Sheraida Julen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sheraida is een open, ontspannen en positieve persoonlijkheid. Ze geeft leiding aan een team van professionals in het ruimtelijk domein (gemeente). Haar stijl van leidinggeven is inspirerend en coachend. Sheraida geeft ruimte en vertrouwen, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen en stuurt waar nodig bij. Leidinggevende en teamcoach/changer zijn, gaan hand in hand!

Zoek profiel

C239CA63-EC12-48F8-A975-3D340D89C66B

Alumnus | Teamcoach

Ik ben een evenwichtige en (veer)krachtige persoonlijkheid met een groot doorzettingsvermogen. Uitdagingen weet ik in kansen te vertalen en deze te benutten. Mijn sterke wil, relativeringsvermogen, flexibiliteit, positiviteit en creativiteit helpen mij hierbij. Ik heb de Hoger Bestuursdienst Opleiding gevolgd, met specialisatie Ruimtelijke Ordening. Na jaren bij gemeenten in de “inhoud” te hebben gewerkt ben ik 2015 leiding gaan geven. Zonder enige leidinggevende ervaring en in een uitdagende situatie. Ik heb er veel van geleerd, in het bijzonder waar mijn kracht en kwaliteiten liggen.
Als coachend leidinggevende ‘begeleid’ ik zowel individuele medewerkers als het team waar ze deel van zijn in hun ontwikkeling. Dit is een continue proces, ook de context waarin wij samenleven en -werken is continue in verandering. Ik ben zelf ook lerende en in ontwikkeling. Fijn om praktische kennis, handvatten en instrumenten mee te krijgen die hierbij helpen.
Professionele uitwisseling
Intervisie
Teamcoach
Inspiratie/storytelling
Ervaringsdeskundige

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Sheraida Julen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath