profiel: Sigrid Burg

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sigrid is van nature nieuwsgierig. Ze werkt op inspirerende wijze met individuen en groepen, vanuit het principe tweebenigheid: balans, verenigen van tegenstellingen, zeggen en doen.
49866CAC-584E-424C-81AB-2E50977CF28E.png

Alumnus | Teamcoach

Coachen vind ik het mooiste vak dat er bestaat. Het omvat veel zaken die ik van betekenis vind in het leven. Samen zijn, inspireren, leren, verbinden, confronteren, doelen stellen, resultaten behalen. Pieken en dalen, zoeken en vinden, omarmen en loslaten, huilen en lachen. Het gaat voor mij in wezen veel meer over het leven zelf dan over werk. Misschien kom ik om die reden vaak in teams waar het draait om de relatie leven/overleven. >> overleven / over leven << Het is maar één spatie en toch een wereld van verschil. Precies dat verschil wil ik maken als teamprofessional.
Samenwerken is het allerleukste. Zet een paar mensen bij elkaar en ervaar de dynamiek. Wat maakt dat een team soms barst van de energie, waar een andere samenstelling je sloopt? Dát onderzoeken en samen succes creeeren maakt teamcoach zijn tot de leukste baan die er is.
Op gemakkelijke wijze de ongemakkelijke vragen stellen.

Inspireren, begeleiden, oefenen in en regie (her)vinden van eigenaarschap,

Communicatie en leiderschap: van reageren naar regie

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!