Teamchange header

Simonet Koekkoek

Simonet is een bevlogen coach. Ze helpt leiders en teams die hun zakelijke uitdagingen durven te verbinden met persoonlijke groei. Ze leert je patronen en overtuigingen te herkennen en belemmerend gedrag als resultaat daarvan los te laten.

Zoek profiel

Alumnus | Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben coach en trainer voor teams, ondernemers en professionals. Ik werk met diverse methoden, waaronder heel graag systemisch (uitzoomen in plaats van inzoomen). Ik hou ervan een beetje te prikkelen en veer op als het spannend wordt. Alles kan en mag er zijn, met humor én met oog voor de schaduwkant. Ik heb lang geleden rechten gestudeerd in Groningen en mijn zakelijke wortels liggen in de advocatuur en in de rechtspraak.Ik ben opgeleid als coach en trainer bij o.a. Phoenix Opleidingen, het Bert Hellinger Instituut en TeamChange.
Ik werk graag met teams. Ontwikkelen gaat nergens zo snel als in teams. Daarmee bedoel ik niet alleen zakelijke teams, maar ook een gezin is een team en de familie waarin je bent opgegroeid, je sportteam, vriendengroep en noem maar op. Nergens lopen de gemoederen zo hoog op als in de interactie in teams en dat betekent dat er veel te leren valt. Alleen anderen kunnen ons die spiegel voorhouden en onze blinde vlekken zichtbaar maken.
* Team Stov
* Personal Stov
* Intervisie
* Spoorzoeken in Zuid Afrika

Kijk maar op mijn website: www.teamstov.nl voor meer informatie

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath