Teamchange header

Profiel van Pieter Kas

Pieter is organisatieadviseur, coach & (judo)-trainer

Ander profiel zoeken

IMG_8860

Collega | Teamcoach van Teamchange

Ik adviseer, train en coach ondernemingsraden en individuen en ben judo-trainer. Dat doe ik met veel plezier en passie bij SBI Formaat en sinds kort ook als zelfstandige. Ik vind het prachtig om mensen, teams en organisaties een stap verder te laten zetten in hun ontwikkeling. Typerend voor mijn aanpak is rust, ruimte en plezier. Op 44 -jarige leeftijd heb ik mijn oude passie judo weer opgepakt. Ken je dat gevoel dat je je jeugdliefde weer ontmoet en het gelijk weer raak is. Dat gevoel!. Ik heb de passie voor het werken met teams en judo gecombineerd en verzorg judo-workshops voor teams.
Samenwerken in een team kan heel inspirerend zijn. Samen iets bereiken, samen inspiratie opdoen, elkaar feedback geven. Je kunt meer bereiken, als je met elkaar de puzzel van goed samenwerken goed weet te leggen. Ik zie het werken met teams als een continue gezamenlijke zoektocht naar wat werkt. Ik begeleid de zoektocht, het team maakt de keuzes en neemt de verantwoordelijkheid. Soms maakt een team kleine stapjes, soms gaat het met sprongen vooruit.
als adviseur, trainer en coach voor ondernemingsraden via SBI Formaat

als coach voor teams en individuen via mijn bedrijf Hara Kuzushi

voor het geven van judo-workshops voor teams via mijn bedrijf Hara Kuzushi

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Maak gastaccount
Maak deelnemer account
Maak student account
Maak alumnus account

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 16 maart (daarna: 18 mei)

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.