Yvonne ‘t Hart

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Yvonne is een ervaren organisatiepsycholoog met een passie voor het verhelderen én het versterken van het potentieel van leiders en teams.

Zoek profiel

FOTOS-MAMA-3-klein-2.png

Collega | Student

Ik ben organisatiepsycholoog en begeleid leerprocessen van leiders en teams. Daarbij ligt mijn focus op het vergroten van de passie en het plezier van mensen in hun werk. Daar heb ik ook een boek over geschreven: ‘Passie als verdienmodel”. In mijn trainingen en (team)coaching help ik deelnemers om zowel hun talenten als hun uitdagingen inzichtelijk te maken. Daarbij ben ik tegelijk betrokken én objectief, en ben ik zowel zorgvuldig als helder in mijn waarnemingen en feedback. Met als doel dat er echte stappen gezet worden en met plezier (samen)gewerkt wordt aan een mooi resultaat.
Ik werk graag als begeleider met teams, waarbij ik het fascinerende aan teams vind dat ze meer zijn dan de som der delen. In het samen ontdekken van wat dat ‘meer’ is, zit mijn toegevoegde waarde. Het is mijn drive om te verhelderen waar mogelijkheden liggen om de samenwerking (nog) beter te laten stromen.
Teamcoaching
Persoonlijke coaching
Ontwikkelassessments
Intervisie

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath