Teamchange header

Profiel van Rik Siere

Rik is een ervaren trainer en coach die gelooft in de kracht van luisteren en daarmee teams en organisaties sterker maakt.

Ander profiel zoeken

profiel-rik.jpg

Auteur | Teamcoach van Teamchange

Ik ben een ervaren trainer en coach. Met mijn bureau ‘Siere in Contact’ adviseer ik over transformatie en communicatie. Ik werk voor teams die de interactie met hun omgeving willen verbeteren. Met als doel; groei, resultaat, kwaliteit en plezier. Ik ben enthousiast, creatief en positief. Mijn uitgangspunt is dat luisteren de essentie vormt van leven en samenwerken. Daarover schreef ik het boek “Ongehoord! Waarom luisteren uw organisatie beter maakt.”
Je moet met teams werken om iets voor elkaar te krijgen. Zelf heb ik ook anderen nodig om mezelf te blijven ontwikkelen en iets te bereiken. Maar dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Of dat je er zin in hebt. Zowel mijn mooiste als slechtste momenten in organisaties zijn verbonden met een team.
– teamcoaching
– individuele coaching
– trainingen

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.