Wendel Greve

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Wendel is een ervaren facilitator van leerprocessen. Haar begeleiding van teams zet aan tot reflectie en echte verandering. Zij begeleidt je om uit je comfortzone te stappen en echt iets nieuws te leren, over jezelf, de ander en je organisatie.

Zoek profiel

wendel-foto-2020.jpeg

Opleider | Teamcoach

Ik ben organisatiepsycholoog. Wat ik doe is op een inspirerende, betrokken en eigenwijze manier teams en individuen begeleiden om in de gewenste richting te bewegen. In mijn werkwijze komen denken, doen en aan den lijve ervaren aan bod Ik ben enthousiast en dynamisch. Met geduld en gemak hanteer ik verschillende stijlen en methodieken. Ik houd ervan de wijsheid die in een team zit naar boven te halen. En natuurlijk mag er ook lol zijn!
Werken in teams vind ik leuk en lastig, energiegevend en energievretend. Ik werk zelf in diverse teams samen met collega’s en ik coach teams. Wat mij intrigeert is wat werkt en wat niet om teamsucces voor elkaar te krijgen. Dat samen onderzoeken, bespreken, soms schuren, waarderend kijken en experimenteren met nieuw gedrag. Ik houd ervan iets niet ingewikkelder maar helder en energiegevend te maken.
Teamcoaching
Opleiding en training voor teamprofessionals
Intervisie en supervisie
Individuele coaching.

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath