profiel: Wendel Greve

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Wendel is een ervaren facilitator van leerprocessen. Haar begeleiding van teams zet aan tot reflectie en echte verandering. Zij begeleidt je om uit je comfortzone te stappen en echt iets nieuws te leren, over jezelf, de ander en je organisatie.
wendel-foto-2020.jpeg

Opleider | Teamcoach

Ik ben organisatiepsycholoog. Wat ik doe is op een inspirerende, betrokken en eigenwijze manier teams en individuen begeleiden om in de gewenste richting te bewegen. In mijn werkwijze komen denken, doen en aan den lijve ervaren aan bod Ik ben enthousiast en dynamisch. Met geduld en gemak hanteer ik verschillende stijlen en methodieken. Ik houd ervan de wijsheid die in een team zit naar boven te halen. En natuurlijk mag er ook lol zijn!
Werken in teams vind ik leuk en lastig, energiegevend en energievretend. Ik werk zelf in diverse teams samen met collega’s en ik coach teams. Wat mij intrigeert is wat werkt en wat niet om teamsucces voor elkaar te krijgen. Dat samen onderzoeken, bespreken, soms schuren, waarderend kijken en experimenteren met nieuw gedrag. Ik houd ervan iets niet ingewikkelder maar helder en energiegevend te maken.
Teamcoaching
Opleiding en training voor teamprofessionals
Intervisie en supervisie
Individuele coaching.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!