profiel: Sheraida Julen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sheraida is een open, ontspannen en positieve persoonlijkheid. Ze geeft leiding aan een team van professionals in het ruimtelijk domein (gemeente). Haar stijl van leidinggeven is inspirerend en coachend. Sheraida geeft ruimte en vertrouwen, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen en stuurt waar nodig bij. Leidinggevende en teamcoach/changer zijn, gaan hand in hand!
C239CA63-EC12-48F8-A975-3D340D89C66B

Alumnus | Teamcoach

Ik ben een evenwichtige en (veer)krachtige persoonlijkheid met een groot doorzettingsvermogen. Uitdagingen weet ik in kansen te vertalen en deze te benutten. Mijn sterke wil, relativeringsvermogen, flexibiliteit, positiviteit en creativiteit helpen mij hierbij. Ik heb de Hoger Bestuursdienst Opleiding gevolgd, met specialisatie Ruimtelijke Ordening. Na jaren bij gemeenten in de “inhoud” te hebben gewerkt ben ik 2015 leiding gaan geven. Zonder enige leidinggevende ervaring en in een uitdagende situatie. Ik heb er veel van geleerd, in het bijzonder waar mijn kracht en kwaliteiten liggen.
Als coachend leidinggevende ‘begeleid’ ik zowel individuele medewerkers als het team waar ze deel van zijn in hun ontwikkeling. Dit is een continue proces, ook de context waarin wij samenleven en -werken is continue in verandering. Ik ben zelf ook lerende en in ontwikkeling. Fijn om praktische kennis, handvatten en instrumenten mee te krijgen die hierbij helpen.
Professionele uitwisseling
Intervisie
Teamcoach
Inspiratie/storytelling
Ervaringsdeskundige

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!