Pieter Kas

Pieter is organisatieadviseur, coach & (judo)-trainer

Zoek profiel

IMG_8860

Collega | Teamcoach van Teamchange

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Ik adviseer, train en coach ondernemingsraden en individuen en ben judo-trainer. Dat doe ik met veel plezier en passie bij SBI Formaat en sinds kort ook als zelfstandige. Ik vind het prachtig om mensen, teams en organisaties een stap verder te laten zetten in hun ontwikkeling. Typerend voor mijn aanpak is rust, ruimte en plezier. Op 44 -jarige leeftijd heb ik mijn oude passie judo weer opgepakt. Ken je dat gevoel dat je je jeugdliefde weer ontmoet en het gelijk weer raak is. Dat gevoel!. Ik heb de passie voor het werken met teams en judo gecombineerd en verzorg judo-workshops voor teams.
Samenwerken in een team kan heel inspirerend zijn. Samen iets bereiken, samen inspiratie opdoen, elkaar feedback geven. Je kunt meer bereiken, als je met elkaar de puzzel van goed samenwerken goed weet te leggen. Ik zie het werken met teams als een continue gezamenlijke zoektocht naar wat werkt. Ik begeleid de zoektocht, het team maakt de keuzes en neemt de verantwoordelijkheid. Soms maakt een team kleine stapjes, soms gaat het met sprongen vooruit.
als adviseur, trainer en coach voor ondernemingsraden via SBI Formaat

als coach voor teams en individuen via mijn bedrijf Hara Kuzushi

voor het geven van judo-workshops voor teams via mijn bedrijf Hara Kuzushi

Rollen & regio's

Publicaties van Pieter Kas

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

logokleinpath