Teamchange header

Profiel van Sibrenne Wagenaar

Sibrenne is adviseur online, sociaal en knowmadisch leren. Partner van Ennuonline. En heeft een passie voor nieuwe tools en werkvormen die je makkelijk in je werk kunt gebruiken.

Ander profiel zoeken

sibrenne Wagenaar Teamchange Link2Learn

Opleider van Teamchange

Ik ontwerp en faciliteer online sociale leerinterventies. Een leernetwerk op gang brengen. Een sociale MOOC als manier om kennis en ervaringen in een grote groep te delen. Vormen om intern kennisdelen te stimuleren. Een blended leertraject ontwikkelen. Met teamcoaches en adviseurs kijken naar vormen om online werken effectiever te maken: welke tools, welke werkvormen, welke rollen. Daarnaast ben ik redacteur bij het tijdschrift TvOO en mede-initiatiefnemer van de LOSmakers-community.
Ik werk zelf graag in verschillende netwerken: klein en stevig werknetwerk, een internationaal los netwerk op Twitter en LinkedIn, een brede LOSmakerscommunity, een boekenclub, een tijdelijk groepje dat zich buigt over… peerfeedback, online faciliteren, noem het maar. Wel bewust van de rol die ik neem en verschillende manieren van leiderschap.
Uitwisseling, experimenteren, samen schrijven, meedenken, reflectie

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account