profiel: Simone van de Velde

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Simone is een doelgerichte communicatie/verandermanager en teamleider en helpt organisaties met strategische vraagstukken op het snijvlak van organisatie, communicatie en beleid. Zij is een echt mensen-mens. Haar grootste kracht is het verbinden van mensen en organisaties. Daarbij heeft zij veel oog voor belangen en altijd geïnteresseerd in wat mensen in teams en organisaties drijft.
Simone.vd.Velde_Echt.Mooij.Fotografie.drukwerk-3926_inzoom

Alumnus

Ik wil met mijn kennis en ruime ervaring maatschappelijk toegevoegde waarde bieden en bijdragen aan een mooier en beter Nederland. Ik heb in de afgelopen 20 jaar vele complexe strategische communicatie en verandertrajecten in het publieke domein begeleid (van de Tweede Kamer, tot aan ministeries en uitvoeringsorganisaties) als adviseur, coördinator en teamleider. Als studie heb ik kunstgeschiedenis gestudeerd, maar al snel ben ik het communicatievak ingerold. Meerdere communicatieopleidingen heb ik gedaan met aanvullingen ogv TA en coaching van teams.
Ik werk graag samen/met/in teams en begeleid regelmatig inhoudelijke teamsessies. Samen gaan voor een resultaat op team/organisatieniveau en het beste uit je zelf en uit elkaar halen, geven mij veel energie en plezier. Na deze opleiding heb ik een vollere rugzak, gevuld met nieuwe kennis, een rijk palet aan instrumenten en ervaring, en ben ik in staat teamcoaching verder in te zetten en teams te helpen om zo bij te dragen aan plezier in werk en organisatiedoelen.
Interim communicatie/verandermanagement – Professionele uitwisseling –
Opdrachten die aansluiten bij mijn profiel

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!