profiel: Wieneke Goedvolk

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Wieneke is een HR professional, individueel coach en (lerend) team- en organisatiecoach. Ze is bevlogen en gepassioneerd als het gaat over het leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties.
Wieneke.jpg

Alumnus | Collega | Teamcoach

Ik ben HR Directeur bij Movares Adviseurs & Ingenieurs. In mijn rol van HR Manager en HR Directeur in de zakelijke dienstverlening (consultancy bureaus en ingenieursbureaus) heb ik veel ervaring opgedaan in het werken in en met teams van (bevlogen) professionals. Naast mijn werk in loondienst ben ik zelfstandig coach en trainer. Ik wil me graag verder ontwikkelen als teamcoach en organisatiecoach. In mijn privé leven houd ik me ook graag bezig met ontwikkeling van mensen in vrijwilligerswerk en als sportcoach.
Ik werk het liefst samen met mensen in teams. Het is steeds een uitdaging om van een groep individuele professionals een hecht team te bouwen. Ik vind het leuk om daaraan bij te dragen vanuit verschillende rollen: als team leider, coach, adviseur.
Professionele uitwisseling

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!