Wim Altena

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Wim is een enthousiaste gedreven teamcoach. Hij stelt scherpe vragen en is klaar voor het antwoord,

Zoek profiel

profielfotot 2021

Alumnus

Ik ben 52 jaar oud en samen met Inge, Toby, Mara Sil en Alex (hond) wonen we in het heuvelgebied bij Nijmegen. Dingen die ik graag doe zijn (winter)kamperen, gitaarspelen, mountainbiken en met vrienden afspreken. Als consulent bij Philadelphia wordt ik gevraagd voor teamtrajecten, dialoogbegeleiding, intervisie en andere vragen uit teams en van managers. In mijn tas zit altijd: De pyramide van Lencioni, De OK Corral van Ernst (‘Ik ben OK, Jij bent Ok’), de Bedoeling van Wouter Hart en de ijsberg uit Deep Democracy. Mijn leukste werkvorm is een diepere kennismaking dmv muziek.
Ik werk zelf in een team van 9 teamleden. Wij behalen resultaten omdat we veel tijd besteden aan onze eigen organisatiegezondheid. Mijn rol in het team is er voor te waken dat we teveel van hetzelfde doen. Ik vind het leuk om naar een locatie te rijden en in een team te stappen, te kijken, luisteren en te voelen wat er speelt. Het is dan elke weer de uitdaging om je toegevoegde waarde voor het team te zoeken en te praktiseren. In die zin zie ik mijzelf wel als een Dienende Teamcoach.
Je kunt mij altijd bellen om te sparren over wat je tegenkomt in teams en organisaties.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Wim Altena

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath