Teamchange header

Remko Zuidgeest

Remko is een interim- en programmamanager met een brede kennis en ervaring op het gebied van het online- en IT-domein. Zowel in de rol van externe adviseur als in de lijn op directieniveau.

Zoek profiel

Student van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

k ben een resultaatgerichte, stevige en energieke interim- en programmamanager met veel affiniteit met en brede kennis van Bedrijfsvoering, Organisatieontwikkeling, ICT en IV (functioneel, organisatie, techniek, architectuur) en Online. Dit combineer ik in mijn opdrachten met mijn achtergrond in communicatie-, organisatie- en veranderkunde. Ik breng met focus mensen en organisaties in beweging en heb vooral veel ervaring met het opereren in complexe en strategisch uitdagende omgevingen waarbij stakeholders en belanghebbenden meegenomen moeten worden. Op zowel het bestuursniveau als op het nive
Omdat ik mij graag tussen mensen begeef, geef ik de voorkeur aan opdrachten waarbij samenwerking, beweging en dynamiek centraal staan. Daarbij maak ik graag gebruik van zowel de kracht in organisaties als het talent in individuele medewerkers en in teams. Ik krijg enorm veel energie wanneer ik kracht en talent kan mobiliseren om snel tot tastbare resultaten te komen, zodat ook na afronding blijkt dat het resultaat van mijn inzet duurzaam is gebleken.
Grote opgaven en kleine uitdagingen. Bij voorkeur beiden.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 22 juni

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis. 

logokleinpath