en leerzame reis!

21 april 2021

'Een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen!'

Deze opleiding is voor mij veel meer dan een opleiding geweest. Het heeft me ontzettend veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik anders naar teamontwikkeling ben gaan kijken en anders ben gaan handelen. Het heeft op persoonlijk vlak zoveel inzicht gegeven en in beweging gezet, daar kunnen heel wat coachingsuren die ik eerder heb gehad niet tegenop. En dit alles in een hele fijne groep met een trainer die scherp kan zijn, humor heeft, betrokken is, inspirerend kan vertellen, in het moment laat zien hoe je met een groep kan werken en een trainer die ergens voor staat. Ik vond het een geweldige beleving die ik zo over zou willen doen.

9 april 2021

'De teamcoach in jou'

Aan de hand van prettige visuele modellen die geregeld terugkomen wordt het vak teamcoachen uitgelegd. Martijn licht de theorie met passie toe. Die ook goed (terug) te lezen is in z’n boeken. Daarnaast wordt er in de modules met gastsprekers stil gestaan bij persoonlijke ontwikkeling om meer inzicht te krijgen in je kracht en valkuil als teamcoach.

19 maart 2021

'De teamcoach bril is aangezet!'

De leergang heeft veel inzichten opgeleverd over groepsdynamica in teams en teamontwikkeling. Dit vanuit verschillende invalshoeken, waarbij ik alleen maar nieuwsgieriger werd naar meer. Het levert uiteindelijk een mooie rugzak op met inzichten, tools en veel theoretische achtergronden die een goede basis zijn om aan de slag te gaan als teamcoach.

9 maart 2021

'Aanrader'

Inhoudelijk sterk, interessant uitdagend, spannend en inspirerend! Wanneer je op zoek bent naar een praktische opleiding tot teamcoach waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ervaringeleer, is deze leergang een aanrader!

5 maart 2021

'Daar waar puzzelstukken op hun plek vallen'

De leergang Teamcoaching liet voor mij vele puzzelstukken op hun plek vallen. Puzzelstukken in de zin van kennis opgedaan uit eerdere trainingen en cursussen, Maar ook puzzelstukken aan opgedane ervaringen. De leergang biedt verdieping in kennis, modellen en structuren en geeft houvast voor de praktijk. Als je werkt met groepen en / of teams kan ik je de leergang Teamcoaching zeker aanraden!

10 februari 2021

'Waardevol!'

Fijne complete mix van theorie, praktijk, tools en ervaringen die me zelf ook weer goed naar mijn eigen gedrag en handelingsbekwaamheid heeft laten kijken hoe ik als coach het impactvolle gesprek aanga met teams. Alles inspirerend gebracht door Martijn, Murielle en gastdocenten. Aan te bevelen als je in de breedte op zoek bent naar een goed fundament voor je teamcoachingskills.

1 februari 2021

'Alle ruimte en tijd om je te ontwikkelen!'

De leergang is goed opgezet en wordt begeleid door goede trainers en coaches. Hierdoor is er ruime afwisseling, een goede opbouw tussen de theorie en het in de praktijk brengen van wat je geleerd hebt. De trainingsdagen zijn zeer waardevol waarin je heel veel leert en kan oefen met en van je medecursisten. Echt zeer waardevol om als teamleider en of coach deze opleiding te volgen!

31 januari 2021

'Stevig fundament, ontwikkeling én plezier!'

Ik was op zoek naar een brede teamcoach-opleiding die mij ook een certificering gaf, en heb die gevonden in de leergang teamcoaching. Het heeft me echt een stevig fundament gegeven om mijn kennis en ervaring in te bedden. Daarnaast heeft het mijn kennis en ervaring weer enorm verrijkt. Daarbij vond ik de bijeenkomsten echt heel waardevol, ook met de mededeelnemers. Om met elkaar te leren, te stretchen en tot nieuwe inzichten te komen. Fijne sfeer, deskundige en prettige begeleiders.

4 januari 2021

'Een prachtig kadootje!'

Tijdens deze leergang wordt je je bewust van het handelen van jezelf, anderen en teams. Praktisch ingestoken door prima docenten op top locaties. Het geleerde is meteen toepasbaar. Ruimte tussen de drie modules is voldoende om opdrachten en huiswerk te kunnen maken. Echt een kadootje!

24 december 2020

'Een ontdekkingsreis vol met mogelijkheden'

De leergang is voor iedere teamcoach een aanrader. Een helder theoretisch kader met direct in de praktijk toepasbare modellen en tips. Veel aandacht wordt gegeven aan zelfreflectie en het herkennen van dynamiek in teams. De coaches zijn allemaal inspirerend en weten je op authentieke wijze mee te nemen in de wereld van de teams. De vorm van de leergang en de samenwerking met je studiegenoten daagt je uit tot zelfontwikkeling en je ontwikkeling als professional.

22 december 2020

'Top opleiding'

“Heel erg leerzaam. Zowel theorie als oefenen in de praktijk. De boeken zijn makkelijk leesbaar met hoge informatie dichtheid. Met 12 mensen kan je elkaar ook goed leren kennen. Meteen toepasbaar in eigen werk, aanrader.”

8 december 2020

'Fundamentele aanvulling op mijn repertoire!'

De leergang ligt nu bijna 2 maanden achter me en ik merk dat ik de opgedane inzichten over teamcoaching dagelijks gebruik in mijn werk als HR-consultant. Mijn visie op teams heeft vorm gekregen. Als sparringspartner van het management kan ik de teamontwikkelvragen beter ophalen en framen om vervolgens de juiste interventie voor te stellen of toe te passen. Een waardevolle en fundamentele aanvulling op mijn repertoire!

14 november 2020

'Mooie mix van theorie en praktijk'

Deze leergang is een aanrader! Met een mooie mix van theorie en praktijk, een ervaren teamcoach als trainer en inspirerende gastdocenten. Ook het ervaringsgericht leren is een meerwaarde. Martijn daagt je op een prettige manier uit en door zijn humor en nuchtere kijk op teamontwikkeling is het niet alleen leerzaam, maar ook echt leuk.

5 november 2020

'Leergang vol rendement'

De erkende leergang Teamcoaching heb ik ervaren als een leergang vol rendement. Het leverde mij op: dat ik een goed beeld heb hoe ik teams coach, wat mijn visie is, welke interventies ik nog meer kan toepassen, welke modellen daarin ondersteunend zijn en vooral door experimenten en zelfreflectie kan ik mezelf beter als instrument inzetten. En dat laatste is goud!

4 november 2020

'Uitstekende leergang'

Een uitstekende leergang, waarin ik veel geleerd heb, zowel over teamcoaching als over mezelf. De combinatie van theorie, modellen, experimenten en reflectie is erg goed en helpt om tijdens de leergang te leren in de praktijk. Martijn is een zeer ervaren coach en stimuleert het leerproces met zijn scherpe vragen en uitleg. De gastdocenten vullen de leergang mooi aan met specifieke onderwerpen. Een aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen als teamcoach!

2 november 2020

'Ik vind deze leergang top'

De training is de perfecte mix van het aanbieden van modellen en concepten, het ervaren ervan en persoonlijke ontwikkeling. Martijn is enorm ervaren en raakt in de leergang precies de juiste snaar. Als trainer is hij rustig, vriendelijk, waarderend en scherp. En hij heeft humor. Ik vind deze leergang top en Martijn een toptrainer!

30 oktober 2020

'Training met impact'

Ontzettend veel geleerd van Martijn en mijn mede teamcoaches. Een training met impact, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Een aanrader voor iedereen die zich wil bekwamen in het vak van de teamcoach.

30 oktober 2020

'Supergoede leergang'

Supergoede leergang Teamcoaching! Mooie mix van inhoudelijke onderwerpen (methodieken, theorieën, oefeningen, etc) en persoonlijke ontwikkeling (ik als teamcoach). Martijn heeft heel veel ervaring en brengt die samen met de gastdocenten op een inspirerende manier over. Daarnaast ga je ook zelf flink aan de slag in je eigen omgeving. Een aanrader!

6 juni 2020

'Deze leergang bood alles'

Mijn motivatie om aan deze leergang deel te nemen was dat ik behoefte had aan meer theoretische achtergrond en een model als basis voor mijn aanpak. Deze leergang bood alles: diepgang, brede benadering van teamproblemen, modellen, goede afwisseling theorie/praktijk, snelheid, inspirirende docenten/coaches en perfecte trainingslocaties. Kortom een leergang die ik elke teamcoach zou aanbevelen.

15 mei 2020

'Inspirerende en gedegen opleiding in het vak'

De leergang Teamcoaching heb ik ervaren als een inspirerende en gedegen opleiding in het vak van Teamcoach. Martijn Vroemen is een vakman die op een bevlogen en authentieke manier zijn ruime kennis van het vakgebied combineert met warme aandacht voor de deelnemer als mens. Een echte aanrader als je als Teamcoach op zoek bent naar verdieping en uitbreiding van je kennis en vaardigheden.

9 mei 2020

'Deskundige, inspirerende en persoonlijke begeleiding'

De opleiding resulteert in een ruim gevulde gereedschapskist om als teamcoach mee aan de slag te kunnen gaan. Deskundige, inspirerende en persoonlijke begeleiding maakt het tot een prima opleiding! Top!

22 april 2020

'Rijk gevulde opleiding'

Rijk gevulde opleiding waarin veel wordt aangeboden en er ruimte is om te experimenteren in de praktijk. Martijn heeft een prettig leesbaar boek geschreven en heeft een eigen stijl van lesgeven. Goeie basisopleiding om als teamcoach aan de slag te kunnen!

10 april 2020

'Een rijk programma!'

In de leergang teamcoaching krijg je alle facetten mee om aan de slag te gaan als teamcoach. Martijn neemt je mee in theorie, modellen, werkvormen, diagnose, interventies en reflectie. Je rugzak is aan het eind compleet gevuld en stelt je in staat om te doen! De afwisseling met meerdere docenten maakt het een rijk programma! Ook jijzelf als deelnemer wordt aangezet, en je moet aan de bak! Kortom wil je echt aan de slag, dan zeker een aanrader!

9 april 2020

'Gevarieerd en direct toepasbaar in de praktijk'

Ik heb de leergang als zeer waardevol ervaren door het gevarieerde en direct in de praktijk toepasbare aanbod van kennis en vaardigheden. De trainers creëren zowel voor de groep als voor de individuele deelnemer telkens weer een toegankelijk veld waar experimenten plaats mogen vinden. Vanaf de eerste dag is de zo mooi besproken containment een feit. De slotdag online, waar ook wij aan moesten geloven in deze bijzondere coronaperiode, was zonder meer zeer geslaagd. Martijn & Murielle dank voor de mooie ervaringen!

8 april 2020

'Mooi, breed en vol programma'

Mooi, breed en vol programma waarbij we naast theoretische kennis veel praktijk met elkaar hebben opgedaan. Naast groepscoach Murielle en les van Martijn veel boeiende gastdocenten die ons veel modellen en inzichten hebben meegegeven. Zo geleerd welke teamcoach ik ben/wil zijn en welke vragen er goed bij mij passen. Ik raad het elke teamcoach én teamleider aan!

8 april 2020

'Groot succes'

Het zijn bijzondere tijden. Toen ik in november 2019 aan de Leergang Teamcoaching van Teamchange was begonnen had niemand van de deelnemers nog de trainers kunnen voorspellen dat we de de slotdag, vanwege een wereldwijde crisis veroorzaakt door virus, virtueel gingen houden. Eerst de afweging wel of niet doorgaan net de slotdag. Dan hoe te organiseren met alles wat speelt. En uiteindelijk met elkaar besloten de slotdag in 2en te hakken. Gisteren was het eerste deel. De helft van de groep heeft hun manifest gepitcht. En dat live en digitaal via Zoom en onder begeleiding van de trainers! Het was de beste oplossing in deze omstandigheid en een groot succes! Ik kijk uit naar de 2de helft op 29 mei. Dank Martijn, Muriëlle en mede cursisten voor de inspiratie, inclusie, invloed…

18 februari 2020

'Inspirerende leergang'

Inspirerende leergang, waarin theorie en praktijk in een uitdagende mix aan bod komen. Dit leidt tot nieuwe inzichten over jezelf en het werken met teams. Martijn, samen met zijn gastdocenten zijn absolute professionals die deze leergang maken tot een waardevolle ervaring! Een absolute aanrader dus.

28 januari 2020

'Ik ben zó gegroeid in mijn vak'

Martijn, en mijn medestudenten, hebben mij als teamcoach zo’n enorme boost gegeven. Ik ben zó gegroeid in mijn vak. Wat ik tijdens de studiedag leerde kon ik de volgende dag in mijn werk gelijk gebruiken. Martijn is als trainer kundig, hartelijk en doortastend. Deze leergang is echt een aanrader als je opzoek bent naar een opleiding waarbij je koffer van teamcoach ruim wordt gevuld maar niet zwaar gaat aanvoelen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath