Simone van Slooten

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Simone is een gedreven teamcoach van leiderschapsteams en opleider van (team)coaches. Met haar ervaring in het begeleiden van collectieve leervragen en haar werkwijze als vakvrouw motiveert zij teams hun samenwerkingspatronen te ontwarren en samen in beweging te komen naar een lerende teamcultuur. Zodat we met elkaar oplossingen vinden voor de uitdagingen waar we voor gesteld staan in het werk.

Zoek profiel

fall back profiel foto

Teamcoach

Ik ben gevormd door mijn jarenlange achtergrond als senior L&D consultant bij Schouten & Nelissen en als project- en programma manager bij Full Circle Group, een internationale organisatie die leiderschapsontwikkeling als kerntaak heeft. Mijn executive teamcoachingsopleiding aan de VU heeft me de wetenschappelijk basis gegeven in mijn vak. Klanten beschrijven mij als een fijn mens, sensitief en direct, professioneel en hartelijk. In mijn vrije tijd speel ik akoestische gitaar en dans ik graag. Mijn favoriete liedje is ‘Human’ van Rag’n Bone en aan de muur hangt werk van Ineke ten Cate .
Ik ben een teamcoach in hart & nieren; gedoe in teams vind ik fascinerend. Samen puzzelen om erachter te komen wat er werkelijk in de samenwerking gebeurt waardoor we elkaar belemmeren of juist laten floreren als team. Als we normaliseren dat het erbij hoort om te struikelen, te worstelen, elkaar te raken en soms de verbinding te verliezen, kunnen we open en nieuwsgierig blijven als er gedoe ontstaat. Daardoor vinden we elkaar altijd verrijkt weer terug en bereiken we onvermoede resultaten.
Ik heb plezier in het maken van verrassende, vernieuwende en impactvolle trajecten die leiden tot betere samenwerking in teams. Ik doe dat bij voorkeur voor leiderschapteams omdat die het schakelpunt vormen in het creëren van een bewustere en ontwikkelingsgerichte organisatiecultuur.
Je kunt mij benaderen voor:
– Teamcoaching van leiderschapsteams;
– Individuele Leiderschapscoaching;
– Lezingen en workshops over The Leadership Circle, een verrassend effectief leiderschapontwikkel-assesment.

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath