profiel: Robine ter Meulen

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Robine combineert de boven- onder- en ook binnenstroom om te zorgen dat het volle potentieel gehaald wordt uit het team. Een goede strategie neerzetten is van belang en het dan in de hele organisatie laten leven en doorpakken om de resultaten te kunnen vieren. Dat is wat Robine begrijpt. Core Values laten leven in de organisatie tot scherpe doelen stellen (KPI’s) voor het team. Robine werkt met het assessment van BreinCompass. Dit geeft het team inzicht in elkaars sociale drijfveren, waardoor samenwerken nog leuker wordt. Maar Robine verliest de persoonlijke ontwikkeling niet uit het oog, zodat op meerdere niveuas het team en het individu kan groeien. Een collega over Robine: Robine is één van de eerlijkste mensen die ik ken. Ze is niet bang om de vinger op de zere plek te leggen en dat doet ze op een hele aangename manier. – Robine heeft een enorme mensenkennis. Ze heeft altijd direct door wat er speelt bij een persoon of in een team(dynamiek). Ik ben jaloers op iedereen die in de toekomst ook met Robine mag samenwerken.
741bcad8-da9d-4c15-84ae-16ca1386e48f

Student

– Strategic thinker & ScaleUp executioner – Focus on personel development to unlock the full potetial of a team and their individuals – working with profiles and competences through assessments As a strategic thinker with a keen eye for opportunities and possibilities, I have the the capacity to translate long-term visions into actionable strategies. By focusing on (international) social impact, team empowerment and personal development, the full potential can be utilized. I strongly believe in the power of innovation to transform the world and I am fascinated by disruptive ideas and breakthrough technologies.
Teams zijn inhererent aan verandering onderhevig. Iedere fase waarin een bedrijf zich bevindt heeft zijn eigen kenmerken voor succesvolle teams. Vaak zie je in iedere (groei)fase andere spelregels, mogelijkheden en dynamieken. En wat is het leuk om aan de slag te gaan met wat er op dat moment nodig is. Om teams en de organisatie te laten groeien en bloeien, Het kan niet zonder elkaar.
Teams coachen met als doel: heldere strategie formuleren, ScaleUp methode invoeren, vertalen van de bedrijfstrategie naar de teams, teamdynamiek verbeteren, systemisch werken met teams.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!