Teamchange header

Profiel van Wilma Verbeek

Wilma combineert een mensgerichte houding met een zakelijk perspectief. Ze is zeer betrokken, enthousiast en erop gericht alles uit een traject te halen wat erin zit.

Ander profiel zoeken

Pasfoto-buiten-2019-1.jpg

Alumnus van Teamchange

Een enthousiast persoon met een oprechte interesse in de ander, dat is wat mij kenmerkt. Ik ben een gedreven loopbaan- en teamcoach die vol werkplezier het optimale uit een traject probeert te halen. De ander ondersteunen, inspireren, motiveren en ook confronteren om zelf tot inzicht te komen, daar ligt mijn passie! Ook train ik teams om nog beter te kunnen samenwerken.
Het liefst word ik gevraagd bij duurzame ontwikkeling van teams die ondersteuning willen bij vragen die gaan over samenwerking, communicatie, relatie en/of verbinding. Ik word dus graag ingezet bij relationele problemen in het team! Het samenwerken verloopt bijna nergens vlekkeloos en juist dat maakt het voor mij zo boeiend! Waar mensen werken / leven, kan ‘gedoe’ ontstaan en op het gebied van werken heb ik mij de laatste jaren ontwikkeld. Zowel op individueel als op teamniveau.
Vanuit interesse sta ik altijd open voor persoonlijk contact, samen sparren bijvoorbeeld. Ik werk vanuit de hoek Emmen-Hoogeveen-Zwolle en Deventer.
Ik ben zelf dol op het bijhouden van ontwikkelingen op ons vakgebied. Door mijn brede interesses heb ik mij niet in iets gespecialiseerd.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.