Teamchange header

Profiel van Sjaak Bons

Sjaak is een deskundige teamcoach met een jarenlange ervaring in het ondersteunen, begeleiden en coachen van teams. Hij benadrukt de krachten van een team en gaat op zoek naar de aandachtspunten, valkuilen en verbeteringen die bijdragen aan een nog beter functioneren van het team. Theoretische modellen en praktische oefeningen zijn onderdeel van de coaching.

Ander profiel zoeken

Sjaak Bons

Alumnus van Teamchange

Sinds een aantal jaren werkzaam als ZZPer in de teamcoaching, individuele supervisie (LVSC gecertificeerd) en methodiektrainingen. Ik hecht grote waarde aan mijn onafhankelijkheid en deskundigheid. Gevormd in de bijna 40 jaar werkerving door het werken met o.a. ambulante teams en als leidinggevende van teams op gebied van deskundigheidsbevordering.
Ik ben een deskundige teamcoach, ervaren, betrokken, eerlijk en hecht veel waarde aan goed functionerende teams. Teams zijn voor mij het cement onder de samenwerking. Mijn programma’s zijn op maat en in overleg samengesteld.
Teamcoaching, teamtrainingen, teambegeleiding, begeleide intervisie, supervisietrajecten, reïntegratie trajecten en teamdagen.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.