Teamchange header

Profiel van Wim Altena

Wim is een enthousiaste gedreven teamcoach. Hij stelt scherpe vragen en is klaar voor het antwoord,

Ander profiel zoeken

unnamed (2)

Student van Teamchange

Ik ben 52 jaar oud en samen met Inge, Toby, Mara Sil en Alex (hond) wonen we in het heuvelgebied bij Nijmegen. Dingen die ik graag doe zijn (winter)kamperen, gitaarspelen, mountainbiken en met vrienden afspreken. Als consulent bij Philadelphia wordt ik gevraagd voor teamtrajecten, dialoogbegeleiding, intervisie en andere vragen uit teams en van managers. In mijn tas zit altijd: De pyramide van Lencioni, De OK Corral van Ernst (‘Ik ben OK, Jij bent Ok’), de Bedoeling van Wouter Hart en de ijsberg uit Deep Democracy. Mijn leukste werkvorm is een diepere kennismaking dmv muziek.
Ik werk zelf in een team van 9 teamleden. Wij behalen resultaten omdat we veel tijd besteden aan onze eigen organisatiegezondheid. Mijn rol in het team is er voor te waken dat we teveel van hetzelfde doen. Ik vind het leuk om naar een locatie te rijden en in een team te stappen, te kijken, luisteren en te voelen wat er speelt. Het is dan elke weer de uitdaging om je toegevoegde waarde voor het team te zoeken en te praktiseren. In die zin zie ik mijzelf wel als een Dienende Teamcoach.
Je kunt mij altijd bellen om te sparren over wat je tegenkomt in teams en organisaties.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.