Teamchange header

Profiel van Robin Dreissen

Robin is recent gestart in de functie van Teamcoach in opleiding binnen een zorgstelling. Robin heeft de opleiding tot Verpleegkundige afgerond en tot op heden als Verpleegkundige gewerkt.

Ander profiel zoeken

Profielfoto Robin

Student | Teamcoach van Teamchange

Ik ben recent gestart als teamcoach in opleiding bij een zorginstelling. Om mijn kennis te verbreden heb ik mij ingeschreven voor de opleiding teamcoach essenties. Tot op heden heb ik gewerkt als Verpleegkundige. Mijn interesses zijn in de loop van de jaren overgegaan in het coachen van het team/ de collega’s. Om zelf niet meer onderdeel te zijn van het team en dus volledig te kunnen focussen op het coachen van teams heb ik gesolliciteerd op de functie als Teamcoach.
Ik vind de dynamiek in een team ontzettend interessant. Met name interessant om te zien dat ieder individu invloed heeft in het team en in het proces. Momenteel begeleid en coach ik teams m.b.t. de teamprocessen.
Professionele uitwisseling.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.