profiel: Pieter Kas

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Pieter is coach & adviseur
profiel

Alumnus | Collega | Teamcoach

Ik adviseer, train en coach ondernemingsraden en individuen en ben judo-trainer. Dat doe ik met veel plezier en passie bij SBI Formaat en sinds kort ook als zelfstandige. Ik vind het prachtig om mensen, teams en organisaties een stap verder te laten zetten in hun ontwikkeling. Typerend voor mijn aanpak is rust, ruimte en plezier. Op 44 -jarige leeftijd heb ik mijn oude passie judo weer opgepakt. Ken je dat gevoel dat je je jeugdliefde weer ontmoet en het gelijk weer raak is. Dat gevoel!. Ik gebruik de metafoor van judo ook in mijn coaching.
Samenwerken in een team kan heel inspirerend zijn. Samen iets bereiken, samen inspiratie opdoen, elkaar feedback geven. Je kunt meer bereiken, als je met elkaar de puzzel van goed samenwerken goed weet te leggen. Ik zie het werken met teams als een continue gezamenlijke zoektocht naar wat werkt. Ik begeleid de zoektocht, het team maakt de keuzes en neemt de verantwoordelijkheid. Soms maakt een team kleine stapjes, soms gaat het met sprongen vooruit.
als adviseur, trainer en coach voor ondernemingsraden via SBI Formaatals coach voor teams en individuen via mijn bedrijf KAS coaching & adviesvoor het geven van judo-workshops voor teams via mijn bedrijf Hara Kuzushi

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!