Petra Keuchenius

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Petra is gefascineerd door de werking van de mind en werkt vanuit de overtuiging “It all starts in the Mind” als Mindfullness consultant en facilitator, Executive (team) coach en HR strategisch adviseur.

Zoek profiel

Petra Keuchenius Teamchange

Opleider | Teamcoach

Petra heeft jarenlang als HR directeur gewerkt. Mede vanuit haar eigen leiderschapservaring faciliteert zij teams en leiders met (onder meer) mindfulness technieken, zodat zij vanuit overzicht met focus en verbinding zichzelf en anderen kunnen (bege)leiden, Ze brengt hen dichter bij hun eigen waarden, drijfveren en ambities en faciliteert waarachtige en resultaatgerichte samenwerking.  Zij heeft een eigen praktijk als (executive) teamcoach, leiderschapstrainer en mindfulness facilitator en consultant. Petra is mindfulness trainer in de Leergang Teamcoaching.
Een veilig, inspirerend en inclusief team maakt het verschil voor mensen en organisaties. Ik draag graag bij aan het faciliteren van reflectie en vertragen met elkaar zodat vandaar uit duurzaam, met succes en plezier wordt gecommuniceerd en samengewerkt.
Mindfulness consultant & facilitator, Executive (team) coach, leiderschapsontwikkeling en HR strategisch advies

Zoek op rollen & regio's

Publicaties van Petra Keuchenius

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb

Profiel maken

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 1 mb
Verdiepende opleiding - met Essenties erbij heb je de erkenning
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

Laat hieronder je gegevens achter en we boeken samen een (half)uurtje in dat ons past. We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. Wij vinden kennismaken altijd waardevol. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

logokleinpath