profiel: Sandra van Maanen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Sandra heeft ruime ervaring op het gebied van Personeel en Organisatie, zowel in het bedrijfsleven als in een ambtelijke omgeving. Ze is initiatiefrijk en creatief in het aandragen van oplossingen en zet meerdere middelen in om tot die oplossing te komen. Ook heeft ze veel mensenkennis en voelt goed aan hoe de sfeer binnen een team is. Ze blijft rustig, ook in stressvolle situaties en kan goed naar anderen luisteren. Ze is communicatief sterk, kan goed haar standpunten duidelijk maken aan anderen. Ook motiveert ze mensen en probeert weerstanden zoveel mogelijk weg te nemen. Niet alleen door mensen te overtuigen, maar ook door begrip te tonen voor de gevoelens van de ander.
VoornaaanZee-Portretten

Alumnus

Ik heb een HR achtergrond (sinds 1999) en na altijd in de industrie te hebben gewerkt ben ik in 2009 bij de overheid terecht gekomen. In 2015 heb ik mijn bachelor Organisatiepsychologie afgerond met als specialisatie coaching. Op dit moment ben ik adviseur leren en ontwikkelen en teamcoach binnen onze gemeentelijke organisatie.
Ik vind de groepsdynamiek in teams interessant. Wat maakt een team zoals deze is en functioneert? Welke onderstromen spelen er? Voor mij wel belangrijk om dit vanuit de positieve invalshoek te benaderen.
Ik sta open voor het begeleiden van teams als externe teamcoach. Daarnaast ben ik beschikbaar voor intervisie en het samenwerken met andere teamcoaches.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!