profiel: Therese Suidman

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Als teamcoach draagt Therese er graag aan bij dat mensen het goed met elkaar hebben. Want wanneer samenwerking goed gaat, is er meer werkplezier en gaat inspiratie stromen. Dit draagt bij aan gewenste resultaten.
Therese-15

Alumnus

Ik ben Therese Suidman. Vanuit Suiderlicht coach ik individuen en teams met hun ontwikkelvragen. Al van jongs af aan ben ik geboeid door mensen en hoe ervaringen, gedachten, gevoelens en gedrag met elkaar verbonden zijn. En het effect daarvan op het eigen leven en werk. Mijn visie is dat ieder mens eigen kennis, wijsheid en oplossingen in zich heeft. Daar komen we alleen niet altijd bij. Door aandacht voor wat er speelt, kunnen dingen duidelijk worden, gaan mensen elkaar (en zichzelf) beter begrijpen. Ontstaan ruimte voor ontwikkelen en werken aan geïnspireerde doelen. Daar gaat het stromen.
Samenwerken kan energie geven. Voor veel mensen is het hebben van leuke, inspirerende collega’s een belangrijk deel van het werkplezier. Maar daar waar mensen samenwerken, kan ook ‘gedoe’ ontstaan. Er is werk te doen, een opdracht, deadlines. Er zijn verschillende werkwijzen en verwachtingen. Veelal projecteren we de eigen ervaringen en behoeften op de ander. Of leggen we dat wat we afgesproken hebben te doen, op onze eigen manier uit. Nog te veel mensen hebben het hierdoor niet naar hun zin op het werk, voelen spanning of ervaren stress. Dat kan ook anders! Ik werk graag met teams die echte gesprekken willen voeren met elkaar, en met respect en aandacht voor alle perspectieven willen werken aan beter samenwerken.
Interim teamcoaching. Zowel korte klussen als langer lopende trajecten.

Ik sta open voor trajecten in samenwerking met andere teamcoaches of adviseurs.

Ook voor individuele coaching

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!