Sibrenne Wagenaar

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sibrenne is adviseur online, sociaal en knowmadisch leren. Partner van Ennuonline. En heeft een passie voor nieuwe tools en werkvormen die je makkelijk in je werk kunt gebruiken.

Zoek profiel

sibrenne Wagenaar Teamchange Link2Learn

Opleider

Ik ontwerp en faciliteer online sociale leerinterventies. Een leernetwerk op gang brengen. Een sociale MOOC als manier om kennis en ervaringen in een grote groep te delen. Vormen om intern kennisdelen te stimuleren. Een blended leertraject ontwikkelen. Met teamcoaches en adviseurs kijken naar vormen om online werken effectiever te maken: welke tools, welke werkvormen, welke rollen. Daarnaast ben ik redacteur bij het tijdschrift TvOO en mede-initiatiefnemer van de LOSmakers-community.
Ik werk zelf graag in verschillende netwerken: klein en stevig werknetwerk, een internationaal los netwerk op Twitter en LinkedIn, een brede LOSmakerscommunity, een boekenclub, een tijdelijk groepje dat zich buigt over… peerfeedback, online faciliteren, noem het maar. Wel bewust van de rol die ik neem en verschillende manieren van leiderschap.
Uitwisseling, experimenteren, samen schrijven, meedenken, reflectie

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath