profiel: Sibrenne Wagenaar

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sibrenne is adviseur online, sociaal en knowmadisch leren. Partner van Ennuonline. En heeft een passie voor nieuwe tools en werkvormen die je makkelijk in je werk kunt gebruiken.
sibrenne Wagenaar Teamchange Link2Learn

Opleider

Ik ontwerp en faciliteer online sociale leerinterventies. Een leernetwerk op gang brengen. Een sociale MOOC als manier om kennis en ervaringen in een grote groep te delen. Vormen om intern kennisdelen te stimuleren. Een blended leertraject ontwikkelen. Met teamcoaches en adviseurs kijken naar vormen om online werken effectiever te maken: welke tools, welke werkvormen, welke rollen. Daarnaast ben ik redacteur bij het tijdschrift TvOO en mede-initiatiefnemer van de LOSmakers-community.
Ik werk zelf graag in verschillende netwerken: klein en stevig werknetwerk, een internationaal los netwerk op Twitter en LinkedIn, een brede LOSmakerscommunity, een boekenclub, een tijdelijk groepje dat zich buigt over… peerfeedback, online faciliteren, noem het maar. Wel bewust van de rol die ik neem en verschillende manieren van leiderschap.
Uitwisseling, experimenteren, samen schrijven, meedenken, reflectie

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!