profiel: Martin van Opdorp

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben een teamcoach met relativeringsvermogen, ik ben respectvol en discreet, met af en toe een vleugje humor. Met passie en een gezonde dosis energie zie ik het als een uitdaging om een team, en eenieder daarin, in hun kracht te zetten. Mijn karakter is rustig en ik sta met beide benen op de grond. Door middel van goed luisteren en doorvragen ga ik graag de diepte in. Dit doe ik vanuit realiteitszin, analytisch en doelgericht. Als ‘goede’ helper wil ik bieden wat nodig is, ook als dit confronteren of tough love betreft.
Screenshot_20220615_140710_com.whatsapp

Alumnus

Ik ben Martin van Opdorp Mijn achtergrond ligt in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik heb daar ruim 20 jaar mee gewerkt en ben toen in een rol gekomen om te gaan adviseren en coachen bij teams die vastliepen met clienten. Daar is mijn liefde voor coaching ontstaan en ben ik die weg verder ingeslagen en nu opgeleid en aan de slag als teamcoach.
Wat ik leuk vind aan teams, of vooral aan het coachwerk is om beweging te krijgen door een spiegel voor te houden. Het helpen en ondersteunen in het creëren van inzicht is vele malen sterker dan het voorzeggen.
Professionele uitwisseling en ook teamcoaching.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!