Simonet Koekkoek

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Simonet is een bevlogen coach. Ze helpt leiders en teams die hun zakelijke uitdagingen durven te verbinden met persoonlijke groei. Ze leert je patronen en overtuigingen te herkennen en belemmerend gedrag als resultaat daarvan los te laten.

Zoek profiel

IMG_2932

Alumnus | Teamcoach

Ik ben coach en trainer voor teams, ondernemers en professionals. Ik werk met diverse methoden, waaronder heel graag systemisch (uitzoomen in plaats van inzoomen). Ik hou ervan een beetje te prikkelen en veer op als het spannend wordt. Alles kan en mag er zijn, met humor én met oog voor de schaduwkant. Ik heb lang geleden rechten gestudeerd in Groningen en mijn zakelijke wortels liggen in de advocatuur en in de rechtspraak.Ik ben opgeleid als coach en trainer bij o.a. Phoenix Opleidingen, het Bert Hellinger Instituut en TeamChange.
Ik werk graag met teams. Ontwikkelen gaat nergens zo snel als in teams. Daarmee bedoel ik niet alleen zakelijke teams, maar ook een gezin is een team en de familie waarin je bent opgegroeid, je sportteam, vriendengroep en noem maar op. Nergens lopen de gemoederen zo hoog op als in de interactie in teams en dat betekent dat er veel te leren valt. Alleen anderen kunnen ons die spiegel voorhouden en onze blinde vlekken zichtbaar maken.
* Team Stov
* Personal Stov
* Intervisie
* Spoorzoeken in Zuid Afrika

Kijk maar op mijn website: www.teamstov.nl voor meer informatie

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Simonet Koekkoek

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath