profiel: Rebecca Jacobson

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Rebecca is op de startdag van de training 40 geworden! Zij woont in Hoorn en is moeder van een zoon van 6. Rebecca werkt al 19 jaar bij Vattenfall en sinds 1 maart in de functie als Agile Coach.
Profielfoto

Student

Ik werk al 19 jaar bij Vattenfall en heb in die tijd verschillende functies vervuld: medewerker klantenservice, coach binnen klantenservice, trainer softskills en systeemtrainingen, procesmanager, product owner van de Vattenfall Energie app en nu sinds maart 2022 Agile Coach. Gedurende de afgelopen 19 jaar heb ik het altijd prettig gevonden om niet te lang in mijn comfortzone te blijven en juist nieuwe uitdagingen op te zoeken. Dit was de ene keer een training of HBO opleiding en de andere keer juist een compleet andere functie vervullen, waar ik nog geen ervaring mee had.
Wat ik het leukste vind aan teams, is dat elk team uniek is, qua samenstelling en dynamiek. Het mooiste aan teams vind ik om te zien hoe zij vanaf een bepaald punt verder groeien, zowel als individu als op team niveau. Ik werk als Agile Coach nu met 3 teams, 1 team met juist heel veel IT ontwikkelaars (1 vrouw, voor de rest mannen), 1 team van marketeers/salesmanagers (slechts 1 man en de rest vrouwen), 1 team met zowel ontwikkelaars als mensen vanuit business (man/vrouw ongeveer gelijk)
Kennis uitwisseling als het gaat om agile werken met teams

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!