Teamchange header

Profiel van Wieneke Goedvolk

Wieneke is een HR professional, individueel coach en (lerend) team- en organisatiecoach. Ze is bevlogen en gepassioneerd als het gaat over het leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties.

Ander profiel zoeken

Wieneke.jpg

Collega | Teamcoach van Teamchange

Ik ben HR Directeur bij Movares Adviseurs & Ingenieurs. In mijn rol van HR Manager en HR Directeur in de zakelijke dienstverlening (consultancy bureaus en ingenieursbureaus) heb ik veel ervaring opgedaan in het werken in en met teams van (bevlogen) professionals. Naast mijn werk in loondienst ben ik zelfstandig coach en trainer. Ik wil me graag verder ontwikkelen als teamcoach en organisatiecoach. In mijn privé leven houd ik me ook graag bezig met ontwikkeling van mensen in vrijwilligerswerk en als sportcoach.
Ik werk het liefst samen met mensen in teams. Het is steeds een uitdaging om van een groep individuele professionals een hecht team te bouwen. Ik vind het leuk om daaraan bij te dragen vanuit verschillende rollen: als team leider, coach, adviseur.
Professionele uitwisseling

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.