Robin Dreissen

Robin is recent gestart in de functie van Teamcoach. Robin heeft de opleiding tot Verpleegkundige afgerond en tot op heden als Verpleegkundige gewerkt.

Zoek profiel

B62B5896-B75E-4288-A014-781AF47ED082

Teamcoach

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben recent gestart als teamcoach in opleiding bij een zorginstelling. Om mijn kennis te verbreden heb ik mij ingeschreven voor de opleiding teamcoach essenties. Tot op heden heb ik gewerkt als Verpleegkundige. Mijn interesses zijn in de loop van de jaren overgegaan in het coachen van het team/ de collega’s. Om zelf niet meer onderdeel te zijn van het team en dus volledig te kunnen focussen op het coachen van teams heb ik gesolliciteerd op de functie als Teamcoach.
Ik vind de dynamiek in een team ontzettend interessant. Met name interessant om te zien dat ieder individu invloed heeft in het team en in het proces. Momenteel begeleid en coach ik teams m.b.t. de teamprocessen.
Professionele uitwisseling.

Rollen & regio's

Publicaties van Robin Dreissen

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath