Remko Zuidgeest

Remko is een interim- en programmamanager met een brede kennis en ervaring op het gebied van het online- en IT-domein. Zowel in de rol van externe adviseur als in de lijn op directieniveau.

Zoek profiel

Schermafbeelding 2020-11-13 om 11.06.00

Alumnus

Even inloggen voor meer contactinformatie.

k ben een resultaatgerichte, stevige en energieke interim- en programmamanager met veel affiniteit met en brede kennis van Bedrijfsvoering, Organisatieontwikkeling, ICT en IV (functioneel, organisatie, techniek, architectuur) en Online. Dit combineer ik in mijn opdrachten met mijn achtergrond in communicatie-, organisatie- en veranderkunde. Ik breng met focus mensen en organisaties in beweging en heb vooral veel ervaring met het opereren in complexe en strategisch uitdagende omgevingen waarbij stakeholders en belanghebbenden meegenomen moeten worden. Op zowel het bestuursniveau als op het nive
Omdat ik mij graag tussen mensen begeef, geef ik de voorkeur aan opdrachten waarbij samenwerking, beweging en dynamiek centraal staan. Daarbij maak ik graag gebruik van zowel de kracht in organisaties als het talent in individuele medewerkers en in teams. Ik krijg enorm veel energie wanneer ik kracht en talent kan mobiliseren om snel tot tastbare resultaten te komen, zodat ook na afronding blijkt dat het resultaat van mijn inzet duurzaam is gebleken.
Grote opgaven en kleine uitdagingen. Bij voorkeur beiden.

Rollen & regio's

Publicaties van Remko Zuidgeest

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath