Renie van Putte

Renie is intern coach van het Ouder-en Kindteam in Amsterdam. Daarnaast is zij jongerencoach en werkt lichaamsgericht.

Zoek profiel

profielfoto zonder bril

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben intern (team) coach bij Ouder- en Kindteams & jongerencoach binnen het MBO. Ik werk het liefst lichaamsgericht, ben praktisch en kan goed vragen stellen waardoor men snel veel vertelt. Graag help ik bij het vinden naar waar spanningen zijn en hoe hier ruimte aan te geven om ze te helpen verminderen of zelfs weg te krijgen.
De dynamiek tussen de mensen, binnen het team vind ik interessant. Graag leer ik sneller overzicht te krijgen en te weten wat het daadwerkelijke probleem is waardoor ik weet welke interventie op welk moment nuttig is.
Spanningsvolle gesprekken
Individuele coaching
Teamcoaching
Gericht op leren omgaan met spanning, stress, vitaliteit en veerkracht

Rollen & regio's

Publicaties van Renie van Putte

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath