Rianne Fischer

Rianne is een ervaren coach en mensgerichte organisatieveranderaar met een achtergrond in A&O Psychologie. Ze begeleidt vanuit het hart met helderheid en humor. Met haar frisse blik, analysekracht, scherpe vragen en oprechte aandacht creëert ze veiligheid en vertrouwen.

Zoek profiel

foto RF

Alumnus | Teamcoach

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik werk op het raakvlak tussen mens en organisatie en lever graag een bijdrage aan bezieling en ontwikkeling. Zingeving en werkgeluk hebben mijn speciale aandacht. Mensen ervaren mijn begeleiding als empathisch, prikkelend op een lichte wijze, doortastend en helder. Humor is belangrijk, want ontwikkeling is ook leuk! Ik werk in de rollen van coach (NOBCO), teamontwikkelkaar (Stir) en als mensgerichte organisatieveranderaar.
Werken in teams is zowel uitdagend, als leuk en versterkend. Samen resultaten behalen en leren van elkaar, dat is waar ik energie van krijg als teamlid. Als teamcoach zoek ik met het team naar waar het schuurt. Ook kijk ik naar wat juist goed gaat. Inzetten op sterke punten geeft brandstof voor verdere ontwikkeling. Ik stimuleer dat de teamleden elkaar op een andere manier ontmoeten met als resultaat een betere samenwerking, meer plezier en het behalen van doelen.
Teamcoaching
Organisatieadvies
Individuele coaching
Intervisie
Procesbegeleiding
Trainingen Persoonlijk leiderschap

Rollen & regio's

Publicaties van Rianne Fischer

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath