profiel: Remko Zuidgeest

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Remko is een interim- en programmamanager met een brede kennis en ervaring op het gebied van het online- en IT-domein. Zowel in de rol van externe adviseur als in de lijn op directieniveau.
Schermafbeelding 2020-11-13 om 11.06.00

Alumnus

k ben een resultaatgerichte, stevige en energieke interim- en programmamanager met veel affiniteit met en brede kennis van Bedrijfsvoering, Organisatieontwikkeling, ICT en IV (functioneel, organisatie, techniek, architectuur) en Online. Dit combineer ik in mijn opdrachten met mijn achtergrond in communicatie-, organisatie- en veranderkunde. Ik breng met focus mensen en organisaties in beweging en heb vooral veel ervaring met het opereren in complexe en strategisch uitdagende omgevingen waarbij stakeholders en belanghebbenden meegenomen moeten worden. Op zowel het bestuursniveau als op het nive
Omdat ik mij graag tussen mensen begeef, geef ik de voorkeur aan opdrachten waarbij samenwerking, beweging en dynamiek centraal staan. Daarbij maak ik graag gebruik van zowel de kracht in organisaties als het talent in individuele medewerkers en in teams. Ik krijg enorm veel energie wanneer ik kracht en talent kan mobiliseren om snel tot tastbare resultaten te komen, zodat ook na afronding blijkt dat het resultaat van mijn inzet duurzaam is gebleken.
Grote opgaven en kleine uitdagingen. Bij voorkeur beiden.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!