reviews van: Reviews

Hier staan de reviews van de door jou geselecteerde opleiding. Voor een overzicht van alle reviews, klik hier.

Leergang Teamcoaching

8

'systemisch Teamcoahing'

Mooie afwisseling tussen de praktijk, het zelf doorvoelen en theorie. Fijne samenwerking tussen Martijn en Wendel. Kijk uit naar de volgende sessie!

Masterclass Online

9

'Een must voor elke teamtrainer'

De online masterclass ‘Teamdiagnose’ heb ik ervaren als een heldere fijne masterclass. Ook de bijbehorende online omgeving vind ik echt een pluspunt. Martijn gaf praktische handvatten en er was voldoende ruimte voor vragen en casuistiek. Veel inzichten opgedaan!

Masterclass Online

10

'Zeer waardevol en toepasbaar'

Ik heb de online masterclass teamcoaching, teamwiel, groepsdynamica en zelfsturing gedaan. De manier van leerstof delen (vooraf, tijdens en na de masterclass) vind ik erg prettig. De leerstof wordt zeer duidelijk uitgelegd en ga je tijdens de masterclass al mee aan de slag, hierdoor gaat de leerstof gelijk “leven”. Zeer waardevol!

Leergang Teamcoaching

9

'Verdieping naar jezelf en verrijking als Teamcoach'

De basis van de opleiding vormen de modellen en werkvormen waar je als teamcoach mee kan werken maar wat een evenzo grote meerwaarde is, is de verdieping naar binnen. Als teamcoach ben ik zelf ook een interventie in een team, dus des te beter ik mijzelf ken en weet wat mijn kwaliteiten en uitdagingen zijn, des te meer kan ik als coach betekenen.

Teamcoaching Essenties

9

'Leerzaam, inhoudelijk en verhelderend'

Afgelopen half jaar heb ik de Opleiding Teamcoaching ‘Essenties’ afgerond. Tijdens deze periode heb ik mezelf enorm ontwikkeld op het gebied van coaching en leiderschap. De elf dagdelen vlogen voorbij. TCE14 bestond uit een mooie gemêleerd groep studenten. Trainers Jonah, Martijn en Wendel brachten tijdens deze opleiding een hele fijne mix tussen theorie, opdrachten en praktijkcases. Aanrader!

Coachen op Zelfsturing

9

'Krachtig in zijn eenvoud'

Tijdens de opleiding gewerkt met het het Keuzekruispunt. Dit is in al zijn eenvoud een heel krachtig instrument om een bepaald ongenoegen (klein of groot) te bespreken met een “eigenaar”. Je gaat vooral op zoek naar wat een keuze oplevert. Dit instrument is zowel individueel als in teamverband te gebruiken. Ik ga hem zeker snel een keer toepassen.

Workshop Groepsdynamica

9

'Enerverende en inspirerende dag'

Wat een fijne trainers en mooie groep! De training gaf een inkijkje in het thema en zet aan tot meer verdieping. Dynamisch programma en verzorgde locatie.

Leergang Teamcoaching

9

'Een fijne balans van persoonlijke groei en vakmanschap!'

De leergang leerde mij niet alleen een vak, het heeft ook bijgedragen aan mij als mens. Er zijn in de opleiding onzichtbare grenzen opgezocht, aangeraakt en doorbroken. Ik ben er sterker uitgekomen dat dat ik er in gegaan ben. Zo dankbaar.

Workshop Groepsdynamica

10

'Ontzettend rijk gevuld'

Enorm veel waardevols bijgeleerd in één dag. Heb veel informatie gekregen waarmee ik als teamcoach effectiever om kan gaan met groepsdynamica.. De dag nodigt uit tot zelfonderzoek, biedt waardevolle analysetools en tips voor interventietechnieken. Eigenlijk besef ik nu pas hoe veel ik heb geleerd. Bedankt Jonah en Martijn!

Teamcoaching Verdieping

10

'Supermooi traject'

Wat een fijn traject, zowel Teamcoaching Essenties als de Verdieping. Fijn juist ook dat je het kan opbreken in 2 aparte cursussen en de belasting kan doseren. Een compleet programma voor eenieder die met mensenteams werkt.

Teamcoaching Psychologie

10

'Hier kan het sticker ‘life changing’ op'

Een moeilijk samen te vatten training en juist daarom een zeer waardevolle. Bijzonder knap hoe de psychologie van teamcoaching, met name die vanuit de trainer zelf in een dag behandeld wordt. Hier mag echt de sticker ‘life-changing’ op! Marit traint met kunde en een scherpe waarneming. Als deelnemer leer je over de psychologie in de groep én vooral heel veel over jezelf. Absolute aanrader

Masterclass Online

7

'teamwiel'

Prima basis om kennis te maken met het teamwiel en vanuit daar te bekijken op welke manier je er verder diepgang aan wilt geven. Op een laagdrempelige online manier ingericht. Efficient!

Professioneel Teamcoachen

10

'Inspirerende en leerzame training op een fijne lokatie'

Nuttige en leuke training met veel praktische handvatten, handige modellen en goede praktijkvoorbeelden. Er zat een hoop energie in deze tweedaagse training, vooral ook door de fijne trainers. Ik heb veel geleerd, ook (weer) over mezelf.

Masterclass Online

9

'Een mooie en compacte basisuitrusting!'

Vier masterclasses als basis voor mijn eerste stappen op het pad van teamcoaching. Iedere masterclass was inspirerend, theoretisch sterk en tegelijkertijd direct toepasbaar in de praktijk. Martijn is een prettige, rustige docent met een mooie dosis humor, die vanuit zijn praktijkervaring en de modellen die hij heeft ontwikkeld weet te boeien en te inspireren. Zelfs online!

Coachen op Zelfsturing

8

'Zeer leerzaam'

Martijn is wederom erg inspirerend en overtuigend zonder belerend te zijn in mijn beleving van de on-line masterclass. Nog meer dan in andere modules wordt je uitgenodigd naar jezelf te kijken, waardoor je als coach beter wordt.

Leergang Teamcoaching

10

'Waardevolle training'

Goede balans tussen theorie en praktijk. Veel interactie en ruimte voor dialoog. De opleiding heeft mij veel inzichten gebracht in het vak teamcoaching en inzichten in mezelf. Kortom een aanrader voor iedereen die teams willen ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Leergang Teamcoaching

10

'Enorme toegevoegde waarde'

De leerstof is waardevol, maar de combinatie van de praktijk, de sprekers en reflecties heeft mij veel gebracht als teamcoach. De aandacht voor de ontwikkeling van mijzelf als persoon heeft mij nog zoveel meer gebracht!

Leergang Teamcoaching

9

'Leergang teamcoaching'

Ik vond het een super fijne opleiding. Zeer veel geleerd over het vak en mooie inzichten in mezelf. Bedankt Hanna, Martijn en coaches

Coachen op Zelfsturing

9

'Inspiratie om te gaan doen'

Een goede basis met de verschillende onderwerpen. Tijdens de leerdagen is er genoeg tijd voor reflectie en ervaringen delen, verschillende theorien paseren de revue en het oefenen van werkvormen maakt dat je gelijk aan de slag kan in de praktijk. De teamcoaching essenties werkt nog beter als je zelf een team hebt waar je het geleerde gelijk bij kan toepassen. Smaakt naar meer.

Teamcoaching Essenties

9

'heeft goede handvaten gebracht!'

het laat je gefocust kijken naar het voltallige team en geeft duidelijke handvaten om gesprekken te voeren over oa onderstroom. fijn om deze essenties jezelf eigen te kunnen maken onder leiding van zeer ervaren coaches.

Teamcoaching Essenties

9

'Fijne uitleg'

Beter inzicht in groepsdynamica, juist ook door het zelf te ervaren.

Teamcoaching Essenties

10

'Een dijk van een training'

Zonder twijfel één van de beste trainingen als je jezelf wilt bekwamen in het coachen van teams. De trainers zijn zeer ervaren en professioneel en vooral prettig mensgericht, dit laatste geeft de training een extra dimensie. De training zit goed in elkaar, theorie en oefeningen wisselen elkaar goed af en richt zich echt op de praktijk.

Teamcoaching Verdieping

10

'Professionele ontwikkeling'

Deze leergang is zoveel breder toepasbaar dan voor teamcoaching. Met alle breed toepasbare kennis en inzichten die je hiermee in jezelf en interacties krijgt, zie ik dit als een basis voor ieders professionele ontwikkeling!

Coachen op Zelfsturing

10

'Boven alle verwachting perfect'

Mooie reis van begin tot t eind een aanrader

Teamcoaching Essenties

10

'De basis zelf ervaren'

Wat ik interessant vind is dat de basis vanuit de context van teamcoaching én jezelf wordt toegelicht. Dit zorgt voor scherpte aan twee kanten van de zaag: vaardigheden en zelfkennis.

Leergang Teamcoaching

9

'Gewoon doen!'

Meer dan chapeau voor de trainers, docenten en workshopbegeleiders! Een groep met veel kennis, ervaring en eigen expertise. Er was er niet 1 waarbij ik mijn aandacht verloor, zoveel passie voor het vakgebied waarin zij werken! Er zit veel afwisseling in het programma, een goede balans tussen theorie en praktijk. Dit gaf mij veel energie en maakt het leren heel afwisselend en plezierig. Veel handvatten, modellen en interventies komen voorbij in deze leergang. Veel ruimte voor zelfreflectie en spiegelen. Naast een verdiepende persoonlijke reis ga ik na de leergang met meer kennis, kunde en ervaring verder met mijn professionele missie om teams verder te helpen in hun ontwikkeling.

Professioneel Teamcoachen

10

'Veel geleerd in maar twee dagen!'

Ik heb veel geleerd, mede door de leuke open groep cursisten en niet te vergeten Martijn en Jonah, twee erg leuke docenten met veel inhoudelijke kennis en ervaring! Tijdens de interactieve training passeerden vele modellen de revue. Er was daarbij voldoende tijd ingeruimd om te oefenen met alle theorie, waardoor de tijd omvloog. Ik had na afloop van deze training meer energie, dan aan het begin! Na deze training ben ik bewuster naar de teams gaan kijken, zodat mijn interventies nog beter aansluiten, en daarnaast ben ik bewuster geworden wie ik ben, en hoe dat mijn coaching kan beïnvloeden.

Systemisch Teamcoachen

9

'Frisse, complete en praktische opleiding'

Verrast! Wat een aangename twee-daagse met allerlei mooie (werk)vormen. Heeft mij (persoonlijke) inzichten gegeven waar ik meer verder kan. Fijne groep en prachtige locatie!

Leergang Teamcoaching

9

'Zeer complete en inspirerende opleiding'

Deze opleiding heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het programma zit heel goed in elkaar en er is ontzettend veel afwisseling. De trainers en coaches zijn échte professionals en delen naast een schat aan kennis veel eigen praktijkervaringen en dat maakt het extra waardevol. Het avondprogramma in de modules zijn een rijke aanvulling en het informele diner daarna is ook gewoon gezellig! Ben je enthousiast over het Handboek Teamcoaching van Martijn en je zoekt nog meer verdieping dan zou ik deze opleiding echt aanraden.

Coachen op Zelfsturing

9

'Leuke dag met veel zelfsturing uit de groep'

Het grappige is dat zo’n dag niet heel veel echt nieuws oplevert, maar de inzichten die je opdoet zijn heel waardevol. Juist omdat je een dagje nadenkt en met elkaar praat over verschillende onderwerpen, zijn de inzichten verrassend en bekend tegelijk. Iets meer begeleiding met heldere werkvormen zou de dag mijns inziens nog beter maken.

Leergang Teamcoaching

9

'Direct aan de slag in de praktijk'

Een mooie combinatie van aandacht voor jezelf als instrument voor de groep en praktische handvatten, modellen en interventies die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Leergang Teamcoaching

8

'Professionele opleiding van een gevestigd en leidend instituut'

Vakinhoudelijk een solide basis om je als Team Coach op door te ontwikkelen. De trainers bewegen mee met de individuele behoefte. De literatuur en de trainers zijn van hoog niveau en leidend in hun vakgebied. Gewaarborgd van kwaliteit en een dosis warmte en authenticiteit.

Leergang Teamcoaching

9

'Praktische opleiding waar je energie van krijgt'

Praktische Opleidingsdagen en modules gegeven door ervaren coaches en trainers. Fijne groepsgrootte waardoor er veel aandacht is voor jouw eigen ontwikkeling en vragen. Je kan met de kennis direct aan de slag. Aanrader!

Masterclass Online

10

'In 1 ochtend veel inzichten'

Heel prettige uitleg met mooie voorbeelden en metaforen. Fijn om ook tijd te hebben om met een medecursist te sparren. En even een kop thee te pakken. Inhoudelijk sterk dus, met een tempo waarbij je aangehaakt blijft. Sterk dat de docent benoemt dat het zijn visie is. En dat niets in beton gegoten is. Aanrader!

Teamcoaching Psychologie

9

'Een waardevolle zelfconfrontatie'

Teamcoaching psychologie is vooral ook heel persoonlijk. Welke belemmering zit er in de coach? Die te leren kennen is een waardevolle zelfconfrontatie. Zonder die belemmering te kennen, houdt je een team tegen op precies die onderwerpen. De training staat minder in het teken van toepassen in een team, maar vooral in het teken van de teamcoach zelf. De wijze waarop deze kennis en inzichten gebracht worden, is werkelijk bijzonder.

Systemisch Teamcoachen

8

'Veel kunnen leren'

Nieuwe tools gekregen maar ook oude tools in nieuw systemisch licht. Inhoudelijk goed en praktisch veel kunnen oefenen.

Leergang Teamcoaching

9

'Complete, inspirerende, direct toepasbare en heel waardevolle opleiding'

Deze opleiding heeft me op het hele brede spectrum van teamcoaching een schat aan waardevolle kennis, instrumenten, ervaringen en zowel professionele als persoonlijke inzichten en leermomenten opgeleverd. Met dank aan de echt goede en inspirerende docenten, de hele diverse en afwisselende opleidingsdagen, de oefenmomenten en zelfstudie voel ik me verrijkt en ontwikkeld als teamcoach, professional en persoon.

Systemisch Teamcoachen

10

'De meest toepasbare opleider die ik ken!'

Wat fijn dat je kijk op systemisch teamcoachen zo wordt verbreed. Deze opleiding geeft zeer toepasbare instrumenten waar je ook goed mee kan oefenen in een veilige en prettige omgeving. Het is letterlijk een volle en bruikbare rugzak die mee terug neemt. En systemisch werken is zoveel meer dan opstellingen. De docenten zijn verschillende en allemaal even bekwaam, echt een cadeautje om dit mee te mogen maken!

Systemisch Teamcoachen

8

'Leren, doen en gaan!'

De tweedaagse systemisch teamcoachen is een prachtige mix van theorie en praktijk. Vooral veel doen en ervaren, waarna er alle gelegenheid is om de theorie verder te onderzoeken. Het heeft mijn handelingsrepertoire onmiddellijk vergroot en de drempel om er mee aan de slag te gaan verlaagd. Die toepasbaarheid maakt het niet alleen een complete training, maar ook een mooie ervaring.

Systemisch Teamcoachen

8

'Samenhang leren zien door te doen!'

Een goed verzorgde tweedaagse opleiding die mij in hoog tempo heeft meegenomen in het systemisch kijken, denken en doen in teams. Voor mij waren sommige onderwerpen ter opfrissing en andere onderdelen brachten weer iets nieuws. Door de afwisseling tussen theorie en doen is het geen moment saai is geweest en kwamen we soms tijd te kort (in positieve zin). Ik heb mijn medecursisten ervaren als een leuke groep mensen en samen met Martijn en Wendel hebben we een mooi leerklimaat gecreëerd met ruimte voor ieders plek in het systeem. Je word uitgedaagd om iedere keer weer te kijken wat je van het geleerde kunt toepassen in je eigen werkomgeving. Dat heeft mij weer op scherp gezet. De wijze waarop Wendel en Martijn samenwerken, de humor en de aansluiting bij de groep waren meer dan top! Leren doe ik graag bij teamchange!

Leergang Teamcoaching

9

'Een verrijkende opleiding'

Deze opleiding heeft mij verrijkt op zowel professioneel vlak als op persoonlijk vlak. Wat mij betreft twee vlakken die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn binnen het (team)coach-vak en één van de kenmerken van een goede coachopleiding. Deze opleiding voldoet daar ruimschoots aan. De opleiding is rijk aan deskundige begeleiding, is rijk in zijn aanbod aan verschillende methodes en theorieën en is zeer verrijkend door de combinatie die gemaakt wordt tussen theorie en praktijk ondersteund door Martijn en andere docenten die allemaal ook met de voeten in de klei staan. Al met al ben ik er verrijkt uit gekomen en kan ik met al het geleerde direct aan de slag.

Teamcoaching Verdieping

10

'Inspirerende verdieping'

Ik heb met volle teugen genoten van de training als onderdeel van de leergang Verdieping. En dat was het ook echt. Een aantal modellen waren wel bekend, maar tijdens deze tweedaagse zijn wij er op een actieve manier mee aan de slag gegaan, waardoor ze nog meer zijn gaan leven. Ik zit weer vol energie en ideeën voor toepassing. Martijn en Wendel hebben een fijne en aanstekelijke manier van samen training geven. Ze vullen elkaar aan, maken het leren leuk en geven tegelijkertijd scherpe feedback in een veilige setting.

Leergang Teamcoaching

10

'enorm goede opleiding !'

Geweldige opleiding, waarin je meer leert dan vooraf gedacht op persoonlijk en professioneel gebied. Hele goede docenten. Voor mij is dit de beste opleiding die ik ooit gevolgd heb.

Leergang Teamcoaching

9

'Tof, leerzaam en diepgaand'

Wat een fijne opleiding! De combinatie van veel inhoudelijke kennis over teams en een diepgaand programma op persoonlijke ontwikkeling heeft mij als professional én mens een flinke boost gegeven.

Leergang Teamcoaching

8

'Verbreding en verdieping'

Een hele complete opleiding voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling als teamcoach. Alles wat er toe doet zit er in, er is veel ruimte om te oefenen en de docenten zijn allemaal vakmensen uit de praktijk! Heel fijn!

Leergang Teamcoaching

9

'Veelzijdig en compleet'

Wat een veelzijdige en complete opleiding. Ik heb genoten van de lesdagen, telkens wisselend tussen de rol van teamcoach en het zelf onderdeel zijn van de groep (het team) studenten. Door tijdens de leergang veel te doen en te ervaren heb ik ontzettend veel geleerd wat ik direct kan toepassen in mijn werk.

Leergang Teamcoaching

10

'Verrijkt door deze reis'

Gestoeld op theorie. Toepassing van blended learning. De begeleiders verstaan hun vak. De slotdag met manifest markeerde een mijlpaal in persoonlijke transformatie. Ik ben als professional en op persoonlijk vlak gegroeid.

Teamcoaching Essenties

8

'Mooie basis voor teamcoaching'

Deze opleiding is een hele mooie basis voor het vak teamcoaching. Er komen voldoende handvatten naar boven in de vorm van theorieën, modellen en rol als teamcoach om mee aan slag te gaan! ook de voorbereiding en inhoud van de dag sloten mooi op elkaar aan. Het is daarbij fijn om met een vaste groep het traject te doorlopen om zo ook met elkaar te kunnen reflecteren en sparren.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!