Pieter Kas

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Pieter is coach & adviseur

Zoek profiel

profiel

Collega | Teamcoach

Ik adviseer, train en coach ondernemingsraden en individuen en ben judo-trainer. Dat doe ik met veel plezier en passie bij SBI Formaat en sinds kort ook als zelfstandige. Ik vind het prachtig om mensen, teams en organisaties een stap verder te laten zetten in hun ontwikkeling. Typerend voor mijn aanpak is rust, ruimte en plezier. Op 44 -jarige leeftijd heb ik mijn oude passie judo weer opgepakt. Ken je dat gevoel dat je je jeugdliefde weer ontmoet en het gelijk weer raak is. Dat gevoel!. Ik gebruik de metafoor van judo ook in mijn coaching.
Samenwerken in een team kan heel inspirerend zijn. Samen iets bereiken, samen inspiratie opdoen, elkaar feedback geven. Je kunt meer bereiken, als je met elkaar de puzzel van goed samenwerken goed weet te leggen. Ik zie het werken met teams als een continue gezamenlijke zoektocht naar wat werkt. Ik begeleid de zoektocht, het team maakt de keuzes en neemt de verantwoordelijkheid. Soms maakt een team kleine stapjes, soms gaat het met sprongen vooruit.
als adviseur, trainer en coach voor ondernemingsraden via SBI Formaatals coach voor teams en individuen via mijn bedrijf KAS coaching & adviesvoor het geven van judo-workshops voor teams via mijn bedrijf Hara Kuzushi

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Pieter Kas

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Het Teamchange Jaarcongres en Alumnidag 2023
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath