profiel: Suzanne van Stratum

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Suzanne is schrijfcoach. Moet je een belangrijke of lastige tekst schrijven? Onder begeleiding van Suzanne werk je aan betere teksten.
Suzanne van Stratum - Teamchange

Auteur | Collega

Ik ben een ervaren trainer die werkt met allerlei mensen die allerlei soorten teksten moeten schrijven. Denk aan een memo, voorstel of (reflectie)verslag. Van huis uit ben ik Neerlandicus. Daarnaast werk ik op de Hogeschool van Amsterdam als docent ‘Professioneel Schrijven’ en ‘Onderzoeksvaardigheden’. Dagelijks werk ik met professionals die betere schrijvers willen worden. Deelnemers beschrijven mij als een vlotte, spontane docent, die veel geduld heeft en goed kan uitleggen.
Op de hogeschool van Amsterdam begeleid ik studententeams. Ook vanuit schrijfoogpunt kun je veel hebben aan een team. Hoe pak je het aan als je samen een tekst moet schrijven? Maar ook: schrijven zie ik als een sociaal proces, dus betrek je teamgenoten bij de tekst die je schrijft en vraag feedback. Zo help je elkaar om betere teksten te schrijven.
schrijfcoaching! Meld je aan voor een individuele sessie of een groepstraject. De coaching kan ook online plaatsvinden. Uitgangspunt is altijd een tekst die jij op dat moment moet schrijven.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!