Rembrandt Schaap

Rembrandt gelooft in de zelfredzaamheid van ieder mens en dat jezelf tot de beste oplossing kunt komen van wat je in het leven aan uitdagingen tegenkomt, Als coach begeleid ik daar graag bij. Met als resultaat een team dat effectiever samenwerkt, van elkaars kwaliteiten gebruik maakt en daardoor meer energie genereert.

Zoek profiel

IMG_3001.jpg

Alumnus

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik ben sinds 5 jaar wijkopzichter openbare ruimte in Overvecht gemeente Utrecht en begeleid de Utrecht Schone Stad Coaches. Naast mijn enerverende en uitdagende baan een eigen praktijk (life-&loopbaancoach, Teamcoaching en wandelcoach). Na mijn carrière switch in 2016 ben ik mij steeds meer gaan richten op het coachen van individuele mensen en laatste tijd ook teams. In 2020 opleiding Professioneel Coach Practitioner opleiding afgerond en in april 2021 de Leergang Teamcoaching. Getrouwd en trotse vader van 5 kinderen en opa van 6 mooie kleindochters.
In de loop van de jaren met een groot aantal verschillende teams gewerkt in diverse settings. Haalde hier veel voldoening en inspiratie uit. Elk team had/heeft zijn eigen dimensie.
Teamcoaching/individuele coaching/professionele uitwisseling

Rollen & regio's

Publicaties van Rembrandt Schaap

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath