profiel: Robin Pera

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Robin was ‘vroeguh’ bekend ‘van de aftiteling’ als regisseur van tv-series . Die kennis en ervaringen nam hij mee naar de wereld van trainingen en nu ook naar die van teamcoachen. Ieder heeft zijn ‘rol’, maar sluit die aan op de andere rollen?
Robin Pera

Alumnus | Teamcoach

Ik ben begonnen als specialist in de wereld van training en coaching met het maken en uitvoeren van live management games en het werken met filmbeelden als metafoor voor leiderschapsontwikkeling. Nu ben ik o.a. door de opleiding van teamchange een echte generalist geworden, ook omdat ik inmiddels gecertificeerd begeleider ben van Deep Democracy. De opleidingen van teamchange en Deep Democracy zijn enorm aanvullend waardoor ik geleerd heb om naar het grotere geheel van een team te kijken.
Teams geven mij energie en ik geef energie aan teams; dat is de wisselwerking. Je hebt je collega’s niet altijd voor het kiezen. Dan is het logisch dat het niet altijd vanzelf gaat. Met plezier geef ik graag de gevraagde ondersteuning.
Een bijdrage te leveren om teams naar geïntegreerde takenteams te begeleiden of/en naar zelfstandige teams. Onderlinge communicatie verbeteren. Graag met de opdrachtgever samen; het werkt efficiënt als de neuzen dezelfde kant op wijzen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!