Wilma Verbeek

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Wilma combineert een mensgerichte houding met een zakelijk perspectief. Ze is zeer betrokken, enthousiast en erop gericht alles uit een traject te halen wat erin zit.

Zoek profiel

Pasfoto-buiten-2019-1.jpg

Alumnus

Een enthousiast persoon met een oprechte interesse in de ander, dat is wat mij kenmerkt. Ik ben een gedreven loopbaan- en teamcoach die vol werkplezier het optimale uit een traject probeert te halen. De ander ondersteunen, inspireren, motiveren en ook confronteren om zelf tot inzicht te komen, daar ligt mijn passie! Ook train ik teams om nog beter te kunnen samenwerken.
Het liefst word ik gevraagd bij duurzame ontwikkeling van teams die ondersteuning willen bij vragen die gaan over samenwerking, communicatie, relatie en/of verbinding. Ik word dus graag ingezet bij relationele problemen in het team! Het samenwerken verloopt bijna nergens vlekkeloos en juist dat maakt het voor mij zo boeiend! Waar mensen werken / leven, kan ‘gedoe’ ontstaan en op het gebied van werken heb ik mij de laatste jaren ontwikkeld. Zowel op individueel als op teamniveau.
Vanuit interesse sta ik altijd open voor persoonlijk contact, samen sparren bijvoorbeeld. Ik werk vanuit de hoek Emmen-Hoogeveen-Zwolle en Deventer.
Ik ben zelf dol op het bijhouden van ontwikkelingen op ons vakgebied. Door mijn brede interesses heb ik mij niet in iets gespecialiseerd.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Wilma Verbeek

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath