reviews van: Reviews

Hier staan de reviews van de door jou geselecteerde opleiding. Voor een overzicht van alle reviews, klik hier.

Systemisch Teamcoachen

9

'Inzicht door overzixht'

Veel geleerd. Goede praktische basistheorie, mooie werkvormen om pragmatisch mee aan de slag te gaan. Veel geoefend en uitgewisseld,.

Systemisch Teamcoachen

9

'Heel leerrijk!'

Deze training heeft me echt helderheid gegeven in wat de kern is van het systemisch werken. Door opdrachten, gelinkt aan de modellen, te doen en dus zelf te ervaren werd ik uitgenodigd te leren, te onderzoeken, te reflecteren. Dankbaar!

Leergang Teamcoaching

10

'Van Intuïtie naar Expertise'

Als ervaren coach heb ik lange tijd vertrouwd op mijn intuïtie en praktijkervaring om mijn werk goed te doen. Echter, na het volgen van de Leergang Teamcoaching, realiseer ik mij nu hoe waardevol een gedegen coachopleiding is. De opleiding heeft mijn ogen geopend voor effectieve methoden en benaderingen die ik eerder over het hoofd heb gezien. Het is mij duidelijk geworden dat coaching een vak is dat vaardigheden en kennis vereist, en ik ben blij dat ik dat besef heb gekregen vanaf dag één van de opleiding. Voor zowel nieuwe als ervaren coaches kan ik deze opleiding van harte aanbevelen. Persoonlijk heb ik enorme vooruitgang geboekt in mijn rol als teamcoach, en ik had deze stap zeker eerder moeten zetten, besef ik mij nu achteraf. Als je echt het verschil wilt maken, is het essentieel om een solide basis te hebben, en dat is precies wat deze opleiding biedt!

Professioneel Teamcoachen

10

'Een gedegen intro'

Op ontspannen en heldere wijze biedt deze dag een intro in de teamcoaching. Je leert de basisprincipes van wat een team is, en ook van wat er komt kijken bij jouw rol daarin. De dag is prettig gevarieerd vormgegeven, met ruimte voor ieders inbreng. En niet te vergeten met een heerlijke lunch.

Leergang Teamcoaching

9

'Een verrijking'

Tijdens de leergang heb ik veel over mezelf en over het mooie vak teamcoachen geleerd. Met een rugzak vol werkvormen en modellen de leergang afgesloten. Ik heb als prettig ervaren dat er steeds nieuwe gastdocenten aansloten met hun inzichten en ervaringen. Ik sta steviger voor een groep en kan beter diagnoses stellen met of zonder het team.

Leergang Teamcoaching

10

'Supernuttige, praktische en leuke opleiding'

Ik ben begonnen aan de leergang nadat ik had ontdekt hoe nuttig en praktisch toepasbaar een eerder gevolgde tweedaagse professioneel teamcoachen was. De leergang zorgt voor nog meer verdieping, over een breed scala aan teamcoachings onderwerpen, die je direct in de praktijk kunt brengen. Door de voortdurende reflectie en feedback van de mede-cursisten doorloop je een intensief leertraject. Ik heb veel geleerd en er ook nog erg van genoten!

Leergang Teamcoaching

10

'Goh, what a journey!'

Top training, I recommend this course to anyone that wants to become a better teamcoach or traininer. The fact that I could write in my native English language was a huge bonus. The rest I communicated mostly in Dutch. The training was intense but the things I learned about the process, techniques, but also the undercurrent relations and feelings, the most valuable part to me was learning more about myself and how that affects my training techniques. Martijn is een topper!

Teamcoaching Next Level

9

'Intensieve leerervaring'

Intensief is het,..deze onderdompeling in wat een team met mij kan doen als coach en wat er gebeurt in onderstroom, bovenstroom en in mijn eigen binnenstroom. Alleen al het kijken hoe de begeleiders omgingen met het ‘hier en nu’ in onze groep vond ik zeer leerzaam. In 2019 heb ik de leergang Teamcoaching gedaan hetgeen de basis vormt voor hoe ik nog steeds coach. Nu namen Martijn, Wendel en Margit onze groep van ervaren coaches mee in een verdiepend vervolg in leren, voelen en bespreken wat er allemaal is in het ‘hier en nu’. De e-learnings van te voren waren fijn als theoretische opfrisser, want in de bijeenkomsten gaat het echt over ervaren en leren in de praktijk. Een mooie bubbel vol coaching, voelen, denken, zoeken en vinden, ervaren en oefenen met elkaar,

Teamcoaching Next Level

9

'Wat een reis weer …..'

Eindlijk een training waarbij je helemaal los kan gaan naar antwoorden die in de praktijk onbeantwoord blijven. Alles onder de supervisie van trainers die je echt naar een nieuw level als teamcoach kunnen tillen. Open, veilig en vertrouwd.

Teamcoaching Next Level

10

'De kers op de taart!'

Na essenties en de verdieping te hebben doorlopen, gunde ik mezelf deze aanvulling. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Echt een kers op de taart. De combinatie van persoonlijke ontwikkeling en de vertaalslag naar het vak teamcoach, is subliem! De diepgang die door de coaches Martijn, Wendel en Margit wordt gecreëerd is scherp, on spot en vooral heel goed en prettig! Gun jezelf dit!!!!

Teamcoaching Next Level

9

'Diepgang'

Helemaal ondergedompeld in reflection in action, direct inzicht en tegelijkertijd doorvoelen van de theorie. Bijzonder om door top coaches begeleid te worden naar weer een stap verder, de next best van jezelf. Theorie is van belang en doorleven van de theorie is hier de verdieping die je zoekt als je net verder wil kijken. Dus voor jou is zalmsalade iets anders zijn dan voor mij. Daarom leer je ook zoveel van elkaar tijdens deze dagen.

9

'Verdiepend & verhelderend!'

Na de Leergang Teamcoaching 2 jaar geleden te hebben afgerond, was deze module niet alleen een hele fijne opfrisser, het bracht ook een hele mooie verdieping. Echt veel meer gericht op mij als mens en wat ík doe als teamcoach: positief en negatief! Mega goed om me hier nog bewuster van te zijn en zo de verandering weer door te kunnen zetten. Daarnaast ook verdiepende modellen en hele praktische interventies en werkvormen die ik meteen zelf kan toepassen. Door trainers met diens verschillende werkstijlen, was het heerlijk om af te kunnen kijken en díe dingen mee te nemen die bij mij aansluiten. Intensieve dagen met een fijne gemêleerde groep, waar ik minstens zoveel van heb geleerd. Aanrader dus!

Teamcoaching Next Level

9

'Prachtige en leerzame module'

Deze module is intensief want ja, je komt jezelf tegen, elkaar als groep en de individuen uit de groep. Met een topteam van coaches krijg je leerzame oefeningen en verdieping op de theorie aangereikt. Waanzinnig veel geleerd en ik heb de lange dagen uit het programma als goed te doen ervaren. Ik ben met een schatkist vol positieve indrukken, ervaringen en werkvormen naar huis gegaan. Die ga ik rustig, stukje voor stukje uitpakken.

Leergang Teamcoaching

10

'Heerlijke opleiding!'

Ik ben pas net gestart en nu al enthousiast! Ondanks het feit dat ik al bagage heb, geeft me dit zoveel handvatten en structuur. Tot nu toe met name op het stuk wat is nou een team en wat niet en hoe ga je om met grote “teams”. Een ware verrijking!

Leergang Teamcoaching

10

'Chapeau voor de professionele trainers!!'

Een fantastische leergang, heeft mij zoveel meer mooie instrumenten en inzichten gegeven voor mij als teamcoach, maar ook zeker voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zeer divers palet aan praktische werkvormen, theorieën en modellen zijn deze leergang inspirerend ‘voorbijgekomen. Meteen toepasbaar in de praktijk. Ook veel geleerd van de interactie met de groep, theorie werd meteen toegepast. Opleiding mag wat mij betreft nog langer duren. Nog meer de verdieping in :-)

Leergang Teamcoaching

8

'De leergang teamcoach: een aanrader!'

In de 11 dagen die deze leergang duurt heb ik een goed beeld kunnen ontwikkelen van wie ik wil zijn als teamcoach. Met name de dagen over transactionele analyse en het systemisch werken en de verdiepende gesprekken met mijn coachgroepje hebben eraan bijgedragen dat ik ook in mijn rol als docent en coach weer stappen heb kunnen zetten in mijn persoonlijke professionele ontwikkeling. De betrokken begeleiding van de groepscoach en bekwame en kundige docenten vormen een stevige basis voor de ontwikkeling van een diverse groep professionals.

Leergang Teamcoaching

10

'Boeiend en inspirerend'

Een boeiende leergang met veel kennis en praktische oefeningen. Het heeft mij veel geleerd over groepsdynamiek, systemisch werk en mijzelf. Een aanrader voor iedereen die met groepen werkt en daar beter in wil worden.

Leergang Teamcoaching

9

'Een must voor iedere (beginnende) teamcoach!'

De leergang geeft veel handvatten om toe te passen in de dagelijkse teamcoaching praktijk. Ik heb veel geleerd, niet alleen over teamcoaching, de verschillende modellen en werkvormen, maar vooral ook over mijzelf, wat de teamcoaching weer ten goede komt. Het geeft mij veel meer zelfvertrouwen als ik voor een team/groep sta.

Systemisch Teamcoachen

8

'Zeer gedegen en goed opgebouwde opleiding in teamcoaching'

Deze opleiding geeft je concrete handvatten om als teamcoach aan de slag te gaan. Ook geeft het voldoende aandacht aan het innerlijk werk. Wat neem jij van je zelf mee in je begeleiderswerk. Martijn Vroemen inspireert en maakt de verwondering in je los. Daarnaast heeft hij een goede mix aan experts gevonden die vanuit hun eigen expertise je verder op weg helpen en hun ervaringen met je delen. Nu nog meer vlieguren maken.

Training Teamwiel

10

'Omarming van een model dat écht resoneert'

Tot nu toe heb ik op mijn werk verschillende modellen aangeboden gekregen om in mijn teams te implementeren. Echter, tot op heden kon ik mij niet volledig vinden in deze modellen en heb ik ervoor gekozen ze niet te gebruiken, in tegenstelling tot veel collega’s. Het Teamwiel daarentegen omarm ik met veel enthousiasme. Dit model spreekt mij aan omdat ik de meerwaarde ervan in zie (geen poppenkast, daar zijn mijn mensen niet van), en daardoor kan ik met volledig vertrouwen en zonder aarzeling er met mijn teams mee aan de slag. De inhoud is opnieuw helder en begrijpelijk overgebracht, net als de vorige sessies met Martijn Vroemen. Hoewel er veel informatie op één dag wordt behandeld, nodigt het zeker uit om na deze dag rustig alles opnieuw te bekijken en te laten bezinken. Ik ben nu met één van mijn teams aan de slag gegaan met het Teamwiel, en pas nu begint het echt tot leven te komen. Ik realiseer me nu hoezeer mijn vorige teams hier ook baat bij zouden hebben gehad. Prachtmodel!

Training Teamwiel

10

'Training Teamwiel: zeer zinvolle dag'

Het was een zeer zinvolle dag. Het teamwiel is direct bruikbaar bij het coachen van teams. Het geeft op een gemakkelijke, laagdrempelige wijze een goed beeld waar het team staat en waar het aan kan/moet werken. Martijn en Jonah zijn hele prettige toegankelijke trainers, die hun kennis overdragen op een fijne manier en daarbij goed oog en oor hebben voor de cursisten.

Training Teamwiel

10

'Veel geleerd over het teamwiel'

Een hele mooie dag gehad met uitleg en oefeningen om te werken met het teamwiel. Knap hoe de Martijn alles wat gezegd en gedaan wordt ter plekke kan analyseren en bespreekbaar maakt. Het teamwiel is een heel mooi middel om alle onderdelen van teamwerk inzichtelijk en bespreekbaar te maken. De mooie speelse oefeningen van Wendel maakten gaven weer leuke inspiratie om met mijn teams aan de slag te gaan.

Training Teamwiel

10

'Gotta have this one!'

This is a valuable class to take. If you want to help a team to not understand how to be a better team, you must first be able to properly diagnose the team, and find out where they are at so you can find which area you need to help. This is the class.!

Teamcoaching Verdieping

7

'Echt veel geleerd'

Wat ik zo prettig vond is dat het theoretische zo praktisch toegepast werd en juist daarvan heb ik heel veel geleerd

Training Teamwiel

10

'met vaart door de materie'

een heldere manier om de dynamiek in een team te duiden en met voldoende houvast om ermee aan de slag te gaan.

Training Teamwiel

10

'Wat een fijne praktische training!'

De training is goed uigebelanceerd, houdt deelnemers scherp door de afwisseling in werkvormen en volgorde van theorie, ervaren en reflectie. elke keer in een andere frisse vorm waardoor informatie goed beklijft. De trainers slaagden erin de hele groep goed mee te krijgen en zorgden tevens voor een fijne, veilige en lichte sfeer waardoor iedereen in staat was om optimaal te leren.

Systemisch Teamcoachen

9

'Ervarend leren in het hier en nu'

Het ervarend leren en ook het lef om zo het ongemak in te duiken vind ik altijd zo inspirerend. Martijn en Wendel zetten zichzelf in als experts, maar durven daarin zichzelf ook kwetsbaar en open op te stellen en vanuit daar weer een coachend leermoment te scheppen waar de hele groep iets aan heeft. Ik vind het zelf erg lerend om situaties te mogen aanschouwen wanneer er dingen ontstaan tussen trainer en groep (individuen), (maar als dat teveel gebeurd kan het onveilig worden, dus goed om dat vooraf te contracteren/aan te geven)

Teamcoaching Psychologie

10

'In de spiegel gekeken'

Wat is Margit een topmens! Die kan direct tot de kern komen en ook echt veel aan je teruggeven. Hierdoor is het alsof je direct een in een spiegel kijkt! Ik heb erg veel aan deze dag gehad en dhet heeft mij veel inzichten opgeleverd.

Professioneel Teamcoachen

9

'De juiste vragen op het juiste moment'

Jullie doen voorkomen dat het heel makkelijk is om de juiste vragen op het juiste moment te stellen, dat vergt senioriteit om dat op deze manier te kunnen. Dat maakt het prettig en op de 1 of andere manier veilig om met jullie de lastige vraagstukken over teamdynamiek te kunnen behandelen. Mooi om te zien hoe snel een groep openbreekt, misschien juist wel omdat we elkaar niet kennen en ook niet meer snel gaan zien. Maar daar hebben jullie ook een grote rol in gespeeld.

Teamcoaching Psychologie

9

'Veel nuttige en reflectieve informatie'

Fijne dag met veel bruikbare informatie. Margit is een fijne rustige coach met veel praktische voorbeelden.

Teamcoaching Essenties

9

'Maatwerk, Authentiek, Realistisch, Toepasbaar, IJzersterk en Nuttig –> Kortom MARTIJN'

Een aanrader voor iedereen die als Teamcoach aan de slag wil, gaat of verdieping zoekt. De training wordt down to earth gegeven: een mooie mix tussen theorie en praktijk& ervaringsleren. Ik heb me geen moment verveeld. Veel opgestoken ook van mijn medecursisten. Bovendien was de sfeer uiterst prettig en veilig!

Leergang Teamcoaching

8

'systemisch Teamcoahing'

Mooie afwisseling tussen de praktijk, het zelf doorvoelen en theorie. Fijne samenwerking tussen Martijn en Wendel. Kijk uit naar de volgende sessie!

Masterclass Online

9

'Een must voor elke teamtrainer'

De online masterclass ‘Teamdiagnose’ heb ik ervaren als een heldere fijne masterclass. Ook de bijbehorende online omgeving vind ik echt een pluspunt. Martijn gaf praktische handvatten en er was voldoende ruimte voor vragen en casuistiek. Veel inzichten opgedaan!

Masterclass Online

10

'Zeer waardevol en toepasbaar'

Ik heb de online masterclass teamcoaching, teamwiel, groepsdynamica en zelfsturing gedaan. De manier van leerstof delen (vooraf, tijdens en na de masterclass) vind ik erg prettig. De leerstof wordt zeer duidelijk uitgelegd en ga je tijdens de masterclass al mee aan de slag, hierdoor gaat de leerstof gelijk “leven”. Zeer waardevol!

Leergang Teamcoaching

9

'Verdieping naar jezelf en verrijking als Teamcoach'

De basis van de opleiding vormen de modellen en werkvormen waar je als teamcoach mee kan werken maar wat een evenzo grote meerwaarde is, is de verdieping naar binnen. Als teamcoach ben ik zelf ook een interventie in een team, dus des te beter ik mijzelf ken en weet wat mijn kwaliteiten en uitdagingen zijn, des te meer kan ik als coach betekenen.

Teamcoaching Essenties

9

'Leerzaam, inhoudelijk en verhelderend'

Afgelopen half jaar heb ik de Opleiding Teamcoaching ‘Essenties’ afgerond. Tijdens deze periode heb ik mezelf enorm ontwikkeld op het gebied van coaching en leiderschap. De elf dagdelen vlogen voorbij. TCE14 bestond uit een mooie gemêleerd groep studenten. Trainers Jonah, Martijn en Wendel brachten tijdens deze opleiding een hele fijne mix tussen theorie, opdrachten en praktijkcases. Aanrader!

Coachen op Zelfsturing

9

'Krachtig in zijn eenvoud'

Tijdens de opleiding gewerkt met het het Keuzekruispunt. Dit is in al zijn eenvoud een heel krachtig instrument om een bepaald ongenoegen (klein of groot) te bespreken met een “eigenaar”. Je gaat vooral op zoek naar wat een keuze oplevert. Dit instrument is zowel individueel als in teamverband te gebruiken. Ik ga hem zeker snel een keer toepassen.

Module Groepsdynamica

9

'Enerverende en inspirerende module'

Wat een fijne trainers en mooie groep! De training gaf een inkijkje in het thema en zet aan tot meer verdieping. Dynamisch programma en verzorgde locatie.

Leergang Teamcoaching

9

'Een fijne balans van persoonlijke groei en vakmanschap!'

De leergang leerde mij niet alleen een vak, het heeft ook bijgedragen aan mij als mens. Er zijn in de opleiding onzichtbare grenzen opgezocht, aangeraakt en doorbroken. Ik ben er sterker uitgekomen dat dat ik er in gegaan ben. Zo dankbaar.

Module Groepsdynamica

10

'Ontzettend rijk gevuld'

Enorm veel waardevols bijgeleerd in één dag. Heb veel informatie gekregen waarmee ik als teamcoach effectiever om kan gaan met groepsdynamica.. De dag nodigt uit tot zelfonderzoek, biedt waardevolle analysetools en tips voor interventietechnieken. Eigenlijk besef ik nu pas hoe veel ik heb geleerd. Bedankt Jonah en Martijn!

Teamcoaching Verdieping

10

'Supermooi traject'

Wat een fijn traject, zowel Teamcoaching Essenties als de Verdieping. Fijn juist ook dat je het kan opbreken in 2 aparte cursussen en de belasting kan doseren. Een compleet programma voor eenieder die met mensenteams werkt.

10

'Hier kan het sticker ‘life changing’ op'

Een moeilijk samen te vatten training en juist daarom een zeer waardevolle. Bijzonder knap hoe de psychologie van teamcoaching, met name die vanuit de trainer zelf in een dag behandeld wordt. Hier mag echt de sticker ‘life-changing’ op! Margit traint met kunde en een scherpe waarneming. Als deelnemer leer je over de psychologie in de groep én vooral heel veel over jezelf. Absolute aanrader

Masterclass Online

7

'teamwiel'

Prima basis om kennis te maken met het teamwiel en vanuit daar te bekijken op welke manier je er verder diepgang aan wilt geven. Op een laagdrempelige online manier ingericht. Efficient!

Professioneel Teamcoachen

10

'Inspirerende en leerzame training op een fijne lokatie'

Nuttige en leuke training met veel praktische handvatten, handige modellen en goede praktijkvoorbeelden. Er zat een hoop energie in deze tweedaagse training, vooral ook door de fijne trainers. Ik heb veel geleerd, ook (weer) over mezelf.

Masterclass Online

9

'Een mooie en compacte basisuitrusting!'

Vier masterclasses als basis voor mijn eerste stappen op het pad van teamcoaching. Iedere masterclass was inspirerend, theoretisch sterk en tegelijkertijd direct toepasbaar in de praktijk. Martijn is een prettige, rustige docent met een mooie dosis humor, die vanuit zijn praktijkervaring en de modellen die hij heeft ontwikkeld weet te boeien en te inspireren. Zelfs online!

Coachen op Zelfsturing

8

'Zeer leerzaam'

Martijn is wederom erg inspirerend en overtuigend zonder belerend te zijn in mijn beleving van de on-line masterclass. Nog meer dan in andere modules wordt je uitgenodigd naar jezelf te kijken, waardoor je als coach beter wordt.

Leergang Teamcoaching

10

'Waardevolle training'

Goede balans tussen theorie en praktijk. Veel interactie en ruimte voor dialoog. De opleiding heeft mij veel inzichten gebracht in het vak teamcoaching en inzichten in mezelf. Kortom een aanrader voor iedereen die teams willen ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Leergang Teamcoaching

10

'Enorme toegevoegde waarde'

De leerstof is waardevol, maar de combinatie van de praktijk, de sprekers en reflecties heeft mij veel gebracht als teamcoach. De aandacht voor de ontwikkeling van mijzelf als persoon heeft mij nog zoveel meer gebracht!

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.