Sigrid Burg

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sigrid is van nature nieuwsgierig. Ze werkt op inspirerende wijze met individuen en groepen, vanuit het principe tweebenigheid: balans, verenigen van tegenstellingen, zeggen en doen.

Zoek profiel

49866CAC-584E-424C-81AB-2E50977CF28E.png

Alumnus | Teamcoach

Coachen vind ik het mooiste vak dat er bestaat. Het omvat veel zaken die ik van betekenis vind in het leven. Samen zijn, inspireren, leren, verbinden, confronteren, doelen stellen, resultaten behalen. Pieken en dalen, zoeken en vinden, omarmen en loslaten, huilen en lachen. Het gaat voor mij in wezen veel meer over het leven zelf dan over werk. Misschien kom ik om die reden vaak in teams waar het draait om de relatie leven/overleven. >> overleven / over leven << Het is maar één spatie en toch een wereld van verschil. Precies dat verschil wil ik maken als teamprofessional.
Samenwerken is het allerleukste. Zet een paar mensen bij elkaar en ervaar de dynamiek. Wat maakt dat een team soms barst van de energie, waar een andere samenstelling je sloopt? Dát onderzoeken en samen succes creeeren maakt teamcoach zijn tot de leukste baan die er is.
Op gemakkelijke wijze de ongemakkelijke vragen stellen.

Inspireren, begeleiden, oefenen in en regie (her)vinden van eigenaarschap,

Communicatie en leiderschap: van reageren naar regie

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Sigrid Burg

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath