Teamchange header

Profiel van Remko Zuidgeest

Remko is een interim- en programmamanager met een brede kennis en ervaring op het gebied van het online- en IT-domein. Zowel in de rol van externe adviseur als in de lijn op directieniveau.

Ander profiel zoeken

Schermafbeelding 2020-11-13 om 11.06.00

Student van Teamchange

k ben een resultaatgerichte, stevige en energieke interim- en programmamanager met veel affiniteit met en brede kennis van Bedrijfsvoering, Organisatieontwikkeling, ICT en IV (functioneel, organisatie, techniek, architectuur) en Online. Dit combineer ik in mijn opdrachten met mijn achtergrond in communicatie-, organisatie- en veranderkunde. Ik breng met focus mensen en organisaties in beweging en heb vooral veel ervaring met het opereren in complexe en strategisch uitdagende omgevingen waarbij stakeholders en belanghebbenden meegenomen moeten worden. Op zowel het bestuursniveau als op het nive
Omdat ik mij graag tussen mensen begeef, geef ik de voorkeur aan opdrachten waarbij samenwerking, beweging en dynamiek centraal staan. Daarbij maak ik graag gebruik van zowel de kracht in organisaties als het talent in individuele medewerkers en in teams. Ik krijg enorm veel energie wanneer ik kracht en talent kan mobiliseren om snel tot tastbare resultaten te komen, zodat ook na afronding blijkt dat het resultaat van mijn inzet duurzaam is gebleken.
Grote opgaven en kleine uitdagingen. Bij voorkeur beiden.

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account