profiel: Wim Altena

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Wim is een enthousiaste gedreven teamcoach. Hij stelt scherpe vragen en is klaar voor het antwoord,
profielfotot 2021

Alumnus

Ik ben 52 jaar oud en samen met Inge, Toby, Mara Sil en Alex (hond) wonen we in het heuvelgebied bij Nijmegen. Dingen die ik graag doe zijn (winter)kamperen, gitaarspelen, mountainbiken en met vrienden afspreken. Als consulent bij Philadelphia wordt ik gevraagd voor teamtrajecten, dialoogbegeleiding, intervisie en andere vragen uit teams en van managers. In mijn tas zit altijd: De pyramide van Lencioni, De OK Corral van Ernst (‘Ik ben OK, Jij bent Ok’), de Bedoeling van Wouter Hart en de ijsberg uit Deep Democracy. Mijn leukste werkvorm is een diepere kennismaking dmv muziek.
Ik werk zelf in een team van 9 teamleden. Wij behalen resultaten omdat we veel tijd besteden aan onze eigen organisatiegezondheid. Mijn rol in het team is er voor te waken dat we teveel van hetzelfde doen. Ik vind het leuk om naar een locatie te rijden en in een team te stappen, te kijken, luisteren en te voelen wat er speelt. Het is dan elke weer de uitdaging om je toegevoegde waarde voor het team te zoeken en te praktiseren. In die zin zie ik mijzelf wel als een Dienende Teamcoach.
Je kunt mij altijd bellen om te sparren over wat je tegenkomt in teams en organisaties.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!