profiel: Sharita van Gent

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sharita is een enthousiaste teamcoach. Ze maakt snel contact en komt daardoor tot de kern van het vraagstuk in een team. Ze geeft leidinggevenden praktische handvatten hoe om te gaan met de soms ingewikkelde teamdynamiek.
Sharita - Website-10 bewerkt

Alumnus | Teamcoach

Als teamcoach benader ik teams vanuit contact op een manier die mensen als warm en laagdrempelig ervaren. Respecteren van wat al aanwezig is en dát vergroten. Met mijn achtergrond in Sociologie op het gebied van Arbeid -en organisatie Management, begrijp ik de dynamiek in een team goed. Ik maak de teamdynamiek inzichtelijk aan de hand van diverse methodieken. Hoe diverser de mensen, hoe beter! Teamprocessen belicht ik op verfrissende wijze, hierdoor ontstaan vaak verrassend nieuwe inzichten. Iedereen voegt iets toe. Altijd!
Als kind was is al gefascineerd door groepen mensen. Al die verschillende mensen met hun eigenaardigheden die samen iets willen bereiken en het ook nog eens goed met elkaar willen hebben. Het is niet altijd makkelijk en juist dat vind ik zo leuk aan het werken met teams. Ik help teams met voor hun lastige onderwerpen. Dit alles doe ik zorgvuldig met veel oog voor positiviteit en originaliteit.
Je kunt mij benaderen voor alles wat met teamvraagstukken te maken heeft. Denk aan teamcoaching, intervisie en supervisie, Ik ben te vinden in het Industrie Gebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!