Teamchange header

Profiel van Suzanne van Stratum

Suzanne is schrijfcoach. Moet je een belangrijke of lastige tekst schrijven? Onder begeleiding van Suzanne werk je aan betere teksten.

Ander profiel zoeken

Suzanne van Stratum - Teamchange

Auteur | Opleider van Teamchange

Ik ben een ervaren trainer die werkt met allerlei mensen die allerlei soorten teksten moeten schrijven. Denk aan een memo, voorstel of (reflectie)verslag. Van huis uit ben ik Neerlandicus. Daarnaast werk ik op de Hogeschool van Amsterdam als docent ‘Professioneel Schrijven’ en ‘Onderzoeksvaardigheden’. Dagelijks werk ik met professionals die betere schrijvers willen worden. Deelnemers beschrijven mij als een vlotte, spontane docent, die veel geduld heeft en goed kan uitleggen.
Op de hogeschool van Amsterdam begeleid ik studententeams. Ook vanuit schrijfoogpunt kun je veel hebben aan een team. Hoe pak je het aan als je samen een tekst moet schrijven? Maar ook: schrijven zie ik als een sociaal proces, dus betrek je teamgenoten bij de tekst die je schrijft en vraag feedback. Zo help je elkaar om betere teksten te schrijven.
schrijfcoaching! Meld je aan voor een individuele sessie of een groepstraject. De coaching kan ook online plaatsvinden. Uitgangspunt is altijd een tekst die jij op dat moment moet schrijven.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account