Profiel van Wendel Greve

Wendel is een ervaren facilitator van leerprocessen. Haar begeleiding van teams zet aan tot reflectie en echte verandering. Zij begeleidt je om uit je comfortzone te stappen en echt iets nieuws te leren, over jezelf, de ander en je organisatie.

Ander profiel zoeken

Opleider | Teamcoach van Teamchange

  • Zelfstandig teamcoach/trainer
  • Amsterdam
  • Website
Ik ben organisatiepsycholoog. Wat ik doe is op een inspirerende, betrokken en eigenwijze manier teams en individuen begeleiden om in de gewenste richting te bewegen. In mijn werkwijze komen denken, doen en aan den lijve ervaren aan bod Ik ben enthousiast en dynamisch. Met geduld en gemak hanteer ik verschillende stijlen en methodieken. Ik houd ervan de wijsheid die in een team zit naar boven te halen. En natuurlijk mag er ook lol zijn!
Werken in teams vind ik leuk en lastig, energiegevend en energievretend. Ik werk zelf in diverse teams samen met collega’s en ik coach teams. Wat mij intrigeert is wat werkt en wat niet om teamsucces voor elkaar te krijgen. Dat samen onderzoeken, bespreken, soms schuren, waarderend kijken en experimenteren met nieuw gedrag. Ik houd ervan iets niet ingewikkelder maar helder en energiegevend te maken.
Teamcoaching
Opleiding en training voor teamprofessionals
Intervisie en supervisie
Individuele coaching.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.