profiel: Petra Keuchenius

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Petra is gefascineerd door de werking van de mind en werkt vanuit de overtuiging “It all starts in the Mind” als Mindfullness consultant en facilitator, Executive (team) coach en HR strategisch adviseur.
Petra Keuchenius Teamchange

Opleider | Teamcoach

Petra heeft jarenlang als HR directeur gewerkt. Mede vanuit haar eigen leiderschapservaring faciliteert zij teams en leiders met (onder meer) mindfulness technieken, zodat zij vanuit overzicht met focus en verbinding zichzelf en anderen kunnen (bege)leiden, Ze brengt hen dichter bij hun eigen waarden, drijfveren en ambities en faciliteert waarachtige en resultaatgerichte samenwerking.  Zij heeft een eigen praktijk als (executive) teamcoach, leiderschapstrainer en mindfulness facilitator en consultant. Petra is mindfulness trainer in de Leergang Teamcoaching.
Een veilig, inspirerend en inclusief team maakt het verschil voor mensen en organisaties. Ik draag graag bij aan het faciliteren van reflectie en vertragen met elkaar zodat vandaar uit duurzaam, met succes en plezier wordt gecommuniceerd en samengewerkt.
Mindfulness consultant & facilitator, Executive (team) coach, leiderschapsontwikkeling en HR strategisch advies

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!