Teamchange header

Profiel van Petra Keuchenius

Petra is gefascineerd door de werking van de mind en werkt vanuit de overtuiging “It all starts in the Mind” als Mind(fullness) consultant en facilitator, Executive (team) coach en HR strategisch adviseur.

Ander profiel zoeken

Petra Keuchenius Teamchange

Opleider | Teamcoach van Teamchange

Petra heeft jarenlang als HR directeur gewerkt. Mede vanuit haar eigen leiderschapservaring faciliteert zij teams en leiders met (onder meer) mindfulness technieken, zodat zij vanuit overzicht met focus en verbinding zichzelf en anderen kunnen (bege)leiden, Ze brengt hen dichter bij hun eigen waarden, drijfveren en ambities en faciliteert waarachtige en resultaatgerichte samenwerking.  Zij heeft een eigen praktijk als (executive) teamcoach, leiderschapstrainer en mindfulness facilitator en consultant. Petra is (mindfulness) trainer in de Leergang Teamcoaching.
Een veilig, inspirerend en inclusief team maakt het verschil voor mensen en organisaties. Ik draag graag bij aan het faciliteren van reflectie en vertragen met elkaar zodat vandaar uit duurzaam, met succes en plezier wordt gecommuniceerd en samengewerkt.
Mind(fulness) trainer & facilitator, Executive (team) coach, leiderschapsontwikkeling en HR strategisch advies

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in.
Je zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Kom Kennismaken met ons. Online!

Kennismaken met Teamchange kan meermaals per jaar. Het is online en gratis. In twee uur bespreken we al jouw vragen. Doorgaans betekent dat: het eerste uur praktijkvragen, en na een korte pauze gaan we in op opleidingsvragen. 

De volgende sessie is op 18 mei

We starten om 10.00 en gaan door tot 12.00. In deze sessie zullen we ons presenteren en je vragen beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij. We kunnen oefeningen doen, kennis delen en cases bespreken. Geef jij maar aan waar je interesse ligt.

Meld je meteen aan! Daarna ontvang je van ons een uitnodiging met Zoom-link (na aanmelden kom je op een pagina waar je onze Zoom-handleiding kunt downloaden). Tot ziens. Oja: de sessie is gratis.