Robin Pera

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Robin was ‘vroeguh’ bekend ‘van de aftiteling’ als regisseur van tv-series . Die kennis en ervaringen nam hij mee naar de wereld van trainingen en nu ook naar die van teamcoachen. Ieder heeft zijn ‘rol’, maar sluit die aan op de andere rollen?

Zoek profiel

Robin Pera

Alumnus | Teamcoach

Ik ben begonnen als specialist in de wereld van training en coaching met het maken en uitvoeren van live management games en het werken met filmbeelden als metafoor voor leiderschapsontwikkeling. Nu ben ik o.a. door de opleiding van teamchange een echte generalist geworden, ook omdat ik inmiddels gecertificeerd begeleider ben van Deep Democracy. De opleidingen van teamchange en Deep Democracy zijn enorm aanvullend waardoor ik geleerd heb om naar het grotere geheel van een team te kijken.
Teams geven mij energie en ik geef energie aan teams; dat is de wisselwerking. Je hebt je collega’s niet altijd voor het kiezen. Dan is het logisch dat het niet altijd vanzelf gaat. Met plezier geef ik graag de gevraagde ondersteuning.
Een bijdrage te leveren om teams naar geïntegreerde takenteams te begeleiden of/en naar zelfstandige teams. Onderlinge communicatie verbeteren. Graag met de opdrachtgever samen; het werkt efficiënt als de neuzen dezelfde kant op wijzen.

Zoek op rollen & regio's

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath