profiel: Sjaak Bons

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sjaak is een deskundige teamcoach met een jarenlange ervaring in het ondersteunen, begeleiden en coachen van teams. Hij benadrukt de krachten van een team en gaat op zoek naar de aandachtspunten, valkuilen en verbeteringen die bijdragen aan een nog beter functioneren van het team. Theoretische modellen en praktische oefeningen zijn onderdeel van de coaching.
Sjaak Bons

Alumnus

Sinds een aantal jaren werkzaam als ZZPer in de teamcoaching, individuele supervisie (LVSC gecertificeerd) en methodiektrainingen. Ik hecht grote waarde aan mijn onafhankelijkheid en deskundigheid. Gevormd in de bijna 40 jaar werkerving door het werken met o.a. ambulante teams en als leidinggevende van teams op gebied van deskundigheidsbevordering.
Ik ben een deskundige teamcoach, ervaren, betrokken, eerlijk en hecht veel waarde aan goed functionerende teams. Teams zijn voor mij het cement onder de samenwerking. Mijn programma’s zijn op maat en in overleg samengesteld.
Teamcoaching, teamtrainingen, teambegeleiding, begeleide intervisie, supervisietrajecten, reïntegratie trajecten en teamdagen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!