profiel: Simonet Koekkoek

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Simonet is een bevlogen coach. Ze helpt leiders en teams die hun zakelijke uitdagingen durven te verbinden met persoonlijke groei. Ze leert je patronen en overtuigingen te herkennen en belemmerend gedrag als resultaat daarvan los te laten.
IMG_2932

Alumnus | Teamcoach

Ik ben coach en trainer voor teams, ondernemers en professionals. Ik werk met diverse methoden, waaronder heel graag systemisch (uitzoomen in plaats van inzoomen). Ik hou ervan een beetje te prikkelen en veer op als het spannend wordt. Alles kan en mag er zijn, met humor én met oog voor de schaduwkant. Ik heb lang geleden rechten gestudeerd in Groningen en mijn zakelijke wortels liggen in de advocatuur en in de rechtspraak.Ik ben opgeleid als coach en trainer bij o.a. Phoenix Opleidingen, het Bert Hellinger Instituut en TeamChange.
Ik werk graag met teams. Ontwikkelen gaat nergens zo snel als in teams. Daarmee bedoel ik niet alleen zakelijke teams, maar ook een gezin is een team en de familie waarin je bent opgegroeid, je sportteam, vriendengroep en noem maar op. Nergens lopen de gemoederen zo hoog op als in de interactie in teams en dat betekent dat er veel te leren valt. Alleen anderen kunnen ons die spiegel voorhouden en onze blinde vlekken zichtbaar maken.
* Team Stov
* Personal Stov
* Intervisie
* Spoorzoeken in Zuid Afrika

Kijk maar op mijn website: www.teamstov.nl voor meer informatie

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!