Queenie Gunst

Queenie is een vrouw welke houdt van uitdaging en afwisseling met een vleugje humor. Positief ingesteld met een groot relativeringsvermogen, een doorzetter en bevat heel wat kennis en levenservaring als het gaat om invoelen, inleven en bewustwording.

Zoek profiel

queenie van gunst

Alumnus

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik werk sinds 2018 bij Stichting S Heerenloo Zeeland te Middelburg. Een organisatie welke zich inzet voor mensen met een beperking. Ik ben destijds in dienst gekomen als Persoonlijk Regisseur DU Werken en Leren. Dit was een nieuwe functie, welke ik met nog 2 andere collegae heb opgezet. Deze ervaring heeft bijgedragen aan het feit, dat ik bewust werd dat ik veel meer in mijn marge heb, dan alleen het regisseren. De interesse in wat mensen beweegt zit in mijn bloed. Ik ben een bruggenbouwer!
Teams inspireren me, omdat elk individu uniek is en bijdraagt aan een groter geheel. Elk individu heeft een bewustzijn en onderbewustzijn, waarbij ik het al altijd een uitdaging heb gevonden om te kijken naar de vraag achter de vraag en waar gedrag vandaan komt. Ik werk zelf in een team wat 3 teamleden bevat.
Ik heb een grote interesse in het thema systemisch werken. Het zou fijn zijn, wanneer er op dit gebied mogelijkheden zijn om professioneel uit te wisselen van kennis, welke ik weer in mijn rugzakje kan doen.

Rollen & regio's

Publicaties van Queenie Gunst

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath