profiel: Queenie Gunst

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Queenie is een vrouw welke houdt van uitdaging en afwisseling met een vleugje humor. Positief ingesteld met een groot relativeringsvermogen, een doorzetter en bevat heel wat kennis en levenservaring als het gaat om invoelen, inleven en bewustwording.
queenie van gunst

Alumnus

Ik werk sinds 2018 bij Stichting S Heerenloo Zeeland te Middelburg. Een organisatie welke zich inzet voor mensen met een beperking. Ik ben destijds in dienst gekomen als Persoonlijk Regisseur DU Werken en Leren. Dit was een nieuwe functie, welke ik met nog 2 andere collegae heb opgezet. Deze ervaring heeft bijgedragen aan het feit, dat ik bewust werd dat ik veel meer in mijn marge heb, dan alleen het regisseren. De interesse in wat mensen beweegt zit in mijn bloed. Ik ben een bruggenbouwer!
Teams inspireren me, omdat elk individu uniek is en bijdraagt aan een groter geheel. Elk individu heeft een bewustzijn en onderbewustzijn, waarbij ik het al altijd een uitdaging heb gevonden om te kijken naar de vraag achter de vraag en waar gedrag vandaan komt. Ik werk zelf in een team wat 3 teamleden bevat.
Ik heb een grote interesse in het thema systemisch werken. Het zou fijn zijn, wanneer er op dit gebied mogelijkheden zijn om professioneel uit te wisselen van kennis, welke ik weer in mijn rugzakje kan doen.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!