Teamchange header

Sharita van Gent

Sharita is een enthousiaste teamcoach. Ze maakt snel contact en komt daardoor tot de kern van het vraagstuk in een team. Ze geeft leidinggevenden praktische handvatten hoe om te gaan met de soms ingewikkelde teamdynamiek.

Zoek profiel

Teamcoach van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Als teamcoach benader ik teams vanuit contact op een manier die mensen als warm en laagdrempelig ervaren. Respecteren van wat al aanwezig is en dát vergroten. Met mijn achtergrond in Sociologie op het gebied van Arbeid -en organisatie Management, begrijp ik de dynamiek in een team goed. Ik maak de teamdynamiek inzichtelijk aan de hand van diverse methodieken. Hoe diverser de mensen, hoe beter! Teamprocessen belicht ik op verfrissende wijze, hierdoor ontstaan vaak verrassend nieuwe inzichten. Iedereen voegt iets toe. Altijd!
Als kind was is al gefascineerd door groepen mensen. Al die verschillende mensen met hun eigenaardigheden die samen iets willen bereiken en het ook nog eens goed met elkaar willen hebben. Het is niet altijd makkelijk en juist dat vind ik zo leuk aan het werken met teams. Ik help teams met voor hun lastige onderwerpen. Dit alles doe ik zorgvuldig met veel oog voor positiviteit en originaliteit.
Je kunt mij benaderen voor alles wat met teamvraagstukken te maken heeft. Denk aan teamcoaching, intervisie en supervisie, Ik ben te vinden in het Industrie Gebouw aan de Goudsesingel in Rotterdam.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath