Robert van Loon

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Robert is in 1968 geboren in Bergen op Zoom. Hij was de vierde in een gezin van vijf kinderen. Na 1,5 jaar PABO overgestapt naar pedagogiek in Leiden. Voor de liefde in 2000 verhuisd naar Den Haag. Met toenmalige partner 2 zoons gekregen: Tobias (’02) en Gideon (’06). Gescheiden. Met zijn vrouw Suzanne dochter Sara (’13) gekregen. De ene week een gezin van 5, de andere van 3.

Zoek profiel

De foto's zijn gemaakt in opdracht van de Haagse Hogeschool

Student

Ik ben geboren in een onderwijsnest. Ben altijd bezig geweest met voor groepen staan. In 2000 ben ik trainer/adviseur geworden en heb mijn vlieguren gemaakt als trainer in gespreksvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Later heb ik me verbreed naar organisatieadvies en (team)coaching. In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar het hoger onderwijs. In het begin vooral in communicatievakken. Nu al 5 jaar breder in projectonderwijs, kennisvakken en vaardighedentrainingen. Met ingang van het collegejaar 2022-2023 ga ik daarnaast aan de slag als intern teamcoach op de Haagse Hogeschool.
Ik vind het heerlijk om op elkaar te moeten en kunnen vertrouwen. Ik heb meer lol in mijn werk doordat ik het in een echt teamverband doe. Eenmaal lid van een slecht functionerend team vind ik het wel lastig om de samenwerking ten goede te keren.
Intervisie, sparren, inspiratie delen

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Robert van Loon

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath