Rebecca Jacobson

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Rebecca is op de startdag van de training 40 geworden! Zij woont in Hoorn en is moeder van een zoon van 6. Rebecca werkt al 19 jaar bij Vattenfall en sinds 1 maart in de functie als Agile Coach.

Zoek profiel

Profielfoto

Student

Ik werk al 19 jaar bij Vattenfall en heb in die tijd verschillende functies vervuld: medewerker klantenservice, coach binnen klantenservice, trainer softskills en systeemtrainingen, procesmanager, product owner van de Vattenfall Energie app en nu sinds maart 2022 Agile Coach. Gedurende de afgelopen 19 jaar heb ik het altijd prettig gevonden om niet te lang in mijn comfortzone te blijven en juist nieuwe uitdagingen op te zoeken. Dit was de ene keer een training of HBO opleiding en de andere keer juist een compleet andere functie vervullen, waar ik nog geen ervaring mee had.
Wat ik het leukste vind aan teams, is dat elk team uniek is, qua samenstelling en dynamiek. Het mooiste aan teams vind ik om te zien hoe zij vanaf een bepaald punt verder groeien, zowel als individu als op team niveau. Ik werk als Agile Coach nu met 3 teams, 1 team met juist heel veel IT ontwikkelaars (1 vrouw, voor de rest mannen), 1 team van marketeers/salesmanagers (slechts 1 man en de rest vrouwen), 1 team met zowel ontwikkelaars als mensen vanuit business (man/vrouw ongeveer gelijk)
Kennis uitwisseling als het gaat om agile werken met teams

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Rebecca Jacobson

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath