profiel: Petra Beukelman

Even inloggen voor meer contactinformatie.

Petra is docent en coach bij post-initiële trajecten bij Hogeschool Inholland en PentaNova. Kenmerkend voor de deelnemers in deze trajecten is dat deelnemers doorgaans een grote motivatie hebben zich te ontwikkelen in hun professionele rol(len) te dienste van het onderwijs aan leerlingen of studenten.
WhatsApp Image 2022-09-24 at 09.38.39.jpegv3

Student

De eerste 25 jaar van mijn loopbaan heb ik als leerkracht, schoolleider, projectleider bestuurlijke fusie en bestuurssecretaris gewerkt in het primair onderwijs. Twee jaar geleden heb ik de overstap naar Inholland gemaakt. In de rol van lerarenopleider deel ik mijn kennis en ervaring over onderwijs en leidinggeven aan teams met andere gedreven onderwijsprofessionals. Ik ben een energiek, sociaal en enthousiast mens dat houdt van samenwerken met andere mensen en transparant communiceert. Ik ben een goede planner, leergierig, flexibel, daadkrachtig en ik kan me snel in een nieuwe omgeving inwerken. Ik heb een groot hart voor onderwijs en ben voortdurend op zoek naar ontwikkeling op persoonlijk vlak en op organisatieniveau. Door mijn drive en empathisch vermogen ben ik in staat om mensen te motiveren. Ik kan goed luisteren en ben altijd gericht op de kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden van mensen. Daarbij ga ik graag op zoek naar dát wat mensen met elkaar en de organisatie verbindt.
In de periode dat ik werkzaam was heb ik met veel verschillende teams gewerkt. Op dit moment werk ik met groepen deelnemers of studenten die soms ook als team moeten functioneren. Met name bij het opleiden van schoolleiders komt ook aan bod hoe zij op een effectieve manier leiding kunnen geven aan hún teams.
Professionele uitwisseling

Welk account wil je maken?

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Aanmelden Ask me Anything

Zit je met een casus? Een lastige klus? Iets met je team of je rol als teamcoach of teamleider? Kom naar een online AmeA sessie, je mag alles vragen. Meld je aan! Het is van 10.00 tot 11.30. Kom wel op tijd, eerder weggaan kan.

Boek aanbevelen

Bestand delen

Je kunt een pdf-bestand delen op onze site. Een artikel, of iets anders moois. Stuur het ons en wij plaatsen het onder jouw naam op onze Download & Delen pagina.

Werkvorm posten

De instructie
Helder en in hele zinnen. Geen telegramstijl. Gebruik stappen of nummers. Of tussenkopjes in vet. Geef eventueel variaties of tips aan het eind. Doe géén copy-paste van een andere site of ander document!!

Account aanpassen

Minimaal 8 tekens, hoofdletter, cijfer en speciaal teken. Gebruik geen ww dat je elders gebruikt. 

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Minimaal 8 tekens, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 leesteken. Gebruik geen wachtwoord dat je elders ook gebruikt.

Let op – als je geen bevestiging hebt ontvangen is het maken van je account niet gelukt. Je kunt dan niet inloggen.

Profiel maken of aanpassen

Leuk als je zichtbaar wilt zijn op de site. Ook klanten kunnen je profiel zien, maar alleen mensen die zijn ingelogd hebben zicht op je contactgegevens. 

  • JPG/JPEG/PNG
  • Zo vierkant mogelijk
  • Vooral je gezicht
  • Max 500kb

Review maken

Onze studenten – misschien jij ook – hebben veel aan de reviews op onze site. Help jij toekomstige studenten met jouw review? Het mag eventueel anoniem of onder pseudoniem. Veel dank!

complete opleiding voor teamcoaches
Meer informatie +

Kom kennismaken met ons!

Je wilt wellicht met ons samenwerken of je bij ons laten opleiden, maar nog even ‘gevoel’ krijgen bij wie wij zijn? Of je hebt gewoon een aantal vragen die je liever persoonlijk bespreekt?

Laten we (video)bellen!

We ontmoeten elkaar via telefoon, Teams of Zoom. Geheel vrijblijvend uiteraard. In principe neemt Martijn Vroemen contact met je op, maar je kunt ook kiezen voor andere Teamchangers.

Handleiding Zoom + mini-werkvormen

Stel je vraag!