Sharita van Gent

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sharita is een enthousiaste teamcoach. Ze maakt snel contact en komt daardoor tot de kern van het vraagstuk in een team. Ze geeft leidinggevenden praktische handvatten hoe om te gaan met de soms ingewikkelde teamdynamiek.

Zoek profiel

Sharita - Website-10 bewerkt

Alumnus | Teamcoach

Als teamcoach benader ik teams vanuit contact op een manier die mensen als warm en laagdrempelig ervaren. Respecteren van wat al aanwezig is en dát vergroten. Met mijn achtergrond in Sociologie op het gebied van Arbeid -en organisatie Management, begrijp ik de dynamiek in een team goed. Ik maak de teamdynamiek inzichtelijk aan de hand van diverse methodieken. Hoe diverser de mensen, hoe beter! Teamprocessen belicht ik op verfrissende wijze, hierdoor ontstaan vaak verrassend nieuwe inzichten. Iedereen voegt iets toe. Altijd!
Als kind was is al gefascineerd door groepen mensen. Al die verschillende mensen met hun eigenaardigheden die samen iets willen bereiken en het ook nog eens goed met elkaar willen hebben. Het is niet altijd makkelijk en juist dat vind ik zo leuk aan het werken met teams. Ik help teams met voor hun lastige onderwerpen. Dit alles doe ik zorgvuldig met veel oog voor positiviteit en originaliteit.
Je kunt mij benaderen voor alles wat met teamvraagstukken te maken heeft. Denk aan teamcoaching, intervisie en supervisie, Ik ben te vinden in het Industrie Gebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam.

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Sharita van Gent

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath