profiel: Rianne Fischer

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Rianne is een ervaren coach en mensgerichte organisatieveranderaar met een achtergrond in A&O Psychologie. Ze begeleidt vanuit het hart met helderheid en humor. Met haar frisse blik, analysekracht, scherpe vragen en oprechte aandacht creëert ze veiligheid en vertrouwen.
foto RF

Alumnus | Teamcoach

Ik werk op het raakvlak tussen mens en organisatie en lever graag een bijdrage aan bezieling en ontwikkeling. Zingeving en werkgeluk hebben mijn speciale aandacht. Mensen ervaren mijn begeleiding als empathisch, prikkelend op een lichte wijze, doortastend en helder. Humor is belangrijk, want ontwikkeling is ook leuk! Ik werk in de rollen van coach (NOBCO), teamontwikkelkaar (Stir) en als mensgerichte organisatieveranderaar.
Werken in teams is zowel uitdagend, als leuk en versterkend. Samen resultaten behalen en leren van elkaar, dat is waar ik energie van krijg als teamlid. Als teamcoach zoek ik met het team naar waar het schuurt. Ook kijk ik naar wat juist goed gaat. Inzetten op sterke punten geeft brandstof voor verdere ontwikkeling. Ik stimuleer dat de teamleden elkaar op een andere manier ontmoeten met als resultaat een betere samenwerking, meer plezier en het behalen van doelen.
Teamcoaching
Organisatieadvies
Individuele coaching
Intervisie
Procesbegeleiding
Trainingen Persoonlijk leiderschap

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!